-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(*) τι γίνεται όμως αν το δεξιά σταματημένο ογκώδες όχημα σου κρύβει μια ουσιώδη λεπτομέρεια όπως ένα stop στο δικό σου δρόμο ?
Σε αυτή την περίπτωση το όχημα είναι παράνομα σταθμευμένο.Αλλά ξέρεις κάτι;Στην πόλη προσέχω τόσο πολύ που με περνούν αυτόματα...Ποτέ δεν έχω παραβιάσει τον ΚΟΚ.Δε θέλω να σπάσω πόδια,χέρια...Θέλω να μπορώ να κάνω σκι κάθε χρόνο χωρίς να με πονάνε τα πόδια μου και τα χέρια μου.Γι'αυτό στα φανάρια-στα οποία στέκομαι πριν τη διάβαση-ποτέ δε φεύγω αμέσως με το που θα ανάψει το πράσινο...Ένας να παραβιάσει το κόκκινο απο τον κάθετο δρόμο,θα με στείλει στα θυμαράκια...Δεν οδηγάω μηχανή για να πεθάνω.Φοράω το κράνος μου ακόμα και με 40oC,ακόμα και για 100 μέτρα.Εσείς φοράτε τις ζώνες σας;Και πλήρωσα και 19% ΦΠΑ...Όταν βλέπω στον καθρέπτη μου κάτι 'γρήγορους' με αμάξια τους αφήνω να περάσουν...Αυτοί ξέρουν να πατούν γκάζι αλλά απο φρένο....Και ξέρεις κάτι,το φρένο δεν είναι ντροπή.Ντροπή είναι να μην ξέρεις να το πατάς.
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
- Κυρια Παπαδοπουλου δεχομαι οτι επεσα πανω,παρεσυρα και σκοτωσα το παιδι σας με την μηχανη μου, ναι, μην κλαιτε για τα διαμελυσμενα ακρα και αιματα που βρισκονται ακομα στον δρομο. Ξερετε οι πεζοι δεν εχουν προτεραιοτητα στο δρομο εκτος διαβασης, κοιταξτε τον ΚΟΚ αρθρο 38, παραγραφος δ, ε, οποτε εγω δεν προλαβα να σταματησω εγκαιρα, αλλα σιγουρα δεν ειναι δικο μου λαθος. Κανονικα πρεπει να κατηγορησετε πρωτα την 13χρονη Μαρια σας (ζωη σε λογου μας), και μετα αν δεν σας περασει ... την αδρανεια. Συμβαινουν αυτα!
downhill σου φαινεται λογικο το παραπανω?
Λογικό δεν είναι.Όπως δεν είναι λογικό να μη διωχθεί ποινικά η κ.Παπαδοπούλου που δεν έμαθε στο παιδί της πώς να περνάει το δρόμο.Και δεν είναι λογικό να πάω φυλακή γι'αυτό.Εγώ πάντως σε μια τέτοια περίπτωση θα προτιμούσα να πέσω παρά να σκοτώσω το παιδί...Αν επιβίωνα θα σκότωνα στο ξύλο τους γονείς του παιδιού...Το παιδί δε φταίει,φταίνε οι γονείς.Αν έχεις παιδιά,ελπίζω να τους έχεις παιδικό καθισματάκι,να τους μαθαίνεις ότι όταν βλέπουν το ΣΤΑΜΑΤΗ σταματάνε και τον ΓΡΗΓΟΡΗ προχωράνε (όχι τον...Αρναούτογλου)...Αν όμως το παιδί σου βλέπει ότι δε φοράς ζώνη,δε σταματάς σε διαβάσεις πεζών ακόμα και αν δεν έχει φανάρι,υπάρχουν αρκετές (εγώ σταματάω),αν πηγαίνεις με 150 ΧΑΩ ενώ το όριο είναι 120 ΧΑΩ αν αν αν...Αυτά θα κάνει όταν μεγαλώσει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τέλος, μια και είσαι τόσο τυπικός με τον ΚΟΚ, φαντάζομαι πως ποτέ δεν ξεπερνάς τα 50 χλμ/ώρα στην Πατησίων, έτσι ? Διαφορετικά δε φταίει μόνο ο άλλος ξέρεις...
Όχι δεν τα περνάω.Για την ακρίβεια ποτέ δεν την έχω βρει άδεια και με όλα τα φανάρια πράσινα για να το κάνω...Ακόμα και αν ήθελα δηλαδή.Βλέπεις η Πατησίων είναι γεμάτη καταστήματα και ο κύριος και η κυρία που θέλει να πάρει ένα πουκαμισάκι είναι τόσοι ανυπόμονοι που δεν πάνε απο τη διάβαση...Ο ξαδερφός μου είχε ρήξει έναν παπού-ευτυχώς δε χτύπησε κανείς-εκτός διάβασης,αν και απείχε μόλις 30 μετρα,και στην ερώτηση τού ξαδερφού μου γιατί δεν πάει απο τη διάβαση εισέπραξε την απάντηση...'Αφού εδώ είναι ο φούρνος!'!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σε αυτή την περίπτωση το όχημα είναι παράνομα σταθμευμένο.Ναι αλλά εσύ θα έχεις παραβιάσει το STOP και βγάλε άκρη αν τρακάρεις. Και επειδή αν τρακάρεις με τη μηχανή είναι πιθανό πως εσύ θα βγείς χαμένος, και αν το ογκώδες όχημα 'την κάνει' πριν προλάβεις να καταλάβεις τι έγινε (έχει συμβεί σε ατύχημα στο οποίο είχα πάει μάρτυρας), μετά τι θα πεις στο δικαστήριο ? Και κερατάς και δαρμένος θα είσαι...
Ποτέ δεν έχω παραβιάσει τον ΚΟΚ.
Αυτό δεν το πιστεύω
Δεν έχεις ποτέ παρκάρει σε πεζοδρόμιο ?
Δεν έχεις ποτέ παρκάρει σε δρόμο με σήμα απαγόρευσης στάθμευσης ?
Δεν έχεις πατήσει ποτέ ούτε μισό μέτρο σε διάβαση πεζών ?
Στη Συγγρού πας με 90 ?
Στην Πατησίων πας με 30 ? (υπάρχει τέτοιο όριο)
Δεν πατάς μεταξύ δύο λωρίδων ?
Δεν έχεις προσπεράσει από δεξιά ?
Δεν έχεις ποτέ αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας ?Γι'αυτό στα φανάρια-στα οποία στέκομαι πριν τη διάβαση-ποτέ δε φεύγω αμέσως με το που θα ανάψει το πράσινο...Ένας να παραβιάσει το κόκκινο απο τον κάθετο δρόμο,θα με στείλει στα θυμαράκια...
Και εγώ (κόντεψε να μου συμβεί και με έσωσε το γκάζι της μηχανής)
Δεν οδηγάω μηχανή για να πεθάνω.
Ούτε εγώ. Αλλά αυτό μας διασφαλίζει μόνο ως προς τις προθέσεις, όχι ως προς τα αποτελέσματα (κν. ατυχήματα συμβαίνουν και άξιοι οδηγοί έχουν πεθάνει).
Φοράω το κράνος μου ακόμα και με 40oC,ακόμα και για 100 μέτρα.
Δεν με εντυπωσιάζεις. Και εγώ το κάνω.
Εσείς φοράτε τις ζώνες σας;
(Καλό το 'εμείς' και το 'εσείς'...)
Οταν οδηγώ αυτοκίνητο, ναι, ακόμα και όταν ξεπαρκάρω. Οταν οδηγώ μηχανή συνήθως όχιΚαι πλήρωσα και 19% ΦΠΑ...
Και εγώ το πλήρωσα 650 ευρώ. Σε βεβαιώνω, αν με πατήσει φορτηγό πολύ λίγο θα με προστατέψει
Όταν βλέπω στον καθρέπτη μου κάτι 'γρήγορους' με αμάξια τους αφήνω να περάσουν...Αυτοί ξέρουν να πατούν γκάζι αλλά απο φρένο....Και ξέρεις κάτι,το φρένο δεν είναι ντροπή.Ντροπή είναι να μην ξέρεις να το πατάς.
Και ξέρεις κάτι ? Και η κοινή λογική δεν είναι ντροπή... Και ο ΚΟΚ δεν είναι πανάκεια...
Σου εύχομαι να είσαι ασφαλής στους δρόμους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό δεν το πιστεύω
Δεν έχεις ποτέ παρκάρει σε πεζοδρόμιο ?
Δεν έχεις ποτέ παρκάρει σε δρόμο με σήμα απαγόρευσης στάθμευσης ?
Δεν έχεις πατήσει ποτέ ούτε μισό μέτρο σε διάβαση πεζών ?
Στη Συγγρού πας με 90 ?
Στην Πατησίων πας με 30 ? (υπάρχει τέτοιο όριο)
Δεν πατάς μεταξύ δύο λωρίδων ?
Δεν έχεις προσπεράσει από δεξιά ?
Δεν έχεις ποτέ αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας ?Να τα πιστέψεις φίλε μου...Μια φορά έκανα το λάθος να πάω στην ευθεία στο σχηματάρι με 150 ΧΑΩ,έφαγα την κλήση μου και δεν το ξανάκανα.Και με 120 ΧΑΩ πάω στον προορισμό μου.Ήταν η μοναδική φορά που το έκανα.Το 1997...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
-
Ηταν, λέει, μια παρέα πιτσιρικάδων που κρατούσαν ένα μικρό σκυλάκι και μιλούσαν δυνατά γελώντας. Μια γριούλα που πέρασε από κοντά τα ρώτησε
-Τι το κάνετε παιδιά το σκυλάκι;
-Κάνουμε διαγωνισμό. Οποιος πει το μεγαλύτερο ψέμμα κερδίζει το σκυλάκι
-Ντροπή σας! Στην ηλικία σας ποτέ δεν έλεγα ψέμματα!
-Μάγκες, δώστε το σκυλί στην κυρία!Τι; Δεν είναι εδώ τα ανέκδοτα; Κι εγώ που νόμιζα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ηταν, λέει, μια παρέα πιτσιρικάδων που κρατούσαν ένα μικρό σκυλάκι και μιλούσαν δυνατά γελώντας. Μια γριούλα που πέρασε από κοντά τα ρώτησε
-Τι το κάνετε παιδιά το σκυλάκι;
-Κάνουμε διαγωνισμό. Οποιος πει το μεγαλύτερο ψέμμα κερδίζει το σκυλάκι
-Ντροπή σας! Στην ηλικία σας ποτέ δεν έλεγα ψέμματα!
-Μάγκες, δώστε το σκυλί στην κυρία!Τι; Δεν είναι εδώ τα ανέκδοτα; Κι εγώ που νόμιζα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε Κωστα.....Δεν με πιστευουν οι παπακιδες.....
Πες τους κ εσυ.....
Ποσες στριτ ειχαμε προσπαρασει απο πανω τοτε στη Παραλιακη;;;Ο κ.Προεδρας του x-TFRC εχει ακομα ανοιχτη προταση για διαδρομη Λιμανακια-Σουνιο αυτοκινητο vs μιχανη.....
Τοσα χρονια δεν εχει δεχτει κανενας.....Πςςςςςςςς
Ρισπεκτ στον πρόεδρα
Φαστ εν φιούριους κόντρες με μπιτσιζ που λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής
Εγώ μια βέσπα έχω ο κακομοίρης και πάω στη δουλειά μου
σαν το Βέγγο
συγνώμη που υπάρχωκαλοί μου άνθρωποι
εεεε εσυ ξέρεις από βέσπα; -
να μιλησει καποιος που ξερει και να εκφρασει γνωμη ειναι 8εμιτο αλλα ενας ασχετος καλυτερα να μασαει....
ακου> Φαστ εν φιούριους κόντρες με μπιτσιζ που λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής
ποσο μικρος και λιγος εισαι.....φαινεται απο το γεγονος οτι δεν εχεις ιδεα γιατι μιλαμε...απλα γουσταρεις να την πεις...
αντε γεια και χαιρετισματα στον τσουκαλα
-
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο ΚΟΚ απαγορεύει στις μηχανές να προσπεράσουν αυτοκινήτο χωρίς να αλλάξουν λωρίδα; (σαν να ήταν δηλαδή αυτοκίνητα);
Αν όντως ισχύει το παραπάνω (ας το διασταυρώσει κάποιος, δεν έχω έυκολη πρόσβαση στον ΚΟΚ), τότε φίλε downhill πως εσύ κινιόσουν όταν η ροή του δρόμου ήταν μπλοκαρισμένη;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
να μιλησει καποιος που ξερει και να εκφρασει γνωμη ειναι 8εμιτο αλλα ενας ασχετος καλυτερα να μασαει....ακου> Φαστ εν φιούριους κόντρες με μπιτσιζ που λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής
ποσο μικρος και λιγος εισαι.....φαινεται απο το γεγονος οτι δεν εχεις ιδεα γιατι μιλαμε...απλα γουσταρεις να την πεις...
αντε γεια και χαιρετισματα στον τσουκαλα
τουλάχιστον προσπάθησε να χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις εκεί που πρέπει (το θεμιτό δεν κολλάει και δε βγάζει νόημα)
α ρε ξερόλα να πούμε.. σχετικέ και μεγάλε!
Πιο τρανός και απ'τη Σονια Μπλέιντ στο Μόρταλ Κόμπατ!μέχρι και η οθόνη μου το κατάλαβε ότι έκανα πλάκα
(κάποιος σε αυτήν την παρέα ειναι το κορόιδο) -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο ΚΟΚ απαγορεύει στις μηχανές να προσπεράσουν αυτοκινήτο χωρίς να αλλάξουν λωρίδα; (σαν να ήταν δηλαδή αυτοκίνητα);Αν όντως ισχύει το παραπάνω (ας το διασταυρώσει κάποιος, δεν έχω έυκολη πρόσβαση στον ΚΟΚ), τότε φίλε downhill πως εσύ κινιόσουν όταν η ροή του δρόμου ήταν μπλοκαρισμένη;
Ρε παιδιά..
Ο ΚΟΚ δεν είναι το παν. Πολλές φορές πρεπει να υπερισχύει η κοινή λογική. Δε γίνεται να οδηγείς πάντα σύμφωνα με το τι λέει ο ΚΟΚ. Ο ΚΟΚ λέει πολλά πράγματα τα οποία και να θέλουμε δε γίνεται να τηρούμε (παράδειγμα: μη μου πει κανείς ότι έχει πάει στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα πάντα κάτω από τα όρια, γιατί απλά θα είναι μεγάλος ψεύτης). Είμαστε όλοι παράνομοι, κάπου, κάπως. Ας σταματήσουμε αυτήν την κοροϊδία, να παριστάνουμε τους 'νόμιμους' και συνετούς οδηγούς (όσο και αν είμαστε).
Όταν λέω κοινή λογική, εννοώ ας πούμε, αυτό που λες. Μπορεί να είναι παράνομο, αλλά έτσι πρέπει να γίνεται. Θα ήταν ανόητο να καθόντουσαν τα 2τροχα το ένα πίσω από το άλλο όπως τα αυτοκίνητα. Άλλο παράδειγμα: έχει σταματήσει μπροστά σου αυτοκίνητο από βλάβη, και για να το περάσεις πρέπει να πατήσεις διαχωριστική. Τι θα κάνεις δηλαδή, θα κάτσεις από πισω; Για να μη 'γλύψεις' τη διαχωριστική, επειδή είναι παράνομο; Δεν παίρνω το μέρος των μοτοσυκλετιστών με αυτήν την απάντηση. Είπα πιο πριν την άποψή μου, ανόητοι οδηγοί υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο ΚΟΚ απαγορεύει στις μηχανές να προσπεράσουν αυτοκινήτο χωρίς να αλλάξουν λωρίδα; (σαν να ήταν δηλαδή αυτοκίνητα);Αν όντως ισχύει το παραπάνω (ας το διασταυρώσει κάποιος, δεν έχω έυκολη πρόσβαση στον ΚΟΚ), τότε φίλε downhill πως εσύ κινιόσουν όταν η ροή του δρόμου ήταν μπλοκαρισμένη;
Επιτέλους, τόσες σελίδες διαβάζω και περιμένω να δω πότε θα το γράψει κάποιος αυτό.
Πάντως εάν πιστεύουν οι χρήστες μοτοσυκλετών ότι μόνο δικαιώματα έχουν απλά να θυμίσω ότι εάν πάμε με βάση τον κώδικα που όλοι τον επικαλόυμαστε (άλλα και όλοι τον 'π..δ..μ..') , θα έπρεπε να κινούνται μόνο σε στοίχους να μη προσπερνούν από δεξια κ.λ.π. (δεκάδες παραδείγματα) . Τότε θα ήθελα να δώ πόσοι θα συνεχίσουν να είναι τόσο φανατικοί αυτού του τρόπου μετακίνησης.
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για το πόσες φορές την ημέρα ένας μοτοσυκλετιστής κάνει επικίνδυνα (για τον εαυτό του πάνω απ΄όλα) λάθη μέσα στη κίνηση, τότε πολύ ευχαρίστως να μπούμε σε ένα αυτοκίνητο και να κάνουμε μια διαδρομή μετρώντας πόσες φορές 'φταίει' το αυτοκίνητο και πόσες η μοτοσυκλέτα.
-
Εγω βγαινω εξω απο τα ρουχα μου οταν ειμαι σταματημενος σε φαναρι για να στριψω πχ αριστερα και μολις αναψει πρασινο ερχεται ενας απο δεξια μου, αγνοει ολους τους αλλους που θελουν να στριψουν αριστερα και περιμενουν υπομονετικα και στριβει αυτος πρωτος. Μαλιστε εχει το θρασος και εχει και το αριστερο φλας αναμενο. Πώς τωρα ειναι δυνατον να μη βγαλω φλας;
Μια φορα αποφυγαμε να συγκρουστουμε με ενα την τελευταια στιγμη οποτε εκνευρησμενος του κορναρα. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ; Ανοιγει το παραθυρο βγαζει εξω το χερι του και μου κανει σημα ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ!!! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάντως εάν πιστεύουν οι χρήστες μοτοσυκλετών ότι μόνο δικαιώματα έχουν απλά να θυμίσω ότι εάν πάμε με βάση τον κώδικα που όλοι τον επικαλόυμαστε (άλλα και όλοι τον 'π..δ..μ..') , θα έπρεπε να κινούνται μόνο σε στοίχους να μη προσπερνούν από δεξια κ.λ.π. (δεκάδες παραδείγματα) . Τότε θα ήθελα να δώ πόσοι θα συνεχίσουν να είναι τόσο φανατικοί αυτού του τρόπου μετακίνησης.
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για το πόσες φορές την ημέρα ένας μοτοσυκλετιστής κάνει επικίνδυνα (για τον εαυτό του πάνω απ΄όλα) λάθη μέσα στη κίνηση, τότε πολύ ευχαρίστως να μπούμε σε ένα αυτοκίνητο και να κάνουμε μια διαδρομή μετρώντας πόσες φορές 'φταίει' το αυτοκίνητο και πόσες η μοτοσυκλέτα.
Πιστεύεις ότι κάποιος δαπανά ποσά μέχρι και 12,000
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Wagner669 Μην ξεχνάς.Όταν πίνουν δεν οδηγούν...Ποιό απο τα τρία πέρασες;:lol:
R1
Μετα καναμε ενα τσιγαρο με το παλικαρι....
Δεν εστρωνε, το χε 2 χρονια, δεν μ αφησε να τον περασω και καταλειξαμε στο συμπρασμα οτι αλλο π[ιστα κ αλλο δρομος...
Σε πιστα με πολλες στροφες -και οχι Ντεϊτονα- ενα καλο αυτοκινητο κ μια καλη μηχανι ειναι ισαξια και οι διαφορες ειναι αμεσα εξαρτημενες με τις ικανοτιτες.
Στο δρομο.....το αυτοκινητο εχει απλα 4 ροδες να παταει κατω..... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο κ.Προεδρας του x-TFRC εχει ακομα ανοιχτη προταση για διαδρομη Λιμανακια-Σουνιο αυτοκινητο vs μιχανη.....
Τοσα χρονια δεν εχει δεχτει κανενας.....καλα μιλας σοβαρα?
καλα, και εμεις γιατι δε ξεραμε αυτη τη τοσο σημαντικη προταση???φανταζομαι οτι αφου δεν εχει δεχθει κανενας 'μηχανοβιος' το συμπερασμα σου ειναι οτι το αυτοκινητο θα φθασει πρωτο ε?
αντε να μη γραψω αλλα, γιατι ειμαι καλο παιδι, αν και αυτα περι R1 κτλ κτλ.... , αχ τελος παντων!
Προφανος αυτο ειναι το συμπερασμα.
Οταν αρνεισαι μια κοντρα συμαινει οτι ξερεις οτι δεν μπορεις να την κερδησεις.Εγω γι αυτο το λογο εκανα παντα την κοτα στα φαναρια που ειχαν ευθεια
(κοτα;;;; ωχ.... λετε να μην ειναι κρυωμα ο βηχας;;;)
Που να ξεκινισουν 1700κιλα;;;; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε Κωστα.....Δεν με πιστευουν οι παπακιδες.....
Πες τους κ εσυ.....
Ποσες στριτ ειχαμε προσπαρασει απο πανω τοτε στη Παραλιακη;;;Ο κ.Προεδρας του x-TFRC εχει ακομα ανοιχτη προταση για διαδρομη Λιμανακια-Σουνιο αυτοκινητο vs μιχανη.....
Τοσα χρονια δεν εχει δεχτει κανενας.....Πςςςςςςςς
Ρισπεκτ στον πρόεδρα
Φαστ εν φιούριους κόντρες με μπιτσιζ που λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής
Εγώ μια βέσπα έχω ο κακομοίρης και πάω στη δουλειά μου
σαν το Βέγγο
συγνώμη που υπάρχωκαλοί μου άνθρωποι
εεεε εσυ ξέρεις από βέσπα;Φαστ αντ φουριους ΣΑΞΞΞ
αυτο το πραγμα ειναι υπευθυνο για το αισχος που επικρατει στους δρομους....
Η 'κοντρα' εγεινε Λαϊφ Σταϊλ....
Κ η βελτιωωση με μπλε πιτσιλιστηρια τροπος εκφρασης.....
Βεσπα;;;;
Φρενα εχει;;;;Α!!!!!
Σχετικα με αυτοκινιτα/πεζους/Μιχανες
Ο ΚΟΚ καπου λεει οτι ο οδιγος οφειλει να προσαρμοζει τον τροπο οδιγησης και να μετριαζει την ταχυτιτα του αναλογα με τις συνθηκες που επικρατουν....
Νωμιζω οτι αυτο τα λεει ολα..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
R1
Μετα καναμε ενα τσιγαρο με το παλικαρι....
Δεν εστρωνε, το χε 2 χρονια,** δεν μ αφησε να τον περασω** και καταλειξαμε στο συμπρασμα οτι αλλο π[ιστα κ αλλο δρομος...
Σε πιστα με πολλες στροφες -και οχι Ντεϊτονα- ενα καλο αυτοκινητο κ μια καλη μηχανι ειναι ισαξια και οι διαφορες ειναι αμεσα εξαρτημενες με τις ικανοτιτες.
Στο δρομο.....το αυτοκινητο εχει απλα 4 ροδες να παταει κατω.....Ρε μεγάλε,πώς είναι δυνατόν με τα 75 άλογα και τα 1000+ κιλά που έχει το polo 1400 να περάσεις μοτοσυκλέτα με 170 άλογα και 170 κιλά;Εκτός αν δεν είχε βρει πρόσφυση.Και μιλάμε για μια μηχανή κατ'εξοχήν για στροφές.Είναι αδύνατον.Επίσης λες ότι δε σε άφησε να περάσεις...αφού δε σε άφησε να περάσεις πώς τον...πέρασες;Παλίωτερα είχε δείξει ένα video ο Σταθάκης στο 'Απο τη θέση του οδηγού' μιλάμε για πριν 12+ χρόνια,όπου σε μια πίστα-δε θυμάμαι ποιά-κοντραριστικαν μια F1,ένα YAMAHA FZR 1000 παραγωγής με οδηγό τον Eddie Lawson αν δεν κάνω λάθος,και μια Ferrari.Ξεκίνησαν με σειρά:Ferrari,YAMAHA,F1 με μια χρονική διαφορά,και τερμάτισαν με την αντίθετη!F1,YAMAHA,Ferrari...Οι μοτοσυκλέτες έχουν πολύ καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο ΚΟΚ απαγορεύει στις μηχανές να προσπεράσουν αυτοκινήτο χωρίς να αλλάξουν λωρίδα; (σαν να ήταν δηλαδή αυτοκίνητα);
Αν όντως ισχύει το παραπάνω (ας το διασταυρώσει κάποιος, δεν έχω έυκολη πρόσβαση στον ΚΟΚ), τότε φίλε downhill πως εσύ κινιόσουν όταν η ροή του δρόμου ήταν μπλοκαρισμένη;
Ρε παιδιά..
Ο ΚΟΚ δεν είναι το παν. Πολλές φορές πρεπει να υπερισχύει η κοινή λογική. Δε γίνεται να οδηγείς πάντα σύμφωνα με το τι λέει ο ΚΟΚ. Ο ΚΟΚ λέει πολλά πράγματα τα οποία και να θέλουμε δε γίνεται να τηρούμε (παράδειγμα: μη μου πει κανείς ότι έχει πάει στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα πάντα κάτω από τα όρια, γιατί απλά θα είναι μεγάλος ψεύτης). Είμαστε όλοι παράνομοι, κάπου, κάπως. Ας σταματήσουμε αυτήν την κοροϊδία, να παριστάνουμε τους 'νόμιμους' και συνετούς οδηγούς (όσο και αν είμαστε).
Όταν λέω κοινή λογική, εννοώ ας πούμε, αυτό που λες. Μπορεί να είναι παράνομο, αλλά έτσι πρέπει να γίνεται. Θα ήταν ανόητο να καθόντουσαν τα 2τροχα το ένα πίσω από το άλλο όπως τα αυτοκίνητα. Άλλο παράδειγμα: έχει σταματήσει μπροστά σου αυτοκίνητο από βλάβη, και για να το περάσεις πρέπει να πατήσεις διαχωριστική. Τι θα κάνεις δηλαδή, θα κάτσεις από πισω; Για να μη 'γλύψεις' τη διαχωριστική, επειδή είναι παράνομο; Δεν παίρνω το μέρος των μοτοσυκλετιστών με αυτήν την απάντηση. Είπα πιο πριν την άποψή μου, ανόητοι οδηγοί υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες.Προφανώς ΔΕΝ κατάλαβες πως έγραψα το παραπάνω ποστ για να επισημάνω στον downhill πως ΟΥΤΕ αυτός ήταν νόμιμος σύμφωνα με τον ΚΟΚ στο περιστατικό που περιέγραψε. Και το έκανα αυτό, διότι καταδίκασε υπερ του δέοντος ένθερμα την 'παρανομία' όλων των υπολοίπων, πλην του εαυτού του (δλδ, αυτών που είχαν αφήσει πέρασμα, και αυτου που διέσχισε το πέρασμα).
Δεν είδα να γράφω κάπου ότι εγώ πάω πάντα σύμφωνα με τον ΚΟΚ, ούτε καν είδα να συμβουλεύω κανέναν να πηγαίνει πάντα σύμφωνα με τον ΚΟΚ.
Ο θρασύς μ@λακάκος...