-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΓύρισες πουλάκι μου??
-
Ωραία υπογραφή έχετε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία υπογραφή έχετε...Ρίχτους!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία υπογραφή έχετε...
Ρίχτους!!!
Την αλλάξαμε
-
Την άλλαξα εννοείς, αφού με έπρηξες!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την άλλαξα εννοείς, αφού με έπρηξες!που πας κι εσύ τέκνον μου με ιταλικό avatar...;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την άλλαξα εννοείς, αφού με έπρηξες!Ναι αλλα ειπα ευχαριστω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την άλλαξα εννοείς, αφού με έπρηξες!
που πας κι εσύ τέκνον μου με ιταλικό avatar...;
είμαι επίτιμο μέλος!
-
New blood in neighbirhood...
...we are gonna eat fresh meatcome to dady
-
αυτος δεν τρωγεται με τιποτα
-
Τωρα που η τιμη του Picasso επεσε τοοοσο πολυ (εκδοση Line 13.625, Trend 14.835 με το κλειδι στο χερι) συμφερει αραγε η αγορα του για καποιον βεβαια που χρειαζεται τους χωρους του;; Η να προσανατολιστει σε Meriva, Matrix;;
-
Τωρα που η τιμη του Picasso επεσε τοοοσο πολυ (εκδοση Line 13.625, Trend 14.835 με το κλειδι στο χερι) συμφερει αραγε η αγορα του για καποιον βεβαια που χρειαζεται τους χωρους του;; Η να προσανατολιστει σε Meriva, Matrix;;
γνώμη μου είναι εάν δέν κοιτάει ότι βγαίνει άλλο μοντέλο + την μεταπώληση είναι ευκαιρία.
Το Μάτριξ προσωπικά δέν αξίζει,μου θυμίζει την αγορά Λάντα την δεκαετία του 80 διότι ήταν καινούργιο,και ο πολύ κόσμος αγόραζε τότε μεταχειρισμένο. -
Καλημέρα και από μένα, φλερτάροντας τα 40.000χλμ, διαπιστώνω ότι θα χρειαστώ μπροστινούς δίσκους - τακάκια.
Έχει κανένας καμμιά aftermarket δοκιμασμένη πρόταση , χωρίς να πειράξουμε διάμετρο, δαγκάνες κλπ.
Δηλαδή μιλάμε μόνο για δίσκους - τακάκια καλύτερης ποιότητας από τα εργοστασιακά.το αυτοκίνητο είναι XSARA 1.6 VTS με 15΄΄ ζάντες.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
Γύρισες πουλάκι μου??
Γύρισα γύρισα Χρήστο μου! καιρός ήταν!
τώρα έχω χαλαρώσει κ λίγο οπότε από βδομάδα θα κανονίσουμε για Citroen Forum Coffee ή έστω κάποια μάζωξη (για ΣΚ δύσκολο έχω βαφτίσια.... )Καλημέρα σε όλους τους φίλους
Νικόλας -
Τι σου κάνουν όμως μερικές φωτογραφίες.Ξαφνικά συνωστισμός
-
Έχουμε νέο μέλος να βάλω στην 1η σελίδα???
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι σου κάνουν όμως μερικές φωτογραφίες.Ξαφνικά συνωστισμόςΚαι ΤΙ φωτογραφίες κιόλας ...............
-
Γεια σας citroenakes.
Εχω c4 coupe 1.6 vtr pack.
Exete akosei gia mia 'krifi' anaklisi gia ta amortiser? -
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Γεια σας citroenakes.
Εχω c4 coupe 1.6 vtr pack.
Exete akosei gia mia 'krifi' anaklisi gia ta amortiser?Πρέπει να στα ελέγξουν από τα κεντρικά. Εγώ έκλεισα χτές ραντεβού να πάω να τα κοιτάξουν (C4 1.6 VTS). Πάντως, επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την CITROEN HELLAS
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχουμε νέο μέλος να βάλω στην 1η σελίδα???Εεεεεεε Εμενα δε με εχετε βαλει στην πρωτη σελιδα!!! Ελα αντε γραψτε με γρηγοραααα!!!
Γεια σου panc4. Ανακληση δεν γινεται αλλα αν και εσυ ακους ενα τριξιμο απο τα πισω αμορτισερ σου μπορουν να στα αλλαξουν μεσα στην εγγυηση. Τονιζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την αποδοση τους κτλ απλως ακουγεται αυτος ο θορυβος απο τα καλυματα των πισω αμορτισερ και τωρα εχει ερθει καινουργια παρτιδα(μεσα στο μηνα νομιζω) απο Γαλλια που δεν τριζουν.
CITROËN FORUM