-
Γιατί ρε ισχύουν αυτά; Χάθηκαν οι ανέμελες βόλτες; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κανείς δε θα κάτσει να το ανοίξει μποτιλιαρισμένος στη Λεωφόρο Βάρης καταμεσήμερο καλοκαιριού με καύσωνα, αλλά διάολε, αυτό είναι ένα μικρό ποσοστό των μετακινήσεών μας. Άσε που αν έχεις ανοιχτό αυτοκίνητο, ψάχνεις ευκαιρία για βόλτες που υπό άλλες συνθήκες, δε θα πραγματοποιούσες.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γιατί ρε ισχύουν αυτά; Χάθηκαν οι ανέμελες βόλτες; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κανείς δε θα κάτσει να το ανοίξει μποτιλιαρισμένος στη Λεωφόρο Βάρης καταμεσήμερο καλοκαιριού με καύσωνα, αλλά διάολε, αυτό είναι ένα μικρό ποσοστό των μετακινήσεών μας. Άσε που αν έχεις ανοιχτό αυτοκίνητο, ψάχνεις ευκαιρία για βόλτες που υπό άλλες συνθήκες, δε θα πραγματοποιούσες.Swstos
-
Γιατί ρε ισχύουν αυτά; Χάθηκαν οι ανέμελες βόλτες; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κανείς δε θα κάτσει να το ανοίξει μποτιλιαρισμένος στη Λεωφόρο Βάρης καταμεσήμερο καλοκαιριού με καύσωνα, αλλά διάολε, αυτό είναι ένα μικρό ποσοστό των μετακινήσεών μας. Άσε που αν έχεις ανοιχτό αυτοκίνητο, ψάχνεις ευκαιρία για βόλτες που υπό άλλες συνθήκες, δε θα πραγματοποιούσες.Δεν τα ισοπεδώνω όλα! Tο δήλωσα κιόλας!
Ωστόσο απο προσωπική εμπειρία, στις περισσότερες καθημερινές διαδρομές στην πόλη, έρχεται η στιγμή που μετανοιώνεις που δεν έχεις κάτι...στέρεο πάνω απο το κεφάλι σου.
Σίγουρα υπάρχουν μαγικές στιγμές, απλά ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να τα έχει υπόψη του ότι δεν είναι πάντα έτσι!
-
Με πείσατε!!! Την ακύρωσα την παραγγελία
-
Καλή η θεωρητική συζήτηση. Δεν είπαμε όμως πόσο θα μας στοιχίσει η νέα Porsche.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με πείσατε!!! Την ακύρωσα την παραγγελία...της (ανοικτής) Boxster...;
-
Κάπου λίγο κάτω από τα 100.000 ευρώ για την Cayman S, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΣΧ. Άρα περί τα 20Κ ακριβότερα από την αντίστοιχη Boxster.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με πείσατε!!! Την ακύρωσα την παραγγελία -
1ον: Η διαφορά μεταξύ boxter kai cayman στην τιμη ειναι 10000 και οχι 20000.
2ον: Δεν μπορείς να συγγρίνεις ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αμάξι με ένα 7 ετων.
3ον: Η ακαμψία της cayman είναι 2,5 φορες μεγαλύτερη απο της Boxter
4ον: Η ποιότητα στο εσωτερικό της Boxter αλλα και ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι άθλια.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Cayman παρά Boxter
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
: Η ποιότητα στο εσωτερικό της Boxter αλλα και ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι άθλιαΕπειδή έχω προσωπική εμπειρία από Boxster S του 2003 θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω..
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
4ον: Η ποιότητα στο εσωτερικό της Boxter αλλα και ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι άθλια.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Cayman παρά Boxter
1on Swstos gia times Agglias at least, H Box S einai 10K euro ligotero apo Cayman S.
2on Milame gia tin latest Boxter ara 1 xronou sxediasi autokinito, pano sto opoio einai basismeni h Cayman.
3on einai 100% parapano symfona me tin Porsche , Assuming to 2o point.
4on. Exoun to idio eswteriko (blepe 2o point ksana) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
: Η ποιότητα στο εσωτερικό της Boxter αλλα και ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι άθλια
Επειδή έχω προσωπική εμπειρία από Boxster S του 2003 θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω..
H poiotita den einai xalia...alla to design
Bebaia auta einai thema goustou -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
- Μπα, 20Κ είναι. Εκτός αν γνωρίζεις οριστική τιμή, οπότε πάω πάσο. Αλλιώς, θεωρούμε δεδομένο αυτό που έγραφαν οι 4Τ.
- Ακυρώστε την F50. Θα προτιμήσω το 1007 . Άσε που η Boxster δεύτερης γενιάς παρουσιάστηκε ή πέρσι ή πρόπερσι. Συγχώρα με που δε θυμάμαι .
- 2.5 φορές; Καρδιά μαρουλιού είναι η Boxster;
- Ρε συ, μου φαίνεται δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι ανανεώθηκε η Boxster
. Αυτά που λες αφορούν την πρώτη γενιά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
: Η ποιότητα στο εσωτερικό της Boxter αλλα και ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι άθλια
Επειδή έχω προσωπική εμπειρία από Boxster S του 2003 θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω..
Ο σχεδιασμός μου αρέσει αλλά όλος ο τύπος για την κάτω του μετρίου ποιότητα έκανε λόγο. Η νέα Boxter είναι άλλη υπόθεση.
-
Άλλο η πρώτη γενιά, άλλο η δεύτερη. Η πρώτη υπέφερε, όχι όμως και η δεύτερη. Στο κάτω-κάτω, όπως είπε παραπάνω και ο Lotusnick, το εσωτερικό των Boxster και Cayman είναι το ίδιο σχεδόν. Οπότε...
-
Πολυ ασχημη η cayman.....
-
Κάπου λίγο κάτω από τα **100.000 ευρώ **για την Cayman S, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΣΧ. Άρα περί τα 20Κ ακριβότερα από την αντίστοιχη Boxster.Πόσο ?
Πάρε Ζ και γλιτώνεις 40.000 ευρώ. Με τά ρέστα παίρνεις ένα αυτοκίνητο για την γυναίκα σου καί άλλο ένα για το γιό σου !
-
Γιατί κάτι μου λέει ότι θα ξεσηκώσεις θύελλα αντιδράσεων; Προσωπικά θα έπαιρνα μια Μ3, που τη θεωρώ ανώτερη, χάρη στην ομαλότητα των αντιδράσεων που χαρίζει ο κινητήρας εμπρός και ένα ελαφρά μεταχειρισμένο ΜΧ5.
Φτου σου, ξέχασα, έχω τέτοιο. Οπότε με τα ρέστα κατασκηνώνω 2 μήνες στο Nurburgring για το σωστό στρώσιμο της Μ.
-
Γιατί κάτι μου λέει ότι θα ξεσηκώσεις θύελλα αντιδράσεων; Προσωπικά θα έπαιρνα μια Μ3, που τη θεωρώ ανώτερη, χάρη στην ομαλότητα των αντιδράσεων που χαρίζει ο κινητήρας εμπρός και ένα ελαφρά μεταχειρισμένο ΜΧ5.Φτου σου, ξέχασα, έχω τέτοιο. Οπότε με τα ρέστα κατασκηνώνω 2 μήνες στο Nurburgring για το σωστό στρώσιμο της Μ.
Και θα αφήσεις τους άλλους χωρίς αυτοκίνητο? Ντροπή σου...
-
Και γω είχα την ίδια γνώμη ε μωρέ cabrio-roadster και βλακείες μέχρι που πρόσφατα 2 φίλοι μου αγόρασαν την boxter S και την Z4 3.0 και άλλαξα γνώμη....
Είμαι και γω της άποψης του original... S2000-boxter-Ζ4 ή αλλιώς 350Ζ-M3 και πάει λέγοντας...
Ακυρώστε την παραγγελία της Cayman