-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ρε παιδιά, κάτοχοι rx-8, στήσατε τον άνθρωπο στον τοίχο, λες και είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα προβλήματα του αυτοκίνητου!Ο babbis απλώς έκανε μια σταχυολόγηση των προβλημάτων-παραπόνων, που οι ίδιοι έχετε γράψει στο forum του ρχ κλαμπ!
Ηρεμία!
Όχι μόνο αυτό.
Όταν οι ίδιοι ξεκινάνε αυτο το thread στο 4Τροχοί φόρουμ ρωτώντας γιατί ένα από τα πιο έγκυρα Ελληνικά περιοδικά 'θάβει' το αγαπημένο τους αμάξι είναι σαν να λένε 'Για πείτε μας κι εσείς τι αρνητικά βρίσκετε?'
Ουσιαστικά είναι 'πρόσκληση για θάψιμο'!!
Αλλά καλοπροαίρετο θάψιμο που πιστεύω ότι έκανα εγώ σημειώνοντας** και τα θετικά του**, αλλά και τιμώντας τους κατόχους του χαρακτηρίζοντας τους 'Ψαγμένους' και 'fun-to-drive' οδηγούς.
Και φυσικά αντιπαρέβαλα και το αμάξι μου (άμεσο ανταγωνιστή) λέγοντας για κακή τιμή μεταπώλησης, για περιπτώσεις καμμένου λαδιού σε πολλά παλιά και νέα Alfa Romeo, υψηλές καταναλώσεις για τα προ JTS μοντέλα και το κακό όνομα της φίρμας στην αξιοπιστία που βέβαια έχει βελτιωθεί αλλά πάλι φοβίζει τον κόσμο.
Το κακό και προκλητικό θα ήταν άσχετος ων να ξεκινούσα εγώ το thread 'θαβοντας την περιουσία των άλλων' από ζήλια ή εμπάθεια κλπ.
Αλλά από ότι είδα το thread το άνοιξε ο nickpaip φίλος του RX8!
Υ.Γ. Το σκυλάκι στο Avatar σού είναι ιδιο με αυτό που έχουμε στο πατρικό της γυναίκας μου!!
-
Παιδια δεν εχω ρχ-8 και οντως ειναι λιγο ασχημο να εχει τοσα προβληματα. Ομως οποιος δινει 30.000 και πλεον ευρο εχει και τα λεφτα να πληρωσει και τις ζημιες (αν εχει τελειωσει η εγγυηση). Το κακο ειναι να παιρνεις fiat,alfa romeo και οτιδηποτε ιταλικο και να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο,γιατι στην ουσια ακομα και 500 χμ να εχει ειναι σαν να εχει κανει 500.000χμ .Και το κακο ειναι οτι οι ανθρωποι που τα παιρνουν δεν εχουν λεφτα για να επιδιορθωσουν τις ζημιες.Κατα την αποψη μου τα προβληματα που παρουσιαζει το ρχ-8 ειναι ψιχουλα μπροστα στα προβληματα των ιταλικων. Φυσικα και τα γαλλικα δεν πανε πισω.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ OFF TOPIC. -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Υ.Γ. Το σκυλάκι στο Avatar σού είναι ιδιο με αυτό που έχουμε στο πατρικό της γυναίκας μου!!Mα, στο πατρικό της γυναίκας σου είναι!Εσύ, που ήσουν;
Αστειεύομαι babbis, χωρίς παρεξήγηση ε;
Επί του θέματος, μην απολογείσαι στον καθένα, που πιάνεται από τα λεγόμενά σου, και ενοχλείται, εσύ καλά τα λες...
-
Υ.Γ. Το σκυλάκι στο Avatar σού είναι ιδιο με αυτό που έχουμε στο πατρικό της γυναίκας μου!!
Mα, στο πατρικό της γυναίκας σου είναι!Εσύ, που ήσουν;
Αστειεύομαι babbis, χωρίς παρεξήγηση ε;
ΟΥΡΑΝΙΑΑΑΑ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ!!!
Επί του θέματος, μην απολογείσαι στον καθένα, που πιάνεται από τα λεγόμενά σου, και ενοχλείται, εσύ καλά τα λες...
[/quote]
Έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι με πιάνει
Το κακο ειναι να παιρνεις fiat,alfa romeo και οτιδηποτε ιταλικο και να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο,γιατι στην ουσια ακομα και 500 χμ να εχει ειναι σαν να εχει κανει 500.000χμ .
Τime Rift ahead of us captain, entering time displacement distortion!! Chronotron Particles emission , raise shields to compensate!!
(Διάλογος από Star Trek σε φαινόμενα χρονικής μετατόπισης)
-
Babbi , δεν εχω το 'κουραγιο' να απντησω στα μαρυσκελη σου posts ...
απλα σου διεκρινιζω πως δεν σου επιτιθεμαι ....
Αντικρουω τις συμπερασματικα 'λαθεμενες' η εστω υπερβολικες αποψεις ...και επτρεψε μου να εχω καλυτερη κριση απο εσενα οντας κατα το παρελθον κατοχος του αυτοκινητου ...
ΔΕΝ εχω συμφεροντα ... ΔΕΝ με πληρωνει η mazda ... ΔΕΝ πληγωνεται ο εγωισμος μου διαβαζωντας κρισεις για το rx8 ... ΔΕΝ ειμαι πωλητης rx8 ....
Ειμαι ενας ανθρωπος που ζω καθημερινα το αυτοκινητο με τον ενα η τον αλλο τροπο και πιστευω πανω στα θεματα του wankel εχω πολλαπλασια εμπειρια απ`οτι εσυ (οπως εσυ σε θεματα alfa , απο εμενα) ... Για αυτο επτρεψε μου καλοπροαιρετα να σου πω πως εχεις αναγει ΛΑΘΟΣ συμπερασματα για την αξιοπιστια του αυτοκινητου ....
Προβληματα ?? Φυσικα και εχει ... Οπως και ολα τα αυτοκινητα ομως ...
Δεν υπαρχει κατι αξιομνημονευτο η ξεχωριστο το οποιο θα πρεπει να 'στιγματισει' την αξιοπιστια του αυτοκινητου ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟ ... καλως η κακως ...
Φιλικα
Χαρης -
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Προβληματα ?? Φυσικα και εχει ... Οπως και ολα τα αυτοκινητα ομως ...Αγαπητέ Blacktan προβλήματα ΔΕΝ έχουν όλα τα αυτοκίνητα!
Και με τέτοια συχνότητα. -
Τime Rift ahead of us captain, entering time displacement distortion!! Chronotron Particles emission , raise shields to compensate!!
(Διάλογος από Star Trek σε φαινόμενα χρονικής μετατόπισης)[/quote]
Eλα ρε συ ειμαι και εγω φανατικος οπαδος των σειρων star trek
Παντως μιας και μιλαμε για σειρες επιστημονικης φαντασιας ειναι στην σφαιρα της φαντασιας το γεγονος οτι εταιρειες οπως alfa romeo,fiat k.t.l συνεχιζουν να υπαρχουν. Αντε να φευγουν σιγα σιγα. Εκανε την αρχη η ροβερ.
Παλι εκτος topic eimai . -
Αγαπητέ Blacktan προβλήματα ΔΕΝ έχουν όλα τα αυτοκίνητα!
Και με τέτοια συχνότητα.αυτο πως τεκμηριωνεται ??
επειδη το λες εσυ ? επειδη το λεω εγω ? επειδη το γραφει ενα forum ?? -
Αγαπητέ Blacktan προβλήματα ΔΕΝ έχουν όλα τα αυτοκίνητα!
Και με τέτοια συχνότητα.αυτο πως τεκμηριωνεται ??
επειδη το λες εσυ ? επειδη το λεω εγω ? επειδη το γραφει ενα forum ??Kαταρχάς κάνεις το σοβαρό λάθος να προβείς σε μία επαγωγική γενίκευση, που όπως όλες οι επαγωγικές γενικεύσεις είναι επισφαλής, υπό την έννοια, ότι αγνοεί πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις, που αντίκεινται σε αυτή.
Για να εκλαικεύσω λίγο:
Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας είδος σκύλου, που του αρέσει να κοιτάζεται στον καθρέφτη, αυτό δεν συνεπάγεται ότι όλοι οι σκύλοι αρέσκονται να βάφονται και να χτενίζονται πριν βγουν βόλτα.
Υπό την ίδια έννοια, το να βγάζει ένα αυτοκίνητο τόσα προβλήματα, δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις την απλότητα του συλλογισμού.
Μπορείς να βρεις (επειδή θέλεις και απτή τεκμηρίωση) εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς, οι οποίοι οδηγούν αυτοκίνητα, που δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
Από την άλλη υπάρχουν αυτοκίνητα, τα οποία, πάσχουν από βλάβες ήσσονος σημασίας, από ελαττωματικά εξαρτήματα, τα οποία αντικαθίστανται στα πλαίσια της εγγύησης και με την πρώτη ευκαιρία ανάκλησης.
Υπάρχουν και άλλα, που πάσχουν από σοβαρότερες αβλεψίες (...), και τα οποία επίσης ανακαλούνται.
Εν τέλει, υπάρχει μία διαβάθμιση στις βλάβες, από ανύπαρκτες έως ασήμαντες, έως σοβαρές, έως επικίνδυνες.Το λάθος της Mazda ήταν ότι επέλεξε να παράξει το ρχ-8 σε τεράστιους αριθμούς (ο κάθε πικραμένος μπορεί και κάνει τη φιγούρα του με 30 ψωροχιλιάρικα), και μία προφανής επίπτωση ήταν η ελλιπής προσοχή στη λεπτομέρεια (και όχι μόνο).
-
Babbi , δεν εχω το 'κουραγιο' να απντησω στα μαρυσκελη σου posts ...απλα σου διεκρινιζω πως δεν σου επιτιθεμαι ....
Αντικρουω τις συμπερασματικα 'λαθεμενες' η εστω υπερβολικες αποψεις ...και επτρεψε μου να εχω καλυτερη κριση απο εσενα οντας κατα το παρελθον κατοχος του αυτοκινητου ...
ΔΕΝ εχω συμφεροντα ... ΔΕΝ με πληρωνει η mazda ... ΔΕΝ πληγωνεται ο εγωισμος μου διαβαζωντας κρισεις για το rx8 ... ΔΕΝ ειμαι πωλητης rx8 ....
Ειμαι ενας ανθρωπος που ζω καθημερινα το αυτοκινητο με τον ενα η τον αλλο τροπο και πιστευω πανω στα θεματα του wankel εχω πολλαπλασια εμπειρια απ`οτι εσυ (οπως εσυ σε θεματα alfa , απο εμενα) ... Για αυτο επτρεψε μου καλοπροαιρετα να σου πω πως εχεις αναγει ΛΑΘΟΣ συμπερασματα για την αξιοπιστια του αυτοκινητου ....
Δεν υπαρχει κατι αξιομνημονευτο η ξεχωριστο το οποιο θα πρεπει να 'στιγματισει' την αξιοπιστια του αυτοκινητου ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟ ... καλως η κακως ...
Φιλικα
ΧαρηςAγαπητέ blacktan δέχομαι και μου αρέσει η διαφωνία και πιστεύω ότι αυτό ο ποστ είναι πολύ πιο φιλικό και χαμηλών τόνων από το προηγούμενο, και δεν επιτίθεται σε μένα προσωπικά αλλά στις απόψεις μου. Αυτό είναι η ουσία του διαλόγου
Φιλικά Μπάμπης
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τime Rift ahead of us captain, entering time displacement distortion!! Chronotron Particles emission , raise shields to compensate!!(Διάλογος από Star Trek σε φαινόμενα χρονικής μετατόπισης)
Eλα ρε συ ειμαι και εγω φανατικος οπαδος των σειρων star trek
[/quote]Sorry για το off-topic αλλά για να μην ανέβουν οι τόνοι:
Αγαπημένος captain: Piccard
Αγαπημένος ήρωας : Data
Αγαπημένη σειρά: Voyager -
Θα διαφωνήσψ μακράν καλύτερη σειρά Star Trek το Next Generation και μετά το επίσης εκπληκτικό Deep Space Nine... Το Voyager μετά το 3-4ο Season το 'χασε κατα τη γνώμη μου...
Sorry για το off topic, αλλα ειμαι τρελλαμένος trekkie και δεν μπορούσα να αντισταθώ!
'Mr. LaForge, divert all emergency power to the shields!'
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Θα διαφωνήσψ μακράν καλύτερη σειρά Star Trek το Next Generation και μετά το επίσης εκπληκτικό Deep Space Nine... Το Voyager μετά το 3-4ο Season το 'χασε κατα τη γνώμη μου...Sorry για το off topic, αλλα ειμαι τρελλαμένος trekkie και δεν μπορούσα να αντισταθώ!
'Mr. LaForge, divert all emergency power to the shields!'
main computer is off-line, turning to manual
-
Τωρα που το γυρισατε στο Star Trek εγω με ποιον θα 'τσακωνομαι' ??
@pai mei
'Υπό την ίδια έννοια, το να βγάζει ένα αυτοκίνητο τόσα προβλήματα, δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα. 'Συμφωνουμε ... στο 'γυρναω πισω' λοιπον και σου λεω ...
Επειδη 3 RX8 στο συνολο των 400 περιπου που συμμετεχουν οι ιδιοκτητες τους στο forum μας εμφανισαν καποιες δυσλειτουργιες στον τομεα συπμπλεξης αποσυμπλεξης , δεν σημαινει πως το Rx8 εχει προβλημα στο σασμαν του ...Οσο για τους 'πικραμενους' την φιγουρα και τα 30 ψωροχιλιαρικα , προφανως και αντιπαρερχομαι ...
-
Τωρα που το γυρισατε στο Star Trek εγω με ποιον θα 'τσακωνομαι' ??@pai mei
'Υπό την ίδια έννοια, το να βγάζει ένα αυτοκίνητο τόσα προβλήματα, δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα. 'Συμφωνουμε ... στο 'γυρναω πισω' λοιπον και σου λεω ...
Επειδη 3 RX8 στο συνολο των 400 περιπου που συμμετεχουν οι ιδιοκτητες τους στο forum μας εμφανισαν καποιες δυσλειτουργιες στον τομεα συπμπλεξης αποσυμπλεξης , δεν σημαινει πως το Rx8 εχει προβλημα στο σασμαν του ...Οσο για τους 'πικραμενους' την φιγουρα και τα 30 ψωροχιλιαρικα , προφανως και αντιπαρερχομαι ...
Δεν είπε κανείς ότι ΟΛΑ τα RX-8 αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Εμφανίστηκαν μερικές περιπτώσεις (αρκετές; όχι αρκετές; όπως το βλέπει κανείς), κανείς δεν έχει επίσημα στοιχεία, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποσοστά επί του συνόλου.
Σε λίγα χρόνια, που θα γίνουν οι έρευνες αξιοπιστίας, ήμαστε σε θέση να συζητήσουμε με τεκμήρια...Υπερβολικά τα σχόλια μου πράγματι ως προς τους πιθανούς λόγους αγοράς του αυτοκινήτου. Αντικατοπτρίζουν όμως -δυστυχώς- ένα πολύ μεγάλο μέρος της πραγματικότητας.
-
Σε λίγα χρόνια, που θα γίνουν οι έρευνες αξιοπιστίας, ήμαστε σε θέση να συζητήσουμε με τεκμήρια...συμφωνουμε !!!!!
απλα εσυ (και ο Μπαμπης και οσοι αλλοι πιθανως εχουν παρεξηγησει το rx8 ) παρουσιαζεις 2-3 περιπτωσεις απο αυτα που εχεις διαβασει και εγω σου αντιπροτεινω τις υπολοιπες 397-898 απο αυτες που ζω καθημερινα ...
εκει θελω να σταθω ....
-
Τωρα που το γυρισατε στο Star Trek εγω με ποιον θα 'τσακωνομαι' ??Mαμά Μαμά τα αλλά πιζιά δεν μι παίζουνε
Πάντως είναι ωράιος ο χαβαλές μετά την κόντρα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως μιας και μιλαμε για σειρες επιστημονικης φαντασιας ειναι στην σφαιρα της φαντασιας το γεγονος οτι εταιρειες οπως alfa romeo,fiat k.t.l συνεχιζουν να υπαρχουν. Αντε να φευγουν σιγα σιγα. Εκανε την αρχη η ροβερ.
Παλι εκτος topic eimai .ρε συ ασε να παρουνε οι αλφιστες μια ανασα.. τι 'σαι συ ρε γαυρε!!?!
-
Tους αλφιστι δεν τους αφηνω,γιατι ειχαμε παλια μια αλφα 33 που με εκανε να μισησω τα αμαξια. Παρουσιαζε παντου προβληματα. Απο κινητηρα μεχρι τις λαμπες
-
Ωχ, προβλέπω 'μάχη'...
Γιατί οι 4Τ "θάβουν" το RX-8 Challenge;