-
paidia dulebo mesa ston thessaloniki alla sixna pikna kubalao ipologistes
thelo kati stin katigoria fthino nemen alla na mporei na me bgalei kai ekso apo tin poli
ta pio polla pou eida itan apogoiteftika os amaksia logo xoron kai oxi mono
kateliksa se dio hyundai getz kai ford fiesta
to corsa einai akribo kata emena apo oti eida tulaxiston
den thelo na paro kati megalitero stil accent as poume pou den ksefebgei stin timi logo polisto getz den iparxei 5thiro 1300 pou thelo logo tou oti perimenun to kainurio montelo pou tha rthei dekembrio malon kai tha einai tulaxiston 1500 ebro pio akribo afto mas anebazei poli tin timi
to fiesta mou aresei poli eksoteriko
kai exei kai xorus kalus apo oti mpika kai eida
to exei enas filos kai einai poli efxaristimenos exei to trend to 1.2
ego eipa gia 1.4
opu bgeni me liga lefta parapano poli kalaalla otan eida ola afta apogoiteftika kai eno imun etimos na to kliso to frenara
eimai se oliki apognosi apo tin mia dio fili pou exun ta fiesta tous se 50 000 peripou xiliometra ekastos lene pos den exun problimata trgmus kai tetia
apla i proti apo stasi mpeni ligo diskola afta
kai apo tin alli eseis oloi exete apibdisi(erotisi giati den ta poulate afou exun problimata tosa megala )?
-
Ο χρήστης disaster έγραψε:
(erotisi giati den ta poulate afou exun problimata tosa megala )?
Γιατί ακόμα δεν τα έχουμε ξεχρεώσει..!
Γιατί ότι οικονομίες είχαμε τις δώσαμε για να το πάρουμε και θα χρειαστεί χρόνος να ξανα μαζέψουμε χρήματακαι...γιατί η υπομονή μου δεν έχει ακόμα εξαντληθεί.
Πάντως το δικό μου έχει μικροπροβλήματα μέχρι στιγμής-ξέφτισε το δερμάτινο τιμόνι,έκανε ένα αεροδυναμικό θόρυβο γιατί ήθελε μια διόρθωση η τσιμούχα του παρ πριζ κλπ.
Απλά διαβάζοντας κι εγω το φορουμ έχω το νου μου για βλάβες που έχουν αναφερθεί,αν τις παρουσιαζει και το δικό μου.Πάντως αρκετά μικρά μοντέλα έχουν προβλήματα.Υπάρχουν βέβαια και κάποια αξιόπιστα όπως το corsa ή κάποιο γιαπωνεζικο αλλά γενικά ολα είναι καλά.
Ανεξάρτητα από τα παράπονα στο δρόμο είναι από τα καλύτερα και δεν βαριέσαι.Είναι στιβαρό και έχει καλή οδική συμπεριφορά.
Αμα σου αρέσει παρτο.Και πρόβλημα να έχει ,έχεις την εγγύηση-θα σε ταλαιπωρήσει αλλά δεν είσαι ακάλυπτος.Είναι και θέμα τύχης.Ισως τα fiesta facelift να είναι βελτιωμένα και να μην υπάρχει πρόβλημα...
-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Παντως η 1η εχει αρχισει να δυσκολευει και σε μενα.Μεχρι προσφατα παντως δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα με την 1η (η οπισθεν βεβαια ειναι αλλη ιστορια αλλα τα εχουμε πει αυτα).Νασο,εσυ ειχες καμια εξελιξη με αυτο το θεμα;Α, δεν σας είπα; Σας είπα βρε! Ότι το πήγα και μου πατινάρανε λίγο το δίσκο (είχε πιάσει 'γυαλάδα' λέει και τώρα όλα οκ. Μη με ρωτάτε πώς και γιατί, όλα όμως είναι οκ.
-
malon tha to xtipiso giati dio fioi piran to facelift kai den eixan to paramikro problima
-
Καλημέρα ή καλησπέρα σε όλους!Πρόκειται να αγοράσω εντός των ημερών(να το παραγγείλω τουλάχιστον)το Fiesta ST.Είμαι όμως σχετικά ψείρας και (λίγο) δύσπιστος σε ότι αφορά δηλώσεις πωλητών.Τι εννοώ:Το μοτερ (duratec) είναι ή όχι το ίδιο με αυτό του Focus RS?Και εννοώ πιό συγκεκριμένα αν θα μπορέσω στο μέλλον να περάσω απροβλημάτιστα πολλά από τα καλούδια του Focus πάνω στο δικό μου π.χ. turbo κ.α. ή αν τελικά είναι τελείως ασύμβατα οπότε τουλάχιστον να το ξέρω πριν το κλείσω ή να το σκεφτώ πιο σοβαρά..Αν υπάρχει κάποιος που είναι (ευτυχής) κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου,please ας postαρει τις εντυπώσεις του για να έχω μια καλύτερη άποψη.ThanX
-
Ο χρήστης tsitoudi έγραψε:
Καλημέρα ή καλησπέρα σε όλους!Πρόκειται να αγοράσω εντός των ημερών(να το παραγγείλω τουλάχιστον)το Fiesta ST.Είμαι όμως σχετικά ψείρας και (λίγο) δύσπιστος σε ότι αφορά δηλώσεις πωλητών.Τι εννοώ:Το μοτερ (duratec) είναι ή όχι το ίδιο με αυτό του Focus RS?Και εννοώ πιό συγκεκριμένα αν θα μπορέσω στο μέλλον να περάσω απροβλημάτιστα πολλά από τα καλούδια του Focus πάνω στο δικό μου π.χ. turbo κ.α. ή αν τελικά είναι τελείως ασύμβατα οπότε τουλάχιστον να το ξέρω πριν το κλείσω ή να το σκεφτώ πιο σοβαρά..Αν υπάρχει κάποιος που είναι (ευτυχής) κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου,please ας postαρει τις εντυπώσεις του για να έχω μια καλύτερη άποψη.ThanXΔεν νομίζω οτι μπορώ να σε βοηθήσω γιατί έχω το 1.4 και δεν αχολούμαι με βελτιώσεις . Όμως ακόμα και στο δικό μου η μηχανή φαίνεται και είναι στριμωγμένη.Απορώ πως στο ST θα μπορέσει μηχανικός να βάλει και άλλα πραγματα εκεί μέσα...Είμαι άσχετος βέβαια από τέτοια και ίσως να είναι μικρά τα 'δυναμωτικά' εξαρτήματα.Πάντως πρέπει να είναι ίδιο με του mondeo αν αυτό σε βοηθάει κάπως.
-
Να το Fiestaki που πήρα για την φιλί μου.
1.4 με A/C, ABS, 6CD changer, 2 Airbag και 16ares ζάντες.
Το πήραμε με 30K miles και δώσαμε 4850λίρες.Το έχουμε κάνει είδη 500μίλια (δεν ξαναπαίρνω την Lisa για κέντρο Λονδίνου).
Είναι ωραίο αυτοκινητάκι και στρίβει ευχάριστα αν και το ride δεν είναι και τρομερό για την κατηγορια του.
Τρίζει λίγο πίσω δεξιά (who cares) αλλα κατά τα αλλα είναι μια χαράΑν το συγκρίνω με το Ypsilon 1.4 DFN τις μάνας μου,
το fiesta, έχει καλύτερο τιμόνι, πιο σφιχτή ανάρτηση
αλλα το Ypsilon έχει σαφώς καλύτερο ride, είναι πιο γρήγορο, έχει καταπληκτικό εσωτερικό και φαίνεται πιο δεμένο-στιβαρό.Ελπίζω να μην μας βγάλει τα προβλήματα που έβγαλαν τα δικά σας, γιατί αλλιώς....εγώ θα τα ακούσω!!!!
Thanks
Nikos -
Καλορίζικο!!Ευχομαι πολλά απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!
-
Thanks....Tha ta metabibasw
-
Καλορίζικο, Νίκο!!!
-
kaloriziko
-
Cheers guys.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Cheers guys.Καλορίζικο και από εμένα. Το είδα, αλλά μόνο όταν είπες για Λονδίνο πρόσεξα ότι είναι δεξιοτίμονο. Πλάκα έχει και έτσι, ε;
Λοιπόν, εμένα ΜΑΛΛΟΝ λύθηκε το πρόβλημα με το δείκτη της βενζίνης... Μόνο του, αποφύγαμε την εγχείριση και χαίρομαι πολύ γι' αυτό! Να δούμε πώς θα πάει...
Επιμένει όμως απίστευτα το ενοχλητικό τικ-τικ στην αριστερή μου πόρτα (και ειναι αριστεροτίμονο το δικό μου και πέφτει ΔΙΠΛΑ στο αυτί μου ΓΤΜ!!!)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Επιμένει όμως απίστευτα το ενοχλητικό τικ-τικ στην αριστερή μου πόρτα (και ειναι αριστεροτίμονο το δικό μου και πέφτει ΔΙΠΛΑ στο αυτί μου ΓΤΜ!!!)
Κοίταξες προσεκτικά τους μεντεσέδες?Ειδικά αν είναι 3d ενδέχεται να είναι και από αυτό..
-
Ο χρήστης tsitoudi έγραψε:
Κοίταξες προσεκτικά τους μεντεσέδες?Ειδικά αν είναι 3d ενδέχεται να είναι και από αυτό..
Από εκεί πρέπει να είναι, αλλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί να του βάλω εκείνο το κομμάτι μονωτικής ταινίας που λένε όλοι... Το θέμα είναι όμως, ότι το κάνει όποτε το θυμάται. Άρα, είναι από εκεί άραγε;
-
Από εκεί πρέπει να είναι, αλλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί να του βάλω εκείνο το κομμάτι μονωτικής ταινίας που λένε όλοι... :oops: Το θέμα είναι όμως, ότι το κάνει όποτε το θυμάται. Άρα, είναι από εκεί άραγε;
Και το δικό μου το κάνει ,αλλά δε με απασχολει καθόλου.Από το παλιό μου που έκανε σαν κουδουνίστρα,αυτό μου ακούγεται σα χάδι στα αυτιά..!
-
Ο χρήστης carjunkie έγραψε:
Από εκεί πρέπει να είναι, αλλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί να του βάλω εκείνο το κομμάτι μονωτικής ταινίας που λένε όλοι... Το θέμα είναι όμως, ότι το κάνει όποτε το θυμάται. Άρα, είναι από εκεί άραγε;
Και το δικό μου το κάνει ,αλλά δε με απασχολει καθόλου.Από το παλιό μου που έκανε σαν κουδουνίστρα,αυτό μου ακούγεται σα χάδι στα αυτιά..!
Ε ρε πού έχουμε φτάσει, να συζητάμε για 'σχετικά' προβλήματα, βάσει άλλων παλαιότερων εμπειριών που είχαμε... Δηλαδή αν ήταν Lada το προηγούμενό μου, τι θα έπρεπε να κάνω;;;
Απίστευτο, που έχουμε μπλέξει...
-
Ε ρε πού έχουμε φτάσει, να συζητάμε για 'σχετικά' προβλήματα, βάσει άλλων παλαιότερων εμπειριών που είχαμε... Δηλαδή αν ήταν Lada το προηγούμενό μου, τι θα έπρεπε να κάνω;;;
Απίστευτο, που έχουμε μπλέξει...
Που το καταλαβές..?Κάτι τέτοιο είχα για να'μαι ειλικρινής!Εντάξει ήμουν υπερβολικός.Για την ακρίβεια στο δικό μου ακούγεται ελάχιστα και δεν το κάνει συνέχεια.Άμα έχω (με ελάχιση ένταση ήχου) το ράδιο ανοιχτό ή λίγο το παράθυρο δεν ακούγεται καθόλου.
Όσοι πάντως σκοπεύετε να τα κρατήσετε για...'μια ζωή' όπως λέει και η διαφήμιση της ford, με τα χρόνια θα ακούγεται όλο και λιγότερο.Ποιος παππούς ακούει καλά??
-
[quote='nasos79']Τα Fiesta συναρμολογούνται στην Ισπανία, δεν έχει λοιπόν ΠΟΥ φτιάχτηκε το καθένα. Όλα εκεί φτιάχνονται. Δες το και από το VIN τους.
Καθυστερημένη απάντηση αλλα τώρα έγινα μέλος.
Τα τρίθυρα (σαν αυτό που αγόρασα προ 3 εβδομάδων) κατασκευάζονται στην Κολωνία. -
Τα Fiesta συναρμολογούνται στην Ισπανία, δεν έχει λοιπόν ΠΟΥ φτιάχτηκε το καθένα. Όλα εκεί φτιάχνονται. Δες το και από το VIN τους.Καθυστερημένη απάντηση αλλα τώρα έγινα μέλος.
Τα τρίθυρα (σαν αυτό που αγόρασα προ 3 εβδομάδων) κατασκευάζονται στην Κολωνία.Mήπως ξέρεις που κατασκευάζονται/συναρμολογούνται τα Fusion;
FORD FORUM