-
Προσωπικά καπνίζω και ελπίζω να το κόψω σύντομα. Είναι όμως ένα σημαντικό θέμα το κάπνισμα στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο να καπνίζει κάποιος στο αυτοκίνητο, πούρο ή τσιγάρο; Εγώ νομίζω ότι πιο ασφαλές είναι το τσιγάρο διότι, σε περίπτωση που προκύψει κάτι και πρέπει να έχεις και τα 2 χέρια στο τιμόνι (πάντα πρέπει βέβαια ), είναι πιο δύσκολο να πετάξεις το πούρο, ιδίως αν είναι και ακριβό, ενώ το τσιγάρο το πετάς χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι αυτός που καπνίζει πούρο νομίζω ότι έχει πιο πολλές πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα. Επίσης το πούρο βγάζει περισσότερο καπνό και μπορεί να εμποδίσει την ορατότητα του οδηγού.
Εσείς πώς το βλέπετε το θέμα; Μπορείτε να γράψετε και άλλα, φτάνει να είναι πάντα σχετικά με το κάπνισμα και το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Δεν περιόρισα το thread στο θέμα 'Κάπνισμα-Αυτοκίνητο και ασφάλεια' αλλά το έκανα πιο γενικό για να μην ανοίγουμε άσκοπα threads. -
Προσωπικά καπνίζω και ελπίζω να το κόψω σύντομα. Είναι όμως ένα σημαντικό θέμα το κάπνισμα στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο να καπνίζει κάποιος στο αυτοκίνητο, πούρο ή τσιγάρο; Εγώ νομίζω ότι πιο ασφαλές είναι το τσιγάρο διότι, σε περίπτωση που προκύψει κάτι και πρέπει να έχεις και τα 2 χέρια στο τιμόνι (πάντα πρέπει βέβαια ), είναι πιο δύσκολο να πετάξεις το πούρο, ιδίως αν είναι και ακριβό, ενώ το τσιγάρο το πετάς χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι αυτός που καπνίζει πούρο νομίζω ότι έχει πιο πολλές πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα. Επίσης το πούρο βγάζει περισσότερο καπνό και μπορεί να εμποδίσει την ορατότητα του οδηγού.
Εσείς πώς το βλέπετε το θέμα; Μπορείτε να γράψετε και άλλα, φτάνει να είναι πάντα σχετικά με το κάπνισμα και το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Δεν περιόρισα το thread στο θέμα 'Κάπνισμα-Αυτοκίνητο και ασφάλεια' αλλά το έκανα πιο γενικό για να μην ανοίγουμε άσκοπα threads. -
Ενδιαφέροντα όλα αυτά τα thread που άνοιξες! Ωστόσο, παρέλειψες ένα που έχει βαρύνουσα σημασία για το χώρο της αυτοκίνησης: Κινητό και αυτοκίνητο!
-
egw den kapnizw kai prin meriko kairo apagoreysa to kapnisma genikws sto amaxi ( oxi den evala aytokollhto ) giati kapoioi kouloi mou ekapsan 2 fores ta kathismata....KOILOI THELOUNE KAI TSIGARO OXWWW
-
Sugnwmh gai to asxeto post.......
Theorallye poios eisai kai exeis upografh Top fuel racing club???? -
Είμαι ο Θεοδόσης φίλε μου.
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Είμαι ο Θεοδόσης φίλε μου.Den me boh8as...........
-
Είμαι αυτός που έκανε αμέσως προηγούμενο χρόνο από εσένα (1:20.6) στο TD2 με Rallye . Πήγαινε στην ενότητα των Pugs στο TFRC για να δεις τα περισσότερα posts μου.
-
Αλήθεια έπεσα κάτω από τα γέλια όταν είδα το πρώτο από τη σειρά αυτή των threads σου,αλλά τώρα μάλλον ψιλοκρύωσε το αστείο...
-
Gi auto rwthsa kai egw makinen poios einai...........
-
Aν και καπνιστής δεν καπνίζω στις διαδρομές μέσα στην πόλη παρα μόνο σε ταξίδια και αφού έχω χαρμανιάσει...ΠΟΛΥ.Ο λόγος;δε θέλω να μυρίζει το αμάξι αυτή την απαίσια μπαγιάτικη τσιγαρίλα!! Το προηγούμενό μου μύριζε σα τζιμινιέρα αν και είχε ηλιοροφή που τραβούσε τον καπνό (όπως τα τζάκια).Το τωρινό που δεν έχει ούτε να φανταστώ δε θέλω πως θα μπορούσε να βρωμά.
-
San Super Moderator kai melos tou T.F.R.C. i alliws Top Fuel Racing Club tha ithela na dilwsw pws den ekfrazei to club mas i apopsi kanenos allou xristi pou xrisimopoiei to TFRC stin upografi tou, i san upografi tou.
Fusika ki emeis de uiothetoume kamia tetoia apopsi kai sumperifora.
Euxaristw.
-
Mπραβο Φανουρη. Με προλαβες...
-
Παιδιά, προφανώς δεν έχετε καταλάβει καθόλου τι παίχτηκε και για ποιο λόγο άνοιξα τόσο αυτό το thread όσο και τα άλλα του ιδίου τύπου. Για να μην τα εξηγώ 2 φορές, θα τα γράψω στο thread 'Γιατί' που είναι σχετικό και αν θέλετε διαβάστε τα εκεί.
Όσον αφορά την υπογραφή μου, αφού θεωρείτε ότι σας προσβάλλω την αλλάζω από αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ξανακάνω post με αυτή την υπογραφή. -
Ο χρήστης fanpapad έγραψε:
San Super Moderator kai melos tou T.F.R.C. i alliws Top Fuel Racing Club tha ithela na dilwsw pws ** den ekfrazei to club mas i apopsi kanenos allou xristi ** pou xrisimopoiei to TFRC stin upografi tou, i san upografi tou.Fusika ki emeis de uiothetoume kamia tetoia apopsi kai sumperifora.
Euxaristw.
Βρε Φανουρη μου... τι σημασια εχει αν εισαι super ή duper moderator του TFRC.
Χρειαζοταν να το κανουμε θεμα ολοκληρο, οτι ο Θεοδοσης δεν εκφραζει το TFRC κλπ κλπ.. ??Κι οταν λες 'κανενος αλλου ατομου που φερει το TFRC σαν υπογραφη' τι εννοεις? Οτι η δικη σου αποψη και μονο το εκπροσωπει?
Δε νομιζω οτι εγινε κατι τοσο σημαντικο απο τον Θεοδοση (δεν τον γνωριζω παρα μονο 'φατσικα') για να υπαρχει δικαιολογηση και ... εκπροσωπηση απο μερους σας .
Θα μπορουσαμε απλως ολοι εδω να παρατηρησουμε οτι το συγκεκριμενο topic οντως ειναι τραβηγμενο και πολυ πολυ ειδικο -και δε χρειαζοταν κατα την γνωμη μου- , και να μην λεμε-γραφουμε πολλα παραπερα.
Αν ειναι δυνατον! be cool!
-
Παιδιά,
Ας θεωρηθεί η υπόθεση λήξασα, σαφώς και δεν έχει να κάνει με το T.F.R.C. ούτε κανείς συνέδεσε το γεγονός με αυτό.
Όλα τα δυναμικά Φόρουμς μπορεί να περάσουν αντίστοιχες καταστάσεις. Όσοι έχουν εμπειρία και θέληση καλό είναι να βοηθάνε για να αποφεύγονται τέτοιες εμπειρίες που μόνο πίκρα αφήνουν και δεν βοηθάνε.
Έγινε ένα λάθος. Δεν θα κρίνω ποιός και πως το έκανε. Μπορούσε να είχε αποφευχθεί , κι αυτό λάθος ήταν.
Ας μην ξαναγίνει και προχωράμε παρακάτω.
-
Ορθωτατα και σωστοτατα (που λεει και ο Fanpapad) μιλησε και o Castor!
Ολα καλα, και ουτε γατα ουτε ζημια. Δεν εγινε και τιποτα
Κάπνισμα και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ