-
Φίλε μου πάρτο στην πλάκα γιατί η ζωοκτονία νομίζω επιβάλει ποινή φυλάκισης. Αν είναι δυνατόν!!!
ΥΓ Απορία: αυτή δηλαδή τώρα, ψηφίζει;;;[/quote]
Αγαπάω τα ζώα και δεν επιδιώκω το κακό τους
Ψηφίζει προφανώς εκείνον που την έχει πείσει ότι οι μπάρες στα διόδια ανοίγουν δωρεάν -
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Ψηφίζει προφανώς εκείνον που την έχει πείσει ότι οι μπάρες στα διόδια ανοίγουν δωρεάν
Σιγά το δύσκολο
-
Τις προάλλες πρέπει να πέτυχα την αδερφή της πιό πάνω κοπελιάς με ένα γαλάζιο άστρα τελευταίας γενιάς, ανάποδα στη Μεσογείων στο εμπορικό τρίγωνο ανάποδα στην παλιά λεωφορειολωρίδα... Αφού έκανε 5-6 μανούβρες το γύρισε σωστά και συνέχισε ένα χαριτωμένο ζιγκ ζαγκ στυλ, κορώνα αριστερά, γράμματα δεξιά...
-
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ! οι τρίφες που είναι ικανοί να περιμένουν έως και 1.5 ώρα, έξω από παραλιακά κέντρα, μέχρι να γεμίσουν με πελάτες τα χρέπια τους για την πιό μακρινή διαδρομή. Δηλαδή έαν είσαι μόνος σου, περιμένεις μέχρι να γεμίσει. Ευτυχώς βρήκα ένα φίλο και γλύτωσα απο τους σιχαμένους!! Γι΄αυτό είναι ταξιτζίδες...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ! οι τρίφες που είναι ικανοί να περιμένουν έως και 1.5 ώρα, έξω από παραλιακά κέντρα, μέχρι να γεμίσουν με πελάτες τα χρέπια τους για την πιό μακρινή διαδρομή. Δηλαδή έαν είσαι μόνος σου, περιμένεις μέχρι να γεμίσει. Ευτυχώς βρήκα ένα φίλο και γλύτωσα απο τους σιχαμένους!! Γι΄αυτό είναι ταξιτζίδες...Μα γι'αυτό τωρα τελευταια, όπου μιλαμε για ταξιτζίδες (δλδ τις απειρες περιπετειες κλεψιματος, αναιδειας κλπ κλπ), όλοι μου λένε, 'δεν τα δίνω σε πάρκινγκ??'
-
Σήμερα το πρωί στην έξοδο από παραλιακή προς ποτάμι. Τη στιγμή που βγαίνω από τη στροφή στο σημείο που οι δύο μου λωρίδες ενώνονται με τις άλλες δύο που έρχονται από Πειραιά μοτοσικλέτα on-off ερχόμενη από Πειραιά παράλληλα με μένα παραβιάζει τη διπλή γραμμή που έχει μετά το τέλος της μπαριέρας για 100 μέτρα και γλείφει το αριστερό φτερό μου. Ευτυχώς τον είδα με την άκρη του ματιού μου και ήμουν έτοιμος με το πόδι στο πεντάλ του φρένου. Μετά από το κορνάρισμά μου ήρθε δίπλα και με αγριοκοίταξε. Του φωνάζω 'τη διπλή γραμμή την είδες;'. Επιτάχυνε και μου χάρισε ένα θρασύδειλο κωλοδάχτυλο από απόσταση ασφαλείας, το οποίο φυσικά του επέστρεψα.
Άλλος ένας που συνεχίζει να έχει τη σωματική του ακεραιότητα χάρη στην περιφερειακή μου όραση και τις ικανότητές μου στην ψυχολόγηση των άλλων οδηγών.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σήμερα το πρωί στην έξοδο από παραλιακή προς ποτάμι. Τη στιγμή που βγαίνω από τη στροφή στο σημείο που οι δύο μου λωρίδες ενώνονται με τις άλλες δύο που έρχονται από Πειραιά μοτοσικλέτα on-off ερχόμενη από Πειραιά παράλληλα με μένα παραβιάζει τη διπλή γραμμή που έχει μετά το τέλος της μπαριέρας για 100 μέτρα και γλείφει το αριστερό φτερό μου. Ευτυχώς τον είδα με την άκρη του ματιού μου και ήμουν έτοιμος με το πόδι στο πεντάλ του φρένου. Μετά από το κορνάρισμά μου ήρθε δίπλα και με αγριοκοίταξε. Του φωνάζω 'τη διπλή γραμμή την είδες;'. Επιτάχυνε και μου χάρισε ένα θρασύδειλο κωλοδάχτυλο από απόσταση ασφαλείας, το οποίο φυσικά του επέστρεψα.Άλλος ένας που συνεχίζει να έχει τη σωματική του ακεραιότητα χάρη στην περιφερειακή μου όραση και τις ικανότητές μου στην ψυχολόγηση των άλλων οδηγών.
Σε αυτό το σημαίο θαύμα είναι που δεν έχουν γίνει βαρβάτα σκηνικά. Ο καθένας εκεί κινείται αυτοβουλως και ανάλογα με την... έμπνευση της στιγμής...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σήμερα το πρωί στην έξοδο από παραλιακή προς ποτάμι. Τη στιγμή που βγαίνω από τη στροφή στο σημείο που οι δύο μου λωρίδες ενώνονται με τις άλλες δύο που έρχονται από Πειραιά μοτοσικλέτα on-off ερχόμενη από Πειραιά παράλληλα με μένα παραβιάζει τη διπλή γραμμή που έχει μετά το τέλος της μπαριέρας για 100 μέτρα και γλείφει το αριστερό φτερό μου. Ευτυχώς τον είδα με την άκρη του ματιού μου και ήμουν έτοιμος με το πόδι στο πεντάλ του φρένου. Μετά από το κορνάρισμά μου ήρθε δίπλα και με αγριοκοίταξε. Του φωνάζω 'τη διπλή γραμμή την είδες;'. Επιτάχυνε και μου χάρισε ένα θρασύδειλο κωλοδάχτυλο από απόσταση ασφαλείας, το οποίο φυσικά του επέστρεψα.
Άλλος ένας που συνεχίζει να έχει τη σωματική του ακεραιότητα χάρη στην περιφερειακή μου όραση και τις ικανότητές μου στην ψυχολόγηση των άλλων οδηγών.
Σε αυτό το σημαίο θαύμα είναι που δεν έχουν γίνει βαρβάτα σκηνικά. Ο καθένας εκεί κινείται αυτοβουλως και ανάλογα με την... έμπνευση της στιγμής...
κι ένας άλλος με καινούρια 5άρα BMW, είχε χάσει την έξοδο για ΣΕΦ κι έκανε... όπισθεν στη δεξιά ήθελε να πάει να δει το ματς την προηγούμενη ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 1-3 (ήταν ευρωπαϊκό και δεν ήταν τιμωρημένο το τηγάνι). Και θα τράκαρε και θα έτρωγε την πίκρα μετά
-
Μετα απο βολτα στα Βορεια, παιρνω το αμαξακι μου και ξεκιναω για σπιτι.... απο Κατεχακη.
Στα καλα καθουμενα κ ενω ειμαι με καμια 140αρα στην αριστερι λωριδα πριν την παρατεταμενη αριστερη, βλεπω φωτα να ρχοντε...
Μπα... δεν θα βλεπω καλα... αποκλειετε....
ΩΧ....ρε μαλακα..... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!!!!
ΚΑΙ Ω ΝΑΙ!!!!!!
Καποιος παπαρας, κατεβαινε την Κατεχακη, στην αριστερη λωριδα.....
Α Ν Α Π Ω Δ Α-Κ ενα χτες απογευμα....
Φαναρια Αμφιθεας κ Ποσειδωνος διπλα στη Πιτσα Χατ.
Νισιδα στη μεση για τους προς τα δεξια φευγοντες....Προς Πειραια.
Ενα Ρενο 21 μπροστα μου. 10 μετρα πριν την νισιδα....
Πρασινο, ξεκιναμε, το Ρενο βγαζει αριστερο φλας και περναει την νισιδα
-κοβει για να στριψει μετα την νισιδα
-οπως στριβει, μπαινει ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρευμα.....
Παραλιγο να κοπανησει εναν που εκεινη την ωρα πλησιαζε το φαναρι....Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Κ ενα χτες απογευμα....
Φαναρια Αμφιθεας κ Ποσειδωνος διπλα στη Πιτσα Χατ.
Νισιδα στη μεση για τους προς τα δεξια φευγοντες....Προς Πειραια.
Ενα Ρενο 21 μπροστα μου. 10 μετρα πριν την νισιδα....
Πρασινο, ξεκιναμε, το Ρενο βγαζει αριστερο φλας και περναει την νισιδα
-κοβει για να στριψει μετα την νισιδα
-οπως στριβει, μπαινει ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρευμα.....
Παραλιγο να κοπανησει εναν που εκεινη την ωρα πλησιαζε το φαναρι....Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
Τώρα μου θύμισες το μπατσικό που έκανε αναστροφή πριν μερικά χρόνια στην Ποσειδώνος και σκότωσε ένα παλικάρι με μηχανή. Ξέρει κανείς τι απόγινε με αυτήν την υπόθεση (την έβγαλαν φθηνά με καμιά μετάθεση συνοδευμόενη ενοείται από... εύφημο μνεία;;; )
-
Κάτι τέτοιοιο είχε γίνει και στη βουλιαγμένης έξω απο το ράδιο Αθηναι. Το μπατσικό παραβίασε το κόκκινο, μπήκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω του το μηχανάκι με 2 επιβάτες. Εκεί στο φανάρι και επάνω στο σήμα προτεραιότητας απο κάτω υπάρχουν ακόμα σημειώματα γραμμένα με μαρκαδόρο απο φίλους των παιδιών.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Κάτι τέτοιοιο είχε γίνει και στη βουλιαγμένης έξω απο το ράδιο Αθηναι. Το μπατσικό παραβίασε το κόκκινο, μπήκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω του το μηχανάκι με 2 επιβάτες. Εκεί στο φανάρι και επάνω στο σήμα προτεραιότητας απο κάτω υπάρχουν ακόμα σημειώματα γραμμένα με μαρκαδόρο απο φίλους των παιδιών.Πράγματι... το θέμα είναι όμως τι απέγινε με τους τροχαίους.
-
Αφου και στις δυο περιπτωσεις οι κυριοι μπατσοι ηταν σε 'καταδιωξη'
Χωρις σειρινα και χυρις φαρο..... -
Ουδεμια σημασια εχει αν ηταν σε καταδιωξη. Ακομα και αν ηταν, δεν εχουν δικαιωμα να περνανε κοκκινο η να πηγαινουν αναποδα σε μονοδρομους. Και ολα τα αλλα που εχουν δικαιωμα να κανουν, ΜΟΝΟ αν δεν δημιουργουν κινδυνο για τους υπολοιπους χρηστες του δρομου(ΚΟΚ).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ουδεμια σημασια εχει αν ηταν σε καταδιωξη. Ακομα και αν ηταν, δεν εχουν δικαιωμα να περνανε κοκκινο η να πηγαινουν αναποδα σε μονοδρομους. Και ολα τα αλλα που εχουν δικαιωμα να κανουν, ΜΟΝΟ αν δεν δημιουργουν κινδυνο για τους υπολοιπους χρηστες του δρομου(ΚΟΚ).Σωστό!
Αν είναι ένα ατύχημα που είχε παίξει και στα δελτία ειδήσεων, καταδικάστηκαν σε στερηση βαθμών και φυλάκιση νομίζω!!! -
Περιμένουμε όλοι στο φανάρι και να ο δημόσιος 'χειρηλάτης' (κλεμένο από τον Γ. Καλαμίτση) να μας προσπερνά όλους και να σταματά πάνω στη διάβαση πεζών. Βιαζόταν το χρυσό μου για να λουφάρει μια ώρα νωρίτερα.
Α! μη το ξεχάσω όταν άναψε το φανάρι δε ξεκίνησε αμέσως αλλά με το πάσο του και πολύ απλά αντί να περάσουν 5 αυτοκίνητα πέρασαν 3. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ουδεμια σημασια εχει αν ηταν σε καταδιωξη. Ακομα και αν ηταν, δεν εχουν δικαιωμα να περνανε κοκκινο η να πηγαινουν αναποδα σε μονοδρομους. Και ολα τα αλλα που εχουν δικαιωμα να κανουν, ΜΟΝΟ αν δεν δημιουργουν κινδυνο για τους υπολοιπους χρηστες του δρομου(ΚΟΚ).
Σωστό!
Αν είναι ένα ατύχημα που είχε παίξει και στα δελτία ειδήσεων, καταδικάστηκαν σε στερηση βαθμών και φυλάκιση νομίζω!!!Ακριβώς έτσι. Κανένα απολύτως όχημα, (συμπεριλαμβανομένων των περιπολικών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών κλπ.) δεν δικαιούται να παραβιάζει τον ΚΟΚ. Εάν το κάνουν και εμπλακούν σε ατύχημα, τότε πρέπει να δεχτούν τις συνέπειες του νόμου, όπως όλοι μας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Περιμένουμε όλοι στο φανάρι και να ο δημόσιος 'χειρηλάτης' (κλεμένο από τον Γ. Καλαμίτση) να μας προσπερνά όλους και να σταματά πάνω στη διάβαση πεζών. Βιαζόταν το χρυσό μου για να λουφάρει μια ώρα νωρίτερα.
Α! μη το ξεχάσω όταν άναψε το φανάρι δε ξεκίνησε αμέσως αλλά με το πάσο του και πολύ απλά αντί να περάσουν 5 αυτοκίνητα πέρασαν 3....και έχει και κρατικές πινακίδες το ΖΩΟ
Ακούστε τώρα ΑΥΤΟ:
Περιφερειακός Καρέα (κατεχάκη ring ) σήμερα κατά τις 14:30. Στο φανάρι που ανεβαίνει απο δήμο Υμηττού, τυπάκος με άσπρο βανάκι έχει τσουγκρίσει από πίσω μια κοπέλα με αυτοκίνητο που δεν θυμάμαι, τίποτα σπουδαίο. Τα ΖΩΑ και τα δυό τους, έχουν παρατήσει τα αυτοκίνητα στη μεσαία ( ) και αλλάζουν στοιχεία, ενώ έχει πολύ χώρο να το κάνουν δεξιά Στο συγκεκριμένο σημείο, όλοι πάνε με μ.ω.τ. 80-90 τουλάχιστον, πώς δεν φυτεύτηκε κανείς πάνω τους, θαύμα είναι...
Με πιάνει το φανάρι και σταματάω ακριβώς δίπλα τους. Λέω:
'Δεν κάνετε τα αυτοκίνητα στην μπάντα μην σκοτωθεί κανείς πάνω σας???'
Τυπάκος: 'Άσε μας κι εσύ ρε μεγάλε!'
Εγώ: 'Κάντο στην μπάντα ρε φίλε, τι σου φταίει ο άλλος να σκοτωθεί πάνω σου???'
Τυπάκος: 'Ε, ας σκοτωθεί!'
Εγώ: 'Κάντο στη μπάντα Γ.Τ.Π.Σ.Ρ.Κ. (πολύ βαριά βρισιά, by HUNTER) μην κατέβω και σου γ@@#!#$ω!!!'Αποτέλεσμα: το ΖΩΟ μπήκε στο αμάξι και το έκανε στην άκρη. Δυστυχώς, μερικοί καταλαβαίνουν μόνο από χριστοπαναγίες (ακριβώς όπως τα μουλάρια...)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σωστό!
Αν είναι ένα ατύχημα που είχε παίξει και στα δελτία ειδήσεων, καταδικάστηκαν σε στερηση βαθμών και φυλάκιση νομίζω!!!Ακριβώς έτσι. Κανένα απολύτως όχημα, (συμπεριλαμβανομένων των περιπολικών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών κλπ.) δεν δικαιούται να παραβιάζει τον ΚΟΚ. Εάν το κάνουν και εμπλακούν σε ατύχημα, τότε πρέπει να δεχτούν τις συνέπειες του νόμου, όπως όλοι μας.
O KOK δινει καποιες ελευθεριες στα οχηματα εκτακτης αναγκης, να παραβιαζουν καποια πραγματα. Μεσα σε αυτα ΔΕΝ περιλαμβανεται το κοκκινο, ενω ρητα αναφερει οτι δεν μπορουν να πηγαινουν και αναποδα σε μονοδρομο. Επισης λεει οτι αυτα που επιτρεπεται να παραβιαζουν, μπορουν να το κανουν μονο αν δεν δημιουργουν κινδυνο για τους αλλους. Αν πχ λοιπον παραβιαζαν STOP (το οποιο νομιζω μπορουν να κανουν), δεν τρεχει τιποτα. Αν ομως κανωντας αυτο πεσουν πανω σε καποιον, ακομα και σε καταδιωξη να ηταν η συζητηση τελειωνει εκει (στο οτι προκαλεσαν κινδυνο δηλ.)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Περιφερειακός Καρέα (κατεχάκη ring ) σήμερα κατά τις 14:30. Στο φανάρι που ανεβαίνει απο δήμο Υμηττού, τυπάκος με άσπρο βανάκι έχει τσουγκρίσει από πίσω μια κοπέλα με αυτοκίνητο που δεν θυμάμαι, τίποτα σπουδαίο. Τα ΖΩΑ και τα δυό τους, έχουν παρατήσει τα αυτοκίνητα στη μεσαία ( ) και αλλάζουν στοιχεία, ενώ έχει πολύ χώρο να το κάνουν δεξιά Στο συγκεκριμένο σημείο, όλοι πάνε με μ.ω.τ. 80-90 τουλάχιστον, πώς δεν φυτεύτηκε κανείς πάνω τους, θαύμα είναι...Λογικά τα νεύρα σου, αλλά έχε υπ'όψην σου πως: α) σε περίπτωση ατυχήματος, ειδικά όταν δεν φταις και ο υπαίτιος είναι κανένας τρόμπας, είναι ανθρώπινο και αναμενόμενο να τ'ακούσουν οι υπόλοιποι ενώ τα νεύρα σου έχουνε γίνει τσατάλια και β) αν καλέσεις Τροχαία να καταγράψει το συμβάν (από τα λίγα που είναι χρήσιμοι) πρέπει θεωρητικά (by the book) τα οχήματα να μείνουν στη θέση ακριβώς μετά το ατύχημα. Λίγη επιήκεια λοιπόν, ακόμα και αν από τα μάτια του αντικειμενικού τρίτου παρατηρητή έχετε δίκιο.
Ζώα ζώα ζώα