-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
ένας παππούς (ποιος τους ανανεώνει το δίπλωμα??)Ποιος τους κάνει τι???
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πάλι καλά να λες που απέφυγες τα χειρότερα...
Τουλάχιστον το κατάλαβε ότι έκανε μ@λ@κία ή σε έβρισε κιόλας;;;;;Όχι! Πάλι καλά που έφυγα πριν προλάβω να τον βρίσω εγώ!
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Πώς θα χαρακτηρίζατε τους οδηγούς, οι οποίοι, για να μή βαράει ο βομβητής της ζώνης ασφαλείας, την έχουν περάσει πίσω απο το κάθισμα και την έχουν μόνιμα κουμπωμένη???? Πώς θα σας φαινόταν ένας απο αυτούς να έχει και κατάστημα που πουλάει αυτοκίνητα?
Σε σχόλιο δικό μου, η απάντηση ήταν 'σιγά μωρε'...Ζώα ζώα ζώα
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Πώς θα χαρακτηρίζατε τους οδηγούς, οι οποίοι, για να μή βαράει ο βομβητής της ζώνης ασφαλείας, την έχουν περάσει πίσω απο το κάθισμα και την έχουν μόνιμα κουμπωμένη???? Πώς θα σας φαινόταν ένας απο αυτούς να έχει και κατάστημα που πουλάει αυτοκίνητα?
Σε σχόλιο δικό μου, η απάντηση ήταν 'σιγά μωρε'...Δική του η ζωή ας την κάνει ότι θέλει. Αρκεί να μη βγεί καμία 'χαροκαμένη μάνα' ή 'η χήρα του άτυχου οδηγού' και να χτυπιέται στα δελτία ειδήσεων για τους κακούς δρόμους και τους ασυνήδειτους οδηγούς.
-
Γυναίκα με Rallye κινούνταν στη μεσαία λωρίδα, κι εγώ στην δεξιά.
Ξαφνικά, κι ενώ είμασταν σχεδόν δίπλα-δίπλα,
ανάβει φλάς και μπαίνει στη δεξιά λωρίδα...Μετά από έναν απότομο ελιγμό που έκανα ,
λίγο ESP και το Golf επανήλθε στη θέση του..ΥΓ. Ξανθιά με κίτρινο Rallye
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πρίν λίγο,είδα εκπαιδευτικό αυτοκίνητο από σχολή οδηγών,στό οποίο ο οδηγός (πρέπει να ήταν καί 'δάσκαλος') οδηγούσε μέ τό κινητό στό αυτί του.Κόντεψε να μας πλευρίσει εν κινήσει.Που να δείτε στην Κάλυμνο που πήγα (κ) φέτος διακοπές, ένας δάσκαλος οδήγησης βαριέται να αλάξει θέση και οδηγεί από τη θέση του συνοδηγού μου το έλεγαν και δε το πίστευα μέχρι που τον είδα με τα μάτια μου. Πολύ γέλιο
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Ðñßí ëßãï,åßäá åêðáéäåõôéêü áõôïêßíçôï áðü ó÷ïëÞ ïäçãþí,óôü ïðïßï ï ïäçãüò (ðñÝðåé íá Þôáí êáß 'äÜóêáëïò') ïäçãïýóå ìÝ ôü êéíçôü óôü áõôß ôïõ.Êüíôåøå íá ìáò ðëåõñßóåé åí êéíÞóåé.
Ðïõ íá äåßôå óôçí ÊÜëõìíï ðïõ ðÞãá (ê) öÝôïò äéáêïðÝò, Ýíáò äÜóêáëïò ïäÞãçóçò âáñéÝôáé íá áëÜîåé èÝóç êáé ïäçãåß áðü ôç èÝóç ôïõ óõíïäçãïý ìïõ ôï Ýëåãáí êáé äå ôï ðßóôåõá ìÝ÷ñé ðïõ ôïí åßäá ìå ôá ìÜôéá ìïõ. Ðïëý ãÝëéï
ÊáëëéèÝá ,ÈçóÝùò, ìÝñá ìåóçìÝñé 4 öïñÝò ...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Πρίν λίγο,είδα εκπαιδευτικό αυτοκίνητο από σχολή οδηγών,στό οποίο ο οδηγός (πρέπει να ήταν καί 'δάσκαλος') οδηγούσε μέ τό κινητό στό αυτί του.Κόντεψε να μας πλευρίσει εν κινήσει.
Που να δείτε στην Κάλυμνο που πήγα (κ) φέτος διακοπές, ένας δάσκαλος οδήγησης βαριέται να αλάξει θέση και οδηγεί από τη θέση του συνοδηγού μου το έλεγαν και δε το πίστευα μέχρι που τον είδα με τα μάτια μου. Πολύ γέλιο
Καλλιθέα ,Θησέως, μέρα μεσημέρι 4 φορές ...
Μα καλα εξυπναδα ειναι αυτο????
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Πρίν λίγο,είδα εκπαιδευτικό αυτοκίνητο από σχολή οδηγών,στό οποίο ο οδηγός (πρέπει να ήταν καί 'δάσκαλος') οδηγούσε μέ τό κινητό στό αυτί του.Κόντεψε να μας πλευρίσει εν κινήσει.
Που να δείτε στην Κάλυμνο που πήγα (κ) φέτος διακοπές, ένας δάσκαλος οδήγησης βαριέται να αλάξει θέση και οδηγεί από τη θέση του συνοδηγού μου το έλεγαν και δε το πίστευα μέχρι που τον είδα με τα μάτια μου. Πολύ γέλιο
το κάνουν κατά κόρον οι 'δάσκαλοι' οδήγησης. Έχω πετύχει αρκετούς κι εγώ
-
Είναι νόμιμο να οδηγεί ο εκπαιδευτής το αυτοκίνητο από τη θέση του συνοδηγού χωρίς τον εκπαιδευόμενο; Κάποιος που ξέρει τον ΚΟΚ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kαι στον Πειραιά υπάρχει ένας τέτοιος...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kαι στον Πειραιά υπάρχει ένας τέτοιος...
1.Kαταρρίπτει την αρχή της αντίφασης: οδηγός και συνοδηγός ταυτόχρονα.
2.Έχει βάσιμη δικαιολογία στους μπάτσους αν τον σταματήσουν για ταχύτητα: 'εγώ δεν ξέρω τίποτα, ο οδηγός έχει την ευθύνη' - 'μα δεν υπάρχει οδηγός '(ενδεικτικό αντιλήψεως μέσου μπάτσου) - 'και τι φταίω εγώ ρε παιδιά, εγώ είμαι συνοδηγός'.
- Συνηθίζει να Γ@Ι/@3Ι τη γυναίκα του ακόμα κι όταν εκείνη βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι νόμιμο να οδηγεί ο εκπαιδευτής το αυτοκίνητο από τη θέση του συνοδηγού χωρίς τον εκπαιδευόμενο; Κάποιος που ξέρει τον ΚΟΚ;Μα δεν χρειαζεται να ξερεις τον ΚΟΚ
Ειναι παρανομο 100%.....
-
Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η μυρτιδιώτισσα. Η εκκλησία δηλαδή, που είναι μεταξύ ΣΕΦ και σταδίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο.
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ (τράγοι για την ακρίβεια) οι παπάδες της εν λόγω εκκλησίας
Επί 3 συνεχείς μέρες (προ-παραμονή, παραμονή και σήμερα), ακούμε ΤΕΖΑ ψαλμωδίες, στο τέρμα τα μεγάφωνα λέμε, πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Και ΚΑΘΕ χρόνο, τα ίδια! ΈΛΕΟΣ πια τα ΖΩΑ!
Τώρα ξέρω πού πάνε τα λεφτά των ενοριτών που μαζεύουν εδώ και 10 χρόνια (:o) για ΔΗΘΕΝ ανέγερση νέου καμπαναριού... σε ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ!
-
Συμφωνώ με αυτά που λες και περαστικά. Μια ερώτηση, έχουν βάλει ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ καμπάνες; (τις καταλαβαίνεις από το περίεργο ρυθμό του χτυπήματος αν ο χειριστής δεν είναι 'έμπειρος' ).
-
Είχαμε κι εμείς στα Καμίνια (Αγ. Ελευθέριος) το ίδιο πρόβλημα.
Πολύ συχνά η 'λειτουργία' να ακούγεται από τα ηχειάκια, πάρα πολύ ενοχλητικά. Ειδικά την Κυριακή πρωϊ που ήθελα να κοιμηθώ, ήταν άστα να πάνε...
Κάποιοι από τους νέους κατοίκους (έχουν ξεφυτρώσει 10 καινούριες πολυκατοικίες τα τελευταία 2 χρόνια) προφανώς διαμαρτυρήθηκαν και τώρα αυτό γίνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.
Το ίδιο και οι 'ηλεκτρικές' καμπάνες, ακούγονται πολύ λιγότερο τώρα. (Οταν είδα, σε ηλικία 15 χρονών, το σύστημα που έχει η εκκλησία για να χτυπάει τις καμπάνες, με timer, προγραμματισμό και επιλογή του ... 'ρυθμού', μού ήρθε κάπως...)
-
Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η μυρτιδιώτισσα. Η εκκλησία δηλαδή, που είναι μεταξύ ΣΕΦ και σταδίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο.ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ (τράγοι για την ακρίβεια) οι παπάδες της εν λόγω εκκλησίας
Επί 3 συνεχείς μέρες (προ-παραμονή, παραμονή και σήμερα), ακούμε ΤΕΖΑ ψαλμωδίες, στο τέρμα τα μεγάφωνα λέμε, πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Και ΚΑΘΕ χρόνο, τα ίδια! ΈΛΕΟΣ πια τα ΖΩΑ!
Τώρα ξέρω πού πάνε τα λεφτά των ενοριτών που μαζεύουν εδώ και 10 χρόνια (:o) για ΔΗΘΕΝ ανέγερση νέου καμπαναριού... σε ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ!
Νομίζω ότι με μια αναφορά στο τοπικό τμήμα το θέμα λύνεται αμέσως...
Mια ποιό extreme λύση αντιποίνων θα ήταν να έβαζες και εσύ Κυριακή πρωί δύο ηχεία στο μπαλκόνι με έναν ιμάμη να ψέλνει για καμμιά ώρα, να δεις εκεί τί έχει να γίνει...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Mια ποιό extreme λύση αντιποίνων θα ήταν να έβαζες και εσύ Κυριακή πρωί δύο ηχεία στο μπαλκόνι με έναν ιμάμη να ψέλνει για καμμιά ώρα, να δεις εκεί τί έχει να γίνει... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η μυρτιδιώτισσα. Η εκκλησία δηλαδή, που είναι μεταξύ ΣΕΦ και σταδίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο.
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ (τράγοι για την ακρίβεια) οι παπάδες της εν λόγω εκκλησίας
Νομίζω ότι με μια αναφορά στο τοπικό τμήμα το θέμα λύνεται αμέσως...
Mια ποιό extreme λύση αντιποίνων θα ήταν να έβαζες και εσύ Κυριακή πρωί δύο ηχεία στο μπαλκόνι με έναν ιμάμη να ψέλνει για καμμιά ώρα, να δεις εκεί τί έχει να γίνει...
Δεν γίνεται τίποτα με το τμήμα, το έχω δοκιμάσει και εγώ και αρκετοί άλλοι.
Όσον αφορά στα αντίποινα που λες, πάλι δεν γίνεται, λόγω της ηχητικής ιδιομορφίας της περιοχής. Μένω ψηλά στην Καστέλλα, αρκετά μακριά και πολύ ψηλότερα από την εκκλήσία, οπότε τους ακούω στη διαπασών, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να με ακούσουν αυτοί, ό,τι ηχεία και να βάλω. Είναι σαν να φωνάζεις από το πιο ψηλό σημείο της Επιδαύρου για να σε ακούσουν στο κέντρο της σκηνής. Αδύνατον.
@leonp: εννοείται ότι έχουν ηλεκτρικές καμπάνες.
-
Όσον αφορά στα αντίποινα που λες, πάλι δεν γίνεται, λόγω της ηχητικής ιδιομορφίας της περιοχής. Μένω ψηλά στην Καστέλλα, αρκετά μακριά και πολύ ψηλότερα από την εκκλήσία, οπότε τους ακούω στη διαπασών, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να με ακούσουν αυτοί, ό,τι ηχεία και να βάλω. Είναι σαν να φωνάζεις από το πιο ψηλό σημείο της Επιδαύρου για να σε ακούσουν στο κέντρο της σκηνής. Αδύνατον.Αμ εισαι και άτυχος!!! Τι να σου κάνουμε!! Πάμε στην λύση ανάγκης λοιπόν, τις ωτοασπίδες!!
Ζώα ζώα ζώα