-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και το οτι δεν ειμαστε τριτοκοσμικοι δεν οφειλεται φυσικα στο οτι εχουμε fridays!
Βρε παρεξηγημενε, τι σε κανει να νομιζεις οτι επηδει ανοιξαν οι παραπανω αλυσιδες στην Ελλαδα, σας κανει να φενεστε 'εμπρος'? Τι να σου πω. Ζητε για να παρεξηγηστε.
Δεν τα διαβαζεις καλα και μάλλον εσυ εισαι ο παρεξηγημενος!!! Να κοιτας καλυτερα τα ποστ πριν σχολιασεις!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Friday's, δε μου αρέσει το μενού- χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Οι αναμονές στο κατάστημα Αμπελοκήπων, τραγικές.
Στο ίδιο ύφος, μεγάλη απογοήτευση το Ruby Tuesday, ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Πραγματικά κρύο φαγητό.Και TGIF και Ruby Tuesday's?
Ρε σεις πλακα μου κανετε?
γίνονται αυτά; μέχρι και Starbucks έχουν ανοίξει (άσχετα αν είναι άθλια για μένα)
παρεπιπτόντως, έχουμε υπολογιστές, χρησιμοποιούμε το ιντερνετ -αργό έστω- γράφω από iMac G5 -Apple στην Ελλάδα; - κι έχουμε επίσης αεροδρόμια.
Τώρα αν είναι 'πρόοδος' που έχουμε Friday's, είναι άλλο θέμα
Νατος και ο αλλος.
Ζητε για να παρεξηγηστε και να παρεξηγητε, διορθωνω...
Βρε ειπα εγω οτι τα μαγαζια παραπανω κανουν την Ελλαδα να δηχνει ως πισω ή ως εμπρος? Τι σχεση εχει αυτο?
Απλως μου ειναι εκπληξη διοτι αυτες οι αλυσιδες ειναι πολυ πετυχημενες εδω και συνηθως δεν τις βρισκεις στην Ελλαδα και πριν 10 χρονια δεν υπηρχε ουτε μια απο αυτες. Αυτο ειναι ολο.
Αμεσως 'μας περνεις για οπισθοδρομικους ρε μαγκα?'
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και το οτι δεν ειμαστε τριτοκοσμικοι δεν οφειλεται φυσικα στο οτι εχουμε fridays!
Βρε παρεξηγημενε, τι σε κανει να νομιζεις οτι επηδει ανοιξαν οι παραπανω αλυσιδες στην Ελλαδα, σας κανει να φενεστε 'εμπρος'? Τι να σου πω. Ζητε για να παρεξηγηστε.
Δεν τα διαβαζεις καλα και μάλλον εσυ εισαι ο παρεξηγημενος!!! Να κοιτας καλυτερα τα ποστ πριν σχολιασεις!!
Βρε προσεξε τις παραθεσεις σου που ειναι αναποδα πιο πανω πριν μου πεις οτι εγω εκανα λαθος. Εγω ξερω τι διαβασα και τι εγραψα...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
παρεπιπτόντως, έχουμε υπολογιστές, χρησιμοποιούμε το ιντερνετ -αργό έστω- γράφω από iMac G5 -Apple στην Ελλάδα; - κι έχουμε επίσης αεροδρόμια.
Και αυτοκίνητα, και εφημερίδες και τηλεόραση. Μέχρι και τηλέφωνο έχουμε
Δεν μπορει να πει μια ειλικρηνη κουβεντα ενας ανθρωπος, πεφτετε να τον φατε για εντελως κομπλεξικους λογους. Τι να σας πω...
-
Βρε προσεξε τις παραθεσεις σου που ειναι αναποδα πιο πανω πριν μου πεις οτι εγω εκανα λαθος. Εγω ξερω τι διαβασα και τι εγραψα...Tι εγινε ξεμειναμε απο επιχειρηματα και το ριξαμε στις παραθεσεις??
-
Συγγνωμη τωρα αλλα αυτο τι ειναι? Γιατι σου φαινεται τόσο παραλογο? Ολα αυτα ειναι αλυσιδες που εχουν ανοιξει παντου, ετσι εχουν ανοιξει κι εδω και μαλιστα εδω και και καιρο και όχι μονο στην Αθηνα αλλα και σε άλλες πολεις της Ελλαδας. Επαναλαμβανω: Ελλαδας! Να το εμπεδωσεις γιατι μας μιλας λες και ζουμε σε καμια τριτοκοσμικη χωρα! Και το οτι δεν ειμαστε τριτοκοσμικοι δεν οφειλεται φυσικα στο οτι εχουμε fridays! Αλλα μην μας το παιζεις και τοσο εντυπωσιασμενος λες και σου ειπαμε οτι εχει ανοιξει Harrolds στη Ζουζιλάνδη!!
Βρε παρεξηγημενΗ, τι σε κανει να νομιζεις οτι επηδει ανοιξαν οι παραπανω αλυσιδες στην Ελλαδα, σας κανει να φενεστε 'εμπρος'? Τι να σου πω. Ζητε για να παρεξηγηστε.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Βρε προσεξε τις παραθεσεις σου που ειναι αναποδα πιο πανω πριν μου πεις οτι εγω εκανα λαθος. Εγω ξερω τι διαβασα και τι εγραψα...
Tι εγινε ξεμειναμε απο επιχειρηματα και το ριξαμε στις παραθεσεις??
Ω ναι! Με αποστομοσες εντελως! Ξεμεινα απο λογια.
-
Tι εγινε ξεμειναμε απο επιχειρηματα και το ριξαμε στις παραθεσεις??
Ω ναι! Με αποστομοσες εντελως! Ξεμεινα απο λογια.
Το βλεπω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγγνωμη τωρα αλλα αυτο τι ειναι? Γιατι σου φαινεται τόσο παραλογο? Ολα αυτα ειναι αλυσιδες που εχουν ανοιξει παντου, ετσι εχουν ανοιξει κι εδω και μαλιστα εδω και και καιρο και όχι μονο στην Αθηνα αλλα και σε άλλες πολεις της Ελλαδας. Επαναλαμβανω: Ελλαδας! Να το εμπεδωσεις γιατι μας μιλας λες και ζουμε σε καμια τριτοκοσμικη χωρα! Και το οτι δεν ειμαστε τριτοκοσμικοι δεν οφειλεται φυσικα στο οτι εχουμε fridays! Αλλα μην μας το παιζεις και τοσο εντυπωσιασμενος λες και σου ειπαμε οτι εχει ανοιξει Harrolds στη Ζουζιλάνδη!!
Βρε παρεξηγημενΗ, τι σε κανει να νομιζεις οτι επηδει ανοιξαν οι παραπανω αλυσιδες στην Ελλαδα, σας κανει να φενεστε 'εμπρος'? Τι να σου πω. Ζητε για να παρεξηγηστε.
Ω ειναι θυληκου γενους η Φουνις?
-
Δεν μπορει να πει μια ειλικρηνη κουβεντα ενας ανθρωπος, πεφτετε να τον φατε για εντελως κομπλεξικους λογους. Τι να σας πω...Δεν πειράζει, μας βάζουν στη θέση μας οι... ακομπλεξάριστοι!
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, το κύριο κόμπλεξ μας είναι το χιούμορ...
-
Απλως μου ειναι εκπληξη διοτι αυτες οι αλυσιδες ειναι πολυ πετυχημενες εδω και συνηθως δεν τις βρισκεις στην Ελλαδα και πριν 10 χρονια δεν υπηρχε ουτε μια απο αυτες. Αυτο ειναι ολο.Αμεσως 'μας περνεις για οπισθοδρομικους ρε μαγκα?'
Ειδες τι εχασες που εφυγες??
Και Fridays εχουμε και απολα....
Οι καλυτερες μερες ηρθαν οταν εσυ εφυγες.....Και πουσαι ακομα!!!!!
Μονο Μπους και χριστιανικη δεξια δεν προκειται να αποκτησουμε....
Επι του θεματος τωρα.
Αν αναγκαστω να φαω σε φαστ φουντ τοτε μονο Goodys....
Tα KFC και τα ΜcDonalds πουλανε σκουπιδια.Οσο για πιτσες η Pizza Hut μακραν η χειροτερη.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
αφού είναι πανάκριβα, δεν είναι καλά Διαφωνώ με το self-service όταν πάω για καφέ, δεν έχουν φραπέ/nes (δεν πίνω άλλον, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) και ρατσιστές στο θέμα καπνίσματος (κι ας μην καπνίζω)
Για γλυκά, Haagen Dagz ή ορισμένα των Floca
Για γέλια και για κλάματα...
Πέρσι Γενάρη μήνα, τότε που χάλαγε ο θεός τον κόσμο στην Αθήνα, με βροχή και αέρηδες επιπέδου ...κατερίνας.
Στο Starbucks του Αμαρουσίου , ότι είχαν ανοιξει, παρήγγειλα ένα νερόπλυμα (καφέ τον έλεγαν εκεί) και ψάχνω να βρω που είναι οι θέσεις των καπνιζόντων. Δε έβλεπα , ρωτάω, πήρα την ...αποχυλωμένη μου και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο με τον καφέ μου.
Μέσα στον αέρα και στο κρύο και να ρίχνει τ' αντερά του.
Ωσπου σε μια δόση, σηκώνεται μια ομπρέλα από αυτές που είχαν έξω (Γενάρη μήνα γιατί;; ) και μου' ρχεται στην πλάτη.
Αλλού πήγα εγώ αλλού ο καφές και τα ρούχα μου έγιναν μ@*&^%ι καπέλο
Πάει ένα ραντεβού που είχα, ευτυχώς όχι σημαντικό. Γυρνάω στο αυτοκίνητο, βλέπω και μια κλήση, για παράνομη στάθμευση (άσχετο)
Και βέβαια δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τα γουστάρω. Απλώς για τα δικά μου δεδομένα, ο καφές τους είναι απαίσιος.
Πάντως έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι είναι καθαρά. Όντως είναι έτσι.Για γλυκά, 'Βάρσος', all time classic.
Και Τζιβελέκας πολύ καλός αλλά τα τελευταία χρόνια μάλλον έχει τα έχει σκαρτέψει ελαφρώς.Α!! και Caravan εεε!!
ΜΑΚΡΙΑ από το Βάρσο φίλε ταξιδευτή!!! Πολύ κοντινή μου συγγενής δουλεύει εκεί, δεν θες να σου πω ιστορίες!
Για τα starbucks, είχα ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια εμπειρία, εκτός από την ομπρέλλα στην πλάτη.
'Πού είναι οι θέσεις καπνιστών ρε παιδιά??'
'Απαγορεύεται το κάπνισμα στα starbucks κύριε'
'Φτου Γ.Τ.Π.Μ., μα γίνεται καφές χωρίς τσιγάρο?' -
Τώρα αν είναι 'πρόοδος' που έχουμε Friday's, είναι άλλο θέμα
Νατος και ο αλλος.
Ζητε για να παρεξηγηστε και να παρεξηγητε, διορθωνω...
Βρε ειπα εγω οτι τα μαγαζια παραπανω κανουν την Ελλαδα να δηχνει ως πισω ή ως εμπρος? Τι σχεση εχει αυτο?
Απλως μου ειναι εκπληξη διοτι αυτες οι αλυσιδες ειναι πολυ πετυχημενες εδω και συνηθως δεν τις βρισκεις στην Ελλαδα και πριν 10 χρονια δεν υπηρχε ουτε μια απο αυτες. Αυτο ειναι ολο.
Αμεσως 'μας περνεις για οπισθοδρομικους ρε μαγκα?'
Εδώ του χρόνου μπορεί να κυκλοφορούμε με diesel, επειδή πριν από 10 χρόνια δεν υπήρχαν έγινε κάτι;
Αλλάζει ο κόσμος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Φτου Γ.Τ.Π.Μ., μα γίνεται καφές χωρίς τσιγάρο?'Δηλαδή σε κάνει κάτι να πιστεύεις ότι αυτό που πίνεις είναι καφές?
Πολύ ωραίο ρόφημα, αλλά ΟΧΙ καφές.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και η πλάκα ξέρετε ποια είναι; Πως όσο πιο πολλά 'βρώμικα' έχεις φάει, τόσο μικραίνουν οι πιθανότητες να πάθεις κάτιΥΓ. Αληθεύει ότι οι Ιταλοί τρώνε γάτες κανονικά;
Δεν έχω φάει ποτέ, αλλά τι κακό μπορεί να έχει το κρέας της γάτας ή του σκύλου?
Αν αναγκαστω να φαω σε φαστ φουντ τοτε μονο Goodys....
Tα KFC και τα ΜcDonalds πουλανε σκουπιδια.Οσο για πιτσες η Pizza Hut μακραν η χειροτερη.
Δυστυχώς Γιώργο, και τα Goody's σκουπιδια πουλάνε... και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η Pizza Hut είναι yatabaza.
Σε πίτσα, θα συμφωνήσω με τον manosk (πώς φαίνεται ο Πειραιώτης Pizza Zea με γλυκάνισο στη ζύμη. Όλα τα λεφτά
Για τους Πειραιώτες, να προτείνω επίσης pizza (αλλά και πολλά άλλα γνήσια ιταλικά πιάτα) Μafioso, όποιος θέλει Pm για τηλέφωνο delivery
-
'Φτου Γ.Τ.Π.Μ., μα γίνεται καφές χωρίς τσιγάρο?'Καπου διαβασα οτι ακριβως γιαυτο το λογο το καταστημα του Συνταγματος βαραει μυγες....
-
Σε πίτσα, θα συμφωνήσω με τον manosk (πώς φαίνεται ο Πειραιώτης Pizza Zea με γλυκάνισο στη ζύμη. Όλα τα λεφτά
To αυτό! είχε και παράρτημα στο Π.Φάληρο μόνο για delivery κι έκλεισε
και της Ν. Σμύρνης επίσης
-
επιτρεψτε μου να διαχωρισω τα starbucks στην κυψελη!
τρομερη μουσικη jazz/blues/soul με παρα πολλα σολο πιανο οπως επισης ωραιους καναπεδες και μπερζερες πανω που 'χανεσαι' και πολυ φιλικο προσωπικο! τους εμαθα ολους
το καπνισμα απαγορευεται φυσικα μεσα στο μαγαζι, αλλα μπορεις να καπνιζεις στις εξω καρεκλες!
αυτο δεν με χαλασε καθολου αφου δεν γουσταρω τον καπνο.sta starbucks πρεπει να εισαι προιδεασμενος οτι δεν θα πιεις καφε αλλα κατι παραπλησιο...τα αγαπημενα μου εκει μεσα ειναι ο καφες εβδομαδας, το TAZO κρυο τσαι καθως και καμια φορα frapuccino maco&coconut. απο γλυκα ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ! Cheesecake me Blueberry! All the money.
πολυ ησυχο περιβαλλον που μπορεις και να διαβασεις! Διαβαζα αριθμιτικη αναλυση εκει στην εξεταστικη και στατικη/αντοχη υλικων!
Το θεμα με τα SB ειναι οτι δεν απευθυνονται στον πολυ κοσμο, το οποιο το βρισκω καλο δεδομενου του οτι καπου πρεπει να παμε και μεις!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To αυτό! είχε και παράρτημα στο Π.Φάληρο μόνο για delivery κι έκλεισε
και της Ν. Σμύρνης επίσης
Zeas the best, έχει στη Γλυφάδα όμως
άντε να γυρίσουμε στο θέμα
-
@Σπύρο, όχι, μη μου πεις δεν ξαναπατάω
Ευχαριστώ
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν