Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κι όλο κλαίνε τα McLaren-άκια στου Βελγίου τα χαντάκια!
Αυτό που με εντυπωσιάζει από όλη την ομάδα της Renault και την πλειοψηφία των υποστηρικτών της, είναι που εδώ και 7-8 αγώνες χαίρονται και πανυγηρίζουν γιατί τρώνε λίγες φάπες από την McLaren και όχι πολλές.
Δεν χαιρονται επειδη τρωνε λιγες φαπες, αλλά επειδή ειναι γελοια και αυτοκαταστροφική η McLaren.Τι να κάνουν δηλαδή? Να στεναχωρηθούν και να συμπάσχουν?
Να πω την αληθεια οταν εβλεπα τον Alonso, που ακομα απεχει παρα μα παρα πολυ απο τον Kimi, να πανηγυριζει στην καμερα δειχνοντας με τα δαχτυλα του τις νικες του οταν ο Φινλανδος εμεινε 1 γυρο απο το τελος, το μονο που καταλαβα ειναι το ποσο γελοιος ειναι. Απο εκεινον τον αγωνα κ μετα μονο αρνητικα συναισθηματα μου δημιουργησε.
Ας χαρει (κ καλα θα κανει) αλλα να ξερει να παραδεχθει πως κερδισε επειδη του εκατσε, λογω της ατυχιας του αλλου. Γιατι απλουστατα δεν τον κερδισε στα ισια μεσα στην πιστα αλλα μονο οταν χτυπησε η θεα τυχη.
Απλα δεν ειναι καθολου σοβαρος!
Οτι κ να μου λετε φετος δεν θα χε καμια μα απολυτως καμια πιθανοτητα τιτλου χωρις τις ατυχιες του Kimi. Κ ναι για τον οδηγο ατυχια ειναι η εγκαταλειψη που δεν περιλαμβανει δικο του οδηγικο λαθος!
Ακριβώς η συγκεκριμένη σκηνή ήταν που έσβησε και για εμένα τον Alonso απ' τη λίστα με τους μεγάλους πιλότους. Για το Nurburgring μιλάς, έτσι; Είναι εκείνο που λέμε, ότι το παιδάκι νομίζει πιθανότατα ότι παίζει ακόμα με τα φιλαράκια του στην Ισπανία. Άλλο να περνάς στον τελευταίο γύρο τον αντίπαλό σου και άλλο να καταρρέει η ανάρτησή του και από καθαρή τύχη να περνάς πρώτος! Και μην πείτε για ρίσκα, 4 χιλιόμετρα ήταν ακόμα, ήταν θέμα τύχης αν θα τα έβγαζε ή όχι, κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει κάτι τέτοιο!
Δηλαδή ο Schumacher στη Γαλλία πριν 3 χρόνια, στα λάδια του Panis 2 γύρους πριν το τέλος και πάλι ο ίδιος, όταν έμεινε το αμάξι του Hakkinen από μοτέρ στον τελευταίο γύρο (δεν θυμάμαι πότε και που), τι έπρεπε να κάνει; Να βγει και απ' το αμάξι να πανηγυρίσει επί τόπου; Είπαμε, καλή η αυτοπεποίθηση, αλλά τουλάχιστον να αναγνωρίζουμε και μερικά πράγματα.
Το φετεινό πρωτάθλημα να το χαίρεται ο Alonso. Ο Kimi θα πάρει το πρωτάθλημά του, ισοπεδώνοντας στα ίσια τον ανταγωνισμό. Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι την ταχύτητα την έχει! Αν έχει και την τύχη...