-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγώ Νικολή ξέρω ότι όποιος μπλέξει μαζί σου, μετά από λίγο καταλήγει με Λίζα .Xaxa.
Ston Xarh anaferese?
Eidi einai 4-5 sto club sas pou einai on the look for oneKaneis den pairnei Lisa me to zori.
Prepei na eisai dedicated file.
Gia auto bgazo to kapelo mou sta paidia pou tin exoun stin Ellada, opou den exei polles kai to support einai metrioGia na gurisoume on-topic, exei arxisei to BBC tis epanalipseis me combilation episodion.
-
για κοιταξτε καλα-καλα τον καταλογο πουλακια μου...
τι παει να πει skoda 5η θεση????
γιαααα πιαστε να τον διαβαζετε απο ΚΑΤΩ προς τα ΠΑΝΩ..
και ΟΟΟΟΤΑΝ θα φτασετε στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ TOP-TEN,
τοτε θα δειτε ΟΛΑ τα μοντελα της Skoda
http://www.topgear.com/content/features/stories/2005/11/stories/01/20.html
9 Skoda Fabia (SAME)
* Engine/Gearbox Reliability 5 star rating
* Electrical Reliability 4 star rating
* Brakes/Suspension/Steering 4 star rating
* Fit/Finish 4 star rating
* Squeaks/Rattles 3 star rating
* Performance 4 star rating
* Handling 3 star rating
* Comfort/Practicality 3 star rating
* Customer Care 5 star rating
* Ownership Costs 5 star rating5 Skoda Octavia (SAME)
* Engine/Gearbox Reliability 4 star rating
* Brakes/Suspension/Steering 5 star rating
* Fit/Finish 4 star rating
* Squeaks/Rattles 4 star rating
* Performance 4 star rating
* Handling 4 star rating
* Comfort/Practicality 4 star rating
* Ownership Costs 5 star rating4 Skoda Superb (NEW)
* Engine/Gearbox Reliability 5 star rating
* Brakes/Suspension/Steering 5 star rating
* Fit/Finish 5 star rating
* Squeaks/Rattles 5 star rating
* Performance 5 star rating
* Handling 3 star rating
* Comfort/Practicality 5 star rating
* Ownership Costs 5 star ratingστην ουσια η SKODA μονη της βγαζει το στατιστικο
Of the top 20 models, 15 are built by Japanese manufacturers,
και διασωνει (τι να διασωσει δηλαδη) την ευρωπη σαν κατασκευαστη στους πινακες.
3 στα τοπ10 ειναι ευρωπαϊκα..χεχεμονο 2 lexus και το s2000 πανω απο τα skoda.
το δε 'γερασμενο' -οπως το γραφετε- fabia σκιζει πολλα κ@λαρακια (περιπου 150 ) στην 9η θεση επειτα απο τοσα χρονια..εγω τα λεω....αλλα μαλλον πιο πολυ με ακουει clarkson παρα εσεις...
-
Petro.
Autoi pou agorazoun Skoda mallon exoun megali idea gia ta amaxia tous, h eitan to proto decent amaxi pou eixan.
Etsi ta bathmologoun super kai kataligoun top sta surveys.Dexomai ta statistika apo etaireies leasing kai sia pou exeis balei kata kairous aki mpravo stin Skoda gia auto.
Alla auta pou basizonte stin gnwmi tou idioktiti....einai gnwmes kai oxi facts. -
λες ε?
ολο περιεργες συμπτωσεις βρε νικ μου.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
λες ε?
ολο περιεργες συμπτωσεις βρε νικ μου..Les?
Na einai diaploki tis VAG?
Mipos sas bazoun kana periergo arwmatiko mesa sta Skoda kai na sas kanei na lete oti ta Skoda einai ta kalytera sto universe?
-
ΑΣΧΕΤΟΤΑΤΟ
Lotusnick, που βρισκεσαι Αγγλια? Θα μπορουσα να σου γραψω prive αλλα τωρα αστο....αν θες απαντα εκει.
Sorry για το ασχετο ποστ.
-
E oxi kai asxeto, milame gia agglikes ekpompes.
Eimai London.
Synexeia me pm an thes. -
Οχι δεν καταλαβες...δεν εννοουσα ασχετοτατο το τι ειπες απλα ενημερωνα οτι το ποστ μου θα ειναι ασχετο με το υπολοιπο θεμα.....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Οχι δεν καταλαβες...δεν εννοουσα ασχετοτατο το τι ειπες απλα ενημερωνα οτι το ποστ μου θα ειναι ασχετο με το υπολοιπο θεμα.....Se auto apantisa kai egw.
Gia agllikes ekpompes milame, opote as poume kai kati gia tin Agglia -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ειδα ενα απο τα τελευταια επισοδεια απο τοπ γκιαρ. οποιος το δει θα καταλαβει το λογο υπαρξης της SLR. ο τζερεμι εκανε 1320 μιλια μεσα σε 24 ωρες (ειναι και μιας καποιας ηλικιας ε!) και βγηκε κυριολεκτικα α-τ-σ-α-λ-α-κ-ω-τ-ο-ς. ειναι το καλυτερο GT ολων των εποχων....και μια ερωτηση: τι χρονο εχει κανει η maserati (η καλη) στο ρινγκ? γιατι στο τοπ ειναι το πιο γρηγορο απο ολα........
H Leksi atsalakotos einai edw mesa.
Eipie 300 red bull gia na meinei ksipnios.
Trelo gellio -
To na kaneis 1400m etsi einai g@misi.
Den ton krazw.
Alla genika to TG einai Show...kai auto kanei o JC pinontas ta red bull tou kai trogontas tis sokolates tou -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
o JC pinontas ta red bull tou kai trogontas tis sokolates touapistefti ataka!!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
1300 μιλια εκανε...... με ποιο αλλο υπεραυτοκινητο θα μπορουσε να κανει το ιδιο και θα εβγαινε χωρις ορό?Bruce
Giati ekanes bold to milia?
Egw les na elega metra?To thema einai opos eipe kai o Dimsabas at some point oti me to 1/3 twn xrimatwn perneis SL65
-
Apo poliseis exeis dei pos paei?
DEN PAEI
To idio kai h Carrera GT.Pantos den exei to presense enos true supercar, ie.Zonda, Enzo, GT..
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
ειδα ενα απο τα τελευταια επισοδεια απο τοπ γκιαρ. οποιος το δει θα καταλαβει το λογο υπαρξης της SLR. ο τζερεμι εκανε 1320 μιλια μεσα σε 24 ωρες (ειναι και μιας καποιας ηλικιας ε!) και βγηκε κυριολεκτικα α-τ-σ-α-λ-α-κ-ω-τ-ο-ς. ειναι το καλυτερο GT ολων των εποχων....
και μια ερωτηση: τι χρονο εχει κανει η maserati (η καλη) στο ρινγκ? γιατι στο τοπ ειναι το πιο γρηγορο απο ολα........
Trelo gellioτο εν λόγω βιντεάκι υπάρχει διαθέσιμο και αν ναι που θα το βρω?
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ειδα ενα απο τα τελευταια επισοδεια απο τοπ γκιαρ. οποιος το δει θα καταλαβει το λογο υπαρξης της SLR. ο τζερεμι εκανε 1320 μιλια μεσα σε 24 ωρες (ειναι και μιας καποιας ηλικιας ε!) και βγηκε κυριολεκτικα α-τ-σ-α-λ-α-κ-ω-τ-ο-ς. ειναι το καλυτερο GT ολων των εποχων....
και μια ερωτηση: τι χρονο εχει κανει η maserati (η καλη) στο ρινγκ? γιατι στο τοπ ειναι το πιο γρηγορο απο ολα........
ελα ελλαδα........ ο γερο ποπολαρος τα μαζευει ολα
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
1300 μιλια εκανε...... με ποιο αλλο υπεραυτοκινητο θα μπορουσε να κανει το ιδιο και θα εβγαινε χωρις ορό?Με πολλα αυτοκινητα μπορεις να κανεις 1300 μιλια και να βγεις ατσαλακωτος.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
δημητριε μοναχα σε torrent μπορεις να τα βρεις (νομιζω). αλλιως θα πρεπει να κανουμε κανενα dvd και να τα μοιρασουμε (μολις τα κατεβασω ολα!)δυστυχώς μένω μέσα στο πανεπιστημιο και εχουν κανει restrict το torrent και τα p2p προγραμματα......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ελα ελλαδα........ ο γερο ποπολαρος τα μαζευει ολα
ποπολαρε, κανε ενα κουμαντο ρε καρνταση και στείλε μου μερικα βιντεο σε κανα cd.η ακομη καλύτερα γραψε κανα cd και αφηστο σπιτι μου..
-
Από αυτό το site μπορείς να κατεβάσεις αποσπάσματα από το Top Gear (και όχι ολόκληρα τα επεισόδια), αλλά αυτό θες νομίζω. Ψάξε στο video section και θα το βρεις. Απαιτείται εγγραφή, αλλά είναι δωρεάν. Τα downloads δεν είναι πολύ γρήγορα, εκτός αν πληρώσεις κάποια συνδρομή.
Το συγκεκριμένο τεστ ήταν και το τελευταίο από μια σειρά 'κόντρας' αυτοκινήτου εναντίων μέσων μαζικής μεταφοράς. Τα 3 αυτά 'επεισόδια' ήταν:
- Aston Martin DB9 εναντίον τρένου (τελικός προορισμός Μονακό)
- Ferrari 612 Scaglietti εναντίον αεροπλάνου (τελικός προορισμός μια πόλη της Ελβετίας)
- McLaren Mercedes SLR εναντίον πλοίου (τελικός προορισμός Νορβηγία)
Θεωρώ ότι ήταν από τα highlights του περσινού season. Πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Και στις τρεις περιπτώσεις, νίκησε το αυτοκίνητο
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion