-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μια ερώτηση μόνο: Οι σχεδιαστές της Hyundai τι ναρκωτικά παίρνουν;ΜΑΛΛΟΝ.......ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ
-
Ό,τι δηλαδή παίρνει και το target group των 'οχημάτων' αυτών με τον κακόγουστο σχεδιασμό, ο οποίος προσφέρεται για λαμπιόνια τύπου λούνα παρκ και προσθήκη χαϊμαλιών επιπέδου λατέρνας.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πω πω αν κυκλοφορουνε στις ΗΠΑ;
και δη στην Καλιφορνια (εδω δεν ησουνα)Της παναγιας τα ματια με φωτακια νεον. Στους υαλοκαθαριστηρες, στην ποδια (στα πλαινα) μεχρι και μεταξυ των τροχων. Φτερουγομανια... φερε ψευτοcarbon fiber παρε ψεφτοcarbon fiber που βαζουν παντου.
Φτερα αεροπλανα τζετ και υποβρυχια...Κυριως στην Νοτια Καλιφ αλλα και εδω (βορεια).
Αν δεν το καταλαβες τα συχαινομαι οπως ο διαολος το λιβανι.
Νικος
SoCal customs και η παναγιά μαζί σας
-
Έχω ακούσει όμως ότι στη SoCal κυκλοφορούν φοβερές γκόμενες...
Και ότι η εν λόγω περιοχή είναι από τις λίγες όπου τα μανούλια μπορούν να φοράνε τάνγκα στην παραλία και να αφήσουν το top στο σπίτι.
-
Έχω ακούσει όμως ότι στη SoCal κυκλοφορούν φοβερές γκόμενες...Και ότι η εν λόγω περιοχή είναι από τις λίγες όπου τα μανούλια μπορούν να φοράνε τάνγκα στην παραλία και να αφήσουν το top στο σπίτι.
Βλεπεις γιατι κανω διαλογο μαζι σου?
-
Έχω ακούσει όμως ότι στη SoCal κυκλοφορούν φοβερές γκόμενες...Και ότι η εν λόγω περιοχή είναι από τις λίγες όπου τα μανούλια μπορούν να φοράνε τάνγκα στην παραλία και να αφήσουν το top στο σπίτι.
skullone την κυρια θα την βρεις στην Laguna Seca συχνα
Σορρυ guys.
-
ΓΑΒΡΙΗΛ,ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΑΝΤΡΕΣ?
ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ -
Της έχει εξηγήσει κανείς πώς το πνίγουμε εμείς το κουνέλι;
-
Της έχει εξηγήσει κανείς πώς το πνίγουμε εμείς το κουνέλι;Βεβαιως. Της ειπα οτι οι Ελληνες καταλαβαινουν την ΗΠΑμερικανικη αυτοκινηση οσο και ΗΠΑμερικανοι.
-
Εκτός θέματος την έβγαλες τη συζήτηση μαζί της...
Αλλά μάλλον είχες πάρει πολύ σοβαρά μια παλιά μου παραίνεση προς εσένα... ('οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους')
Ίσως να έπρεπε να ακούσεις τη συμβουλή του Διονύση Παπαγιαννόπουλου ('χούφτωσ'την, χούφτωσ'την').
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Βεβαιως. Της ειπα οτι οι Ελληνες καταλαβαινουν την ΗΠΑμερικανικη αυτοκινηση οσο και ΗΠΑμερικανοι.
Αν της ειπες κατι τετοιο......μαλλον θα εμεινε καπως ετσι: ....
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Βεβαιως. Της ειπα οτι οι Ελληνες καταλαβαινουν την ΗΠΑμερικανικη αυτοκινηση οσο και ΗΠΑμερικανοι.
Did you actually say USAmericans????
-
Καλο!!!!
-
Κύριοι gavriil1 και titsataki
Μάλλον θα χαθεί η καταχώρηση μου αυτή στην θάλασσα των bytes αλλά πολύ θα με ενδιέφερε η άποψη σας για ένα μικρό αυτοκινητάκι που πουλάει αρκετά καλά σε αυτή την μικρή και μη προνομιούχα μεριά της γής που ζούμε.
Ετσι αν γνωρίζετε το Jimny θα ήθελα να ακούσα (διαβάσω) την άποψη σας για αυτό το αυτοκινητάκι
friar
-
Απλα σκεφτονται διαφορετικα οι ανθρωποι . Ομως ο ενας εξ αυτων (Γαβριηλ) δεν δεχεται τον αντιλογο. Και επιπλεον γεμιζει το χωρο με θεματα που στερουνται σημασιας για τους περισσοτερους (πχ φωτογραφικο υλικο αμερικανικων θωρηκτων) .Δεχομαι τον αντιλογο του .Οχι ομως την πολυξεροσηνη και την ειρωνια του ξερολα.
To πιο ασχημο Hyundai ποτε?