-
Ο λόγος για τον νυν ('αλεξιπτωτιστή') δήμαρχο Βριλησσίων, και τεως-νυν-και αει 'αλεξιπτωτιστή' της δημοσιογραφίας.
Τον τελευταίο καιρό -παρόλο που για μία ακόμη φορά παραμένει απών λόγω 'δημοσιογραφικών υποχρεώσεων'- έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου σαμαροποίηση του δήμου. Ένας δήμος κόσμημα μέχρι πριν μία δεκαετία, καθώς ήταν ίσως ο μοναδικός του λεκανοπεδίου με εκ των προτέρων προκαθορισμένο σχέδιο πόλης και σωστό χωρισμό περιοχών (οικιστικής-εμπορικής-κ.λπ. ανάπτυξης), έχει ζηλέψει τα τελευταία χρόνια -και όχι μόνο επί δημαρχίας Ντινόπουλου- τα καραγκιοζιλίκια του Ν.Ψυχικού και του Μαρουσιού.
Μετά την άναρχη προσθήκη καταστημάτων κι άλλων εμπορικών χώρων μέσα στην οικιστική περιοχή, μετά την ολική καταστροφή της πολύπαθης λεωφ. Πεντέλης -από τον προηγούμενο δήμαρχο- όταν δώθηκαν άδειες αβέρτα-κουβέρτα για να χτιστούν τεράστια σούπερ-μάρκετ και πολυκαταστήματα, μετά την πλήρη εγκατάλειψη του οδικού δικτύου, το οποίο επί σχεδόν δέκα χρόνια δεν υπέστη σχεδόν καμία συντήρηση, ήρθε η ώρα του τελειωτικού χτυπήματος: τα ΣΑΜΑΡΙΑ!Τις τελευταίες ημέρες σε ΚΑΘΕ δρόμο των Βριλησσίων τοποθετούνται λαστιχένια σαμάρια, ανεξάρτητα από το αν αυτά βρίσκονται έξω από σχολεία, είτε σε στενούς δρόμους, είτε σε φαρδείς δρόμους, είτε σε διαμπερείς οδούς και γενικά παραβιάζοντας κατάφωρα ό,τι ο νόμος προβλέπει.
Δε με νοιάζει αν θα κλειδωθεί το εν λόγω θέμα, απλώς θέλω όχι μόνο να κράξω τον κ. Ντινόπουλο (κι όποιον από το δημοτικό συμβούλιο είναι συνυπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση), αλλά και για να δηλώσω, ότι θα αρχίσω να ξηλώνω με τα ίδια μου τα χέρια -τουλάχιστον αυτό που χθες έστησαν έξω από το σπίτι μου- τα σαμάρια.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
-
Ο λόγος για τον νυν ('αλεξιπτωτιστή') δήμαρχο Βριλησσίων, και τεως-νυν-και αει 'αλεξιπτωτιστή' της δημοσιογραφίας.
Τον τελευταίο καιρό -παρόλο που για μία ακόμη φορά παραμένει απών λόγω 'δημοσιογραφικών υποχρεώσεων'- έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου σαμαροποίηση του δήμου. Ένας δήμος κόσμημα μέχρι πριν μία δεκαετία, καθώς ήταν ίσως ο μοναδικός του λεκανοπεδίου με εκ των προτέρων προκαθορισμένο σχέδιο πόλης και σωστό χωρισμό περιοχών (οικιστικής-εμπορικής-κ.λπ. ανάπτυξης), έχει ζηλέψει τα τελευταία χρόνια -και όχι μόνο επί δημαρχίας Ντινόπουλου- τα καραγκιοζιλίκια του Ν.Ψυχικού και του Μαρουσιού.
Μετά την άναρχη προσθήκη καταστημάτων κι άλλων εμπορικών χώρων μέσα στην οικιστική περιοχή, μετά την ολική καταστροφή της πολύπαθης λεωφ. Πεντέλης -από τον προηγούμενο δήμαρχο- όταν δώθηκαν άδειες αβέρτα-κουβέρτα για να χτιστούν τεράστια σούπερ-μάρκετ και πολυκαταστήματα, μετά την πλήρη εγκατάλειψη του οδικού δικτύου, το οποίο επί σχεδόν δέκα χρόνια δεν υπέστη σχεδόν καμία συντήρηση, ήρθε η ώρα του τελειωτικού χτυπήματος: τα ΣΑΜΑΡΙΑ!Τις τελευταίες ημέρες σε ΚΑΘΕ δρόμο των Βριλησσίων τοποθετούνται λαστιχένια σαμάρια, ανεξάρτητα από το αν αυτά βρίσκονται έξω από σχολεία, είτε σε στενούς δρόμους, είτε σε φαρδείς δρόμους, είτε σε διαμπερείς οδούς και γενικά παραβιάζοντας κατάφωρα ό,τι ο νόμος προβλέπει.
Δε με νοιάζει αν θα κλειδωθεί το εν λόγω θέμα, απλώς θέλω όχι μόνο να κράξω τον κ. Ντινόπουλο (κι όποιον από το δημοτικό συμβούλιο είναι συνυπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση), αλλά και για να δηλώσω, ότι θα αρχίσω να ξηλώνω με τα ίδια μου τα χέρια -τουλάχιστον αυτό που χθες έστησαν έξω από το σπίτι μου- τα σαμάρια.
-
-
Για να μην χρειασθεί να κλειδωθεί, μήπως θα ήταν καλύτερα να βγάλεις τα ονόματα και να κρατήσεις τον Δήμο?
Γιατι αντίστοιχα έχω να πω και για την Φιλοθέη!!!
-
Το δημαρχείο Μαδαρουσίου προειδοποιεί:
Ο Κοτζαμανίκος είναι μεταδοτικός!(εντιτ ονόματα να είμαστε ΟΚ. )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για να μην χρειασθεί να κλειδωθεί, μήπως θα ήταν καλύτερα να βγάλεις τα ονόματα και να κρατήσεις τον Δήμο?Γιατι αντίστοιχα έχω να πω και για την Φιλοθέη!!!
Ειλικρινά θα προτιμούσα να κλειδωθεί το θέμα (ή και να σβηστεί αν θες, δε θα με ενοχλήσει καθόλου). Το όνομα δεν το αφαιρώ καθώς δεν πρόκειται για ιδιώτη, αλλά ούτε αναφέρεται στην ιδιωτική ζωή κάποιου. Αναφέρομαι σε δημόσιο πρόσωπο και σε επιλογές/αποφάσεις δημοσίου ενδιαφέροντος.
-
Έχεις δίκιο...
Έχουν κάνει μπάχαλο όλους τους δρόμους.
Για να μη μιλήσω για κάποια επικίνδυνα stop πίσω απο δέντρα στη μέση κεντρικών δρόμων που αν δεν τα ξέρεις μπορεί για πλάκα να τα παραβιάσεις.
Σύν τα τεράστια βαθουλώματα στις διασταυρώσεις τα οποία έχουν σκοπό να κόβεις ταχύτητα αλλά είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνα.
Που πάνε λοιπόν τα δημοτικά τέλη τα οπόια έρχονται σαν χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ;Παρόλα πάντως αυτά τα προβλήμτα τα Βριλήσσια είναι μια εκπληκτική περιοχή.Εγώ έχω εγκατασταθεί εδώ,εδώ και ένα χρόνο και δεν τα αλλάζω.
-
Στην Κηφισια, εχουν ξηλωσει ενα μεγαλο αριθμο 'σαμαρακιων'. Σιγουρα το εκανε ο δημος, το θεμα ειναι γιατι? Φοβαμαι μηπως ριξουν νεα ασφαλτο στους δρομους και τα ξανατοποθετησουν...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Στην Κηφισια, εχουν ξηλωσει ενα μεγαλο αριθμο 'σαμαρακιων'. Σιγουρα το εκανε ο δημος, το θεμα ειναι γιατι? Φοβαμαι μηπως ριξουν νεα ασφαλτο στους δρομους και τα ξανατοποθετησουν...Προσωπικά αναρρωτιέμαι αν τα 'λειτουργικά έξοδα' των σαμαριών, επιβαρύνουν τα δημοτικά τέλη.
-
Ειναι και αυτο μια ευλογη απορια Πετρο...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Προσωπικά αναρρωτιέμαι αν τα 'λειτουργικά έξοδα' των σαμαριών, επιβαρύνουν τα δημοτικά τέλη.Τα λειτουργικα εξοδα των σαμαριων, αγαπητε Πετρο, ως γνωστον βαρυνουν τα ... γαιδουρια. Το πιασατε το υπονοουμενο, φιλες και φιλοι, ετσι;
-
Φοβαμαι μηπως ριξουν νεα ασφαλτο στους δρομους και τα ξανατοποθετησουν...Μπα, μην ανησυχεις. Νεα ασφαλτος πεφτει καθε 30 χρονια στα προαστια.
-
παιδες δεν ειναι σαμαρια! ειναι χαρακωματα... με τοσο πολεμικο ρεπορταζ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδες δεν ειναι σαμαρια! ειναι χαρακωματα... με τοσο πολεμικο ρεπορταζ...κακό αλλά έλιωσα
-
ε δε κρατηθηκα!!!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δε με νοιάζει αν θα κλειδωθεί το εν λόγω θέμα, απλώς θέλω όχι μόνο να κράξω τον κ. Ντινόπουλο (κι όποιον από το δημοτικό συμβούλιο είναι συνυπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση), αλλά και για να δηλώσω, ότι θα αρχίσω να ξηλώνω με τα ίδια μου τα χέρια -τουλάχιστον αυτό που χθες έστησαν έξω από το σπίτι μου- τα σαμάρια.Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Σωστα θα κάνεις κατά τη γνώμη μου. Μακάρι να το κάνουν και άλλοι.
-
Στην Κηφισια, εχουν ξηλωσει ενα μεγαλο αριθμο 'σαμαρακιων'. Σιγουρα το εκανε ο δημος, το θεμα ειναι γιατι? Φοβαμαι μηπως ριξουν νεα ασφαλτο στους δρομους και τα ξανατοποθετησουν...Ναι είναι απίστευτο! Όταν το παρατήρησα αισθάνθηκα σα να είχα ανακαλύψει τον τροχό.... Παρακολουθώ το δρόμο καθημερινά μήπως βάλουν καινούρια, μιας και τα παλιά είχαν αρχίσει να διαλύουν. Αλλά έχουν περάσει 3 εβδομάδες τώρα χωρίς να γίνει τίποτα ενώ επίσης υποτίθεται πως τώρα με τις βροχές κτλ και μέχρι την άνοιξη δεν ασφαλτοστρώνει (ούτε βουλώνει λακκούβες) ο 'εξαίρετος' αυτός δήμος! Όλα αυτά μας δίνουν ελπίδες!
Πάντως τα πιο άσχημα σαμαρια είναι αυτά τα λαστιχένια 3Μ. Όπως και να τα περάσεις χτυπάνε. Μετά είναι αυτά της πολυτεχνειούπολης, με διαφορετικό ύψος το καθένα - αλλά είναι τοποθετημένα για καλό σκοπό (στροφές & άσυλο => γμστ)
-
To γελείο της υπόθεσης είναι ότι οι δρόμοι βρίσκονται σε τέτοιο χάλι, που πρέπει πρώτα να τους μπαλώσουν για να καταφέρουν να 'βιδώσουν' σε μία ευθεία τα σαμάρια.
Εντωμεταξύ όλο και χειροτερεύει η κατάσταση στα όρια του δήμου, όπου οι νέες μεζονέτες (ευτυχώς οι όροι δόμησης εκεί είναι χαμηλοί) που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια -με καταστήματα εδώ κι εκεί να συμπληρώνουν τη συνταγή- συνδέονται με την αποχέτευση αφήνοντας κάτι χαράδρες, από αυτές που πέφτεις και δεν ξαναβγαίνεις, κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο, συχνά για πολλές εβδομάδες (πριν έρθει η 'τεχνική υπηρεσία' -ένας θεός να την κάνει τέτοια, ή τουλάχιστον να την κρατάει μακριά από το ποτό- και ρίξει ένα βουναλάκι άσφαλτο, μετατρέποντας τη χαράδρα σε λοφίσκο!).
Α. Ντινόπουλος -> Από τη δημοσιογραφία ως το... σαμάρι