Ο χρήστης meco έγραψε:
Στο Top Gear και δεν ήταν η GTA αλλά η 3.7 Αutodelta.
Φτιαγμένη GTA είναι αυτο το πράμα. Και από ότι θυμάμαι στο TopGear δεν έκανε καλύτερο χρόνο από τη Μ3.
Δεν νομίζω ότι δεν έχει αμάξια να συναγωνιστεί type-r και GTi.
147GTA 1:35:6 TypeR 1:36:5 στο Top Gear,
GT 3.2 1:15:35, GTi 1:15:65 στα Μέγρα 4Τ
Το typeR βέβαια έκανε καλύτερο χρόνο και από GT, αλλά και από RX8.
Εγώ από μετρήσεις που έχω για την πίστα των Σερρών ΚΑΜΜΙΑ σύγχρονη Αlfa Romeo (156GTA, 147GTA, GT3.2) δεν είναι πιο γρήγορη από το TypeR και το Golf GTI. Αυτό εννοώ δεν έχει αμάξια να συναγωνιστεί τα δύο συγκεκριμένα.
Οπότε ας φτιάξει κάτι πρώτα για αυτά και μετά ας προσπαθήσει να χτυπήσει M3 και RS4... one step at a time...
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο Drive
Ένα περιοδικό που κάνει τόσο 'πόλεμο' στην Alfa Romeo ακόμα κι αν έκανε σωστές μετρήσεις εμένα δεν με πείθει. Εσένα μπορεί αλλά εμένα όχι.
να μην πούμε για αμάξια που είναι πειραγμένα από τις αντιπροσωπίες!!
θυμηθέιται το minicouper, και το C4 πχ που ήταν 'ύποπτα πιο δυνατά'
Μετρήσεις γίνονται από διάφορα περιοδικά 'πολλών συμφερόντων' σε διαφορετικές πίστες, από διαφορετικούς οδηγούς, σε διαφορετικες συνθλήκες περιβάλλοντος. Τα αποτελέςματα είνα σχεδόν πάντα διφορούμενα. Έχω δει μέτρηση με την GT 3.2 να γράφει καλύτερα από 147 GTA και η 147 GTA να γράφει καλύτερα από typer το οποίο type-r γράφει καλύτερα από GT 3.2!! Δηλαδή κυκλικό παράδοξο!!!
Και μην ξεχνάμνε ότι μπορέι κάποια λαστιχα να είναι λίγο πιο φθαρμένα, κάποια φρένα το ίδιο, κάποια να φορούν μεγαλύτερη ζάντα κλπ
Για μένα λοιπόν οι χρόνοι σε πίστα είναι ουσιαστικά για φιλολογική συζήτηση και όχι κριτίριο επιλογής αμαξιού1
Από κει και πέρα έχεις παρεξηγήσει το τι σημαίνει συναγωνίζομαι.
Είναι λογικό όταν 15 εταιρίες βγάζουν αμάξια στο φάσμα των 200-250 ίππων και 30 κιλών ροπής κάποια να γράφουν μισό η 1 δεύτερο ταχύτερα σε πίστα οδηγούμενα από επαγγελματίες!!
Αυτό τι σημαίνει ότι θα μπούμε σε ένα πόλεμο ποιος θα κάνει 1 δευτερόλεπτο ταχύτερο γύρο. Και μετά τι, τα άλλα είναι για πέταμα? και πρέπει να απανασχεδιαστούν?
όλα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι καλά. και καλά κάνουν και κυκλοφορούν. Το τελευταίο που με νοιάζει είναι με ποιο αυτοκίνητο έγραψε καλύτερο χρόνο ο τάδε δημοσιογράφος.
Δεν βρίσκω λογικη σε αυτά. Δηλαδή η 147 GTA έιναι σες κάποια τεστ αργότερη από typer άρα ας ακυρώσω την 159 GTA