-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Golf, σταθρερή αξία στον χρόνο. Ανα χρόνο εννοούνε μάλλον γιατί άντε να δω τα μούτρα του φίλου μου που πήρε πέρυσι το νέο golf με 22500 όταν μάθει οτι αλλάζει η μάσκα και θα έχει το 'παλιό' μοντέλο!!!ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΜΑΣΚΑ!!!!!!!!!!!
Είναι εξτρά εξοπλισμός που μπορεί να τον βάλει όποιος θέλει!!
To έχω γράψει και ξαναγράψει!!!
Για τρίτη φορά λοιπόν οι αλλαγές στο Golf V.facelift modell 06
-3 ακτινο τιμονι πλαστικο στο TRENDLINE K COMFORTLINE
-ταμπλο σκουρο σε ολες τισ εκδοσεις
-αλλαγες στη σταχτοθηκη χρωματικα(ασημι τελος)
-εσωτερικα χερουλια πορτας ,χειροφρενο,πομολο, κλειδαρια ντουλαπακι αλουμινιου αντι χρωμιο
-νεες επενδυσεις καθισματων κοκκινο-γκρι κ μπλε-γκρι
-καταργηση του coastalblue k red spice ,προσθηκη river blue k sunset red
-προσθηκη πακετου χρωμιου(χρωμια στη μασκα ,πισω πορτα,πλαινα ντεκορ)
-καταργηση ενσωματωμενης κεραιας,κεραια κανονικα οπωs golf 4 ektos navi(shark tale)Aντίστοιχες αλλαγές είχαν γίνει και στο IV. Δεν θυμάμαι τότε να μίλησε κανείς για f/l... Συγκεκριμένα είχαν αλλάξει οι ταπετσαρίες, τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος, τα όργανα στο ταμπλό και μερικές ακόμα λεπτομέρειες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εεεε ρε Παυλο, τι μου λες τωρα για την VW.... οπως πολυ σωστα καταλαβε ο Manos... η Seat ειναι απειρως ποιο τραγικη σε αυτο τον τομεα σε σημειο να μην ξεχωριζεις ποιο μοντελο βλεπεις.Leon-Altea-Toledo είναι παραλλαγές πάμω στο ίδιο θέμα. Ουσιαστικά αλλάζει ο χώρος αποσκευών. Δε γινεται να μη μοιάζουν. Εγώ αναφέρομαι στο γιατί ένα χαρακτηριστικό δυναμισμού (πολύ όμορφο πραγματικά) που ξεκίνησε απο το Α6 αν θυμάμαι καλά πρέπει τελικά να καταλήξει να μπαίνει σε όλα τα μοντέλα των VW και Audi. Αναφέρομαι φυσικά στη χαρακτηριστική μάσκα-προφυλακτήρα.
Εμενα με βρισκει συμφωνο να εχει μια εταιρια, ενα χαρακτηριστικο design σε ολη την γκαμα, και η VW το κανει αρκετα επιτυχημενα πιστευω.... ομως μετα απο ενα σημειο κατανταει βλακεια (seat) βεβαια και το ακρος αντιθετο.... οπου το καθενα μοντελο αλλου παταει, ειναι επισης βλακεια (βλεπε Fiat)
Όπως πολύ σωστά λες μια εταιρία και όχι όλα τα μοντέλα δύο, προς το παρόν, εταιριών.
-
EEEΛΕΕΕΟΟΟΣ!!! Γιατί χρόμιο? Για να στραβώνονται οι απέναντι ή για να βλέπει την φάτσα του ο ψωνισμένος ιδιοκτήτης και να φτύνεται μη βασκαθεί? Αυτή η VW (και όχι μόνο) αισθητικά έχει ξεφύγει...
-
Ειστε ολοι gay!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειστε ολοι gay!!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
EEEΛΕΕΕΟΟΟΣ!!! Γιατί χρόμιο? Για να στραβώνονται οι απέναντι ή για να βλέπει την φάτσα του ο ψωνισμένος ιδιοκτήτης και να φτύνεται μη βασκαθεί? Αυτή η VW (και όχι μόνο) αισθητικά έχει ξεφύγει...Γιατί είναι και πολύ τζαμέ να ούμε δικέ μου η μάσκα μπροστά η ασημένια κ έτσι
-
Δεν είναι λίγες οι φορές που ότι καγκουράδικο έκαναν οι ιδιοκτήτες στο προηγούμενο μοντέλο έρχεται μετά ο κατασκευαστής και το ενσωματώνει στο φρεσκαρισμένο μοντέλο ή στο επόμενο καινούργιο!!!!! Εδώ έχουμε φτάσει να παίρνουμε αυτοκίνητα και να πρέπει να αλλάξουμε τα ελαστικά βάζοντας μικρότερη διάσταση γιατί η στάνταρ είναι υπερβολική!!!!
-
Περνώντας έξω από αντιπροσωπεία VW παρατήρησα καινούριο Golf V με εξωτερική κεραία. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που λέγανμε πέρασαν στα μοντέλα?
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Περνώντας έξω από αντιπροσωπεία VW παρατήρησα καινούριο Golf V με εξωτερική κεραία. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που λέγανμε πέρασαν στα μοντέλα?Ακριβώς...
-
2007 facelift
http://www.germancarfans.com/spyphotos/ ... mini8L.jpg
http://www.germancarfans.com/spyphotos/ ... mini7L.jpg -
-
Τα προβόλια θα είναι στο βασικό εξοπλισμό;
-
Σιγά που δε θα την τοποθετούσαν και στο Golf...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πότε θα σταματήσει το VAG να θεωρεί ανανέωση την τοποθέτηση της μάσκας-προφυλακτήρα σε όλα σχεδόν τα μοντέλα του; Ευτυχώς έχουν γλυτώσει η Seat και η Skoda...
Ναι ναι.... ειδικα η Seat
Με το Leon και το Toledo που, αν τα κοιτάξεις από μπροστά ή από μπροστά και πλάι, είναι σα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που τους έχεις πατήσει το επάνω μέρος της μούρης και το'χεις κάνει κεκλιμένο... Καλά, το Toledo έχει αντιγράψει και τον άθλιο, καγκούρικο κώλο του Renault Vel Satis...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτή η χρωμιομένη μάσκα είναι σαν εργοστασιακή καγκουριά ...Σαν εκείνη την υπέροχη χρωμιωμένη πλαστικούρα που φοράγανε ως έξτρα εξοπλισμό πολλά YouDie Accent...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πότε θα σταματήσει το VAG να θεωρεί ανανέωση την τοποθέτηση της μάσκας-προφυλακτήρα σε όλα σχεδόν τα μοντέλα του; Ευτυχώς έχουν γλυτώσει η Seat και η Skoda...
Με το Leon και το Toledo που, αν τα κοιτάξεις από μπροστά ή από μπροστά και πλάι, είναι σα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που τους έχεις πατήσει το επάνω μέρος της μούρης και το'χεις κάνει κεκλιμένο... Καλά, το Toledo έχει αντιγράψει και τον άθλιο, καγκούρικο κώλο του Renault Vel Satis...
Έχω μπερδευτεί κάπως με τον ορισμό του καγκούρικου...
Άντε ο κώλος του impreza με τις 2 αεροτομές είναι καγκούρικος...αλλά του vel satis;;; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω μπερδευτεί κάπως με τον ορισμό του καγκούρικου...
Άντε ο κώλος του impreza με τις 2 αεροτομές είναι καγκούρικος...αλλά του vel satis;;;Αυτό συζητάμε και σε άλλο θρεντ. Ίσως αξίζει να δημιουργηθεί ξεχωριστό θρεντ γι' αυτό το ζήτημα.
Το Impreza ας πούμε δεν μπορείς να το πεις καγκούρικο. Άσχημο, σίγουρα. Αλλα οι αεροτομές, διαχυτές κ.λ.π. are there for a reason - δεν ειναι απλά για showoff, πράγμα που θα τις καθιστούσε καγκούρικες.
Ο κώλος του Vel Satis πάλι, μπορεί να ειναι άσχημος (εμένα προσωπικά το Vel Satis μου αρέσει αρκετά σαν σχήμα), αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ειναι καγκούρικος...
-
Αραγε τα προβληματα του τα φτιαξανε? Προβληματα κληρονομημενα απο το 4 μαλιστα...
Γιατι καλα τα χρωμια, αλλα εχτες που βρισκομουν απο το vwclub τρομαξα με αυτα που εβλεπα...
-
Τι προβλήματα αντιμετωπίζει corsair???
Σκέφτομαι να το πάρω για αυτό ρωτάω... -
Ο χρήστης noembris έγραψε:
Τι προβλήματα αντιμετωπίζει corsair???
Σκέφτομαι να το πάρω για αυτό ρωτάω...Και εγω το σκεφτομουν σαν εναλακτικο... και πηγα sto vwclub.gr για να δω τι παιζει γιατι μου ελεγαν διαφορα. Ακομα ασχολουνται με ξεφλουδισματα, παραθυρα, λαδια και λοιπα χαρωπα... Πανε και δες, εγω μετα λυπης μου αναθεωρισα. Τελικα πρεπει να κατεχουν τα πρωτεια ζημιας πολυ χαλαρα...
Aνανεωμένο Golf V