-
Ώωωωπα παίδες.
Δεν έδωσα λεπτομέριες και βγήκε σε κακό.
Δεν είμαι ο Ρωχάμης να'ούμε. το μητρώο μου είναι καθαρό!!!!
Δε λάδωσα για να μη μπω φυλακή ή για να χώσω κανέναν στη στενή, χαλαρώστε ρε!!
Πωω διάβασα τις απαντήσεις και μιλάτε λες και είμαι κανάς γκανγκστερ!
Λάδωσα γιατί περίμενα αιώωωωωωωωωνες να βγει μία τελείως τυπική απόφαση για το υπόγειο του σπιτιού. Όπου κλασσικά σε παίζουν σα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ από πολεοδομία - δικαστήρια κοκ. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες (είναι και αργά και νυστάζω) αλλά δε γινόταν αλλιώς.. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Άμα έχεις λαδώσει δικαστή... τί να πω, μένει και τίποτε άλλο όρθιο?Έχεις δίκιο!
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Γιώργο Αυτιά;Άσε μας ρε φίλος να πούμε..
Ήθελα να δω εσένα και όλα τα μαγκάκια εδώ μέσα τι θα κάνατε
Θα περιμένατε καμιά δεκαριά χρόνια και θα χάνατε αρκετά λεφτά το χρόνο επειδή ο δικαστής αν δε λαδωθεί 'ξεχνάει' να ασχοληθεί με ένα κ#λο-υπόγειο
Άσε μας ρε παίχτη -
Ντροπη σου Ροχαμη των υπογειων!!!!
-
Bασικά, επειδή έχω πατέρα πολ. μηχανικό, το ηθικό δίδαγμα από τέτοιες υποθέσεις είναι ότι φροντίζεις να μην μπλέξεις εξαρχής
Αυτό το λένε και κάπως αλλιώς...μα πως το λένε? Α! το βρήκα! Το λένε 'να είσαι νόμιμος'! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Bασικά, επειδή έχω πατέρα πολ. μηχανικό, το ηθικό δίδαγμα από τέτοιες υποθέσεις είναι ότι φροντίζεις να μην μπλέξεις εξαρχής
Αυτό το λένε και κάπως αλλιώς...μα πως το λένε? Α! το βρήκα! Το λένε 'να είσαι νόμιμος'!Έχεις δίκιο, μόνο που το σπίτι το έχει χτίσει ο παππους μου..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ντροπη σου Ροχαμη των υπογειων!!!! -
αμα πατε δημοσιο ΚΤΕΟ παντως να ξερετε οτι πρεπει να λαδωσετε.
παει ενας γνωστος μου και του βγαζει προβλημα στα φρενα,το παει στο συνεργeιο και το φτιαχνει ,μετα απο μια βδομαδα ξαναπαει στο κτεο και του λεει 'μα και μου και δε φτιαχτηκαν καλα και το ενα και το αλλο' και εκει που περιμενε οι αλλοι τα εσκαγαν μπροστα του και περναγαν οποτε τα σκαει και αυτος.
δηλαδη το λαδωμα το εχουν ενσωματωσει στο μισθο τους.α ρε τον κανεις τον παλιοπου$τρ@ αλοιφη η οχι?εκει πρεπει να χεις ορεξη και δυο φιλαρακια να πεσει πολυ ξυλο
-
Το λάδωμα στην Ελλαδα ειναι θεσμος,καταρχην στην βάφτιση μας βάζουν λάδι για να μπουμε απο νωρις στο νοημα
Η παραοικονομία μας συντηρεί όλους.Παντως αυτο που γινεται με τους δικαστές και τους δικηγόρους ειναι απλως εξωπραγματικό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. -
Εγώ είπα κάτι, αλλά αποφεύγετε όλοι να το σχολιάσετε...
Κανείς σας, ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει ΓΝΩΡΙΜΙΑ για να κάνει κάτι πιο γρήγορα ή καλύτερα ή ακόμα και να κάνει κάτι που αλλιώς ΔΕΝ θα έκανε; Αυτό δεν είναι διαφθορά δηλαδή; Αν δεν μετριέται σε ευρώ, δεν έχει κλίμακα η διαφθορά; Ή επειδή το έχουμε συνηθίσει, δεν μας πειράζει;
Αν είναι να καταδικάσουμε κάτι, να τα πούμε όλα!!!
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!!! (Ή κάπως έτσι... )
-
Εντάξει ρε μάγκες, εάν δεν έδιναν το λάδι οι πολίτες οι υπάλληλοι δεν θα λαδώνονταν. και λοιπόν;
Εάν ξέρει ο πολίτης ότι αυτό είναι νόμος, τότε τι μπορεί να κάνει;
-
Όταν ξέρει ότι στις εξετάσεις οδήγησης αν δεν λαδώσει θα τον κόψουν στο παρκάρισμα επειδή ο εξεταστής θα βγει με το χάρακα να μετρήσει την απόσταση από το πεζοδρόμιο τότε τι κάνουμε;
-
Όταν κάποιος θέλει να χτίσει νόμιμο σπίτι και δεν θέλει να βγει η άδεια μετά από 2 χρόνια τότε τι κάνουμε;
-
Όταν ξέρει ο πολίτης ότι αν δεν πληρώσει το γιατρό θα μπει σε λίστα αναμονής 3 ετών για την εγχείριση και θα του τρώνε τη σειρά διαρκώς αυτοί οι οποίοι θα πληρώνουν μετεπειτα παρατείνοντας την αναμονή τότε ποιος φταίει;
-
κλπ κλπ
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!!! (Ή κάπως έτσι... )Αν δεν απατώμαι, ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλέτο.
-
-
Διαφθορά και παραχρήμα όπως έλεγε και ο φίλος Χαρρυ...
(πού 'σαι ρε Καλαμαριά)Καλή ερώτηση είναι: Ποιοι έχουν λαδωθεί εδω μέσα...
Για να δούμε... -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Καλή ερώτηση είναι: Ποιοι έχουν λαδωθεί εδω μέσα...
Για να δούμε...Χθες είχαμε σπίτι κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Κατέληξα με μια λαδιά στο πουκάμισο.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Για να δούμε...Χθες είχαμε σπίτι κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Κατέληξα με μια λαδιά στο πουκάμισο.
Διεφθαρμένεεεεεε!!!!!
-
με γρίππη μην καταλήξεις
-
Εντάξει ρε μάγκες, εάν δεν έδιναν το λάδι οι πολίτες οι υπάλληλοι δεν θα λαδώνονταν. και λοιπόν;Δεν ειναι 'και λοιπον'.Εχουμε περασει απο το στάδιο του λαδωνω γιατι ετσι θελω,και ειμαστε στο στάδιο οπου ή λαδωνεις ή δεν γίνεται τίποτα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εντάξει ρε μάγκες, εάν δεν έδιναν το λάδι οι πολίτες οι υπάλληλοι δεν θα λαδώνονταν. και λοιπόν;
Δεν ειναι 'και λοιπον'.Εχουμε περασει απο το στάδιο του λαδωνω γιατι ετσι θελω,και ειμαστε στο στάδιο οπου ή λαδωνεις ή δεν γίνεται τίποτα.
Δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα και Ιταλια που ειμαι εγω ,τα ιδια χαλια και χειροτερα.Οι Ιταλοι πολιτικοι πρεπει να ειναι οι χειροτεροι κηφηνες στο κοσμο.
Οι δικοι μας μπροστα τους ειναι μαθητευομενοι μαγοι........... -
Για του Ιταλους πολιτικους ενα εχω να πω! MAFIA!
Συγνωμη αν θιγω κανενα -
Μηπως υποψιαζεστε γιατι ο Καραμανλης αυτοχρίσθηκε υπουργός πολιτισμού;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μηπως υποψιαζεστε γιατι ο Καραμανλης αυτοχρίσθηκε υπουργός πολιτισμού;Δεν πιστεύω να έχει καμια σχέση με τον τίτλο του θέματος...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μηπως υποψιαζεστε γιατι ο Καραμανλης αυτοχρίσθηκε υπουργός πολιτισμού;
Δεν πιστεύω να έχει καμια σχέση με τον τίτλο του θέματος...
Οχι βεβαια
Εχει να κανει με τα ποσα που διακινουνται για τα αρχαιολογικα μνημεία μας.Ο Βενιζέλος ήταν ο πρωτος που εκανε συστηματικη 'δουλεια' σε αυτον τον τομεα,τοσο που εζήλωσε την δόξα του ο Καραμανλής.
ΔΙΑΦΘΟΡΑ