-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Aναμφίβολα, με το νέο Micra η Nissan μπαίνει δυναμικά και στο παιχνίδι της μικρής κατηγορίας. Kαι μάλιστα, από θέση ισχύος, καθώς η νεότευκτη πρόταση του Iάπωνα κατασκευαστή, στη μικρότερη έκδοση των 1,2 λίτρων, καταφέρνει με επιτυχία να συναντήσει την ηγετική... τρόικα των Clio, Punto και Fiesta, διαθέτοντας σε σχέση με αυτά τα αδιαμφισβήτητα ατού των κορυφαίων για την κατηγορία επιδόσεων και της έντονης σχεδιαστικής προσωπικότητας, η οποία αποστασιοποιείται από τα συνήθη στερεότυπα του είδους. Kαι όλα αυτά, χωρίς να απαιτούνται συμβιβασμοί στους τομείς των χώρων και τις οδικής συμπεριφοράς. Σε συνδιασμό, μάλιστα, με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του, το νέο Micra μοιράζεται πλέον την κορυφή με το clio, που παραμένει αυτοκίνητο χρυσή τομή στη κατηγορία.....'
Στα 1.400 όμως αλλάζουν τα δεδομένα, αφού μπαίνουν κι άλλοι παίκτες, ή ενισχύονται, Clio 100, Ibiza 100, Fabia 100 και χάνει το πλεονέκτημα του κινητήρα, αφού έχει παρόμοιες επιδόσεις με τα υπόλοιπα
Δεν διαφωνώ, στα 1,4lt μπορεί να μην διακρίνεται τόσο όσο στα 1,2lt. Απλά πιστεύω ότι είτε στα 1,2lt είτε 1,4lt πρόκειται για μια απο τις καλύτερες επιλογές στα supermini (όχι απαραίτητα η καλύτερη).
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Δεν διαφωνώ, στα 1,4lt μπορεί να μην διακρίνεται τόσο όσο στα 1,2lt. Απλά πιστεύω ότι είτε στα 1,2lt είτε 1,4lt πρόκειτε για μια απο τις καλύτερες επιλογές στα supermini (όχι απαραίτητα η καλύτερη).
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι απο τα καλύτερα μικρά που κυκλοφορούν...
-
Το νέο Yaris έγινε 5 αστέρων καθώς αρίστευσε στο τεστ πρόσκρουσης του euro-ncap, παίρνωντας 15 βαθμούς(95%) στη εμπρόσθια πρόσκρουση, και 18 βαθμούς(99%) στη πλευρική. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως πρόκειται για τα καλύτερα αποτελέσματα στη κατηγορία και όχι μόνο.
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
×ùñßò íá åßìáé óßãïõñïò íïìßæù ðùò ðñüêåéôáé ãéá ôá êáëýôåñá áðïôåëÝóìáôá óôç êáôçãïñßá êáé ü÷é ìüíï.Toyota Yaris
Renault Clio
Ôï íÝï Yaris ðïëý êáëýôåñï áðï ôï íÝï Clio óôçí ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá.
-
Μπράβο στην Τογιότα!
Ελπίζω μόνο να είναι λογικοί στην τιμολόγηση του αυτοκινήτου και να μην δούμε στις τιμές πώλησης 'ανέκδοτα' τύπου Clio III... -
Στην αρχή θα τα δούμε, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Εδώ πουλάνε το γερασμένο Yaris 1,3 Sol με εξοπλισμό που τον έχουν πια όλα τα νέα αμάξια (2 αερόσακους, απλό A/C, χωρίς ζάντες κλπ) όσο ένα ευρωπαϊκό μικρομεσαίο (14.000+).
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μπράβο στην Τογιότα!
Ελπίζω μόνο να είναι λογικοί στην τιμολόγηση του αυτοκινήτου και να μην δούμε στις τιμές πώλησης 'ανέκδοτα' τύπου Clio III...Εγω θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει, πως ηταν σε κατι τιμες 'ληστεια μετα φονου'.... δεν ελπιζω σε κατι καλυτερο τωρα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγω θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει, πως ηταν σε κατι τιμες 'ληστεια μετα φονου'.... δεν ελπιζω σε κατι καλυτερο τωρα.Πολυ φοβαμαι πως μετα την επιτυχια του προηγουμενου μοντελου δεν το αποφευγουμε το καρδιακο μολις βγει! Ελεγα να περιμενω τα κλιο-γιαρις πριν παρω καινουργιο αυτοκινητο αλλα δεν με βλεπω να τα περιμενω αλλο!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει, πως ηταν σε κατι τιμες 'ληστεια μετα φονου'.... δεν ελπιζω σε κατι καλυτερο τωρα.
Πολυ φοβαμαι πως μετα την επιτυχια του προηγουμενου μοντελου δεν το αποφευγουμε το καρδιακο μολις βγει! Ελεγα να περιμενω τα κλιο-γιαρις πριν παρω καινουργιο αυτοκινητο αλλα δεν με βλεπω να τα περιμενω αλλο!!
Παρε καλυτερα κανα Golf... και ποιο φτηνο ειναι, και μεγαλυτερο και εχει και αξονα πολλαπλων συνδεσμων Ποιος θα φανταζοταν πως θα ερχοταν η εποχη που θα το λεγαμε και αυτο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Åãù èõìáìáé ïôáí åé÷å ðñùôïâãåé, ðùò çôáí óå êáôé ôéìåò 'ëçóôåéá ìåôá öïíïõ'.... äåí åëðéæù óå êáôé êáëõôåñï ôùñá.Åßìáé ðåñßåñãïò íá äþ ðüóç èá åßíáé ç äéáöïñÜ óå ó÷Ýóç ìå ôçí Éáðùíßá üðïõ ðùëåßôáé áð ôï ÖåâñïõÜñéï. Áðï 1,050,000 ãéÝí ìÝ÷ñé 1,596,000 ãéÝí... ÄçëáäÞ áðï 7,495 åõñþ ìÝ÷ñé 11,390 åõñþ...
http://gazoo.com/nvis2/nv_grade.asp?cd=7216
http://finance.yahoo.com/currency/convert?amt=1%2C596%2C000&from=JPY&to=EUR&submit=Convert
-
To νεο Yaris εντυπωσιασε και στα test ασφαλειας....
5 Αστερια με σκορ 35 ποντους
3 Αστερια στην προστασια των παιδιων
2 Αστερια στην προστασια πεζων.Πηγη.www,euroncap.com
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει, πως ηταν σε κατι τιμες 'ληστεια μετα φονου'.... δεν ελπιζω σε κατι καλυτερο τωρα.
Πολυ φοβαμαι πως μετα την επιτυχια του προηγουμενου μοντελου δεν το αποφευγουμε το καρδιακο μολις βγει! Ελεγα να περιμενω τα κλιο-γιαρις πριν παρω καινουργιο αυτοκινητο αλλα δεν με βλεπω να τα περιμενω αλλο!!
To Grande Punto πάντως θα έχει λογικές τιμές από ότι ακούω. οπότε ίσως να ξανα-βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας
-
προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ στην εκθεση που το ειδα...... το εσωτερικο του απλα δειχνει τον δρομο......
-
Από κοντά δεν εντυπωσιάστηκα. Περίμενα καλύτερα υλικά στο εσωτερικό ενώ και η σχεδίαση δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο στις φωτογραφίες. Τα πλαστικά σκληρά - όχι κάτι σημαντικά καλύτερο απο το Yaris του 2004 που έχει η αδελφή μου. Μεγάλοι χώροι αλλά το ίδιο το αυτοκίνητο είναι μάλλον ασκημούλικο. Το μόνο εντυπωσιακό επάνω του ήταν το μέγεθος του εμπρός προφυλακτήρα που λογικά θα κοστίσει μια περιουσία σε περίπτωση ατυχήματος.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ôá ðëáóôéêÜ óêëçñÜ - ü÷é êÜôé óçìáíôéêÜ êáëýôåñï áðï ôï Yaris ôïõ 2004 ðïõ Ý÷åé ç áäåëöÞ ìïõ.ÄÝí ìå ÷áëÜåé, åöüóïí ôo íÝï Õaris éêáíïðïéåß ôéò ðñïäéáãñáöÝò ôïõ Ïñãáíéóìïý ôçò ÉáðùíéêÞò Áõôïêéíçôïâéïìç÷áíßáò, ó÷åôéêÜ ìå ôá VOC (Volatile Organic Compounds). Ôá êáñêéíïãüíá óõóôáôéêÜ ðïõ áíáäýïõí ôá ðëáóôéêÜ óôï åóùôåñéêü ôùí áõôïêéíÞôùí.
JAMA’s guidelines, which coincide with the indoor concentration level guidelines set out by the MHLW in Japan , and are voluntary, cover 13 different substances including Formaldehyde, Toluene and Acetaldehyde. They’re set to apply to passenger cars marketed from April 2007 but well ahead of that some top players are already tackling the VOC issue.
http://www.jama-english.jp/europe/news/2005/mar-apr/peternunn.html
http://www.detnews.com/2005/autosconsumer/0510/19/F01-345640.htm
http://www.usatoday.com/money/autos/2005-09-26-new-car-smell_x.htm?csp=34
ÕÃ. Ôï Yaris 2006 åßíáé ôï ðñþôï ìïíôÝëï, ðïõ åßíáé åíôáãìÝíï óôï ECO-VAS
-
Το περιεργάστηκα πολλή ώρα σε έκθεση. Ωραίοι χώροι,καλύτεροι ίσως από την Corolla για τέσσερα άτομα, πάρα πολύ ανεβασμένη ποιόηττα κατασκευής (δοκιμάστε να κλείσετε μια πόρτα και θα αντιληφθείτε τι εννοώ) πολύ καλύτερο κράτημα λένε τα πρώτα roadtest στο Internet και απαράδεκτος χώρος αποσκευών, παρά τα όσα λένε οι συνήθως καλά πληροφορημένοι (;;) δημοισιογράφοι. Που τα είδανε τα 275 λίτρα. Ούτε βαλίτσα δεν χωράει. Έχει και αυτό το ανόητο σύστημα κάτω από το δάπεδο των αποσκευών με τα χωρίσματα που τρώει αρκετά λίτρα και δεν αφαιρείται. Αν έλειπε κάτι θα γινόταν. Έτσι ως έχει τώρα, ακόμη και αν μετακινηθούν αρκετά εμπρός τα πίσω καθίσματα (ολισθαίνουν ανεξάρτητα σε 2/3 και 1/3) δεν γίνεται τίποτε πρακτικό. Πως πέσανε οι σχεδιαστές σε αυτό το ολίσθημα στο πορτμπαγκάζ ας μας το εξηγήσουν. Για μένα είναι ο βασικότερος λόγος να μην πάρεις αυτό το πολύ αξιόλογο μοντέλο (έχω Yaris Verso οπότε μιλώ εκ πείρας και αναμένω το νέο Verso μόνο diesel εννοείται....)
-
Τιμές από Autotriti
1,0 3d Base 12.570
1,0 3d Terra 13.100
1,0 3d Sol 13.700
1,0 3d Sol MMT 14.360
1,0 5d Base 12.970
1,0 5d Terra 13.500
1,0 5d Sol 14.100
1,0 5d Sol MMT 14.7601,3 3d Luna 13.590
1,3 3d Sol 14.190
1,3 3d Sol MMT 14.850
1,3 3d Sol + 15.950
1,3 3d Sol + MMT 16.610
1,3 5d Luna 13.990
1,3 5d Sol 14.590
1,3 5d Sol MMT 15.250
1,3 5d Sol+ 16.350
1,3 5d Sol+MMT 17.010 -
τζαμπα πραγμα!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τζαμπα πραγμα!!!εμπρός στο δρόμο του Clio (άντε να δούμε και το Grande)
-
σήμερα είχα μια δουλεία από την Toyota στα Γιαννιτσά και είχαν ένα γκρί 1,0sol 14.100 όπως λέει κ ο montecarlo.
τους ζήτησα αν μπορώ να κάνω test drive και μου λέει ο πωλητής από 10 του μηνός κ μετά που θα αρχίζει επίσημα η διάθεσή του.το θέμα όμως είναι ότι μου είπε ότι οι εκδόσεις 1,3 κ ΜΜΤ θα έρθουν από Φεβρουάριο!!
ισχύει;;;;
Toyota Yaris 2006