-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Ε ναι ... δεν νομίζω να έχει και σοβαρή διαφορά το 100κοντέρ με το 95 πραγματικάΚαλα ολα περιπου τοσο κλεβουν(εκτος απο το c4 Νμου φυσικα!!!) απλως ρωτησα μηπως εκλεβε προς τα κατω δηλαδη 100 πραγματικα 95 στο κοντερ αν και ηταν λιγο απιθανο γιατι ολα πανω κλεβουν.
-
Γνωριζετε εαν υπαρχουν καποιες προσφορες - εκπτωσεις στα Toyota και ειδικοτερα στα Corolla Verso για τον Οκτωβριο;;
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Γνωριζετε εαν υπαρχουν καποιες προσφορες - εκπτωσεις στα Toyota και ειδικοτερα στα Corolla Verso για τον Οκτωβριο;;Απαντω εγω ο ιδιος: Οχι μονο δεν εχει καλυτερες απο τις προσφορες του Σεπτεμβριου αλλα επεσαν κιολας:
Corolla 800 ευρω
Corolla sedan 1300 ευρω
Corolla verso 0 ευρω -
Οποιος ενδιαφερεται να αγορασει μεταχειρισμενα Yaris 1000cc ή Corolla sedan 1400cc, 3 μηνων με περιπου 7-8000 χλμ μπορει να παει στην ΤOYOTA στο Ηρακλειο να ρωτησει λεπτομερειες...
-
Η Corolla 1,4 5θ Hatchback και η Corolla 1,4 Sedan εχουν μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις;; (λογω βαρους)
Ειναι πολυ πιο βαρια η Sedan;;
Στη Sedan η πορτα του πορτμπαγκαζ ειναι σαν 5η πορτα (σαν το Octavia) η οπως σε ολα τα Sedan;;
Στο Hatchback τα πισω καθισματα ειναι συρομενα και προς τα εμπρος η εντελως σταθερα;;Συγγνωμη για αυτες τις χαζο-ερωτησεις αλλα πριν καποιες μερες που ειχα παει στη Συγγρου δεν τα προσεξα και τωρα ειμαι τοοοσο πολυ πιεσμενος χρονικα, που ενας Θεος ξερει ποτε θα ξαναπαω.
Απο το site και το προσπεκτ της Toyota δεν βγαζω ακρη.
-
Η Corolla 1,4 5θ Hatchback και η Corolla 1,4 Sedan εχουν μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις;; (λογω βαρους)
Ειναι πολυ πιο βαρια η Sedan;;Οι διαφορές δεν είναι τρομακτικές.
Στη Sedan η πορτα του πορτμπαγκαζ ειναι σαν 5η πορτα (σαν το Octavia) η οπως σε ολα τα Sedan;;
Ναι είναι όπως όλα τα sedan
Στο Hatchback τα πισω καθισματα ειναι συρομενα και προς τα εμπρος η εντελως σταθερα;;
Στο hatchback πέφτει η πλάτη των πίσω καθισμάτων.
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Ειναι πολυ πιο βαρια η Sedan;;
Στο Hatchback τα πισω καθισματα ειναι συρομενα και προς τα εμπρος η εντελως σταθερα;;Συγγνωμη για αυτες τις χαζο-ερωτησεις αλλα πριν καποιες μερες που ειχα παει στη Συγγρου δεν τα προσεξα και τωρα ειμαι τοοοσο πολυ πιεσμενος χρονικα, που ενας Θεος ξερει ποτε θα ξαναπαω.
Απο το site και το προσπεκτ της Toyota δεν βγαζω ακρη.
Η διαφορά σε βάρος και επιδόσεις είναι πολύ μικρή (καθόλου? ) ...
Μια φορά που ανέβαινα την λαμίας και πέτυχα έναν με sedan από τα 120-170 πηγαίναμε δίπλα δίπλα... -
Ρε παιδα σορυ κιολας που σας τη λεω αλλα εχετε γεμισει τις τελευταιες 4-5 σελιδες συζητωντας off topic κατα τη γνωμη μου για μια αναρτηση. Επειδη παρακολουθω το toyota forum καθε φορα μπαινω και βλεπω της ρυθμισεις μιας αναρτησης... Μηπως θα μπορουσατε να ανοιξετε νεο θεμα; Συγνωμη που σας τη σπαω αλλα εχω σπαστει πολλες φορες μπαινοντας εδω και διαβαζωντας ασχετα πραγματα...
-
Καποιος να ριξει φως ρε παιδια!!!
Γνωστη μου με Yaris 1000cc 1 περιπου ετους με 14000 χλμ εχει ενα μικροπροβληματακι. Το πρωι, οταν ξεκιναει το αμαξι ακουγεται ενα περιεργο σφυριγμα απο τα φρενα. Το φαινομενο αυτο σταματαει μετα απο ενα δεκαλεπτο περιπου.
Βοηθεια κανεις; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γνωστη μου με Yaris 1000cc 1 περιπου ετους με 14000 χλμ εχει ενα μικροπροβληματακι. Το πρωι, οταν ξεκιναει το αμαξι ακουγεται ενα περιεργο σφυριγμα απο τα φρενα. Το φαινομενο αυτο σταματαει μετα απο ενα δεκαλεπτο περιπου.
Βοηθεια κανεις;καμια καλύτερη περιγραφή?
απο τα φρένα σφύριγμα?δηλαδή στα πρωτα φρεναρίσματα τα τακακια σφυρίζουν?φυσιολογικο αν μενει σε μέρος με υγρασια...
μηπως σφυρίζει κανένας ιμάντας?παλι φυσιολογικό αν μένει σε μέρος με υγρασία....
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Βοηθεια κανεις;καμια καλύτερη περιγραφή?
απο τα φρένα σφύριγμα?δηλαδή στα πρωτα φρεναρίσματα τα τακακια σφυρίζουν?φυσιολογικο αν μενει σε μέρος με υγρασια...
μηπως σφυρίζει κανένας ιμάντας?παλι φυσιολογικό αν μένει σε μέρος με υγρασία....
Μαλλον ειναι ετσι που τα λες φιλε μου. Να πω την αληθεια ειναι και πολυ λογικο να προερχεται το σφυριγμα απο την υγρασια.
θενκ γιου!!! -
ερωτησεις : (αφορουν toyota avensis 1.800 καινουργιο μοντελο)
- ξερει κανεις πως μπορω να βελτιωσω το φρεναρισμα του??? εχει δοκιμασει κανεις διαφορετικα τακακια??? διαφορετικους δισκους / απο celica ας πουμε ή ξερω γω τι αλλο???
2)εχει αλλαξει κανεις αμορτισερ??? υπαρχουν τιποτε λυσεις για εμας του αμοιρους με την χαζοαναρτηση???? δεν μιλαμε κατα αναγκη να χαλασουμε την ανεση αλλα να το κανουμε λιιιιιιιιιγο(ελαχιστα) πιο σφιχτο και φυσικα να εξαλειψουμε την ξερη αντιδραση της αναρτησης.....
εχει σκεφτει κανεις να πειραξει καθολου την γεωμετρια??? να αλλαξει ισως την συγκληση??? τι σκατα , ειπαμε αυτοι δεν το κανανε απλα υποστροφικο, το παρακανανε...... ΕΛΕΟΣ......... αν δεν υπηρχε και το αντισπιν θα κουρεβαμε χορταρια.....(ασχετα αν μπαινει ψιλοαγαρμπα, τα λαστιχα πρεπει να φταινε.....)
3)προλαβε κανεις να αλλαξει λαστιχα??? βαλατε τιποτε καινουργιο??? τα michelin primacy που φοραει πανω ειναι επιεικως για τον πεο και οπου να ναι θα παρουν ποδι γιατι δεν παω αλλο ...... επισης σκεφτομαι να αλλαξω δεικτη και να κατεβω στον Η απο V που ειναι τωρα........ δεν βρισκω λογο να εχω λαστιχο το οποιο να αντεχει για 240 χιλιομετρα και να μην ζεστενεται ουτε τον αιωνα τον απαντα.........
4)αληθεια υπαρχει λογικη γυρω απο την επιλογη του κατασκευαστη για τις προτεινομενες πιεσεις στα ελαστικα??? 32 psi και στους δυο αξονες???? ενταξει κυρια τογιοτα ειναι αυτοκινητο για την ευθεια αλλα δεν ζουμε και στο αμερικα......... προσωπικα αλλαξα και μειωσα στον πισω αξονα οπου το εκανα 30.......... το μονο που καταφερα ειναι να νιωθω οτι το πισω μερος του αυτοκινητου ειναι πιο κατο απο το μπροστινο....... κατα τα αλλα ελααααααχιστη μειωση της υποστροφης ..... - λαδια καθε ποτε αλλαζετε???? αν 7,500 ή ανα 15,000??? τι λαδια βαζετε??? τογιοτα???
6)αλλαξε κανεις λαμπες μπροστα??? εβαλε ισως δυνατοτερες/ αλλη μαρκα??? ειδε διαφορα??? αξιζει??? και φυσικα με τι κοστος......
- ξερει κανεις πως μπορω να βελτιωσω το φρεναρισμα του??? εχει δοκιμασει κανεις διαφορετικα τακακια??? διαφορετικους δισκους / απο celica ας πουμε ή ξερω γω τι αλλο???
-
H lysi einai apli.
Bale 40+ psi pisw.
Kati mou leei oti tha pigaineis me ta anapodaP.S. Den analambano kamia eutyhini gia tin symbouli auti kai kala tha kaneis na tin pareis san asteio(pou einai)
Se pio sobaro tono, xwris na exo odigisei Avensis, nomizw oti to adikeis ligo.
Den einai sports car file, alla ena bary oikogeneiako.
Mallon mpaineis me arketa parapano apo ta oria tou se strofi kai logiko einai na einai ypostrofiko. -
Ίσως βοηθηθείς αν μπεις και διαβάσεις ή κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις εδώ
http://toyotaownersclub.com/forums/inde ... owforum=51
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
H lysi einai apli.Bale 40+ psi pisw.
Kati mou leei oti tha pigaineis me ta anapodaP.S. Den analambano kamia eutyhini gia tin symbouli auti kai kala tha kaneis na tin pareis san asteio(pou einai)
Se pio sobaro tono, xwris na exo odigisei Avensis, nomizw oti to adikeis ligo.
Den einai sports car file, alla ena bary oikogeneiako.
Mallon mpaineis me arketa parapano apo ta oria tou se strofi kai logiko einai na einai ypostrofiko.τα χριστουγεννα που θα σκασεις μυτη σαλονικα θα το παρεις βολτα και θα μου πεις εντυπωσεις........
και προς θεου δεν ειπα οτι θελω να το κανω φονεα γιγαντων απλα να βελτιωθει οσο μπορει.......-στελαρα ευχαριστω για το λινκ........
-
Its a deal.
Exw kai na sou kano kone gia antallaktikaAnte na erthoun ta xristougenna.
THELO ADEIA!!!! -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Its a deal.
Exw kai na sou kano kone gia antallaktikaAnte na erthoun ta xristougenna.
THELO ADEIA!!!!Και αλλη αδεια; Δεν πηρες 3 εβδομαδες το καλοκαιρι; Πολυ καθεστε στην Αγγλια...
-
Xwris na mpo se leptomereies…
Kamia sxesi.And the Christmas holidays cannot come soon enough.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ερωτησεις : (αφορουν toyota avensis 1.800 καινουργιο μοντελο).- τα φρενα δεν με απασχολουν, καλα φρεναρει για το χαρακτηρα του αυτοκινητου, και σε μεγαλα κατηφορικα κομματια δεν με απογοητευσαν
- στα αμορτισερ θελει βελτιωση αλλα με προσοχη γιατι η απωλεια της ανεσης παραμονευει....
Η γεωμετρια αλλαζει εχει ρυθμισεις μπροστα πισω αλλα οποιος του βαλει χερι πρεπει να ξερει καλα τι κανει.. - Εμενα εχει τα bridgestone, θορυβωδη αλλα δεν γλυστρανε...στην αλλαγη σκεφτομαι τα exaltoΙΙ.
4)Εγω το βαζω 32 μπροστα και 30 πισω....
5)Απο λαδια μετα τα 15000 χλμ θα αλλαξω στα 30,000 χλμ τωρα εχει 26,000χλμ. Λαβε υποψιν σου οτι το 95%+ των χιλιομετρων τα κανει ΕΟ
Αν το κινουσα στην Αθηνα θα τα αλλαζα γρηγοροτερα, οι αλλαγες γινονται στην TOYOTA , αλλα επαρχια φθηνοτερα και καλυτερη προσοχη
στο αμαξι.
6)Τα φωτα του ειναι απαραδεκτα, δεν εχει καθολου καλο ανοιγμα δεσμης και φωτεινοτητα.
Δεν το εψαξα παραπερα , αν το κανεις πες μου τι βρηκες. -
- αν κανεις τιποτε περι του θεματος , let me know.........(λεμε τωρα)
2)αληθεια να παω να μου τα μετρησουν??? σαν να δουλεουν αρκετα ακομψα τωρα τελευταια........(λες να τα ζοριζω αρκετα??? )
3)εγω παλι ελεγα για continental sport ή prenium contact 2 (αλλα μαλλον το πρωτο)
5)εμενα παλι μου λενε να τα αλλαζω καθε 7,500 χιλιομετρα και ανα 15,000 το σερβις (αληθεια τι λαδια βαζεις??? made by toyota??)
6)και τι μπορουμε να κανουμε??? any ideas??? μονο με λαμπα θα δουμε διαφορα ή μπα???
- αν κανεις τιποτε περι του θεματος , let me know.........(λεμε τωρα)
TOYOTA FORUM