-
ZΩΟ αυτός με την Α156 ο οποίος κινούμενος επι της Λ. Μαραθώνος έκανε σφήνες πηγαίνοντας με μια 100άρα χαλαρά φορώντας πίσω δεξιά την ρεζέρβα ανάγκης (την μικρή!).
2 φορές ΖΩΟ ο πιο πάνω γιατί μπήκε στην λωρίδα αυτών που ήθελαν να στρίψουν αριστερά (ήταν άδεια) και προσπέρασε με μία σφήνα στην τρίχα όλους τους σταματημένους στην αριστερή λωρίδα που ξεκινούσαν εκείνη την στιγμή με πράσινο φανάρι. -
Πραγματικά, αντί να συνηθίζω με αυτές τις καταστάσεις, κάθε φορά φτάνω σε παροξυσμό, γιατί δεν είναι δυνατόν να ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ!!!
Για μία ακόμη φορά λοιπόν, κατεβαίνω το πρωί από το σπίτι και βλέπω 2 γρατσουνιές στην αριστερή πόρτα, από άκρη σε άκρη. Όχι από κλειδί (αυτό το φρόντισαν πέρσι κανά 2-3 φορές), αλλά από επαφή με αυτοκίνητο.
Μα είναι δυνατόν? Μένω σε περιοχή όπου βρίσκεις να παρκάρεις σχετικά εύκολα, έχει αρκετό χώρο, ο δρόμος έχει αραιή κίνηση, και το μόνο που δημιουργεί πρόβλημα είναι η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ στην οδήγηση που διακρίνει τους περισσότερους γείτονες μου.
Είναι τόσο ΖΩΑ, που τους έχω δει 100 φορές να χτυπάνε τον κάδο σκουπιδιών, να παρκάρουν το μισό αυτοκίνητο και το υπόλοιπο να εξέχει στο δρόμο τη στιγμή που έχουν 10 μέτρα για να παρκάρουν, να παρκάρουν δια της ακοής (φυσικά) και ό,τι άλλο φαντάζεστε. Φαίνεται καλόμαθαν, και ξέχασαν να οδηγούν.
Να μη μιλήσω για τις καρέκλες που έβαζαν στο δρόμο και κάτι μεταλλικά σίδερα με βάση από μπετόν, τα οποία μια φορά δεν τα είδα γιατί τα κόλλησαν στο πίσω προφυλακτήρα μου, τα μάζεψα, και από τα καντήλια που κατέβασα με άκουσε όλο το λεκανοπέδιο. Και φυσικά δεν τα ξαναέβαλαν.
Έλεος πια, κάθε 2μηνο θα πρέπει να πάω σε φανοποιό για να επισκευάζω τις ζημιές που μου κάνουν τα ΖΩΑ? Δεν έχουν λίγη τσίπα να αφήσουν σημείωμα? Τους σιχάθηκα, γιατί κινούμαι συνέχεια με το αυτοκίνητο, παρκάρω σε διαφορετικά σημεία κάθε μέρα, ακόμη και στο κέντρο, και ζημιές μου προξενούν μόνο τα ΖΩΑ με τα οποία γειτνιάζω.
Αμάν ρε π@@στη... λίγη τσίπα πια...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Τους σιχάθηκα, γιατί κινούμαι συνέχεια με το αυτοκίνητο, παρκάρω σε διαφορετικά σημεία κάθε μέρα, ακόμη και στο κέντρο, και ζημιές μου προξενούν μόνο τα ΖΩΑ με τα οποία γειτνιάζω.Μα ειναι γνωστο, οτι οποιος μενει κεντρο, η κινειται συχνα στο κεντρο, ειναι πραγματικα καλος στο παρκαρισμα, και ιδιαιτερος προσεχτικος... Οι χειροτεροι ειναι οι κατοικοι των προαστιων που επειδη δεν εχουν ξαναπαρκαρει σε στενο, παρκαρουν και οποιον παρει ο χαρος...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Τους σιχάθηκα, γιατί κινούμαι συνέχεια με το αυτοκίνητο, παρκάρω σε διαφορετικά σημεία κάθε μέρα, ακόμη και στο κέντρο, και ζημιές μου προξενούν μόνο τα ΖΩΑ με τα οποία γειτνιάζω.
Μα ειναι γνωστο, οτι οποιος μενει κεντρο, η κινειται συχνα στο κεντρο, ειναι πραγματικα καλος στο παρκαρισμα, και ιδιαιτερος προσεχτικος... Οι χειροτεροι ειναι οι κατοικοι των προαστιων που επειδη δεν εχουν ξαναπαρκαρει σε στενο, παρκαρουν και οποιον παρει ο χαρος...
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Όποιος οδηγεί συχνά σε τέτοια μέρη έχει πολλή περισσότερη εμπειρία στο παρκάρισμα, ενώ αρκετοί που οδηγούν μόνο σε ανοικτούς δρόμους ξέρουν να παρκάρουν μόνο με τη μούρη.
-
Πάλι καλά που το πολύ τρίψιμο μαζί με το WD-40 είχαν ως αποτέλεσμα να καταστεί μη ορατή η ζημιά- βέβαια, ας περιμένω μέχρι να το πλύνω για να δω αν όντως 'καθάρισε'.
Έχοντας μάθει να οδηγώ στην επαρχία, και δη σε μια πόλη εντελώς επίπεδη και ευρύχωρη, συνειδητοποίησα πως η οδήγηση και το παρκάρισμα στην Αθήνα είναι μια σαφώς πιο απαιτητική διαδικασία. Βέβαια, όταν αγόρασα αυτοκίνητο ήμουν ήδη στην Αθήνα, και τότε άρχισα σταδιακά να μαθαίνω να οδηγώ επί της ουσίας, αποφεύγοντας να παρκάρω όπου δε με έπαιρνε λόγω απειρίας.
Όταν έμαθα να παρκάρω, σταμάτησα επιτέλους να αφήνω τις δύσκολες θέσεις, αλλά μόνο τότε!
Για αυτό τρελαίνομαι όταν βλέπω ανίδεους να προσπαθούν να παρκάρουν σε ζόρικα στενά, γρατσουνώντας τον απέναντι κτλ... -
Καπως πρεπει να μαθουν να παρκαρουν κι αυτοι
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καπως πρεπει να μαθουν να παρκαρουν κι αυτοιΑς στήσουν κώνους σε μια αλάνα, κι ας κάτσουν να προπονηθούν
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ας στήσουν κώνους σε μια αλάνα, κι ας κάτσουν να προπονηθούν
Η ας καθήσουν επάνω στους κώνους.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ας καθήσουν επάνω στους κώνους.
Τώρα αυτό τι είδους προπόνηση είναι δηλαδή;;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλα κυριε Krusenstern, μια πλακιτσα καναμε!
-
ΖΩΟ ο ΓΥΦΤΟΣ στα Ανω Λιοσια που με το σαπιο φορτηγό του βρηκε ενα δυσμοιρο σκυλάκι και ενω αυτο ειχε ηδη περάσει στο αντίθετο Αδειο ρευμα και πηγενε προς το πεζοδρόμιο, ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ θεώρησε αστείο να κάνει ελιγμό και να χτυπήσει το απροστάτευτο αυτο πλασματάκι! τον κυνηγισα, τον σταμάτησα, φυσικα δεν ειχε διπλωμα και τον κατήγγηλα στην αστηνομία.
-
ΖΩΟ ο τυπος με την S-type jaguar που ανεβαινε χθες βραδυ το ποταμι στην αριστερη λωριδα με 80-90 καμαρωτος και ειχε δημιουργησει ουρα πισω του καθως η μεσαια λωριδα ηταν αδεια!
του αναψα φωτα διακριτικα, του ξαναναβω, ξανα και ξανα, αυτος αταραχος.
Επειδη ειχα χρονο και ηθελα οντως να δω ποσο ΖΩΟ ειναι, δεν τον περασα αμεσως απο δεξια (ενστωμεταξυ μεγαλωνε η ουρα πισω μου...) και επιμενω να ειμαι πισω του και να του αναβω τα φωτα. Μιλαμε για τεραστια αναισθησια ο τυπος....Ε δεν αντεξα αλλο, περναω απο δεξια και του κολαω τη κορνα μπας και συνελθει... Τιποτα αυτος!
Φευγω εγω, και το σκηνικο επαναλαμβανεται με μια C200 που με ακολουθουσε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΖΩΟ ο τυπος με την S-type jaguar που ανεβαινε χθες βραδυ το ποταμι στην αριστερη λωριδα με 80-90 καμαρωτος και ειχε δημιουργησει ουρα πισω του καθως η μεσαια λωριδα ηταν αδεια!του αναψα φωτα διακριτικα, του ξαναναβω, ξανα και ξανα, αυτος αταραχος.
Επειδη ειχα χρονο και ηθελα οντως να δω ποσο ΖΩΟ ειναι, δεν τον περασα αμεσως απο δεξια (ενστωμεταξυ μεγαλωνε η ουρα πισω μου...) και επιμενω να ειμαι πισω του και να του αναβω τα φωτα. Μιλαμε για τεραστια αναισθησια ο τυπος....Ε δεν αντεξα αλλο, περναω απο δεξια και του κολαω τη κορνα μπας και συνελθει... Τιποτα αυτος!
Εμμ αφού είχε Τζαγκ... ...θα ήθελα να δω τι θα έκανε στην θέα του 'αστεριού' από πίσω του ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΖΩΟ ο τυπος με την S-type jaguar που ανεβαινε χθες βραδυ το ποταμι στην αριστερη λωριδα με 80-90 καμαρωτος και ειχε δημιουργησει ουρα πισω του καθως η μεσαια λωριδα ηταν αδεια!
Εμμ αφού είχε Τζαγκ... ...θα ήθελα να δω τι θα έκανε στην θέα του 'αστεριού' από πίσω του ...
μα δεν εκανε και παλι δεξια!!!
τουλαχιστον για οση ωρα παρακολουθουσα μεχρι να τον χασω απο τον καθρεπτη! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΖΩΟ ο τυπος με την S-type jaguar που ανεβαινε χθες βραδυ το ποταμι στην αριστερη λωριδα με 80-90 καμαρωτος και ειχε δημιουργησει ουρα πισω του καθως η μεσαια λωριδα ηταν αδεια!του αναψα φωτα διακριτικα, του ξαναναβω, ξανα και ξανα, αυτος αταραχος.
Δεν έμπαινες μπροστά του να πας με 70 να δούμε αν θα έκανε δεξιά?
-
τον φαγατε τον ανθρωπο....
ΤΗΝ ΕΣΤΡΩΝΕ!!!!!!
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Δεν έμπαινες μπροστά του να πας με 70 να δούμε αν θα έκανε δεξιά?
πραγματικα δεν ηθελα να ασχοληθω παραπανω, διαφορετικα...
-
ΖΩΟ ο 20χρονος (δεν τον έκοψα για παραπάνω) οδηγός του Cherokee που στις 6 το πρωί με την ομίχλη να μην σε αφήνει να δεις μπροστά σου που πήγαινε υπερβολικά γρήγορα ανάμεσα σε ανθρώπους που μόλις είχαν βγει από club.. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΖΩΟ ο 20χρονος (δεν τον έκοψα για παραπάνω) οδηγός του Cherokee που στις 6 το πρωί με την ομίχλη να μην σε αφήνει να δεις μπροστά σου που πήγαινε υπερβολικά γρήγορα ανάμεσα σε ανθρώπους που μόλις είχαν βγει από club.. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ!Αυτός μπαίνει στην ίδια κατηγορία με αυτούς που προσπαθούν να ανακαλύψουν το 0-100 του αυτοκινήτου τους σε parking, μεταξύ πεζών και άλλων αυτοκινήτων. Ειδικά αν το parking είναι και κλειστό και το 1000άρι με την 'ελεύθερη εξάτμιση' ακούγεται σα 16κύλινδρο να ούμε...
-
Λίγη επιείκεια παρακαλώ, με ξεχνάτε ότι 'η αγαμία δεν υποφέρετε'.
Ζώα ζώα ζώα