-
Τελικά κατάφεραν στη Subaru να κάνουν το άσχημο, ασχημότερο....μήπως πήραν τους σχεδιαστές της Σαγιόνκ?
-
Μήπως κανείς πήγε σε καμιά αντiπροσωπεία να μας πεί αν υπάρχει εκπτωση στον υπάρχον δίλιτρο τούρμπο κι αν έχουν μείνει αυτοκίνητα διαθέσιμα.....?
Αν και νομίζω ότι με την ανακοίνωση της κατάργησης του δίλιτρου τούρμπο μάλλον θ αύξησαν την τιμή του παρά θα το δίνουν μ' έκπτωση....
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Μήπως κανείς πήγε σε καμιά αντiπροσωπεία να μας πεί αν υπάρχει εκπτωση στον υπάρχον δίλιτρο τούρμπο κι αν έχουν μείνει αυτοκίνητα διαθέσιμα.....?Αν και νομίζω ότι με την ανακοίνωση της κατάργησης του δίλιτρου τούρμπο μάλλον θ αύξησαν την τιμή του παρά θα το δίνουν μ' έκπτωση....
Έμαθα ότι στην τιμή μετρητοίς, ή με έντοκο πρόγραμμα, κάνουν έκπτωση 4000
-
Δηλαδή κατεβαίνει στα 26200 ευρώ η φούλ εξοπλισμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού......Δεν μπορώ να πώ ... και το παλιό είναι αλλιώς.....
-
Koίτα να δείς που μου αρέσει πλέον...
-
Δηλαδή κατεβαίνει στα 26200 ευρώ η φούλ εξοπλισμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού......Δεν μπορώ να πώ ... και το παλιό είναι αλλιώς.....Την full εξπλισμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού δεν την έχουν οι κατάλογοι και επιπλέον της μεσαίας που λες εσύ, έχει ηχοσύστημα με 6 ηχεία και sub, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων και σκουρώχρωμη ταπετσαρία όπως και τα υπερτροφοδοτούμενα μοντέλα.
Γενικά έχει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμο με το 2.0 ΧΤ.
Η τιμή αυτής της έκδοσης είναι στα 32Κ -
Μήπως κανείς πήγε σε καμιά αντiπροσωπεία να μας πεί αν υπάρχει εκπτωση στον υπάρχον δίλιτρο τούρμπο κι αν έχουν μείνει αυτοκίνητα διαθέσιμα.....?Αν και νομίζω ότι με την ανακοίνωση της κατάργησης του δίλιτρου τούρμπο μάλλον θ αύξησαν την τιμή του παρά θα το δίνουν μ' έκπτωση....
Αυτό βλέπω και στα μεταχειρισμένα απο Γερμανία μερια...
-
Δηλαδή κατεβαίνει στα 26200 ευρώ η φούλ εξοπλισμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού......Δεν μπορώ να πώ ... και το παλιό είναι αλλιώς.....Κάπου είχα διαβάσει οτι με 5 χιλιάρικα κάνεις το ατμοσφαιρικό τούρμπο (συμπεριλαμβάνονται όλα).
Οπότε άν ισχύει αυτό με 31.000 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δηλαδή κατεβαίνει στα 26200 ευρώ η φούλ εξοπλισμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού......Δεν μπορώ να πώ ... και το παλιό είναι αλλιώς.....
Την full εξπλισμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού δεν την έχουν οι κατάλογοι και επιπλέον της μεσαίας που λες εσύ, έχει ηχοσύστημα με 6 ηχεία και sub, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων και σκουρώχρωμη ταπετσαρία όπως και τα υπερτροφοδοτούμενα μοντέλα.
Γενικά έχει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμο με το 2.0 ΧΤ.
Η τιμή αυτής της έκδοσης είναι στα 32Κ -
Το καινούριο με 28900€ δεν έχει ζάντες, δερμ τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ηλιοροφή, cruise controle, cd changer και 3 ηχεία λιγότερα απο την αμέσως επόμενη έκδοση με 3000€ επιπλέον.
πάντως μόνο αυτό και το GV θα έχουν κοντές σχέσεις και τρία διαφορικά -
Aν δεν είχε αυτό το 'νυσταγμένο' βλέμμα (που είπε και κάποιος παραπάνω), μάλλον θα μου άρεσε. Αλλά όπως λέει κι Παύλος, σίγουρα είναι θέμα συνήθειας. Εδώ μας αρέσει το Μεγκάν
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ μας αρέσει το ΜεγκάνΚι ούτε ενας δημοσιογράφος εδω κοντά για να καταγράψει το κοσμοιστορικό αυτό γεγονός!
-
.
Αυτό που μοιάζει να στερείται (βλέποντας τις φωτό), είναι 'χαρακτήρας/προσωπικότητα' κάτι που το σημερινό έχει σε μεγάλες δόσεις IMHO...
.
-
Aν δεν είχε αυτό το 'νυσταγμένο' βλέμμα (που είπε και κάποιος παραπάνω), μάλλον θα μου άρεσε. Αλλά όπως λέει κι Παύλος, σίγουρα είναι θέμα συνήθειας. Εδώ μας αρέσει το Μεγκάν
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΗΘΩΡΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.
CMARIN, ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. -
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΗΘΩΡΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ
Ναι, γιατί σιμπεριφέρεται όπως τα αρπακτικά, κάνουν πως κοιμούνται αλλά αν περάσεις δίπλα τους σε 'τσιμπάνε'...
Έχεις ακούσει περί Q cars;
Τέτοιο είναι σίγουρα το Forester και ειδικά το 2.5 turbo, ήμουν μέσα σε φίλο όταν τα 'έριξε' σε στριφτερό δρόμο σε S4 , φυσικά στην ευθεία μας κατάπιε το Audi, αλλά να έχεις τέτοιο 'αργαλείο' και να σε περάσει στις στροφές - κιόλας - αγροτικό, ντροπή δεν είναι;
JIM -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Το καινούριο με 28900€ δεν έχει ζάντες, δερμ τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ηλιοροφή, cruise controle, cd changer και 3 ηχεία λιγότερα απο την αμέσως επόμενη έκδοση με 3000€ επιπλέον.
πάντως μόνο αυτό και το GV θα έχουν κοντές σχέσεις και τρία διαφορικάόπου βέβαια η ηλιοροφή είναι όλα τα λεφτά(λόγω μεγέθους).
έχω πάρει test drive το ατμοσφαιρικό το οποίο με εξέπληξε και από κατανάλωση (περίμενα περισσότερο από ένα δίλιτρο και δει subaru)αλλά και με την πολύ καλή οδική του συμπεριφορά.Ελπίζω το καλοκαίρι να μπορέσω να το πάρω αφού θεωρητικά η τιμή του παλιού δίλιτρου θα πέσει κι άλλο και με την έλευση του νέου και δυνατότερου με τα 158 άλογα.
προς το παρόν υπομονή
Ανανεωμένο Subaru Forester