Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σε αυτή την περίπτωση το όχημα είναι παράνομα σταθμευμένο.
Ναι αλλά εσύ θα έχεις παραβιάσει το STOP και βγάλε άκρη αν τρακάρεις. Και επειδή αν τρακάρεις με τη μηχανή είναι πιθανό πως εσύ θα βγείς χαμένος, και αν το ογκώδες όχημα 'την κάνει' πριν προλάβεις να καταλάβεις τι έγινε (έχει συμβεί σε ατύχημα στο οποίο είχα πάει μάρτυρας), μετά τι θα πεις στο δικαστήριο ? Και κερατάς και δαρμένος θα είσαι...
Ποτέ δεν έχω παραβιάσει τον ΚΟΚ.
Αυτό δεν το πιστεύω
Δεν έχεις ποτέ παρκάρει σε πεζοδρόμιο ?
Δεν έχεις ποτέ παρκάρει σε δρόμο με σήμα απαγόρευσης στάθμευσης ?
Δεν έχεις πατήσει ποτέ ούτε μισό μέτρο σε διάβαση πεζών ?
Στη Συγγρού πας με 90 ?
Στην Πατησίων πας με 30 ? (υπάρχει τέτοιο όριο)
Δεν πατάς μεταξύ δύο λωρίδων ?
Δεν έχεις προσπεράσει από δεξιά ?
Δεν έχεις ποτέ αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας ?
Γι'αυτό στα φανάρια-στα οποία στέκομαι πριν τη διάβαση-ποτέ δε φεύγω αμέσως με το που θα ανάψει το πράσινο...Ένας να παραβιάσει το κόκκινο απο τον κάθετο δρόμο,θα με στείλει στα θυμαράκια...
Και εγώ (κόντεψε να μου συμβεί και με έσωσε το γκάζι της μηχανής)
Δεν οδηγάω μηχανή για να πεθάνω.
Ούτε εγώ. Αλλά αυτό μας διασφαλίζει μόνο ως προς τις προθέσεις, όχι ως προς τα αποτελέσματα (κν. ατυχήματα συμβαίνουν και άξιοι οδηγοί έχουν πεθάνει).
Φοράω το κράνος μου ακόμα και με 40oC,ακόμα και για 100 μέτρα.
Δεν με εντυπωσιάζεις. Και εγώ το κάνω.
Εσείς φοράτε τις ζώνες σας;
(Καλό το 'εμείς' και το 'εσείς'...)
Οταν οδηγώ αυτοκίνητο, ναι, ακόμα και όταν ξεπαρκάρω. Οταν οδηγώ μηχανή συνήθως όχι
Και πλήρωσα και 19% ΦΠΑ...
Και εγώ το πλήρωσα 650 ευρώ. Σε βεβαιώνω, αν με πατήσει φορτηγό πολύ λίγο θα με προστατέψει
Όταν βλέπω στον καθρέπτη μου κάτι 'γρήγορους' με αμάξια τους αφήνω να περάσουν...Αυτοί ξέρουν να πατούν γκάζι αλλά απο φρένο....Και ξέρεις κάτι,το φρένο δεν είναι ντροπή.Ντροπή είναι να μην ξέρεις να το πατάς.
Και ξέρεις κάτι ? Και η κοινή λογική δεν είναι ντροπή... Και ο ΚΟΚ δεν είναι πανάκεια...
Σου εύχομαι να είσαι ασφαλής στους δρόμους.