-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΡΓΙΟ ΜΟΥ CIVIC ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4000ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ:
ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΣΕ ΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ - ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΡΙΒΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4000ΧΛΜ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
-
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4000ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ:
ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΣΕ ΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ - ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΡΙΒΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4000ΧΛΜ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
-
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
-
τραβα αλλαξε του τα υγρα , και με την εξαερωση που θα γινει μαλλον θα στρωσει . τη να σου πω ρε φιλε καινουργιο αμαξι ειναι !
-
Το να συμπιεζονται λιγο μετα απο αρκετο πατημα στο φαναρι αλλα αν παει τοοοοοσο κατω μαλλον απο καπου χανεις η εχει καποιο προβλημα η αντλια. γιατι δεν το πας στην αντιπροσωπεια; φρενα ειναι! θελουν προσοχη!
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
**τραβα αλλαξε του τα υγρα , και με την εξαερωση που θα γινει μαλλον θα στρωσει **. τη να σου πω ρε φιλε καινουργιο αμαξι ειναι ! -
Φιλε κι εγω εχω το CIVIC και εχω κανει 75.000 χλμ.Αυτο που λες οντως συμβαινει αλλα το εχω παρατηρησει και σε αλλο αυτοκινητο(IBIZA)
Εγω νομιζω οτι πρεπει να προερχεται απο τον ηλεκτρονικο κατανεμητη.Γιατι το λεω; Αν κινουμενος κανεις ενα μετριο φρεναρισμα το πενταλ του CIVIC ειναι αρκετα μαλακο και κατεβαινει καμποσο δινοντας σου προοδευτικοτητα.Αν εκεινη την στιγμη το πατησεις δυνατα τοτε σφιγγει ακαριαια και πιανει με πολλαπλασια δυναμη.
Αν εχανες υγρα θα σου ειχαν φυγει ηδη!! -
Μέχρι το πάτωμα;;
Αδικαιολόγητο!!!Εξαέρωση φρένων γρήγορα, συμπλήρωση υγρού και έλεγχο για διαρροές!!!
-
Ο χρήστης chkolon έγραψε:
ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.Χαρακτηριστικό πρόβλημα αντλίας φρένων. Όταν φρενάρεις λίγο δεν πέφτει το πεντάλ πολύ, στο φανάρι όμως κατεβαίνει μέχρι κάτω.
-
Σε αυτοκίνητα με BAS- brake assist system, το πεντάλ υποχωρεί με το αυτοκίνητο σταματημένο μετά από παρατεταμένη πίεση.
-
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
Σε αυτοκίνητα με BAS- brake assist system, το πεντάλ υποχωρεί με το αυτοκίνητο σταματημένο μετά από παρατεταμένη πίεση.Πεστα ρε birdienumnumnumnumnum!!
-
Ο χρήστης CYCLOPAS έγραψε:
Σε αυτοκίνητα με BAS- brake assist system, το πεντάλ υποχωρεί με το αυτοκίνητο σταματημένο μετά από παρατεταμένη πίεση.
Πεστα ρε birdienumnumnumnumnum!!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ C4 ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟ 'ΠΡΟΒΛΗΜΑ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...
ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ CYCLOPAS ME ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΛΙΓΟ...
-
Αν το πεντάλ κατεβαίνει σιγά-σιγά στο φανάρι πολύ κάτω, η αντλία σου χάνει. Δικό σου είναι το αυτοκίνητο, μπορείς να το οδηγείς χωρίς φρένα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν το πεντάλ κατεβαίνει σιγά-σιγά στο φανάρι πολύ κάτω, η αντλία σου χάνει. Δικό σου είναι το αυτοκίνητο, μπορείς να το οδηγείς χωρίς φρένα.Οι υπολοιποι να κανουμε την προσευχη μας να μην ειμαστε μπροστα του;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν το πεντάλ κατεβαίνει σιγά-σιγά στο φανάρι πολύ κάτω, η αντλία σου χάνει. Δικό σου είναι το αυτοκίνητο, μπορείς να το οδηγείς χωρίς φρένα.
Οι υπολοιποι να κανουμε την προσευχη μας να μην ειμαστε μπροστα του;
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΠΙΣΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ...
ΠΩΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΑ HONDA CIVIC?