-
βρε με sko(r)da σας...αν δεν υπήρχε η rs έκδοση θα τα βλέπαμε μόνο σε ταξι.
mazda 6 και απο εμένα καθαρά για λόγους αισθητικής (απο μηχανικα δεν ξέρω δεν έχω οδηγήσει κανένα πλην του octavia)
στα + επίσης το ότι δεν κυκλοφορούν πολλά και δεν είναι γερμανικό..(εν΄τάξει είμαι λίγο κομπλεξικός)
-
δεν εχεις κι αδικο ρε face..
το superb που εχω εγω, ενω ειναι αρτιο αυτοκινητο και πραγματικα κελεπουρι για τα λεφτα του, ζητημα να το εχουνε αλλοι 5 ι.χ.
ολα τα υπολοιπα ταξι..
prejudism..ομως αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι εξαιρετικα αυτοκινητα και εχουνε απο τα καλυτερα value for money.
-
Για να έχουμε και μια γεύση από την άλλη πλευρά του ατλαντικού οπου το V6 κυριαρχεί ……
http://forum.mazda6club.com/index.php?showtopic=23608
Εκτός αυτού το 6 είναι αυτοκίνητο με μεγάλες δυνατότητες βελτιώσεις και όπως είναι γνωστό για όλα τα αυτοκίνητα τις προέλευση του κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα την αξία μεταπώλησης ακόμα και με 100.000 χλμ +
-
posh katalanwlh exei to Mazda 6???
Stin ekthesi twra thessaloniki, exei kai 1500 eurw ekptwsh.
To Octavia 5 exei 1200 eurw ekptwsh. Kai to Passat tipota.
0 ekptwsh -
ομως αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι εξαιρετικα αυτοκινητα και εχουνε απο τα καλυτερα value for money.
το ξέρω απο φίλο κολλητό με rs octavia..
ειδικά με το value 4 money καρασυμφωνώ..
λίγο το design πρέπει να φτιάξουν τώρα..λιγουλάκι όχι πολύ... ...
να σταματήσεις και εσύ να μαθαίνεις όλα τα links με τις νεκροφόρες που σου πασάρουν κατι Krusenstern και δεν συμμαζέυεται.... θα αρχίσεις την εμπορία έτσι όπως πάνε...
sorry για το off-topic...
-
Πέρασα χτές απο την αντιπροσωπεία Skoda της Πάτρας και κοίταξα το καινούριο Octavia.
Απο πλευράς ποιότητας, συναρμογής, πλαστικών κ.λ.π. μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα. Σίγουρα το πιο ποιοτικό εσωτερικό στα λεφτά αυτά (μου φάνηκε λίγο καλύτερο απο του Γκολφ 5). Μπράβο στη Skoda.
P.S. Κορυφαίος επίσης ο ήχος των πορτών στο κλείσιμο...
-
Stin ekthesi twra sti thessaloniki, exei kai 1500 eurw ekptwsh.
0 ekptwsh -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πέρασα χτές απο την αντιπροσωπεία Skoda της Πάτρας και κοίταξα το καινούριο Octavia.Απο πλευράς ποιότητας, συναρμογής, πλαστικών κ.λ.π. μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα. Σίγουρα το πιο ποιοτικό εσωτερικό στα λεφτά αυτά (μου φάνηκε λίγο καλύτερο απο του Γκολφ 5). Μπράβο στη Skoda.
P.S. Κορυφαίος επίσης ο ήχος των πορτών στο κλείσιμο...
Συμφωνώ απόλυτα. Πριν δυο μέρες πήγα και είδα το οκτάβια 5, αφού πρώτα πήγα και μπάνισα το γκολφ
-
ωρε, παει..... χτυπησε virus τα μελη του φορουμ..
-
apantiste sta nea stoixeia pou edwsa
pws mporw na balw psifoforia edw? -
θα κανεις edit το πρωτο-πρωτο ποστ και θα επιλεξεις 'ψηφοφορια/δημοψηφισμα'
θα προσθεσεις σιγα-σιγα και προσεχτικα τις επιλογες μια-μια
αμα τα κανεις σκ@τ@ θα βγουνε διπλες-τριπλες οι επιλογες και θα ειναι αχρηστο.. οποτε λαου-λαου
α, και γραφε ελληνικα
-
ψηφίστε παρακαλω στην πρωτη σελίδα
Οποιος θέλει λεει και για τις εκπτώσεις γιατί μπορεί να συμφέρει κτλ
και καποιος να μου την κατανάλωση του Μazda 6 1,8 -
Ο χρήστης martiniskiss έγραψε:
0 ekptwshΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.
ΤΟ 2.0 ΕΧΕΙ ΜΑΧ 10.6 Lt/100 ΤΙΜΗ 23.000€ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΟ 1.8 ΕΧΕΙ ΜΑΧ 9,8 Lt/100 ΤΙΜΗ 22.000€ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ -
Ο χρήστης retal29 έγραψε:
ΤΟ 2.0 ΕΧΕΙ ΜΑΧ 10.6 Lt/100 ΤΙΜΗ 23.000
-
Κι εγώ στο 1,8 μέσα στην πόλη με ήρεμη οδήγηση βλέπω τουλάχιστον 9,5-10, σε εθνική με το cruise στο on και 140 γύρω στα 7-7,5 και όταν έχω 'όρεξη' φτάνει ακόμα και τα 12-12,5.
-
για το 1,8 μιλαμε πάντα. πειτε και για τα αλλα δυο στην ψηφοφορια. και ψηφίστε κιολας και πειτε πιο και γιατί!!!!
-
μολις χθες πηρα την μικροτερη καταναλωση απο το 6 μου(1. και ηταν 10.58 λ/100χλμ.η μικροτερη που εχω δει ποτε.καθημερινα κανω γυρω στα 60 χλμ εθνικη για να παω στην δουλεια μου και καμια 10αρια μεσα στην πολη.βεβαια δεν ειμαι και ο πιο συνετος οδηγος στο πατημα του γκαζιου και στην εθνικη δεν πεφτω κατω απο 160.οποτε δεν ειναι και πολυ αντιπροσωπευτικο αυτο που λεω.με cruise control στα 150 και με κλιμα στην εθνικη μου δειχνει γυρω στα 8 λιτρα.ολα αυτα που λεω παντα με κλιματισμο ανοικτο.
-
ΤΟ 2.0 ΕΧΕΙ ΜΑΧ 10.6 Lt/100 ΤΙΜΗ 23.000€ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΟ 1.8 ΕΧΕΙ ΜΑΧ 9,8 Lt/100 ΤΙΜΗ 22.000€ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ*ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΑΧ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ AVERAGE ΑΠΟ TRIP CONTROL *
-
ΤΟ 2.0 ΕΧΕΙ ΜΑΧ 10.6 Lt/100 ΤΙΜΗ 23.000
-
Ποιός άλλος ψήφισε Passat;
Mazda 6, VW Passat h Octavia 5???? GIATI?