-
πειραζει που την προτιμω ετσι 'απλη'???
και χωρις πολλα πολλα 'μπιχλιμπιδια'??? -
-
Γιατι να πειραζει.....οι fun της Μ3 Ε30 'απλη'την προτιμουν!!!
-
'4 ΤΡΟΧΟΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ' σελιδα 34-36....σημερα κυκλοφορησε.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
:roll:
'4 ΤΡΟΧΟΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ' σελιδα 34-36....σημερα κυκλοφορησε.Aναφέρεσαι στο τεύχος με το ασημί εξώφυλλο??
-
Ναι!
-
Aυτό έχει κυκλοφορήσει εδώ και μισό χρόνο. Και δεν μπορώ να βρω που αναφέρεσαι στις σελίδες 34-36.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aυτό έχει κυκλοφορήσει εδώ και μισό χρόνο. Και δεν μπορώ να βρω που αναφέρεσαι στις σελίδες 34-36.Αλλο λεω..σημερα κυκλοφορησε......
'Τα 35 καλυτερα αυτοκινητα 1970-2005' -
Το σήμερα κυκλοφόρησε εξακολουθώ να μην το πιάνω. Πάντως όντως είναι κρίμα που δεν έχουν την Ε30 Μ3 στα 35 καλύτερα αυτοκίνητα αλλά έχουν την Ε46 οπότε κάτι είναι και αυτό.
-
http://bmwm3-m5.tripod.com/e30-m3-full.jpg
Παντως pad γι αυτο που ειπες σε προηγουμενο ποστ σου. Φερτο με ξενες πινακιδες και για να γλυτωνεις το ταξιδι στο εξωτερικο, μπορεις πολυ απλα να πληρωνεις τα εισητηρια πχ Ιταλια αν το εβγαζες. Γλυτωνεις και κοπο και χρονο και χρημα.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://bmwm3-m5.tripod.com/e30-m3-full.jpgΠαντως pad γι αυτο που ειπες σε προηγουμενο ποστ σου. Φερτο με ξενες πινακιδες και για να γλυτωνεις το ταξιδι στο εξωτερικο, μπορεις πολυ απλα να πληρωνεις τα εισητηρια πχ Ιταλια αν το εβγαζες. Γλυτωνεις και κοπο και χρονο και χρημα.
Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια..αλλα δυστηχως δεν γινεται εκτελωνισμος στο οχημα...πανω απο 25000€
Το οχημα που ειχα βρει απο φιλο στην Αγγλια,τελικα το κατεβασε ......και το κρατησε....
Σκεφτηκα να φερω με Αγγλικες πινακιδες,αλλα δεν το θελω μονο σε τρειλερ το οχημα...Αποκλειεται να συγκρατιθω και να το βλεπω παρκαρισμενο στο γκαραζ...αστο..θα μπλεξουμε.... -
Ένα απ'τα καλύτερα αυτοκίνητα όλων των εποχών... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω είχε τετραπετάλουδο απ'τη μάνα του.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ένα απ'τα καλύτερα αυτοκίνητα όλων των εποχών... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω είχε τετραπετάλουδο απ'τη μάνα του.Ολα τα 'Μ' ειναι πολυπεταλουδα απο τη μανα τους εκτος απο καποιες συγκεκριμενες εκδοσεις που προοριζονταν για 'ειδικες' αγορες (πχ Αμερικη).
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ένα απ'τα καλύτερα αυτοκίνητα όλων των εποχών... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω είχε τετραπετάλουδο απ'τη μάνα του.
Ολα τα 'Μ' ειναι πολυπεταλουδα απο τη μανα τους εκτος απο καποιες εκδοσεις (σε παλαιοτερα μοντελα, πχ. Μ3 Ε36) για Αμερικη (νομιζω).
Eχει βγει και Ε30 μονοπεταλουδο(μπλιαχ) για Αμερικη.
-
Α, μαλιστα. Δεν το γνωριζα.
-
Ενα φιλαρακι πηρε απο βεροια αν δεν κανω λαθος μια Ε30 Μ3 ΤΣΕΚΟΤΟ εχουν βγει λιγα κομματια και στην ελλαδα ειναι μονο αυτη απο οτι μου ειπε κοκκινη απιστευτο αμαξι,εχει στειλει το μοτερ γερμανια για δυναμωμα
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Ενα φιλαρακι πηρε απο βεροια αν δεν κανω λαθος μια Ε30 Μ3 ΤΣΕΚΟΤΟ εχουν βγει λιγα κομματια και στην ελλαδα ειναι μονο αυτη απο οτι μου ειπε κοκκινη απιστευτο αμαξι,εχει στειλει το μοτερ γερμανια για δυναμωμαΕχουν βγει 505 κομματια.
Μαλλον πηρε την Μ3 του πυροσβεστη.
Καλυτερα να μην την παει Γερμανια.....215ps ειναι μια χαρα!!
Καλοταξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Αυτα τα αυτοκινητα απαγορευεται να τα 'σκαλιζεις'... Ειναι συλλεκτικα κομματια..
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ενα φιλαρακι πηρε απο βεροια αν δεν κανω λαθος μια Ε30 Μ3 ΤΣΕΚΟΤΟ εχουν βγει λιγα κομματια και στην ελλαδα ειναι μονο αυτη απο οτι μου ειπε κοκκινη απιστευτο αμαξι,εχει στειλει το μοτερ γερμανια για δυναμωμα
Εχουν βγει 505 κομματια.
Μαλλον πηρε την Μ3 του πυροσβεστη.
Καλυτερα να μην την παει Γερμανια.....215ps ειναι μια χαρα!!
Καλοταξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aυτή την μπλε που είχαν δοκιμάσει στο Drive, έτσι; Απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν τελείως 'μαμά', αλλά είχε κάποιες αλλάγες, σε ζάντες, αμορτισέρ-ελτήρια και στο αυθεντικό τιμόνι.
Όσον αφορά το τετρπετάλουδο, αν η μνήμη μου δεν με απατά, νομίζω πως στην m3 μεφανίστηκε για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής....
-
να ενα προς πωληση
http://www.trader.ca/powerpage/details.aspx?vlotid=1236072&adid=4820948
BMW M3 E30!H ιστορια ενος θρυλου της αυτοκινησης!