-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πού έγινε το ατύχημα βρε παιδιά;;;;
Mέσα στην Βάρκιζα;;; (μόνο εκεί έχει φοίνικες από ότι θυμάμαι)Ναι..συκεκριμένα στην πρώτη δεξία(απο αθήνα) που αρχίζουν οι φοίνηκες
**ΜΕ 130χλμ/ω ΕΚΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; **
Μιλάμε είναι σκέτη αυτοκτονία....Πάλι καλά που σώθηκαν οι κοπέλες.
Πού να έβλεπες και το αυτοκίνητο........
-
Πολύ θα'θελα τ'αμάξι να'χε φωνή να μας έλεγε τη γνώμη του...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Mέσα στην Βάρκιζα;;; (μόνο εκεί έχει φοίνικες από ότι θυμάμαι)Ναι..συκεκριμένα στην πρώτη δεξία(απο αθήνα) που αρχίζουν οι φοίνηκες
Αν είναι λέει??Τον θεό μαζί τους είχανε....
Τεσπα...αφού είναι καλά οι κοπέλες και δεν πήραν κανέναν στον λαιμό τους.. -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Πού να έβλεπες και το αυτοκίνητο........
Η κοπέλα που οδηγούσε μπορεί να μείνει κάλλιστα εδώ, ανήκει σε αυτό το thread... το ΖΩΟ... Άκου 130 μέσα στη Βάρκιζα... Ούτε όταν έκανα τις μεγάλες χοντράδες πιτσιρικάς δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο (και πιστέψτε με, είχα κάνει πολλές... )
-
τι σχέση έχει η παραλιακή με την Αθήνα.. ? Το σωστό είναι να λέμε προς Πειραιά ή προς Σούνιο ξέρω γω.
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πολύ θα'θελα τ'αμάξι να'χε φωνή να μας έλεγε τη γνώμη του...Αν ήταν έτσι θα τ'ακούγαμε κάθε μέρα
-
Για το Getaway in Athens
1ον ΔΕΝ ειναι η Μ3 CSL του γνωστου αγωνιζομενου και drifter, για να μην γινει παρεξηγηση. Και εγω ετσι νομιζα βλεπωντας το dvd cover αλλα μεσα στο βιντεο ειναι αλλο αμαξι.
2ον 270 σε ΑΔΕΙΟ Κηφισσο (αφου ηταν 3.30 το πρωι καθημερινης), εμενα δεν μου λενε τιποτα. Αμα ο δρομος ειναι αδειος, μονοδρομος, φαρδυς και με ορατοτητα, κανεις οτι γουσταρεις.
3ον Απο την υπολοιπη οδηγηση, οντως κανει ορισμενα χαρωτικα πραγματα. Βεβαια η προσπεραση απο δεξια ειναι νομιμοτατη οπως λεει και ο ΚΟΚ (οχι βεβαια και η ταχυτητα με την οποια την κανει...), και μην ξεχνατε οτι εχει πεσει και πολυ μονταζ στο βιντεο. Εγω ειμαι σιγουρος οτι οταν βγαινει στο αντιθετο στο πεταλο στριβωντας χωρις προβλημα με τοσα, εχει καποιον μετα την στροφη να του λεει οτι δεν ερχεται κανεις.
γενικα δεν επικροτω (και δεν εφαρμοζω) τετοιο τροπο οδηγησης.
-
εφυγε κλιο?απιστευτο!
-
την r26 νομιζε οτι ειχε?
-
Τα 130 σε αυτό το δρόμο ειναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Γιατί τα 270κμ στον (αδειο) Κηφισσό τι είναι;
-
Η αστυνομία, αν έκανε καλά τη δουλειά της, θα έπρεπε να ζητήσει από το περιοδικό τα στοιχεία του οδηγού. Ετσι για το τυπικό της υπόθεσης... για το γαμώτο δηλαδή...
Αλλά δεν περίμενα τίποτε περισσότερο!
-
Τα 270 σε αδειο Κηφισσο, δεν ειναι αυτοκτονια. Οι 'συνθηκες που επικρατουν' που λεγαμε σε αλλο τοπικ...
Το περιοδικο 'δεν γνωριζει ποιος ειναι ο οδηγος καθως το DVD τους το εστειλαν ετοιμο και αυτοι απλα το κυκλοφορησαν', δηλαδη δεν το γυρισαν οι ιδιοι. Τωρα κατα ποσο αληθευει αυτο, ειναι αλλο θεμα. Τι μπορεις να αποδειξεις ειναι το θεμα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σιγά μη μπήκε στο πέταλο με 170...Δεν είπα ότι μπήκε στο πέταλο με 170. Τα Λιμανάκια περιλαμβάνουν κι άλλες στροφές.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
170 στα Λιμανάκια???? Α ρε και να το διάβαζε μια ψυχή αυτό..............
Κάποιος μου έχει πει (δεν το έχω δοκιμάσει) ότι πάνω από 100 δεν μπαίνεις στα Λιμανάκια και όλα τα άλλα είναι τρελές μούφες. Και πιστέψτε με, αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να μπει με παραπάνω θα ήταν αυτός που μου το είπε.........Ο φίλος σου έλεγε για το πέταλο. Διάβασε την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση .
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για το Getaway in Athens1ον ΔΕΝ ειναι η Μ3 CSL του γνωστου αγωνιζομενου και drifter, για να μην γινει παρεξηγηση. Και εγω ετσι νομιζα βλεπωντας το dvd cover αλλα μεσα στο βιντεο ειναι αλλο αμαξι.
2ον 270 σε ΑΔΕΙΟ Κηφισσο (αφου ηταν 3.30 το πρωι καθημερινης), εμενα δεν μου λενε τιποτα. Αμα ο δρομος ειναι αδειος, μονοδρομος, φαρδυς και με ορατοτητα, κανεις οτι γουσταρεις.
3ον Απο την υπολοιπη οδηγηση, οντως κανει ορισμενα χαρωτικα πραγματα. Βεβαια η προσπεραση απο δεξια ειναι νομιμοτατη οπως λεει και ο ΚΟΚ (οχι βεβαια και η ταχυτητα με την οποια την κανει...), και μην ξεχνατε οτι εχει πεσει και πολυ μονταζ στο βιντεο. Εγω ειμαι σιγουρος οτι οταν βγαινει στο αντιθετο στο πεταλο στριβωντας χωρις προβλημα με τοσα, εχει καποιον μετα την στροφη να του λεει οτι δεν ερχεται κανεις.
γενικα δεν επικροτω (και δεν εφαρμοζω) τετοιο τροπο οδηγησης.
-
Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό; Αν είναι έτσι, πάω πάσο...
-
Να διευκρινήσουμε ότι 270 ήταν στο κοντέρ. Ο κόφτης τελικής, όπως ξέρουμε όλοι, μπαίνει στα 250 πραγματικά. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο ασφαλές αλλά δεν είναι αυτοκτονία.
-
Κι εγώ νόμιζα ότι κάποιος του έκανε σήμα να μπει στο άλλο ρεύμα στο πέταλο, αλλά το έκανε και στις άλλες στροφές. Πόσους να είχε αμολήσει δα;
-
-
-
Ξερω τον mr CSL και λεει οτι δεν ειναι εκεινος, εξ'αλλου αμα προσεξεις το αυτοκινητο, θα δεις οτι δεν ειναι CSL
-
ο κοφτης τελικης, βγαινει αμα θες... Παντως οντως τα 270 ειναι στο κοντερ.
-
Μπορεις να εχεις καποιον προπομπο και να σου λεει μεσω PMR τι κυκλοφορει στον δρομο μπροστα. η απλως μπορει να εισαι και βλακας και να το παιζεις ΛΟΤΤΟ. μια υποθεση εκανα.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
-
Ξερω τον mr CSL και λεει οτι δεν ειναι εκεινος, εξ'αλλου αμα προσεξεις το αυτοκινητο, θα δεις οτι δεν ειναι CSL
-
ο κοφτης τελικης, βγαινει αμα θες... Παντως οντως τα 270 ειναι στο κοντερ.
-
Μπορεις να εχεις καποιον προπομπο και να σου λεει μεσω PMR τι κυκλοφορει στον δρομο μπροστα. η απλως μπορει να εισαι και βλακας και να το παιζεις ΛΟΤΤΟ. μια υποθεση εκανα.
-
Αν είναι έτσι... Μήπως, λέω μήπως, θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να με πάει μια βολτίτσα; Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Άρα συμφωνούμε ότι είναι 250.
-
Ναι, αφού στα Λιμανάκια δεν μπορεί να μπει κάποιος από κάθετο δρόμο, έχεις κάποιον στο τελείωμα και σου λέει αν μπαίνει κανείς. Ειδάλλως, είναι εγκληματίας.
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μ@λ@κί@.
-
αρκετά δε το κουράσαμε μ'αυτό το 270 και μη?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σιγά μη μπήκε στο πέταλο με 170...
Δεν είπα ότι μπήκε στο πέταλο με 170. Τα Λιμανάκια περιλαμβάνουν κι άλλες στροφές.
Σε ποιές στροφές στα Λιμανάκια, από τη Λίμνη μέχρι Βάρκιζα, μπορεί να μπει κάποιος με 170;
Εχω μία υπ'όψην μου (εσάκι) στην οποία όμως είναι υπερβολικά σπάνιο να μπει κάποιος με τόσα, αλλά ο κουλός που ήθελε 4 λωρίδες για να στρίψει με 80 χιλιόμετρα την M3, αποκλείεται (λόγω κουλαμάρας) να έστριψε με τόσα εκεί.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για να περνάει η ώρα είναι...
Ζώα ζώα ζώα