-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για όσους πάνε: ποια μέρα λέτε να είναι η καλύτερη = λιγότερος κόσμος?Την Παρασκευή στις 3/11
-
σίγουρα καθημερινή πρωί! οι πιο πολλοί δουλεύουν και τα μαθητούδια είναι σχολείο
-
Εγώ πιστεύω πως Σάββατο πρωί πρωί θα έχει λιγότερο κόσμο από Παρασκευή βράδυ. Συνήθως όποιος ξυπνά νωρίς το Σάββατο (πριν τις 9 δηλαδή) είναι για να κάνει δουλειές - ψώνια κλπ, οπότε δε νομίζω με το που ανοίξει στις 10 η έκθεση το Σάββατο να υπάρχει πολύς κόσμος. Ίσως από τις 12 και μετά να αρχίσουν να πλακώνουν, αλλά για μη εργάσιμη μέρα και ώρα, για μένα Σάββατο με το που ανοίξει η έκθεση είναι η καλύτερη ώρα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
SFAKIANAKIS, VAN HOOL, HINO MOTORS, ITALJET, BIMOTA, KRAMITΤι ειναι αυτα;;;;;;;
Τελικα μαθαμε ποια θα ειναι ξεκλειδωτα απο τα 'καλα'; Θελω να μπω στη Lambo!!!!! Θυμαμαι περιπτωση πριν 3 χρονια στο Σαλονι αυτοκινητου στη Θε/ικη που ειχε μια Murcielago δεν αφηναν κανενα να την πλησιασει ουτε την ανοιγαν αλλα μια ξανθια ψηλη με μινι κτλ καταφερε με δυο λογακια να κανει τον πωλητη να της ανοιξει να κατσει για λιγα δευτερολεπτα!! -
Θυμαμαι περιπτωση πριν 3 χρονια στο Σαλονι αυτοκινητου στη Θε/ικη που ειχε μια Murcielago δεν αφηναν κανενα να την πλησιασει ουτε την ανοιγαν αλλα μια ξανθια ψηλη με μινι κτλ καταφερε με δυο λογακια να κανει τον πωλητη να της ανοιξει να κατσει για λιγα δευτερολεπτα!!
Γ***σετα. Αν και εμενα μου εχει τυχει παρομοια περιπτωση...Περσι στην εκθεση tuning στο NEC εδω Αγγλια, ηταν κλειδωμενο και με κολλητικη ταινια στην πορτα το Civic που εχει κερδισει καμποσους τιτλους στο JTC. Τελικα επεισα μια Ιαπωνεζουλα, βγαζει την ταινια ξεκλειδωνει και με αφηνει.
Τωρα που το σκεφτομαι εχω πεθανει στα γελια επειδη ημουνα με κατι φιλους οι οποιοι θελανε να μπουν και παρολο που η κοπελα μπορουσε να τους αφησει τους εδιωξε αρων αρων -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.
Η Audi θα έχει πάλι κλειδωμένα τα αυτοκινητά της;
.
To Q7, μάλλον ναί
εγώ θα μπω μέσα
μεχρι να μπεις, νεος , παρε ματι πως ειναι το Q7 απο μεσα, γιατι μαλλον θα το βρεις κλειδωμενο..
αποκλειστικες φωτος απο τον αποκλειστικο προσκεκλημενο lefo
περισσοτερα εδω.. -
Ο χρήστης aaaristos έγραψε:
το νεο RAV δεν προλαβανε λεει να το φερουν και δυστυχως δεν θα το δουμεΑπαράδεκτο.
Λόγω υποχρεώσεων η μόνη κενή ημερομηνία είναι την τελευταία Κυριακή
Φαντάζομαι θα γίνεται χαμός
Εκτός αν ψήσω κανα φίλο για ταξίδι αστραπή μεσοβδόμαδα -
Από τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση:
http://www.athensmotorshow.gr/motorshow ... models.pdf
Λείπει το καινούριο Civic. Οι 4Τ στο τελευταίο τεύχος τους γράφουν ότι θα είναι όμως..
Τι τελικά ισχύει ξέρει κανείς?
-
πριν λιγο γυρισα απο τα εγκαινια της εκθεσης.Πολυ κοσμο και πολλα νεα μοντελα.τελικα ηταν το νεο civic 5d και εχει κλεψει ολα τα βλεμματα οπως και το νεο evo 9.πολυ ωραιο το νεο yaris και πολυ ωραια περιπτερα της AUDI -BMW-mercedes-ferrari και της renault .αξιζει τον κοπο να πατε να την δειτε.
-
Θα υπάρξει πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ από γνωστούς εγκάθετους
πρωταθλήτρια πάντως η Renault (θα δείτε αργότερα το γιατί )
κάποιοι πάντως -νικς δεν αναφέρουμε- μόλις έφτασαν στο γρήγορο περίπτερο (εκεί που ήταν ένα ΛΕΥΚΟ GTI ) την έκαναν διακριτικά κι εξαφανίστηκαν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα υπάρξει πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ από γνωστούς εγκάθετουςπρωταθλήτρια πάντως η Renault (θα δείτε αργότερα το γιατί )
κάποιοι πάντως -νικς δεν αναφέρουμε- μόλις έφτασαν στο γρήγορο περίπτερο (εκεί που ήταν ένα ΛΕΥΚΟ GTI ) την έκαναν διακριτικά κι εξαφανίστηκαν :lol: :lol: :lol:
σε εκεινο το περιπτερο ηταν και ενα μπλε πολυ πιο κακο.δεν συμφωνεις????
-
μουαααααχαχαχα
για ρωτα lkar αυριο τους δικους σου ποσους ρωτησα 'ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ......'
μετα περιμενα τον μαλτεζιανο να μου δειξει ποιος εισαι (αφαντος κι αυτος), και μετα οι δικοι σου με κοιταζανε περιεργα που ρωταγα κουφα πραγαμτα (-μα ειναι δυνατον να μην εχετε λιστα με ονοματα στο info booth? κλπ κλπ) και την εκανα..
βλεπεις γερος ανθρωπος, δεν εχω και πολλες αντοχες...ωραιο το r32. εμενα βεβαια απο ολες τις παντοφλες τα vw, πιο πολυ μου αρεσει το phaeton.
υ.γ. μη μου πεις οτι το 4πορτο 'μουσατο' ητανε το δικο σου?
ειπαμε να φοβασαι να μην σε πατικωσω, αλλα οχι και να το κρυψεις κι εκει μεσα!!!:lol: -
να και η πρωταθλητρια!!!!!
...να σε διορθωσω και λιγακι, και να πω το σωστο, δηλαδη οτι ΟΛΗ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!!!
VIVRE LA GROUP PSA!!!!
...νομιζω οτι μολις ειδατε το απολυτως καλυτερο φωτορεπορταζ που θα δειτε απο την συγκεκριμενη εκθεση..
-
'peugeuot 407 όλα τα λ7 '
το νέο μου μότο -
φιλε wannabe, και οι τρεις ητανε υπεροχες (renault-peugeot-citroen)
απλως το ψηφιακο μελανι καμια φορα ειναι λιγο για να αποτυπωσει καποια πραγματα... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μουαααααχαχαχα
για ρωτα lkar αυριο τους δικους σου ποσους ρωτησα 'ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ......'
μετα περιμενα τον μαλτεζιανο να μου δειξει ποιος εισαι (αφαντος κι αυτος), και μετα οι δικοι σου με κοιταζανε περιεργα που ρωταγα κουφα πραγαμτα (-μα ειναι δυνατον να μην εχετε λιστα με ονοματα στο info booth? κλπ κλπ) και την εκανα..
βλεπεις γερος ανθρωπος, δεν εχω και πολλες αντοχες...ωραιο το r32. εμενα βεβαια απο ολες τις παντοφλες τα vw, πιο πολυ μου αρεσει το phaeton.
υ.γ. μη μου πεις οτι το 4πορτο 'μουσατο' ητανε το δικο σου?
ειπαμε να φοβασαι να μην σε πατικωσω, αλλα οχι και να το κρυψεις κι εκει μεσα!!!:lol:προφανώς λάθος συνεργάτες ρωτούσες! και σε λάθος περίπτερο
αυτό εννοείς;
αυτό έχει ηλιοροφή στις εκθέσεις τα σωστά χρώματα βάζουν
καλό και το R, αλλά κανένα νόημα στην Ελλάδα... 40Κ
-
-
δεν εχει νοημα το golf R32 απλως γιατι το passat vr6 4motion θα κανει το πολυ 4-5 χιλιαρικα παραπανω οταν βγει.
μονο για αυτο. α, και γιατι ειναι ατμοσφαιρα επισηςφιλε πανω απο 10 ατομα ρωτησα!!! μηπως εισαι φαντασμα τελικα?
ή ο πονηρος krus με εστειλε να ρωταω αλλου γι'αλλου για να μου την γλυτωσεις? |:Dα, και το πιο σημαντικο..
μαγκες ξεχαστε ολα τ'αλλα αυτοκινητα!!
διαβαστε τον εξοπλισμο, και τιμη 28 -
Ω ρε τυχερα μοντελα που αγγιζουν τετοια αυτοκινητα και τα πατανε λες και ειναι τρακτερ! Παιδια τελικα ξερουμε ποια ειναι ανοικτα και ποια κλειστα; Απο τεστ ποια γινονται;;; Αληθεια τα τεστ που γινονται γιατι περισυ πηγα αργα και δεν γινοταν κανενα εκεινη την ωρα!
-
Τι λέγαμε για την τιμή; 28 το Octavia, 28,7 το GTI με ίδιο εξοπλισμό. Tα ίδια προφανώς και κοστίζουν ίδια (κι εδώ φαίνεται η διαφορά με την Audi). Όποιος θέλει χώρους ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ μόνο και καλύτερη άνεση θα πάρει Octavia/Jetta, οι υπόλοιποι δεν θα το σκεφτούν
Στα της έκθεσης...
Alfa Romeo
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!! έχουν γεμίσει το δίπλα τόπικ, ακόμα και με μοκέτες άλλωστε από μπροστά ίδια είναι τα νέα
α, άκουσα και κάποιον 'μεγάλο' να λέει για την τιμή της Brera, αν όντως ισχύσουν αυτά που είπε, κλάφτε τη
Audi
1,5 μοντέλο ουσιαστικά
το...
ήταν που δεν θα έμπαινα μέσα
είχε επίσης το θηριο Q7 (από 84 το 4.2, 120+ το εκθεσειακό :ο )
σε αυτό δεν ήθελα να μπω μέσα
και το διαστημικό RSQ
(αύριο οι υπόλοιπες )
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]