-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτο που ειδα πριν λιγο εχει μηδαμηνη σχεση με αυτοκινητο γενικα. Αν θεωρηθει οτι ειναι προσβλητικο παρακαλω να διαγραφει. Για να αποφυγω τυχον διαμαρτυριες θα το περιγραψω με οσο πιο σεμνο τροπο μπορω.
Πριν καμμια ωρα στην εισοδο του κεντρικου παρκινγκ στο αεροδρομιο του Ηρακλειου (το μονο που εχει καποια σχεση με αυτοκινητα )
Δυο καταξανθες νεαρες, γυρω στο 1.80. Απιστευτα σώματα, απιστευτες αναλογιες κλπ κλπ, ξερετε εσεις να μην αναφερω λεπτομερειες.
Οπως προχωρουν με τα ποδια με κατευθυνση την εισιδο του παρκινγκ ξαφνικα φυριζει η μια γραπώνει με το χερι της το πισω αριστερο μερος της 'φιλης της', τη γυριζει και της ριχνει ενα φιλί στο μερος εκεινο του σωματος που χρησιμοποιουμε για να τρωμε. Η 'φιλη της' δεν εμεινε με σταυρωμενα χερια αλλα ανταποκριθηκε. Εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα, επιασε δηλαδη με το χερι της το ιδιο σημειο του σωματος της 'φιλης της' και οχι απλα ανταπεδωσε αλλα περασαν αρκετα δευτερολεπτα ανταλλασοντας τις γλωσες τους και διαφορα αλλα υγρα του στοματος.Περιτο να πω οτι ο κοσμος πού παρακολουθουσε τη σκηνη εμεινε αποσβολωμενος!!! Ακομα και οταν οι δυο κοπελες 'ξεκολησαν' περασε καποιος χρονος για να μπορεσουμε ολοι να συνελθουμε απο οσα ειχαν δει τα ματάκια μας.
Καλά στο γήπεδο δεν πηγαίνετε????? Κατα προτίμηση ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Εγώ είχα πετύχει κάτι αγοράκια στην Αστυπάλαια 'αγάπες και λουλούδια' 'σαν με κρατάς και τέτοια'
και δεν θα ξεχάσω ποτε το βλέμμα ντόπιας γιαγιάς που δεν ήξερε ότι άλλαξε ο κόσμος μας -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το καλήτερο το είδα χθες στην Αγ.Δημητρίου κατα τις 11και.
Σε ένα saxo να είναι 7 άτομα και ενα παλικάρι στο πορπαγκαζ.
Επρεπε να το βγάλο φωτογραφία.Μέχρι στιγμής μόνο κυνηγόσκυλα έχω δει σε πορτμπαγκαζ.
εχω δει να εχουν βαλει γιδες στο πορτ μπαγκαζ να τους εχουν δεσει τα ποδια, να τις εχουν ξαπλωσει, αφησει ανοιχτο το πορτ μπαγκαζ για να περνουν αερα.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
Το καλήτερο το είδα χθες στην Αγ.Δημητρίου κατα τις 11και.
Σε ένα saxo να είναι 7 άτομα και ενα παλικάρι στο πορπαγκαζ.
Επρεπε να το βγάλο φωτογραφία.Μέχρι στιγμής μόνο κυνηγόσκυλα έχω δει σε πορτμπαγκαζ.
εχω δει να εχουν βαλει γιδες στο πορτ μπαγκαζ να τους εχουν δεσει τα ποδια, να τις εχουν ξαπλωσει, αφησει ανοιχτο το πορτ μπαγκαζ για να περνουν αερα.
Μάλλον και ο 'κάτοικος' του χώρου αποσκευών αλλά και οι υπόλοιποι έξι επιβάτες του saxo ήταν στην ίδια συνομοταξία με τα ζώα που αναφέρετε.
-
Λ. Βουλιαγμένης κατεύθυνση προς Αθήνα....... μετα το s-άκι στο Αγ. Δημήτριο σε ένα σημείο οι τρεις λωρίδες γίνονται αυτομάτως δύο..... Ποιος έχει προτεραιότητα????? Αν είσαι στην μεσαία το σωστό είναι να μπεις αριστερή για να είσαι εξασφαλισμένος????
-
Προτεραιοτητα πρεπει να παραχωρησει αυτος απο την πλευρα του οποιου στενευει ο δρομος. Αρα τυπικα (οσο κουφο και αν φαινεται*) οι δυο ακριανες λωριδες πρεπει να κοψουν για να αφησουν τον μεσαιο να διαλεξει. *Πρακτικα αυτο ειναι ανεφαρμοστο καθως οι δυο ακριανοι μπορουν καλλιστα να ισχυριστουν οτι εκεινοι απλα συνεχιζαν την πορεια τους, κανονικα και χωρις να ενοχλουν τους αλλους, μεχρι που εσυ ο μεσαιος ηρθες και επεσες πανω τους...
-
Λογικά, πρέπει να φαίνεται από την διαγράμμιση ποια λωρίδα χάνεται.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λογικά, πρέπει να φαίνεται από την διαγράμμιση ποια λωρίδα χάνεται.Το έχουν κάνει με απόλυτη συμμετρία και μάλλον χάνεται η μεσαία αλλά είναι όπως το βλέπει κανείς!!!!! κάτι σαν τους πίνακες!!!!!!!!!!
-
O τυπος του στυλ 'εχω BMW', ποια θα μου πρωτοκατσει??
Αλλη μια BMW M 316..
-
.
Ο χρήστης cpp έγραψε:
και δεν θα ξεχάσω ποτε το βλέμμα ντόπιας γιαγιάς που δεν ήξερε ότι άλλαξε ο κόσμος μαςΔεν άλλαξε ακριβώς.
Δλδ όταν εκείνη ήταν νέα δεν υπήρχαν gay;
Τι αλλάζει, το ότι το κάνουν φανερά πλέον;
Σιγά το θέμα...
Βέβαια στην εποχή μας μπορέι να μην είναι καν gay οι κοπελιές.
Μπορεί στο χώρο που κινούνται να είναι trendy ή να είναι και ένα μέσο προσέλκυσης ενδιαφέροντος ( ο Θέμος δεν είχε καλέσει τις πρωταγωνίστριες του φιλιού στην εξέδρα της ΑΕΚ στην εκπομπή του; )...Αυτό που έχει αλλάξει σε μαζική κλίμακα είναι ότι πλέον όλα ΞΕ-πουλιούνται (γιατί παλαιότερα απλώς πουλιόντουσαν)...
.
-
Ο χρήστης Demon έγραψε:
O τυπος του στυλ 'εχω BMW', ποια θα μου πρωτοκατσει??Αλλη μια BMW M 316..
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... ls+wet.jpg
αυτό είναι για το 'αυστραλοτόπικ'!!! http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=13382
-
Ο χρήστης Demon έγραψε:
make girls wet
γιατί; τις καταβρέχει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
O τυπος του στυλ 'εχω BMW', ποια θα μου πρωτοκατσει??
Αλλη μια BMW M 316..
make girls wet
γιατί; ** τις καταβρέχει;**
μπορεί που ξέρεις? ίσως έχει 'καννίβαλους' μπλέ ή κόκκινα πιτσιλιστήρια με παροχή... κρουνού της πυροσβεστικής χεχε
-
Ο χρήστης Demon έγραψε:
...που να είχε και καμία αληθινή Μ ...θα γκαστρώνονταν με το πέρασμα του...
-
Τη Δευτέρα το πρωί,ώρα 10:00, μπαίνω στην πρώτη είσοδο για Πάτρα (Κέντρο-Λιμάνι για τους γνώστες).Καθώς μπαίνω και λίγο πριν γίνει ο δρόμος διπλός χωρίς διάζωμα,συναντώ το χάρο:Παππούς,μαζί με τη γυναίκα του παρακαλώ, με πράσινο αυτοκίνητο βγαίνει από την είσοδο και πάει να μπει ΑΝΑΠΟΔΑ στην εθνική! (από την τρομάρα μου δεν πρόλαβα να συγκραστήσω το αμάξι) Του αναβόσβησα τα φώτα γιατί πήγαινε γρήγορα και καταπάνω μου!Πηγαίναμε για μετωπική!Καταλαβαίνετε την τρομάρα μου!Όταν του έπαιξα τα φώτα,προφανώς εκνευρισμένος σήκωσε τα χέρια από το τιμόνι και με μούτζωσε!
Τα σχόλια δικά σας!
ΥΓ:'Δεν είναι ένας!Είναι πολλοί!' κατά το ανέκδοτο με την ξανθιά που πάει ανάποδα σε λεωφόρο! -
Mini Cooper S, με νεαρά ύπαρξη πολλών καρατίων στο τιμόνι, ομιλούσα διαρκώς στο τηλέφωνο.
ΟΚ...
Το περίεργο (αστείο) είναι ότι ήταν το S που είχε πάρει μέρος στο Dustball 4000 (εις άγραν ευκατάστατου γαμπρού? αστειεύομαι βέβαια! ) και είχε **ακόμα **τα αυτοκόλλητα!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Mini Cooper S, με νεαρά ύπαρξη πολλών καρατίων στο τιμόνι, ομιλούσα διαρκώς στο τηλέφωνο.ΟΚ...
Το περίεργο (αστείο) είναι ότι ήταν το S που είχε πάρει μέρος στο Dustball 4000 (εις άγραν ευκατάστατου γαμπρού? αστειεύομαι βέβαια! ) και είχε **ακόμα **τα αυτοκόλλητα!
αν το οδηγούσε άντρας θα ταν όντως απίθανο (που φτάσαμε)
-
θα ομιλουσε με τους πελατες της, για να κανονισει τα ραντεβου
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Mini Cooper S, με νεαρά ύπαρξη πολλών καρατίων στο τιμόνι, ομιλούσα διαρκώς στο τηλέφωνο.
ΟΚ...
αν το οδηγούσε άντρας θα ταν όντως απίθανο (που φτάσαμε)
Πάει σχεδόν **μισός **χρόνος απο την οργάνωση αυτή. Σκέφτηκα να της κορνάρω και να της πώ ότι αν δεν τα βγάλει σύντομα, θα της αφήσουν σημάδια στο χρώμα!
-
Αχ αυτοί οι παππουδογιαγιάδες!!!
Όσο σεβασμό τους είχα παλιότερα (λόγω ηλικίας), τόσο βρίσιμο τους ρίχνω κάθε μέρα (λόγω βλακείας τους).
Θα έπρεπε πάντως με κάποιο τρόπο το κράτος να ενδιαφέρεται να τους καλεί για επανεξέταση μετά τα 60. Απόδειξη πριν ένα μήνα ένας 69άρης παππούς διέλυσε στην κυριολεξία το καινούριο αυτοκίνητο μιας φίλης παραβιάζοντας ένα STOP. Ευτυχώς αυτή δεν έπαθα τίποτε.
Έχω πάντως και εγώ να εξομολογηθώ κάτι:
Προχθές πηγαίνοντας στην Εθνική, είδα στην αριστερή λωρίδα ένα Austin Mini φορτωμένο με παππουδογιαγιάδες να πηγαίνει βάρκα-γιαλό. Η γιαγιά που οδηγούσε, είχε κρεμαστεί/γαντζωθεί από το τιμόνι, φορούσε χοντρό γυαλί πατομπούκαλο και όπως σας είπα πήγαινε το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα με 80χλμ/ώρα και βάρκα-γιαλό. Λίγο αργότερα, φτάνοντας δίπλα-δίπλα (και σε χαμηλή ταχύτητα) άνοιξα το παράθυρο και παρόλες τις αντιρρήσεις της γυναίκας μου, ρώτησα:
'Για Χάρο καλά πάμε από εδώ;' -
Μήπως, λέω μήπως πρέπει να ανοίξει ένα 'Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! ver.2' γιατί αυτό έχει γίνει γομάρι;
Καθαρά και μόνο για λόγους εύκολης πλοήγησης. Πόσα κλικ άραγε χρειάζονται για να διαβάσει κάποιος την 174 σελίδα; Αν όχι, γίνεται να μπει ένα κουτάκι για 'μετάβαση στην χ,ψ,ζ σελίδα';
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!