-
Σας φαίνεται κατηγορία αυτοκινήτων που να νοιάζεται ο άλλος για χώρους;
Στήσιμο θέλουμε, μοτέρ και αξιοπιστία! -
Μια ψήφος και απο μένα στο Colt.
Ο χρήστης technik έγραψε:
Tί μεταξόνιο έχει το colt ?Το μεταξόνιο του Colt είναι 2500χιλ. και του Ibiza 2460χιλ.
-
Χαλαρα το colt...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στήσιμο θέλουμε, μοτέρ και αξιοπιστία!Ε τότε τι το θέλεις το ibiza στη ψηφοφορία.
Τώρα που είπα ψηφοφορία δε τη σταματάς για να μη συνεχιστεί η 'κατρακύλα' του Seat.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στήσιμο θέλουμε, μοτέρ και αξιοπιστία!
Ε τότε τι το θέλεις το ibiza στη ψηφοφορία.
Τώρα που είπα ψηφοφορία δε τη σταματάς για να μη συνεχιστεί η 'κατρακύλα' του Seat.
δεν έχεις και άδικο έτσι όπως εξελίσσεται...
-
Με αυτά που γράφουν τα παιδιά στο σεατ club περί προβλημάτων που βγάζουν οι τουρμπίνες τους έχω αρχίσει να αναθεωρώ περί τούρμπο σεατ
-
Σχετικα με τους χωρους, το Κολτ ειναι αιωνες μπροστα σε σχεση με το Ιμπιζα.
-
Μήπως το νέο Polo που είναι πολύ πιο όμορφο από το παλιό (εντάξει facelift είναι....), που υποτίθεται διαθέτει τεχνολογία του Golf GTi και που βγαίνει και αυτό σε 1,8Τ τον εμπνέει καλύτερα από το Ibiza???
Μεταξύ Colt-Ibiza ψηφίζω Colt. Αν όμως έπαιζε και το Polo ίσως να δυσκολευόμουνα.... αν και μάλλον η διαφορά τιμής θα ξεκαθάριζε τα πράματα υπέρ του μικρού(?) ιάπωνα! -
εμενα προσωπικα μονο το στυλ του Κολτ (που ειναι αρκετα ψηλο) και το ESP του που δεν βγαινει, θα με απετρεπαν απο το να το αγορασω.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Σχετικα με τους χωρους, το Κολτ ειναι αιωνες μπροστα σε σχεση με το Ιμπιζα.Στο χώρο αποσκευών δε νομίζω...
Η επιλογή πάντως είναι δύσκολη.
Οδηγικά το ibiza cupra είναι ανώτερο. Για το FR δεν ξέρω.
Απαιτείται test drive και να αποφασίσει μόνος του ο ενδαφερόμενος...
Σίγουρο πλονέκτημα πάντως είναι οι 5 πόρτες του FR και τα 1500cc του CZT... -
Colt.
-
colt (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!!)
1)το μεταξόνειο του κολτ ειναι 2500μμ (το μεγαλύτερο της κατηγορίας) συν το γεγονός ότι είναι και πιο ψηλό (με ότι αυτό συνεπάγεται σε κλίσεις στις στροφές...)
2)προγράμματα ήδη ετοιμάζονται από διάφορους βελτιωτές (εντός και εκτός ελλάδας)
3)το esp γενικά είναι διακριτικό στην παρουσία του αλλά εκεί που σε βγάζει
εκτός εαυτού είναι στα πολύ κλειστά κομμάτια όπου σε γονατίζει (είχα μάθει από το ραλύ μου άλλα πραγματα...)
4)μοτέρ και φρένα είναι υπεράνω κριτικής
5) γέρνει λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε αλλά σε καμία περίπτωση δεν σε τρομάζει (σκέφτομαι όμως τα ελατήρια της ralliart)
6) τα 7 χρόνια εγγύησης είναι οπυσιαστικά 3+4
3 είναι όσα δίνει το εργοστάσιο και τα υπόλοιπα 4 είναι συνεργασία του σαρακάκη με κάποια ασφαλιστική (αλλά γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα όπως μου είπαν γνωστοί που έχουν χρόνια mitsubishi)
7)τώρα όσο αφορά το after sales service του σαρακάκη θα δείξει
πάντως δείχνουν να έχουν αλλάξει τα πράγματα ως προς την εξυπηρέτηση και όχι ως προς την τιμολογιακή πολιτική (γνωστός με czt μέσα από το forum αγόρασε μπροστινό αμορτισέρ προς 100euro+φπα) -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αν τον ενδιαφερουνε τα γκαζια, αναμεσα στα δυο το seat ειναι μονοδρομοςΕτσι ετσι!!!
Απο εγγυηση ομως; -
με ιμπιζα και ΦΠΕ πολυ λιγοι θα καθονται διπλα του..
αν ψαχνει καθαρα για γκαζι -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αν τον ενδιαφερουνε τα γκαζια, αναμεσα στα δυο το seat ειναι μονοδρομοςγιατί αυτό...;
και τα 2 μοτέρ των 150 αλόγων είναι... τι παραπάνω έχει το Vag...; -
colt αν και το εσωτερικό είναι ψιλοχάλια...περι ορέξεως βέβαια....
-
Ο χρήστης AURIOL-DELTA HF έγραψε:
με ιμπιζα και ΦΠΕ πολυ λιγοι θα καθονται διπλα του..
αν ψαχνει καθαρα για γκαζιδεν ενδιαφέρεται για επεμβάσεις, τα θέλει όπως τα έβγαλαν από το εργοστάσιο.
-
Με 8 στους 10 να μου προτείνετε το Colt νομίζω ότι πήρα ξεκάθαρο μήνυμα από το 4Τ φόρουμ.
Ευχαριστώ όλους!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με 8 στους 10 να μου προτείνετε το Colt νομίζω ότι πήρα ξεκάθαρο μήνυμα από το 4Τ φόρουμ.Ευχαριστώ όλους!
Γιατι χρησιμοπιεις πρώτο προσωπο; Εγω νομιζα οτι ηταν για το γνωστό σου.
Ξεσκεπαστηκες πονηρε!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Με 8 στους 10 να μου προτείνετε το Colt νομίζω ότι πήρα ξεκάθαρο μήνυμα από το 4Τ φόρουμ.
Ευχαριστώ όλους!
Γιατι χρησιμοπιεις πρώτο προσωπο; Εγω νομιζα οτι ηταν για το γνωστό σου.
Ξεσκεπαστηκες πονηρε!!!πήρα ξεκάθαρο μήνυμα για να το μεταφέρω...
Colt CZT 1.5 vs Ibiza FR 1.8