Ο λόγος για τον νυν ('αλεξιπτωτιστή') δήμαρχο Βριλησσίων, και τεως-νυν-και αει 'αλεξιπτωτιστή' της δημοσιογραφίας.
Τον τελευταίο καιρό -παρόλο που για μία ακόμη φορά παραμένει απών λόγω 'δημοσιογραφικών υποχρεώσεων'- έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου σαμαροποίηση του δήμου. Ένας δήμος κόσμημα μέχρι πριν μία δεκαετία, καθώς ήταν ίσως ο μοναδικός του λεκανοπεδίου με εκ των προτέρων προκαθορισμένο σχέδιο πόλης και σωστό χωρισμό περιοχών (οικιστικής-εμπορικής-κ.λπ. ανάπτυξης), έχει ζηλέψει τα τελευταία χρόνια -και όχι μόνο επί δημαρχίας Ντινόπουλου- τα καραγκιοζιλίκια του Ν.Ψυχικού και του Μαρουσιού.
Μετά την άναρχη προσθήκη καταστημάτων κι άλλων εμπορικών χώρων μέσα στην οικιστική περιοχή, μετά την ολική καταστροφή της πολύπαθης λεωφ. Πεντέλης -από τον προηγούμενο δήμαρχο- όταν δώθηκαν άδειες αβέρτα-κουβέρτα για να χτιστούν τεράστια σούπερ-μάρκετ και πολυκαταστήματα, μετά την πλήρη εγκατάλειψη του οδικού δικτύου, το οποίο επί σχεδόν δέκα χρόνια δεν υπέστη σχεδόν καμία συντήρηση, ήρθε η ώρα του τελειωτικού χτυπήματος: τα ΣΑΜΑΡΙΑ!
Τις τελευταίες ημέρες σε ΚΑΘΕ δρόμο των Βριλησσίων τοποθετούνται λαστιχένια σαμάρια, ανεξάρτητα από το αν αυτά βρίσκονται έξω από σχολεία, είτε σε στενούς δρόμους, είτε σε φαρδείς δρόμους, είτε σε διαμπερείς οδούς και γενικά παραβιάζοντας κατάφωρα ό,τι ο νόμος προβλέπει.
Δε με νοιάζει αν θα κλειδωθεί το εν λόγω θέμα, απλώς θέλω όχι μόνο να κράξω τον κ. Ντινόπουλο (κι όποιον από το δημοτικό συμβούλιο είναι συνυπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση), αλλά και για να δηλώσω, ότι θα αρχίσω να ξηλώνω με τα ίδια μου τα χέρια -τουλάχιστον αυτό που χθες έστησαν έξω από το σπίτι μου- τα σαμάρια.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.