-
Καλημέρα!Ανοίγω αυτό το τόπικ ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να μου δώσει τα φώτα του.Οπως καταλάβατε το απέκτησα!
-
Καλημέρα!Ανοίγω αυτό το τόπικ ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να μου δώσει τα φώτα του.Οπως καταλάβατε το απέκτησα!
-
-
και τι θελεις να κανεις????
-
Καλοταξιδο φιλε!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Καλοταξιδο φιλε!Φίλη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλοταξιδο φιλε!
Φίλη!
XAXXAXAAXA
Καλοταξιδο φιλη! -
Καλοτάξιδο ρε Μαρία,αλλά αφού ήδη τό αγόρασες τί περιμένεις να σού πεί κάποιος;
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Καλοταξιδο φιλε!
Φίλη!
XAXXAXAAXA
Καλοταξιδο φιλη!Υπάρχει νυφίτσος;
Καλοτάξιδο αλλά δεν μας είπες ακόμα τι ψάχνεις!!!!
Εντυπώσεις ή βελτιώσεις. Για το πρώτο εσύ είσαι η πλέον κατάλληλη να μας τις δώσεις όσο για το δεύτερο έχει κάνει κιόλας δουλειά από όσο θυμάμαι το περιοδικό μας πριν μερικούς μήνες. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλοταξιδο φιλε!
Φίλη!
XAXXAXAAXA
Εντυπώσεις ή βελτιώσεις. Για το πρώτο εσύ είσαι η πλέον κατάλληλη να μας τις δώσεις όσο για το δεύτερο έχει κάνει κιόλας δουλειά από όσο θυμάμαι το περιοδικό μας πριν μερικούς μήνες.Χα Χα νυφίτσος όχι δεν υπάρχει!! Εκτος του ότι μου το έχουν καταγδάρει ενδιαφέρομαι για βελτίωση και μηχανικά (περιφερειακά βεβαια) αλλά και τι γίνεται με το γκάζι!Μαμώ τα ηλεκτρονικά μου μαμώ!Το αμαξάκι είναι αστέρι αλλά θέλει μιά μικρή βοήθεια!Δέν θα το κάνω άμεσα αλλά επειδή είστε γνώστες θέλω τα φώτα σας
-
η του βαζεις το 1600αρι η μου το πουλας για 1000ευρω σε 1500 μηνιαιες δοσεις...
-
To μοτερ ειναι το 8ν με τα 75 ή το 16ν με τα 90?
-
Νομίζω οτι ειναι το 75άρι.
-
Δυστυχώς είναι 75 μουλάρια. Ενώ επειδή είναι οχταβαλβιδος τραβάει μια χαρά από χαμηλά όταν ξητήσεις κάτι παραπάνω από γκάζι δεν στο δίνει. Κρίμα γιατί το πλαίσιο σου δίνει παραπάνω ασφάλεια σε κράτημα, φρένα κ.τ.λ αν χρειαστεί.
Το ηλεκτρονικό γκάζι κατά την άποψη μου λειτουργεί τέλεια. Αν δεν μου το λέγανε δεν θα το καταλάβαινα ότι δεν έχει ντίζα.
Καλοτάξιδο και με προσεχτική οδήγηση. Έτσι και αλλιώς δεν σε εμπνέει για κάτι παραπάνω. Σε φοβίζει με τις κλίσεις στις στροφές και με την αίσθηση να φεύγει το πίσω μέρος στο φρενάρισμα. Ψυχολογικό είναι όμως. Όταν χρειαστείς το κάτι παραπάνω θα στο δώσει με απόλυτο έλεγχο.
Υ.Γ.1. Αν ο κινητήρας παίζει 100-200 στροφές πάνω κάτω στην αρχή δεν είναι τίποτα. Αυτορυθμίζεται ο ροοστάτης του γκαζιού.
Υ.Γ.2. Έχεις δοκιμάσει να πάς την πλάτη από κάποιο από τα μπροστινά καθίσματα τέρμα πίσω? Μια φορά το έκανα εγώ και μου πήρε μια ώρα να τα ξαναβάλω κανονικά!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλοταξιδο φιλε!
Φίλη!
XAXXAXAAXA
Εντυπώσεις ή βελτιώσεις. Για το πρώτο εσύ είσαι η πλέον κατάλληλη να μας τις δώσεις όσο για το δεύτερο έχει κάνει κιόλας δουλειά από όσο θυμάμαι το περιοδικό μας πριν μερικούς μήνες.Δεν υπάρχει νυφίτσος αλλά υπάρχει:
Φίλος που είναι φίλη
και
Φίλη που είναι φίλοςΤο σκέφτηκες αυτό?!
C2 1400 VTR