-
Όπως και να 'χει, είναι πολύ πιθανό να 'ρθει και το έμφραγμα μέσα στις 2 επόμενες δεκαετίες.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τελικά ποιός ήταν ο σκοπός του topic αυτου.Η Ελλάδα έκανε καλά που δεν έστειλε οικονομική βοήθεια ή οχι;
Ο κυριος σκοπος του τοπικ αυτου ειναι η πληροφορηση, πρωτα για το τι εδωσε η Ελλαδα και μετα τι εδωσαν οι υπολοιποι.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όπως και να 'χει, είναι πολύ πιθανό να 'ρθει και το έμφραγμα μέσα στις 2 επόμενες δεκαετίες.Και αν ερθει το εμφραγμα
(λες να ειναι παρομοιο με το εγκεφαλικο της ΕΣΣΔ??Αντε να δουμε και πουτ@νες απο το Μιτσιγκαν και το Ματσατσουτσεςγιατι πηξαμε στο Αν.Μπλοκ )
λυπησου τους δυστυχεις που θα μενουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στις ΗΠΑ!!!!
Τι Τσουναμι και Κατρινα και βιασμοι στο σουπερντομ και λεηλασιες....αυτα θα ειναι 'κυματακια' και πταισματα.....
Θα φαει ο ενας τον αλλον οι ημιαγριοι.... -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Τελικά ποιός ήταν ο σκοπός του topic αυτου.
Η Ελλάδα έκανε καλά που δεν έστειλε οικονομική βοήθεια ή οχι;
Ο κυριος σκοπος του τοπικ αυτου ειναι η πληροφορηση, πρωτα για το τι εδωσε η Ελλαδα και μετα τι εδωσαν οι υπολοιποι.
Πως λεγαμε παλια εμεις εντω στο Ελλαντα??
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ (τους αναπηρους)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Όπως και να 'χει, είναι πολύ πιθανό να 'ρθει και το έμφραγμα μέσα στις 2 επόμενες δεκαετίες.
Και αν ερθει το εμφραγμα (λες να ειναι παρομοιο με το εγκεφαλικο της ΕΣΣΔ??) λυπησου τους δυστυχεις που θα μενουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στις ΗΠΑ!!!!
Τι Τσουναμι και Κατρινα και βιασμοι στο σουπερντομ και λεηλασιες....αυτα θα ειναι 'κυματακια' και πταισματα.....
Θα φαει ο ενας τον αλλον οι ημιαγριοι....Θα μεταναστεύσουν στον πολιτισμένο κόσμο πολλοί.
Υποθέτω ότι θα καταρρεύσει σταδιακά, θα αποδυναμωθεί όπως πολλές υπερδυνάμεις στη διάρκεια της ιστορίας.
Μελετητές της δίνουν μικρή διάρκεια ζωής ακόμη.Και βέβαια, ποιοί θα την βγάλουν καθαρή, ό,τι και να γίνει;
Ο Ααρών, ο Ιωσήφ, ο Ίσραελ, η Χάνα και τα άλλα παιδιά!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Στο κατω κατω ομως σας γουσταρω ολους σας (ακομη και σενα Κριεζα ) και ειμαι σιγουρος οτι εαν ειμασταν στο ουζερι στην πλακα θα ειμασταν αγκαλια στις 2 το πρωι
Μην εισαι τοσο σιγουρος.
Ο τελευταιος Αμερικανος που εκανε παρεα μαζι μας περυσι το καλοκαιρι και ελεγε τις ιδιες μ@λ@κιες με σενα περασε μια τζαμαρια στεγνη απο τα νευρα του για το δουλεμα και τη καζουρα που εφαγε υπερασπιζομενος την Αμερικανικη πολιτικη.Ευτυχως την εβγαλε με κανα δυο ραμματα.
Γιαυτο γραψε οτι θες εδω που ειναι και ακινδυνο αλλα μη τολμησεις να πεις τα ιδια οταν ερθεις στην Ελλαδα γιατι βλεπω τα πιτσιρικια να σου κρεμανε τενεκεδες και να σε παιρνουν με τις λεμονοκουπες....
Ποιος Αμερικανος που εκανε παρεα μαζι μου?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..............
Πολυ πλακα εχετε ρε σεις. Γιαυτο και ειρθα παλι πισω γιατι ηταν λαθος απο μερος μου να στερηθω αυτη την πλακα (με ολη την καλη εννοια) που εχουν οι φιλοι απο την μητερα πατριδα Ελλαδα ( μονο και μονο για τις μ@λ@κιες του Κουκ )....
Δεν το κατάλαβα αυτό!!!!
Αμεσως αρπαχτηκε. Καλα ρε. Αντι να πεις κατι για το κυριως νοημα του ποστ μου, αρπαζεσαι με κατι που το εγραψα χαμογελοντας? Φυσικα εννοω τα edit που εκανες. Την υποθεση. Πως αλλιως να στο πω? Αλλα δεν εχει σημασια, αυτο που εχει σημασια σημερα ειναι τα αλλα που εγραψα πιο πανω. Για αυτα, εχεις να πεις τιποτε? Δημοσια?
-
Στο κατω κατω ομως σας γουσταρω ολους σας (ακομη και σενα Κριεζα ) και ειμαι σιγουρος οτι εαν ειμασταν στο ουζερι στην πλακα θα ειμασταν αγκαλια στις 2 το πρωι
Μην εισαι τοσο σιγουρος.
Ο τελευταιος Αμερικανος που εκανε παρεα μαζι μας περυσι το καλοκαιρι και ελεγε τις ιδιες μ@λ@κιες με σενα περασε μια τζαμαρια στεγνη απο τα νευρα του για το δουλεμα και τη καζουρα που εφαγε υπερασπιζομενος την Αμερικανικη πολιτικη.Ευτυχως την εβγαλε με κανα δυο ραμματα.
Γιαυτο γραψε οτι θες εδω που ειναι και ακινδυνο αλλα μη τολμησεις να πεις τα ιδια οταν ερθεις στην Ελλαδα γιατι βλεπω τα πιτσιρικια να σου κρεμανε τενεκεδες και να σε παιρνουν με τις λεμονοκουπες....
Σορρυ αλλά δεν εννοούσε για δικό σου αμερικάνο φίλο, αλλά για ¨δικό μας¨ .
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με ένα παράδειγμα: Αν είμαι πολύ φραγκάτος επιχειρηματίας (ΗΠΑ) και πάθω έμφραγμα (Κατρίνα), θα κόψουν κάποια λεφτά από την αγορά της Ferrari του γιού μου (εξοπλισμοί) οι συγγενείς μου (κυβέρνηση) και θα με πάνε στο καλύτερο νοσοκομείο του κόσμου, όπου με καλές πιθανότητες θα γίνω καλά.
Εμφραγμα? Το εμφραγμα ειναι life threatening event. Εισαι της εντυπωσης οτι η Κατρινα απειλησε την υπαρχξη των ΗΠΑ ακομη και για ενα δευτερολεπτο? Τι ειδους ασχετου παραδειγματος ειναι αυτο?
Πω πω δεν παίζεσαι ρε Γαβριήλ! Από τη λέξη έμφραγμα πιάστηκες? Τι σκατά, σεναριογράφος δεν είμαι, αλλά θα προσπαθήσω: αν αντικάταστήσω τη λέξη έμφραγμα με... μούμπλε...μούμπλε... πέτρα στο νεφρό ας πούμε, is it OK with you? ------>
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με ένα παράδειγμα: Αν είμαι πολύ φραγκάτος επιχειρηματίας (ΗΠΑ) και ξαφνικά αποκτήσω πέτρα στο νεφρό (Κατρίνα), θα κόψουν κάποια λεφτά από την αγορά της Ferrari του γιού μου (εξοπλισμοί) οι συγγενείς μου (κυβέρνηση) και θα με πάνε στο καλύτερο νοσοκομείο του κόσμου, όπου με καλές πιθανότητες θα γίνω καλά.
Πες επεσε και γρατζουνισε το γονατο. Τοτε το παραδειγμα ειναι σωστο με την Κατρινα.
-
Εξακολουθείς και κολλάς στην ασθένεια που διάλεξα για το παράδειγμά μου ρε Γαβριήλ, έλεος!
ΓΙΑΤΙ η βοήθεια που έδωσε η αμερικανική κυβέρνηση στους πληγέντες δεν ήταν η πρέπουσα? Αυτή είναι η ερώτηση, απάντηση ακόμη δεν είδα.
-
Ποιος Αμερικανος που εκανε παρεα μαζι μου?Καλα ρε συ εμενα ρωτας ποιος Αμερικανος εκανε παρεα μαζι σου??
Εκτος αν στην Αμερικη που ζεις εσυ δεν εχει Αμερικανους αλλα ΘεσσαλονικιουςΕγω λεω για εναν οριτζιναλ Αμερικανο που εκανε παρεα μαζι μας στο χωριο μου.....
υ/γ:Και πουσαι Γαβρηλο.....BIG BROTHER ΙS WATCHING YOU.....ή καπως ετσι τελος παντων ....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Καλα ρε συ εμενα ρωτας ποιος Αμερικανος εκανε παρεα μαζι σου??
Εκτος αν στην Αμερικη που ζεις εσυ δεν εχει Αμερικανους αλλα ΘεσσαλονικιουςΕγω λεω για εναν οριτζιναλ Αμερικανο που εκανε παρεα μαζι μας στο χωριο μου.....
υ/γ:Και πουσαι Γαβρηλο.....BIG BROTHER WATCHING YOU.....ή καπως ετσι τελος παντων ....
Μην μπερδεύεις τα πράγματα...
α) original είναι μόνο η Θύρα 21.
β) original αμερικάνος δεν υπάρχει ακόμα... βλέπεις όλοι έχουν καταγωγή από ευρωπαίους. Αυτό ίσως γίνει σε μερικές 100άδες χρόνια από σήμερα. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
β) original αμερικάνος δεν υπάρχει ακόμα...
Για συγνωμη ρε μεγαλε!!!
Τι θες να μας πεις οτι υπαρχει και Αμερικανος απο την Καλαμαρια η το Κακοσαλεσι??
Γιαυτο εχει βγει αυτη η εκφραση
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
β) original αμερικάνος δεν υπάρχει ακόμα...
Για συγνωμη ρε μεγαλε!!!
Τι θες να μας πεις οτι υπαρχει και Αμερικανος απο την Καλαμαρια η το Κακοσαλεσι??
Γιαυτο εχει βγει αυτη η εκφραση
με πιάνεις !
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εξακολουθείς και κολλάς στην ασθένεια που διάλεξα για το παράδειγμά μου ρε Γαβριήλ, έλεος!ΓΙΑΤΙ η βοήθεια που έδωσε η αμερικανική κυβέρνηση στους πληγέντες δεν ήταν η πρέπουσα? Αυτή είναι η ερώτηση, απάντηση ακόμη δεν είδα.
Αν δεις ποτε απαντηση Krus εγω θα αποκτησω 5 videophones, θα δουλευω (τον κοσμο) με teleconference, και θα εχω 27 Black tie events στο paradise με το Θεο το Χριστο και τους Αγιους Παντες
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
...Αντε να δουμε και πουτ@νες απο το Μιτσιγκαν και το Ματσατσουτσεςγιατι πηξαμε στο Αν.Μπλοκ ........Κάποτε (όχι πολύ παλιά) οι μανάδες κι οι γιαγιάδες μας έγιναν πουτάνες για να ζήσουν, δεν μετράει γιατί ήταν δικές μας;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μην μπερδεύεις τα πράγματα...
α) original είναι μόνο η Θύρα 21.
β) original αμερικάνος δεν υπάρχει ακόμα... βλέπεις όλοι έχουν καταγωγή από ευρωπαίους. Αυτό ίσως γίνει σε μερικές 100άδες χρόνια από σήμερα.Εδω εχετε κανει μεγαλο λαθος. μπερδευτετε την καταγωγη καποιου με τον ειναι Αμερικανος η οχι. Η ΗΠΑ δημιουργηθηκαν απο τους μεταναστες του κοσμου. Ελληνες, Ιρλανδους, Ιταλους, Ρωσους, Χριστιανους, Εβραιους και οτι αλλο. Ψαχνανε για κατι καλυτερο, ειτε ερχομενοι παρανομα, ειτε νομιμα. Η διαφορετικες κουλτουρες, οι διαφορετικες πεποιθησεις ειναι αυτο που απαρτιζει τις ΗΠΑ. Το ανακατεμα ολων αυτων δημιουργησε και δημιουργει τον Αμερικανο. Πιστεψε με αυτο ειναι προτερημα και οχι μειονεκτημα.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εδω εχετε κανει μεγαλο λαθος. μπερδευτετε την καταγωγη καποιου με τον ειναι Αμερικανος η οχι. Η ΗΠΑ δημιουργηθηκαν απο τους μεταναστες του κοσμου. Ελληνες, Ιρλανδους, Ιταλους, Ρωσους, Χριστιανους, Εβραιους και οτι αλλο. Ψαχνανε για κατι καλυτερο, ειτε ερχομενοι παρανομα, ειτε νομιμα. Η διαφορετικες κουλτουρες, οι διαφορετικες πεποιθησεις ειναι αυτο που απαρτιζει τις ΗΠΑ. Το ανακατεμα ολων αυτων δημιουργησε και δημιουργει τον Αμερικανο. Πιστεψε με αυτο ειναι προτερημα και οχι μειονεκτημα.Νικος
Θα ήταν προτέρημα, φίλε, αν είχαμε κρατήσει τα καλύτερα στοιχεία από τον κάθε πολιτισμό.
Φοβάμαι ότι το μόνο που κρατήσαμε είναι η δίψα για επικράτηση. Δίνουμε σε όλους την ελπίδα ότι μπορεί κάποτε να περάσουν στην 'ανώτερη τάξη' και να 'κουμαντάρουν' μαζί με τους 'ανώτερους' τους μέχρι πρότινος ομοίους τους. Τώρα, πόσοι το πετυχαίνουν και πόσοι μένουν με το ..... στο χέρι, .......
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και όταν χρειάζεται να έχεις (ιδιωτική) αστυνομία να σε φυλάει για να **νοιώθεις **ασφαλής, δεν μπορείς να λες ότι όλα πάνε καλά.
Και από μόνη της η διαφορά του πλούτου μεταξύ των ανθρώπων δείχνει πρόβλημα. Ένας πετάει την ημέρα όσα ο άλλος θα ήθελε για να 'βγάλει' ένα μήνα - και τελικά πεθαίνει από την πείνα..... -
..............
Πολυ πλακα εχετε ρε σεις. Γιαυτο και ειρθα παλι πισω γιατι ηταν λαθος απο μερος μου να στερηθω αυτη την πλακα (με ολη την καλη εννοια) που εχουν οι φιλοι απο την μητερα πατριδα Ελλαδα ( μονο και μονο για τις μ@λ@κιες του Κουκ )....
Δεν το κατάλαβα αυτό!!!!
Αμεσως αρπαχτηκε. Καλα ρε. Αντι να πεις κατι για το κυριως νοημα του ποστ μου, αρπαζεσαι με κατι που το εγραψα χαμογελοντας? Φυσικα εννοω τα edit που εκανες. Την υποθεση. Πως αλλιως να στο πω? Αλλα δεν εχει σημασια, αυτο που εχει σημασια σημερα ειναι τα αλλα που εγραψα πιο πανω. Για αυτα, εχεις να πεις τιποτε? Δημοσια?
Οταν λές 'οι μ@λ@κιες του Κουκ' η γνώμη μου επί του θέματος δεν έχει καμιά σημασία!
Ας προσέχεις λίγο τι γράφεις!!
Τα emoticons δεν αναιρούν την σημασία μιας λέξης! -
Aχ ρε πρόεδρε..Είδαμε και πάθαμε να ησυχάσουμε από τον KAFRIL,τώρα πάλι τα ίδια.Πας και παίρνεις και το μέρος του...λυπάμαι αλλά καλά να πάθεις.....
Συνεισφορες χωρων στις ΗΠΑ μετα απο την Κατρινα