-
Ξερω οτι αυτο το 4χ108 ειναι το καρε αλλα δεν ξερω τι ειναι το καρε. Οπως το καταλαβαινω ειναι το τετραγωνο που σχηματιζουν τα 4 μπουλονια και η ακομη του τετραγωνου αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Το Bore τι ειναι; Δεν ηξερα οτ γραφει πανω στη ζαντα το offset και το εψαχνα τοσο καιρο. Θα παω να βγαλω μια.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ξερω οτι αυτο το 4χ108 ειναι το καρε αλλα δεν ξερω τι ειναι το καρε. Οπως το καταλαβαινω ειναι το τετραγωνο που σχηματιζουν τα 4 μπουλονια και η ακομη του τετραγωνου αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Το Bore τι ειναι; Δεν ηξερα οτ γραφει πανω στη ζαντα το offset και το εψαχνα τοσο καιρο. Θα παω να βγαλω μια.Γιατι δεν παιρνεις τηλ στα κεντρικα και καθεσαι και βασανιζεσαι;;;;
επίσης δες και αυτο το φορουμ
-
Το Bore τι ειναι;
η τρύπα.
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Το Bore τι ειναι;η τρύπα.
Το ξερω οτι bore σημαινει τρυπα ποια τρυπα δεν καταλαβα! Μηπως εννοειται η τρυπα η κεντρικη που μπαινει ο αξονας;;;; Δεν ειχα σκεφτει οτι διαφερουν σε αυτο τα αυτοκινητα!
-
ναι είναι η τρύπα του κεντρικού άξονα.
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Η αλλαγή είναι μία σκέψη αλλά πήτε μου με τη άλλο αυτοκίνητο συγκρήνετε όταν δέν υπάρχουν τα λεφτά γιά C5Τελικά πάλι σε Citroen καταλήγεις? Δεν μπορείς να την πάρεις με δόσεις αφου αυτήν θές?
-
Ακόμη δέν ξέρω.
Ποιό πολύ σε σχήμα μου αρέσει η C4 cupe και ας θυμίζει Σιβίκ,βλέπουμε. -
H C6 επίσημο αυτοκίνητο της Mostra της Βενετίας. -
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Πως την λενε την κυρια ωρε παιδια????
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Πως την λενε την κυρια ωρε παιδια?????
Βάγγο κάτι λάθος έκανες
Αλήθεια τι κάνεις εδώ? δίνεις το clio κ γλυκοκοιτάς κανά citroen? έτσι έτσιιιι χεχε
-
Περαστικος ειμαι
Την κυρια πως την λενε θα μου πειτε??
-
Maria Grazia Cucinotta
http://www.citroen.com/CWW/fr-FR/NEWS/N ... _STARS.htmEdit: Η άλλη άσχημη στη δεύτερη φωτογραφία είναι κάποια γνωστή του Krusestern.
-
Περαστικος ειμαι
Την κυρια πως την λενε θα μου πειτε??
Πείτε του ρε παιδιά....................... να μάθουμε κι εμείς!!!
-
GRAZIE GRAZIE
Ωρε μια GRAZIA......
Το ενδιαφερον ηταν καθαρα εγκυκλοπαιδικο......
Νικο εσυ πως απο'δω????
-
GRAZIE GRAZIEΩρε μια GRAZIA......
Νικο εσυ πως απο'δω????
Εγω είμαι μέλος!!!
-
Αν βαζετε συχνα τετοιες φωτογραφιες τοτε θα γινω και εγω..........
Α θα το πω και σε 2-3 φιλους μου για να γινουν και αυτοι....
-
GRAZIE GRAZIEΩρε μια GRAZIA......
Νικο εσυ πως απο'δω????
τώρα ποιόν από όλους ρωτάς??? αχαχαχα!!!
αν είναι για εμένα συχνάζω εδώ λόγο της ... 'Τζέσικας' (θυμίσου τον Χάρη ) κ της καλής παρέας -
Τον Κουκ ρωταγα βρε
Εσυ ξερω οτι εισαι θαμωνας.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Maria Grazia Cucinotta
http://www.citroen.com/CWW/fr-FR/NEWS/N ... _STARS.htmEdit: Η άλλη άσχημη στη δεύτερη φωτογραφία είναι κάποια γνωστή του Krusestern.
CITROËN FORUM