jeeeeesuuuussss....
Πωπωπωωωωωω.... καλα δεν το συζητω, θα τις ειχα κανονισει 'ατυχημα'. Στην καλυτερη των περιπτωσεων θα τις ειχα καψει το σπιτι.
Φώσκωλος καί πράσινα άλογα!!!!
jeeeeesuuuussss....
Πωπωπωωωωωω.... καλα δεν το συζητω, θα τις ειχα κανονισει 'ατυχημα'. Στην καλυτερη των περιπτωσεων θα τις ειχα καψει το σπιτι.
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι τα μούτρα βρε Σπύρο! Αυτά δεν επισκευάζονται ούτε αλλάζονται.
Μα αυτό λέω! Θεωρώ τη βλάβη της περιουσίας του άλλου, εξίσου αδιανόητη με το να του στραπατσάρεις τα μούτρα. Με λίγα λόγια, δεν θα έκανα τίποτα από τα δύο, σε καμία περίπτωση. Αλλά πάλι, that's just me.
Ανοητες και too much ΑΝΩΡΙΜΟΤΑΤΕΣ αντιδρασεις! Το αμαξι τι της εφταιγε? Που ακομα και να της εφταιγε δεν εχει κανενα μα κανενα δικαιωμα να κανει κατι τετοιο!
Αν ειναι ποτε δυνατόν!Μονο κατι τρελλες υστερικες με ψυχωσεις τα κανουν αυτα!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Γεια σου ρε zambia! Να και μια λογικη κοπελα! Ειχαμε αρχισει να ανησυχουμε!
Παιδιά, κι εγώ πάντως το χρωματάκι το βρίσκω κορυφαίο!!!
Χωρίς πλάκα τώρα, για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, πρέπει να είναι Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ο-Σ!!! Ό,τι και αν έχει κάνει κάποιος, δεν φτάνεις στα άκρα...
(Να μου πεις, η άλλη πούλησε καινούρια Lotus για 20-τόσα δολλάρια, εδώ θα κολλήσουμε; )
Για απάντηση στην ερώτηση πάντως, εν θερμώ δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα, πιθανότατα θα την έβαζα στο πορτ-παγκάζ και θα την έριχνα στο γκρεμό ΜΑΖΙ με το αμάξι! Εν ψυχρώ πάντως, προφανώς δικαστήρια, αποζημιώσεις και μετά ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!! Που νομίζω είναι και η καλύτερη λύση, γιατί τι άλλο να κάνεις με ένα τέτοιο άτομο;
Αν και ρε παιδιά, τώρα που το σκέφτομαι... Η εικόνα βγάζει γέλιο. Νομίζω ότι από το σοκ και μόνο, όταν θα αντίκριζα το αμάξι μου έτσι, θα έλιωνα πραγματικά στα γέλια!!! Για σκεφτείτε το... Είναι κάτι στιγμές που η απελπισία φτάνει σε τέτοια επίπεδα που δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις, πέρα απ' το να γελάσεις! Θα γελούσα λοιπόν ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!
(Πάντως, τι κάγκουρας κι αυτός;;; Τίποτα άλλο δεν είχε να αφήσει μέσα στο αμάξι; Αναψυκτικό, φραπεδιά, καμια τυρόπιτα, κανένα κοψίδι, ένας γύρος βρε αδερφέ, τίποτα;;; Εεε, ντροπήηηηη!!!)
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
.
Στη χειρότερη εκδίκηση μετά από καιρό...
.
Φτιάξ'τα με τήν κολλητή της!!!!
Αυτό είναι όντως πολύ κακό!
Η αδερφή της δηλαδή τι είναι, αν είναι κακό η κολλητή της;;;
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
.
.
Αυτό είναι οικογένεια- δεν πιάνεται!!!
Μεταξύ μας τώρα, έχετε εκδικηθεί ποτέ κάποια πρώην σας και πώς?
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
.
.
Αυτό είναι οικογένεια- δεν πιάνεται!!!
Μεταξύ μας τώρα, έχετε εκδικηθεί ποτέ κάποια πρώην σας και πώς?
Η χειροτερη εκδικηση τιμωρια κλπ, πες το οπως θες ειναι η αδιαφορια! Και ποναει περισσοτερο εκεινους που μας εχουν δεμενους και δεδομενους
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Η χειροτερη εκδικηση τιμωρια κλπ, πες το οπως θες ειναι η αδιαφορια! Και ποναει περισσοτερο εκεινους που μας εχουν δεμενους και δεδομενους
+1
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
+1
+1 ακόμα...
Όταν μετά που χωρίσαμε από δική της μ@λ@κί@ ήρθε να μου πει ότι με θέλει πίσω και έφαγε πόρτα (κυριολεκτικά, την έκλεισα έξω απ' το σπίτι), νομίζω ότι πόνεσε περισσότερο! Και το απόλαυσα, γιατί κάτι τέτοιες, τέτοια θέλουν!!!
Εδώ κολαει η θεϊκή ατάκα
-Μα εγκω δεν έχει αυτοκίνητο γλυκιά μου , από τη διαφήμιση της νεσκαφέ…………….Χτες το είχα μεταβιβάσει στο όνομα σου
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Εδώ κολαει η θεϊκή ατάκα
-Μα εγκω δεν έχει αυτοκίνητο γλυκιά μου , από τη διαφήμιση της νεσκαφέ…………….Χτες το είχα μεταβιβάσει στο όνομα σου
Με υποχρέωση να το διατηρήσεις άθικτο για 1 χρόνο, αλλιώς δικαιούμαι το μισό της περιουσίας σου!!!
Αλήθεια, οι ψυχίατροι τι λένε γι' αυτό;;;
Θα την υποχρέωνα να κυκλοφορήσει με αυτό!
(πως κάνετε έτσι ρε παιδιά για τα αυτοκίνητά σας, τς τς τς, σίδερα είναι...)
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(πως κάνετε έτσι ρε παιδιά για τα αυτοκίνητά σας, τς τς τς, σίδερα είναι...)
Δεν ειναι το αυτοκίνητο.. Ειναι το οτι δε σεβαστηκε κατι δικο σου.. Κατι απο σενα, άρα συνεπώς δε σεβαστηκε και εσένα που σημαίνει ότι κακώς είσουν μαζί της....
life will find a way!
Ο χρήστης citastak έγραψε:
(πως κάνετε έτσι ρε παιδιά για τα αυτοκίνητά σας, τς τς τς, σίδερα είναι...)Δεν ειναι το αυτοκίνητο.. Ειναι το οτι δε σεβαστηκε κατι δικο σου.. Κατι απο σενα, άρα συνεπώς δε σεβαστηκε και εσένα που σημαίνει ότι κακώς είσουν μαζί της....
Aρα εσυ φταις για ο,τι εγινε!
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
(πως κάνετε έτσι ρε παιδιά για τα αυτοκίνητά σας, τς τς τς, σίδερα είναι...)Δεν ειναι το αυτοκίνητο.. Ειναι το οτι δε σεβαστηκε κατι δικο σου.. Κατι απο σενα, άρα συνεπώς δε σεβαστηκε και εσένα που σημαίνει ότι κακώς είσουν μαζί της....
Aρα εσυ φταις για ο,τι εγινε!
... θα έλεγε οποιαδήποτε γυναίκα!
ανεξαρτήτως αυτοκινήτου αν αντίκριζα κάτι τέτοιο μία λέξη θα περιέγραφε αυτό που θα ένιωθα! ΑΠΟΓΝΩΣΗ! γιατί δεν αντέχω τα πράγματα που δεν φτιάχνονται κ δεύτερον γιατί δεν θα είχα καταλάβει με τι ψυχωτικό ΖΩΟ συζούσα! (ναι βγάζω την ουρά μου απέξω γιατί δεν πιστεύω ότι ποτέ θα έκανα κάτι πραγματικά κακό στην σχέση μου!)
Τώρα πως θα αντιδρούσα μετά..... δεν γνωρίζω... ΑΛΛΑ για το γέλιο που ειπώθηκε, ίσως.... άλλωστε πριν 1-2 χρόνια στην Πάτρα είχα δει ένα Ρενώ σε παρόμοια κατάσταση (εσωτερικά) κ λύθηκα στο γέλιο όταν άκουσα ότι μετέφερε λευκή μπογιά, τους πετάχτηκε κάποιος από στοπ, φρέναρε με πολλά χλμ, υπήρξε μία άνευ σημασίας ψιλοσύγκρουση, αλλά όλες οι μπογιές απογειώθηκαν, άνοιξαν κ εκτός ότι τις έφαγε κατακέφαλα άλλαξαν την αισθητική κ την χρωματική απόχρωση του εσωτερικού
Αυτό θα πει φιμέ ή μάλλον αδιαφανή παράθυρα! ήταν όλα κλειστά βλέπετε... χεχε
σόρρυ ξέφυγα...
εαν εχεις αποδειξεις οτι αυτη οντως εκανε αυτη την ζημια (το καημενο το αυτοκινητο ) της κανεις μια ωραιοτατη μυνηση. στο μεταξυ επειδη εχεις τοσο ακριβο αυτοκινητο εισαι σιγουρος οτι το εχεις ασφαλισει με μεικτη ασφαληση που περιλαμβανει και ζημιες απο βανδαλιζμο . Βεβαια δεν ειναι παντα ευκολο(για την μυνηση ή για να πας να την πιασεις ), γιατι εαν εχεις να κανεις με υποκοσμο(υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις) τοτε τα πραγματα δυσκολευουν.
παντος ανετα οι περισσοτρες γυναικες θα κανανε κατι τετοιο εστω και για το παραμικρο απλα οι περισσοτερες φοβουντε τις νομικες κυρωσεις.