-
Κολλητος μου πηρε μεταχειρισμενο Ibiza του '98 και αυτος που του το πουλησε ειπε οτι ηταν ειδικη παραγγελια για 125 αλογα. Ο φιλος μου ομως πιστευει οτι τον εξαπατησε και θελει να το διαπιστωσει. Ετσι πηρε τηλ. στη Seat και του ειπαν οτι δεν μπορουν να δουν απο το VIN την ιπποδυναμη(!!!!) και πως δεν ερχοταν τοτε αυτο στην Ελλαδα με 125 αλογα. Ομως αυτος λεει οτι ειναι ειδικη παραγγελια το αυτοκινητο. Ξερετε πως μπορει να το διαπιστωσει;;; Ειναι διατεθιμενος να σκασει την αλλη βδομαδα μια 100αρα για δυναμομετρηση αν δεν βρει τον τροπο!
-
Κολλητος μου πηρε μεταχειρισμενο Ibiza του '98 και αυτος που του το πουλησε ειπε οτι ηταν ειδικη παραγγελια για 125 αλογα. Ο φιλος μου ομως πιστευει οτι τον εξαπατησε και θελει να το διαπιστωσει. Ετσι πηρε τηλ. στη Seat και του ειπαν οτι δεν μπορουν να δουν απο το VIN την ιπποδυναμη(!!!!) και πως δεν ερχοταν τοτε αυτο στην Ελλαδα με 125 αλογα. Ομως αυτος λεει οτι ειναι ειδικη παραγγελια το αυτοκινητο. Ξερετε πως μπορει να το διαπιστωσει;;; Ειναι διατεθιμενος να σκασει την αλλη βδομαδα μια 100αρα για δυναμομετρηση αν δεν βρει τον τροπο!
-
-
ποτε δεν εχει βγει ιμπιζα με 125 αλογα...
ποσα κυβικα λεει οτι ειναι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποτε δεν εχει βγει ιμπιζα με 125 αλογα...ποσα κυβικα λεει οτι ειναι?
για 1400 μιλαμε. Η αντιπροσωπεια λεει οτι δεν εχει ερθει τετοιο στην Ελλαδα(οχι οτι δεν βγαινει). Μηπως βγαινει στο εξωτερικο; Γιάυτο μηπως ειναι ειδικη παραγγελια;
-
Δεν εχω ακούσει για Ιμπιζα με 1400 με 125 άλογα.
Το πιο απλο που έχει να κάνει είναι οδηγήσει ενα Ιμπιζα 101 ή το πολύ πολύ να κάνει μια δυναμομέτρηση. Η δευτερη λύση θα του κοστίσει κάτι παραπάνω αλλα θα ξέρει σίγουρα τι του πούλησαν.
Εκτός και αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε πρώτο ή δευτερο στάδιο βελτιωμένο. -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Δεν εχω ακούσει για Ιμπιζα με 1400 με 125 άλογα.Το πιο απλο που έχει να κάνει είναι οδηγήσει ενα Ιμπιζα 101 ή το πολύ πολύ να κάνει μια δυναμομέτρηση. Η δευτερη λύση θα του κοστίσει κάτι παραπάνω αλλα θα ξέρει σίγουρα τι του πούλησαν.
Εκτός και αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε πρώτο ή δευτερο στάδιο βελτιωμένο.ΤΟ πρωτο προυποθετει να ψαξει και να βρει ενα ibiza 98 101 και να πεισει και τον ιδιοκτητη του να το οδηγησει. Ο ιδιοκτητης λεει οτι δεν εχει πειραξει τιποτα αυτος και οτι ετρσι ηταν απ την αρχη. Για δυναμομετρηση παει το πραγμα αλλα και τσαμπα λεφτα θα ειναι και δεν ξερω κατα ποσο θα εχει 'πεσει' το αυτοκινητο μετα απο τοσα χρονια αν και ειναι μεγαλη η διαφορα (25 αλογα) οποτε θα φανει.
-
Βρε enginekiller, πού τα βρίσκεις; Άντε και αποδεικνύεται ότι είναι 100 άλογα, τι θα κάνει; Θα του αγοράσει ο άλλος τουρμπίνα;
-
Επειδη ειναι γερμανικης προελευσης το αμαξι ,και ως γνωστο οι Γερμανοι κρυβουν αλογα,και επειδη παντα βγαζουν περισσοτερα αλογα οσο ανοιγουν οι κινητηρες εγω τον πιστευω.Αλλωστε οι πωλητες ξερουν καλλυτερα
Εργοστασιακο 1400κεκ με 125 αλογα;
Πιο πολυ για φυκια με μεταξωτες κορδελες μου μοιαζει. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Βρε enginekiller, πού τα βρίσκεις; Άντε και αποδεικνύεται ότι είναι 100 άλογα, τι θα κάνει; Θα του αγοράσει ο άλλος τουρμπίνα;Οχι βεβαια αλλα ο φιλος μου θα το κανει για να μαθει αν τον κοροιδεψε ο αλλος και ισως απαιτησει και χρηματα πισω.
-
Εδώ δε ντράπηκε να του πει ψέμματα την πρώτη φορά, τώρα θα τον αποζημιώσει; Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποια χρήματα πίσω. Και κατά τη γνώμη μου, ο φίλος σου την πάτησε σαν πρωτάρης.
-
Εδώ δε ντράπηκε να του πει ψέμματα την πρώτη φορά, τώρα θα τον αποζημιώσει; Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποια χρήματα πίσω. Και κατά τη γνώμη μου, ο φίλος σου την πάτησε σαν πρωτάρης.Απλως θελει να δει αν οντως τον κοροιδεψε. Για το γαμωτο δηλαδη.
-
φιλε, ειναι σαφες οτι τον κοροιδεψε!
εκτος αν το εχει πολυυυ φτιαγμενο!
-
Ακόμη κι αν δω τη δυναμομέτρηση με τα μάτια μου δύσκολα θα πιστέψω ότι υπήρχε Ibiza 1.4 'μαμά' με 125 άλογα...
No way! -
Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε πάντως παρουσιάσει κάτι εκδόσεις με τούρμπο περί τα 140 άλογα. Πήγαν άπατες βέβαια. Αν γινόταν τώρα κάτι αντίστοιχο, θα πήγαινε πολύ καλύτερα.
-
Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε πάντως παρουσιάσει κάτι εκδόσεις με τούρμπο περί τα 140 άλογα. Πήγαν άπατες βέβαια. Αν γινόταν τώρα κάτι αντίστοιχο, θα πήγαινε πολύ καλύτερα.Οχι δεν εχει turbo το αυτοκινητο. Ο φιλος μου τα εχει παρει που τον δουλεψε ο αλλος(ο οποιος ειναι συναδερφος του). Αν ειχε κανα προγραμμα επιπλεον δε θα το εγραφε πουθενα σαν βελτιωση ρε γαμωτο;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε πάντως παρουσιάσει κάτι εκδόσεις με τούρμπο περί τα 140 άλογα. Πήγαν άπατες βέβαια. Αν γινόταν τώρα κάτι αντίστοιχο, θα πήγαινε πολύ καλύτερα.
Οχι δεν εχει turbo το αυτοκινητο. Ο φιλος μου τα εχει παρει που τον δουλεψε ο αλλος(ο οποιος ειναι συναδερφος του). Αν ειχε κανα προγραμμα επιπλεον δε θα το εγραφε πουθενα σαν βελτιωση ρε γαμωτο;
Ό,τι πρόγραμμα και να είχε 125 άλογα δεν θα έβγαζε!
-
Α είναι και συνάδελφος... Να τον χαίρεται...
-
για να βγουν με πρόγραμμα 20 άλογα πολύ χλωμό το κόβω, εδώ το καινούριο με τα χίλια ζόρια να βγάλει 115 και πολυυυ ψηλά!
έφαγε την πατάτα ζεστή χωρίς να την αφήσει να κρυώσει... τώρα εφόσον είναι συνάδελφός του...πρήξιμο μέχρι να τα πάρει πίσω.
αλήθεια πόσα έδωσε για να το αγοράσει;
ενημερωτικά ένα Ibiza 1.4 101hp 1998 τιμάται από γνωστό περιοδικό στα ~5,500 ευρώ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για να βγουν με πρόγραμμα 20 άλογα πολύ χλωμό το κόβω, εδώ το καινούριο με τα χίλια ζόρια να βγάλει 115 και πολυυυ ψηλά!
έφαγε την πατάτα ζεστή χωρίς να την αφήσει να κρυώσει... τώρα εφόσον είναι συνάδελφός του...πρήξιμο μέχρι να τα πάρει πίσω.
ενημερωτικά ένα Ibiza 1.4 101hp 1998 τιμάται από γνωστό περιοδικό στα ~5,500 ευρώ.Ενταξει 5000 εδωσε χωρις a/c αλλα η κοροιδια ειναι το θεμα. Και εμενα μου φανηκαν υπερβολικα απο την αρχη αλλα δεν φανταστηκα οτι θα μπορουσε να τον κοροιδεψει. Αλλωστε προχτες μου ειπε οτι ειναι μαμισιο ετσι εγω νομιζα οτι ηταν βελτιωμενο απο αυτον (αυτος λεει οτι ετσι το πηρε).
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
ενημερωτικά ένα Ibiza 1.4 101hp 1998 τιμάται από γνωστό περιοδικό στα ~5,500 ευρώ.Ενταξει 5000 εδωσε χωρις a/c αλλα η κοροιδια ειναι το θεμα. Και εμενα μου φανηκαν υπερβολικα απο την αρχη αλλα δεν φανταστηκα οτι θα μπορουσε να τον κοροιδεψει. Αλλωστε προχτες μου ειπε οτι ειναι μαμισιο ετσι εγω νομιζα οτι ηταν βελτιωμενο απο αυτον (αυτος λεει οτι ετσι το πηρε).
μάλλον τα φούσκωσε για να το πουλήσει ευκολότερα...τον έκοψε και αδαή και έτσι του πούλησε και λίγο παραμυθάκι.
χρηματικά δεν ζημιώθηκε ο φίλος σου.
Ibiza '98 GTI 101 ή 125; Help!