-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σαν να σου ειπε καποιος οτι η Δημοκρατια ερχεται δωρεαν και χωρις πονο και αιμα!
Φίλε, ο Νάσος, όπως και κάθε νοήμων Έλληνας, ξέρει πολύ καλά πόσο κοστίζει η δημοκρατία. Μακρυγιάννης (3η Σεπτέμβρη), Εμφύλιος, Δικτατορία δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα. Άστοχο σχόλιο
You're helping my argument Krusenstern
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ GABRIEL:Eιπες πως ερχεσαι στην Ελλαδα σε 2-3 βδομαδες.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ??πραγματικα αισθανομαι οτι σου εχω μιλησει οχι ευπρεπως και θελω να επανορθωσω!!!
Βεβαιως...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ GABRIEL:
Eιπες πως ερχεσαι στην Ελλαδα σε 2-3 βδομαδες.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ??πραγματικα αισθανομαι οτι σου εχω μιλησει οχι ευπρεπως και θελω να επανορθωσω!!!
Να ερθω κι εγω να .....βοηθησω???
(κανωνοτας το αμερικανακι)
Εσενα σε εχω προσκαλεσει για ουζα, κτλ πολυ καιρο πριν και ειπες οχι πολλακις. Αρα...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
**Να στο πως απλα: Δεν χρειαζεται να ειμαι σε εμπολεμη κατασταση *με το Καταρ για να ριξω 2 τομαχωκ στην Αλ Τζαζιρα. Οταν ενπλεκεται καποια οργανωση σε προπαγανδα εναντια ενος κρατους που ειναι σε ενπολεμη κατασταση αλλου, τοτε νομιμα μπορει αυτο το κρατος να ατινδρασει βιαια.Αλλα και νομιμο να μην ηταν, ηθικο ειναι. So...
Eσυ εισαι σε εμπολεμη κατασταση με τη λογικη
*Αλλα και με την Ελληνικη γλωσσα
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Petran, έρχομαι κι εγώ!!! Να φέρω κι άλλους φίλους μαζί;Γιατι μονο σου φοβασε να ερθεις?
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
υποσχομαι αυτους τους νομους να τους εχω μαζι μου σε φωτοτυπια οταν θα παμε για καφε. και τη funis μαζι.για ποτε λες?
Εννοητε οτι εαν η Φουνις δεν ειναι μαζι σας, δεν παω πουθενα
-
Petran, έρχομαι κι εγώ!!! Να φέρω κι άλλους φίλους μαζί;
Γιατι μονο σου φοβασε να ερθεις?
Όχι Λούσυ μου... Απλά θέλουν κι άλλοι να σε γνωρίσουν... Κι είναι κι αυτή η ενεργητική κοπελιά που ανέφερα...
-
Εγώ πάντως παιδιά ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τη Λούσυ. Να φέρω μήπως και μια φίλη μου που της αρέσει να είναι ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ;Ολο ατομα φερνεις μαζι...
Ξανα:
Γιατι? Μονος σου φοβασαι να ερθεις? Τι σε φοβιζει?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ελα βρε να παμε για καφε για να μας τα πεις! αυτο θελουμε!!Θελετε? Για ποσους μιλας ακριβως? Ποσοι ειστε πισω απο το πληκτρολογιο?
-
Σου είπα κουκλίτσα μου... Έχω πει σε πολύ κόσμο για σένα και θέλουν να σε γνωρίσουν - σε πρώτη φάση.
-
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο γελοιο μου φενετε (και να σκεφθεις οτι εχω γεννηθει και μεγαλωσει στην Ελλαδα) οταν Ελληνες ειναι πεπεισμενοι οτι ΞΕΡΟΥΝ καλυτερα απο ΗΠΑΜερικανους για το τι συμβαινει στις ΗΠΑ.Eμας να δεις ποσο γελοιος μας φαινεσαι
Φαντασου ενα αμερικανακι π.χ. να παει στον Κριεζα και να πει κατι αναλογο στον Κριεζα. Φαντασου...
Mην ανησυχεις.....**Ο KRIEZA αγαπαει τα ζωα **
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
**Να στο πως απλα: Δεν χρειαζεται να ειμαι σε εμπολεμη κατασταση *με το Καταρ για να ριξω 2 τομαχωκ στην Αλ Τζαζιρα. Οταν ενπλεκεται καποια οργανωση σε προπαγανδα εναντια ενος κρατους που ειναι σε ενπολεμη κατασταση αλλου, τοτε νομιμα μπορει αυτο το κρατος να ατινδρασει βιαια.
Αλλα και νομιμο να μην ηταν, ηθικο ειναι. So...
*Αλλα και με την Ελληνικη γλωσσα
Ω ναι τωρα με προσβαλες Σαν να μην ξερω οτι δεν μπορω να γραψω Ελληνικα ή οτι δεν το εχω παραδεχθει πριν.
-
Οπως εγραψα 3 φορες πιο πανω, επηδει μια χωρα εισβαλει σε μια αλλη, για οποιοδηποτε λογο, κατι τετοιο δεν ειναι σε καμια περιπτωση τρομοκρατικη πραξη! Ειναι τοσο απλο και ξεκαθαρο κατι τετοιο, οχι μονο σε μενα, δεν μπορω να πιστεψω πως ειναι δυνατον να μην το καταλαβαινουν εξυπνα και ωριμα ατομα σαν και σενα Νικο. Και δεν το λεω αυτο σε προσωπικο επιπεδο. Απλως με τρομαζει η ιδεα του τι αλλο πιστευουν αλλοι ανα τον κοσμο και ποσα κακα ακομη θα δουμε τα επομενα χρονια.
Σύμφωνοι.
Ομοίως, αν υπάρχουν κάποιοι στη χώρα που έχει υποστεί εισβολή, οι οποίοι αντιδρούν στους εισβολείς και τους πολεμάνε, ενδεχομένως με ανορθόδοξες μεθόδους (δηλ. δεν υπακούουν στους νόμους του πολέμου), αυτό δεν τους κάνει τρομοκράτες.
Λέει ο ορισμός πως ο τρομοκράτης χρησιμοποιεί αδιάκριτα βία κατά αμάχων με σκοπό να τους επηρεάσει, καθώς και την κυβέρνησή τους.
Οι αντάρτες στην κατεχόμενη από τους Ναζί Ελλάδα ήταν, σύμφωνα με τον ορισμό αυτό τρομοκράτες. Εξάλλου έτσι τους αποκαλούσε η 'νόμιμη' κυβέρνηση της εποχής (Τσολάκογλου και σια) καθώς και οι Ναζί.
Διότι σκότωναν αμάχους και έκαιγαν χωριά
Εβαζαν βόμβες, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και σκοτώνονταν άμαχοι
Εκαναν δολοφονικές επιθέσεις κατά συγκεκριμένων προσώπωνΕσύ τι λες ? Ήταν τρομοκράτες ? Πρόσεξε τι θα πεις, διότι, πολύ απλά, τα ίδια κάνουν και οι αντίπαλοι των ΗΠΑ στο Ιράκ. Οι οποίοι, ΙΜΗΟ, δεν είναι τρομοκράτες, ακόμα και αν χρησιμοποιούν τρομοκρατικές μεθόδους. Είναι αντάρτες.
Εαν σκοτωναν αμμαχους και δεν ηταν μελη νομιμου στρατου νομιμης κυβερνησης, βεβαιως και ηταν τρομοκρατες. Ομως πεφτουν και στον ορο του ανταρτη, enemy combatant απο την πλευρα των Ναζι.
Αμάχους Γερμανούς δε σκότωναν, όχι, αλλά δεν ήταν μέλη στρατού νόμιμης κυβέρνησης. Ενδεχομένως να παρενέβησαν πολλούς νόμους του πολέμου, και σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις μάχονταν χωρίς διακριτικά στρατεύματος.
Ποια είναι η ετυμηγορία;
Υπενθυμίζω ότι μετά τη Μάχη της Κρήτης οι Γερμανοί θεωρούσαν εντελώς παράνομη την αντίσταση των Κρητικών, 'δικαιολογώντας' με αυτόν τον τρόπο τις εκτελέσεις, τις αγγαρείες και τα ξεπατώματα των χωριών.
-
Petran, έρχομαι κι εγώ!!! Να φέρω κι άλλους φίλους μαζί;
Γιατι μονο σου φοβασε να ερθεις?
Όχι Λούσυ μου... Απλά θέλουν κι άλλοι να σε γνωρίσουν... Κι είναι κι αυτή η ενεργητική κοπελιά που ανέφερα...
Skullone, I tell ya what....Ξεχωριστο ραντεβου, εσυ και εγω στην Αθηνα στα τελη Νοεμβριου. Εγω και εσυ. Κανεις αλλος. Εισαι?
-
Νομίζεις ότι σε φοβάμαι Λούσυ μου; Αλλά ΜΟΝΟΝ αν έχω και άλλες δουλειές να κάνω στην Αθήνα. Γιατί το να σκάσω 60 ευρώ πήγαινε-έλα στο καράβι για πάρτη σου είναι τουλάχιστον μαλακία.
-
Σου είπα κουκλίτσα μου... Έχω πει σε πολύ κόσμο για σένα και θέλουν να σε γνωρίσουν - σε πρώτη φάση.Ασε τις 'Ελληνικες μαγκιες'. Εγω και εσυ. Μονοι μας αφου ειμαι και κουκλιτσα. Εισαι?
-
Νομίζεις ότι σε φοβάμαι Λούσυ μου; Αλλά ΜΟΝΟΝ αν έχω και άλλες δουλειές να κάνω στην Αθήνα. Γιατί το να σκάσω 60 ευρώ πήγαινε-έλα στο καράβι για πάρτη σου είναι τουλάχιστον μαλακία.Μετα το παραπανω I retract my invitation. You're out.
-
Ω ναι τωρα με προσβαλες Σαν να μην ξερω οτι δεν μπορω να γραψω Ελληνικα ή οτι δεν το εχω παραδεχθει πριν.
Σιγουρα ομως πειραχτηκες με το οτι εισαι σε εμπολεμη κατασταση με τη λογικη γιαυτο και το εσβησες
Ετσι δεν ειναι Λουκια μου?? -
ΕΓΩ! ΕΓΩ! μη με ριχνεις, I asked first.
θα σε κερασω φαϊ, πιοτι, θα σε περιποιηθω μια χαρα!!
θα σου φερω και τα χαρτια, και τη φουνις
10 φορες το μηνα θα'ρχεσαι μετα στην ελλαδα
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ