-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Υπομονή. Μερικές φορές δεν το βγάζουν αμέσως. Λογικά μέσα στη μέρα θα βγει πάντως. Στη χειρότερη, αύριο ελπίζω.Από πού τα κατεβάζετε τώρα?? Εγώ από εκεί που τα έβρισκα δεν τα ανανεώνει πια...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Kai pointless alla euxaristo sygritiko Williams F1 me BMW M5.
O Tiff ekane san mikro paidi.THELOUME TOP GEAR.....TWRA!!!!
Eχω καιρο να δω καποια απο τις 2 εκπομπες..
Σαν μικρο παιδι εκανε κ οταν ειχε πρωτοδοκιμασει την Μ5 σε καποια πιστα της Γαλλιας. Ειτε με γραμμες ειτε με το πλαι ειχε ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια κ τον ειχε πιασει λογοδιαρεια. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Υπομονή. Μερικές φορές δεν το βγάζουν αμέσως. Λογικά μέσα στη μέρα θα βγει πάντως. Στη χειρότερη, αύριο ελπίζω.
Από πού τα κατεβάζετε τώρα?? Εγώ από εκεί που τα έβρισκα δεν τα ανανεώνει πια...
-
THELOUME TOP GEAR.....TWRA!!!!I couldn't agree more...
Γαμώ τα παιδιά ο Tiff, τον γουστάρω τρελλά, οδηγάρα όπως ξέρουμε, ωραίος και ο Jason, αλλά ρε γμτ, το Fifth Gear είναι κάθε πέρσυ και καλύτερα...
Θέλω Jezza ΤΩΡΑ!!!
-
To eida xtes...Pagani Zonda F
O Plato eipe oti einai to kalytero autokinitou exei odigisei.
APISTEUTO ergaleio!!!!H VBH sygrine EVO6 me EVO9 sto Anglessey.
Prepei na tis apagorepsoun na grafei xronous... O tiff ti kanei???Kai pointless alla euxaristo sygritiko Williams F1 me BMW M5.
O Tiff ekane san mikro paidi.THELOUME TOP GEAR.....TWRA!!!!
το pagani ήταν καταπληκτικό,αυτός ο τυπάς πού τα φτιάχνει?
Οσο για την γκόμενα,αν είμουνα η Μιτσουμπίσι θα τους είχα κάνει μύνηση.
Είναι δυνατόν το 9άρι πιο αργό από το 6άρι?Που πήγε όλη η εξέλιξη?Πολλή πλάκα εκεί που τρόμαξε η γκόμενα όταν είδε την φόρμουλα στον κεντρικό καθρέφτη και βγήκε στα χωράφια!...
-
Το 6άρι ήταν TM?
Το 9άρι με 280 είναι? -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
το pagani ήταν καταπληκτικό,αυτός ο τυπάς πού τα φτιάχνει?Στη Modena.
Όπως είχε πει και ο JC, η Pagani ήρθε πραγματικά από το πουθενά και έφτιαξαν ένα supercar που όχι απλώς καταξιώθηκε αμέσως, αλλά μάλλον θα μείνει και στην ιστορία ως κλασσικό.
'Not since the Italians joined the Germans in the second world war has the world ever known such savagery'...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Από πού τα κατεβάζετε τώρα?? Εγώ από εκεί που τα έβρισκα δεν τα ανανεώνει πια...
Eυχαριστώ πολύ Σπύρο!!!
-
οτι και να πουμε ειναι να τους λυπασαι ολους αυτους....
ξερετε τι ταλαιπωρια ειναι να οδηγεις οτι καλυτερο εχει η παγκοσμια αυτο/χανια??
ταξιδια, οδηγηση σε πιστα κτλ κτλ , ταλαιπωρια μεγαλη!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 6άρι ήταν TM?
Το 9άρι με 280 είναι?Oxi TM
Evo 320Pio elafry to 6ari
kai basiko h VBH den ta paei swsta....Oxi pos egw tha ta pigena kalytera, alla you get my pointPantos tin 240R tha tin pigena kalytera
-
Δε σε χάλασε που η 997 S έκανε καλύτερο χρόνο...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δε σε χάλασε που η 997 S έκανε καλύτερο χρόνο...Des ti xrono ekane h poly argoteri 111r sta xeria tou Tiff
-
το επεισοδιο βγηκε, το κατεβαζω τωρα...
-
I'm right behind you
-
Δε σε χάλασε που η 997 S έκανε καλύτερο χρόνο...
Des ti xrono ekane h poly argoteri 111r sta xeria tou Tiff
Προφανώς η Λίζα απαιτεί έναν ιδιαίτερο τρόπο οδήγησης που δεν μπορεί να επιτύχει ο καθένας. Άρα οι συγκρίσεις που κάνει η Vicky είναι λίγο αδόκιμες, γιατί δείχνουν πόσο γρήγορα μπορείς να πας με το καλημέρα κι αδικούν ένα πιο 'ξεχωριστό' αυτοκίνητο.
-
Exactly
VBH eisai mpazo kai gia ta mpaza.
-
Νομίζω ότι τα παραλές λίγο. Προσωπικά, θα μου έριχνε γύρο έτσι και με πετύχαινε πουθενά. Απλά δεν είναι Tiff. Αλλά ποιος είναι άλλωστε;
Ούτε και μπάζο μπορείς να τη χαρακτηρίσεις. Ίσως να θέλει λίγο δίαιτα αλλά μέχρι εκεί. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Νομίζω ότι τα παραλές λίγο. Προσωπικά, θα μου έριχνε γύρο έτσι και με πετύχαινε πουθενά. Απλά δεν είναι Tiff. Αλλά ποιος είναι άλλωστε;
Ούτε και μπάζο μπορείς να τη χαρακτηρίσεις. Ίσως να θέλει λίγο δίαιτα αλλά μέχρι εκεί.Bre kai emena gyro tha mou erixne (elpizo oxi me lises)
Alla sen emfanisi... Einai mpazo.
To nisi den exei arketes orees gomenes mallon
-
πες τα χρυσόστομε!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
πες τα χρυσόστομε!
Dimitri ego pantos to nisi to apeuthino ston neo topo katikias tou Dimsaba.
Giati to nisi pou eimaste emeis...exei theogomenes.
Bebaia einai ligo megalytero
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion