-
I second that, kyan. He's already managed to perform an almost impossible feat: edit [syele].
-
Δεν αντέχω πια στον πειρασμό!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
3. Οι αξιες αυτες δεν ειναι το θεμα του θρεντ. Τουλαχιστον οχι αυτη την στιγμη.Οι αξίες είναι το κυρίαρχο θέμα σχεδόν όλων των θρεντ, των συζητήσεων γενικά, που δεν περιφέρονται μόνον από ποδόγυρο σε αμάξια.
Οι αξίες για τις οποίες όλοι μιλάμε, όλοι όμως τις υπερασπιζόμαστε μόνο στα λόγια, φοβάμαι.
Φίλε Γαβριήλ, μέχρι τώρα απλά υπεκφεύγεις. Και δεν σου ρίχνω απόλυτα άδικο, από τη στιγμή που ακούς τα όσα εδώ μέσα. Αλλά δεν σου δίνω και απόλυτα δίκαιο.Όχι, βέβαια, ότι περιμένεις τη γνώμη μου, εννοείται.
-
Και χωρίς ίχνος φότοσοπ!
-
Εν πάσει περιπτώσει αφού είμαστε τόσο μίζεροι επαρχιώτες και χωριάτες εδώ στην Ευρώπη, γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να μας περιγράψεις έστω αδρά τις περίφημες αυτές 'Αμερικάνικες' αξίες, δείχνοντας ίσως τη διαφορά από τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές;
-
Βαζεις (κακα) λογια στο στομα μου - ποτε δεν αποκαλεσα κανενα εδω επαρχιωτη, μιζερο και χωριατη (ουτε και σε ολη την Ευρωπη) - Αν και δεν βλεπω τιποτε κακο με την λεξη 'επαρχιωτης', αλλα ασχετο αυτο.
-
Οι ΗΠΑμερικανικες αξιες ειναι κατι για το οποιο δεν θελετε να ακουσετε, μονο θελετε να τις κριτικαρετε και αυτον που θα προσπαθουσε να τις 'συζητησει' μαζι σας. Αυτο παει στους περισσοτερους εδω,αλλα οχι ολους.
-
Οι αξιες αυτες δεν ειναι το θεμα του θρεντ. Τουλαχιστον οχι αυτη την στιγμη.
Γινονται περισσοτερο παραφρασεις απο τι λες και απο της παραφρασεις βγαινουν συμπερασματα. Το ερωτημα ειναι αυτο μια και οι Αμερικανικες αξιες φαινεται οτι ειναι γνωστες και κατακρινονται ειμαι προθυμος να ακουσω τις μοντερνες Ελληνικες αξιες. Που αν μαντεψω και εγω (υποθετω εχω δικαιωμα να τις μαντεψω μια και εδω μεσα ολοι μαντευουν/ξερουν τις Αμερικανικες ) ειναι πανακεια. (και δεν το λεω ειρωνικα μια και εφοσον θεωρειτε τις Αμερικανικες αξιες οχι πολυ σοβαρες πρεπει οι δικες σας να ειναι, αποδεδειγμενα απο την καθημερινη Ελληνικη πραγματικοτητα, πολυ ανωτερες).
Οριστε λοιπον εξηγηστε μας με απλα λογια. Δεν θελω να δω λινκς απο βιβλια και φιλοσοφικες αναλυσεις. Μια παραγραφος με 5-6 προτασεις.
Νικος
ΥΓ: Και θα προτιμουσα να κρατησετε αυτες τις αξιες κοντα στην πραγματικοτητα γιατι φυσικα οι αξιες που ειναι μονο θεωρητικες δεν εχουν πολυ βαρος. Και φυσικα θα μου επιτρεψετε να τις κριτικαρω οπως και εσεις και μαλιστα θα ειναι ευκολο γιατι θα χρησιμοποιησω σαν παραδειγματα τα διαφορα θεματα που υπαρχουν σε αυτα εδω τα φορουμ.
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να και η εκδοση του Fox News.
http://www.foxnews.com/story/0,2933,174338,00.htmlNikos
'What I'm against is no matter where you hold them under what authority, you still got to have American values when you do interrogations,' he continued.*
Δηλαδή ποιές αξίες ακριβώς;
Οριστε λοιπον εξηγηστε μας με απλα λογια.
Νίκο, αν μου επιτρέπεις την προσωπική αναφορά, μιλήσαμε για 'Αμερικάνικες αξίες ανάκρισης' παίρνοντας ένα κομμάτι από το λινκ που έδωσες, του Φοξ. Αναρωτήθηκα, λοιπόν, ποιές είναι αυτές οι αξίες. Αν για κάποιους λόγους βολεύει να το γυρίσουμε στο ποιός έχει τις καλύτερες αξίες, οκ. Έχουμε και τις αξίες που μας αξίζουν.
Σε κάθε περίπτωση, ρε παίδες, κάποιες δημοσιεύσεις φέρνουν θλίψη.
Είμαστε καλύτεροι από αυτό, γαμώτο. -
Προσωπικά δεν μπορώ να προσδιορίσω κάποιες (σημερινές), 'Ελληνικές' αξίες . Τι να συμπεριλάβω; Τις δικές μου αξίες, τις αξίες του περίγυρου μου ή της αξίες του 'μέσου Έλληνα'(ποιός είναι αυτός ο μέσος Έλληνας όμως ρε παιδιά, αυτός με τα 1,72 παιδιά; ).
Η απορία μου για τις Αμερικάνικες αξίες ήταν ειλικρινής, είμαι πολύ περίεργος να τις δω και μετά θα τις κρίνω.
Όσο για τον 'επαρχιώτη', σίγουρα δεν αποκάλεσες κανέναν έτσι αλλά η αίσθηση μου είναι ότι τα κείμενα σου αποπνέουν έναν αέρα 'αεράτου πρωτευουσιάνου' απέναντι στον 'κακόμοιρο χωριάτη'. Τέλωσπάντων όμως, δεν είναι η ουσία μας αυτή.
-
Εκμεταλλεύεται το παραθυράκι που του δίνουν οι κανονισμοί για να κάνει trolling και flame-baiting. Ειρωνεύεται, προσβάλλει (με ένα υφάκι Ευάγγελου Βενιζέλου) τη νοημοσύνη των άλλων, σου λέει (ενίοτε κατάμουτρα, αλλά συνήθως το πράττει εμμέσως πλην σαφώς) ότι δεν έχεις καν δικαίωμα να έχεις άποψη, με σκοπό να προκαλέσει.
Τι μαρτυρά αυτή του η δράση; Απλά, edit [syele].
Και θα πω και κάτι άλλο (και δε δίνω δεκάρα αν θα πικράνω τους moderators): το παραθυράκι αυτό (μη βρίζετε, αλλά μιλήστε σαν τον edit [syele]ελεύθερα) επιτρέπει τέτοιες αδερφίστικες συμπεριφορές και είναι ηλίθιο. Άσε δε που παγιδεύει και τους ίδιους τους mods, γιατί ο εξ Ιλλινόι edit [syele]εκμεταλλεύεται αυτήν τη δυνατότητα και λέει 'ορίστε, κοίτα τι μαλάκες είναι: κοροϊδεύω και προσβάλλω τους ιθαγενείς όσο θέλω και κανένας δε μπορεί να μου κάνει το παραμικρό'.
Όπως όμως είπα, αυτό είναι edit [syele]. Γι'αυτό κι εγώ, αντί να προσπαθήσω να συζητήσω λογικά μαζί του (είναι αδύνατον και νομίζω είναι καιρός να το καταλάβετε όλοι εδώ μέσα), τον βρίζω και τον κράζω κατευθείαν, όπως ο Οδυσσέας τον ΘΕΡΣΙΤΗ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προφανώς κ. Γαβρίλη διαφορετικό πρόγραμμα εκπέμπουν στις ΗΠΑ τα κανάλια που μας παινεύεις και διαφορετικό στους αδαείς στον υπόλοιπο κόσμο.
Έτσι εσείς μαθαίνετε ειδήσεις πρώτης ποιότητας, ενώ εμείς, ανόητοι όντες, μαθαίνουμε ειδήσεις της πλάκας που απευθύνονται μόνο σ'εμάς. Εξ ου και το σωστό σου συμπέρασμα ότι δεν έχουμε ιδέα του τι μεταδίδεται στο Αμέρικα, άρα είναι unbelievable το πως τολμάμε να κρίνουμε αυτά που βλέπετε εσείς.Παλι λογια στο στομα μου και παλι παρεξηγουντε αυτα που γραφω και παλι.
Ποτε δεν αποκαλεσα κανενα ανοητο ον εδω.
-
Αυτό που εννοούσε ο Μάνος είναι ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε CNN, κάτι που υπέθεσε πως το ξέρεις.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εκμεταλλεύεται το παραθυράκι που του δίνουν οι κανονισμοί για να κάνει trolling και flame-baiting. Ειρωνεύεται, προσβάλλει (με ένα υφάκι Ευάγγελου Βενιζέλου) τη νοημοσύνη των άλλων, σου λέει (ενίοτε κατάμουτρα, αλλά συνήθως το πράττει εμμέσως πλην σαφώς) ότι δεν έχεις καν δικαίωμα να έχεις άποψη, με σκοπό να προκαλέσει.Τι μαρτυρά αυτή του η δράση; Απλά, edit [syele].
Και θα πω και κάτι άλλο (και δε δίνω δεκάρα αν θα πικράνω τους moderators): το παραθυράκι αυτό (μη βρίζετε, αλλά μιλήστε σαν τον edit [syele]ελεύθερα) επιτρέπει τέτοιες edit [syele]συμπεριφορές και είναι ηλίθιο. Άσε δε που παγιδεύει και τους ίδιους τους mods, γιατί ο εξ Ιλλινόι edit [syele]εκμεταλλεύεται αυτήν τη δυνατότητα και λέει 'ορίστε, κοίτα τι μαλάκες είναι: κοροϊδεύω και προσβάλλω τους ιθαγενείς όσο θέλω και κανένας δε μπορεί να μου κάνει το παραμικρό'.
Όπως όμως είπα, αυτό είναι edit [syele]. Γι'αυτό κι εγώ, αντί να προσπαθήσω να συζητήσω λογικά μαζί του (είναι αδύνατον και νομίζω είναι καιρός να το καταλάβετε όλοι εδώ μέσα), τον βρίζω και τον κράζω κατευθείαν, όπως ο Οδυσσέας τον ΘΕΡΣΙΤΗ.
Skullone,
Να υποθεσω οτι με αποκαλεις:
- Καφρο
- Μαλακα
- Αδερφη
?
Ή θα εβαζα λογια στο στομα σου εαν εκανα κατι τετοιο?
-
... Γι'αυτό κι εγώ, .... τον βρίζω και τον κράζω κατευθείαν, όπως ο Οδυσσέας τον ΘΕΡΣΙΤΗ.Και τι περιμένεις να αποκομίσεις από αυτό;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό που εννοούσε ο Μάνος είναι ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε CNN, κάτι που υπέθεσε πως το ξέρεις.Οσο μιλατε τοσο φενετε οτι δεν εχετε ιδεα.
Εαν νομιζεις/ετε οτι το CNN που εκπεμπεται στην Ελλαδα (και υποθετω Ευρωπη) ειναι το ιδιο feed που εκπεμπεται στις ΗΠΑ, παλι αποδικνειεται ποσο βασικες γνωσεις λειπουν για σοβαρη συζητηση και ελπιδα συμφωνιας ακομη και σε κατι μικρο για τετοια θεματα.
Και αυτο ενω εχω ηδη γραψει οτι το Σι Εν Εν εδω ειναι 100% αριστερο καναλι. Hell, Ted Turner is one of the biggest rich liberals of our time. Do you guys know anything?
-
Αυτό που εννοούσε ο Μάνος είναι ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε CNN, κάτι που υπέθεσε πως το ξέρεις.
Οσο μιλατε τοσο φενετε οτι δεν εχετε ιδεα.
Εαν νομιζεις/ετε οτι το CNN που εκπεμπεται στην Ελλαδα (και υποθετω Ευρωπη) ειναι το ιδιο feed που εκπεμπεται στις ΗΠΑ, παλι αποδικνειεται ποσο βασικες γνωσεις λειπουν για σοβαρη συζητηση και ελπιδα συμφωνιας ακομη και σε κατι μικρο για τετοια θεματα.
Και ποιος φταίει γι'αυτό; Εμείς; Να μυρίσουμε δηλαδή τα νύχια μας και να ψυχανεμιστούμε ότι 'άλλα τα μάτια ατου λαγού'; Και τι να κάνουμε δηλαδή; Να μεταναστεύσουμε για να δούμε πώς είναι η ζωή στο Αμέρικα; Μήπως απαιτείς πάρα πολλά από εμάς;
-
Οσο μιλατε τοσο φενετε οτι δεν εχετε ιδεα....παλι αποδικνειεται ποσο βασικες γνωσεις λειπουν για σοβαρη συζητηση και ελπιδα συμφωνιας ακομη και σε κατι μικρο για τετοια θεματα.
Αυτό ισχύει και αναποδα, ξερεις
Και αυτο ενω εχω ηδη γραψει οτι το Σι Εν Εν εδω ειναι 100% αριστερο καναλι. Hell, Ted Turner is one of the biggest rich liberals of our time. Do you guys know anything?
LMAO
(σ' ευχαριστώ για το copyright )
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... Γι'αυτό κι εγώ, .... τον βρίζω και τον κράζω κατευθείαν, όπως ο Οδυσσέας τον ΘΕΡΣΙΤΗ.
Και τι περιμένεις να αποκομίσεις από αυτό;
Την ευχαρίστηση ότι δεν σπατάλησα φαιά ουσία και χρόνο για να εμπλακώ σε ανούσιες αναλύσεις των παραληρημάτων του. Αν κάποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι ο edit [syele]μπαίνει εδώ μόνο και μόνο για να πει edit [syele]και να προκαλέσει, τον λυπάμαι.
Και ακόμη περισσότερο λυπάμαι όσους βάζουν στο ίδιο καζάνι τον edit [syele]με όποιον του τα χώνει. Όποιος δε μπορεί να διαχωρίσει στον εγκέφαλό του έναν εξυπνάκια που εκμεταλλεύεται 'παραθυράκια' των κανονισμών για να πει σε όλους σας 'εσείς είστε οι ιθαγενείς, οι ηλίθιοι κι εγώ είμαι ο ΕΞΥΠΝΟΣ', κάτι που αποδεικνύεται από το σύνολο των δημοσιεύσεών του, από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο εδώ μέσα (γιατί πρέπει να πω ότι οι υπόλοιποι έχουν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο, κάτι που αξίζει να συζητήσει κανείς), είναι απλά αξιοδάκρυτος.
-
Απόλυτα κατανοητό και ξεκάθαρο, όπως και ο σκοπός του 'άλλου' που περιγράφεις.
Ο οποίος επιτυγχάνεται απόλυτα, χάρη και σ' εσένα.
-
Σωστη η παρατηρηση ομως, εννοησα να γραψω 'σταματα να διαβαζεις ΜΟΝΟ BBC'. Thanks.
Πολύ καλύτερα τώρα. Αλλά πες μας,τι στραβό έχει το BBC κατά τη γνώμη σου; Πέραν του ότι είναι φιλελεύθερο βεβαίως. Είναι αντιαμερικανικό;
Εμεσα ναι. Διοτι ως φιλελευθερο, ειναι τοσο αντι της στρατηγικης της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ, ειναι τοσο αντι-Bush-administration, ειναι τοσο αντι-πολεμου-του-Ιρακ που θελει να δει τις ΗΠΑ να ΧΑΣΟΥΝ στο Ιρακ, να μην σταθεροποιηθει το Ιρακ, ειναι τοσο pro-ACLU, τοσο pro-AARP, τοσο pro-Cindy-Sheehan, κτλ, κτλ.
-
ililias: Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο edit [syele]επιτυγχάνει το σκοπό του αν σε παρασύρει σε ατέρμονες συζητήσεις όπου δεν θα χάνει την ευκαιρία να σε μειώσει/προσβάλει/θίξει/εκνευρίσει, αλλά πάντοτε ΠΛΑΓΙΩΣ.
Οπότε, έχοντάς τον σε ένα φόρουμ, είτε του τραβάς ένα βρισιματάκι κατευθείαν και δεν συζητάς περαιτέρω ή προσπερνάς. Ομοίως και αν τον έχεις ενώπιόν σου στην κανονική ζωή. Ή του τραβάς μια σφαλιάρα ξεγυρισμένη ή προσπερνάς. Αν κάτσεις να συζητήσεις μαζί του, κινδυνεύεις να το πάθεις το εγκεφαλικό. Λέει; ΔΕ ΛΕΕΙ.
-
edit [syele]I'll take that as a compliment sir
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ