-
Κι όλο κλαίνε τα McLaren-άκια στου Βελγίου τα χαντάκια!
Τι να πει κι ο Alonso και τι ο Briatore... πρωτάθλημα τους δίνουμε κι αυτοί το φτύνουν! Μήπως να μην κατέβει η Renault στη Βραζιλία??
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλά, για τον Alonso δεν κάνω ούτε λόγο... Να το πάρει το πρωτάθλημα να το χαίρεται. Τον πέρασε στα ίσια και ο Klien που ήταν ένα γύρω πίσω.Πάμε στο Montoya... Ρε παιδιά, είναι σοβαρό το άτομο; Ο Pizzonia είναι πίσω ένα γύρω. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ, τι έγινε;;; Ρισκάρεις τίποτα;
no comment!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ή απλά δεν γινόταν να μπούνε και οι 2 στον ίδιο γύρο..
προφανώς και καλά έκαναν και έβαλαν το κίμι μετά - και μη ξεχνάμε ότι ο Μοντόγια είπε ότι θα βοηθήσει το Κίμι....
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Κι όλο κλαίνε τα McLaren-άκια στου Βελγίου τα χαντάκια!Τι να πει κι ο Alonso και τι ο Briatore... πρωτάθλημα τους δίνουμε κι αυτοί το φτύνουν! Μήπως να μην κατέβει η Renault στη Βραζιλία??
Καλά, για τον Alonso δεν κάνω ούτε λόγο... Να το πάρει το πρωτάθλημα να το χαίρεται. Τον πέρασε στα ίσια και ο Klien που ήταν ένα γύρω πίσω.
Πάμε στο Montoya... Ρε παιδιά, είναι σοβαρό το άτομο; Ο Pizzonia είναι πίσω ένα γύρω. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ, τι έγινε;;; Ρισκάρεις τίποτα;
no comment!
Δηλαδή τι σχόλιο θα έκανες; Κάνεις ένα quote και πετάς ένα no comment για ποιο λόγο; Για να κάνεις εντύπωση; Για να προκαλέσεις; Προσωπικά δεν κατάλαβα καν αν συμφωνείς μαζί μου ή διαφωνείς...
-
Και κάτι ακόμα... Ο Kimi μετά που μπήκε ο Juan για πιτ στοπ έκανε έναν απίστευτο γύρο 1.53.xxx. Και το πιτ του ήταν 1' ταχύτερο. Αρκούσαν αυτά για να περάσει πρώτος, δεν χρειαζόταν βοήθεια από κανέναν.Ας πάμε λίγους γύρους πίσω όταν ήταν ακόμα ο Ralf 2ος. Κατ' αρχήν δεν ξέρω αν έγινε τίποτα μεταξύ τους μέσω της ομάδας και το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Απλά θα σταθώ στο γεγονός ότι δεν χρειαζόταν κάποια βοήθεια ο Raikkonen σήμερα. Η διαφόρα μεταξύ Μontoya-Raikkonen από τη στιγμή που ο μικρός Schumacher βρέθηκε ανάμεσά τους ήταν στα 7 sec (λίγο πάνω, λίγο κάτω). Μόλις ο Ralf μπήκε στα pits ο Raikkonen, ξαφνικά, άρχισε να κερδίζει 1 ολόκληρο sec στον γύρο και μάλιστα σε κάποια φάση κέρδισε 1.7 απέναντι στην άλλη Mclaren που μέχρι εκείνη την ώρα την οδηγούσε ένας αλάνθαστος Montoya. Όπως είπα και πριν αυτό το αναφέρω λόγω της βοήθειας που είπατε. Εγώ πιστεύω (άποψη μου) ότι σήμερα ο Montoya μπορούσε να κερδίσει αλλά τελικά δεν έγινε για διάφορους λόγους.
-
Ο Pizzonia έφταιγε.
1)Αν και πιο γρήγορος δεν τον πέρασε καθαρά και μάλιστα τον βρήκε στον πίσω δεξί τροχό. Δηλαδή ούτε που έφτασε στο μέσο του μονοθεσιού του Μοντόγια.
2)Μπορούσε να περιμένει 2-3 στροφές πιο μετά να τον περάσει στο Bus-stop chicane.
3)Όταν είσαι γυρό πίσω, οφείλεις να προσέχεις αυτούς που σε αφήσανε γυρό πίσω. -
Επίσης όσοι πιστέυετε πως ο μοντυ πήγαινε 100% σας παραπέμπω στον προηγούμενο αγώνα. Και το οτι πήγαινε βόλτα φάνηκε στο πόσο εύκολα τον έφτασε ο ΡΣ. Εκεί ο μοντυ έπρεπε να φυλάξει την θέση του αλλα να περιμένει και τον κιμι. Γιαυτό και βλέπαμε την διαφορα με τον ΡΣ να πάιζει από 1.5 sec έως μερικά δέκατα. Ενας γρήγορος γύρος από την μακλαρεν για να ξεκολήσει αυτός ο ενοχλητικός και μετα αντε πάλι βόλτα. Και φυσικά όταν ο ΡΣ μπήκε στα πιτ μόνο τσιγάρο δεν άναψε! 1.7 σε εναν γυρο????????!!!!!!
Η διαφορά στο πιτ στοπ ήταν 26 sec +1 από το πιο γρηγορο πιτ του κιμι=27 Και όμως μετά το πιτ ο μοντυ ήταν 4-5 sec πίσω από τον κίμι αντί για τα 1-1.5 που δικαιολογεί ενα πιτ στοπ. Λίγο πιο αργά να πήγαινε θα του εσβηνε το αμάξι!
-
Δηλαδή τι σχόλιο θα έκανες; Κάνεις ένα quote και πετάς ένα no comment για ποιο λόγο; Για να κάνεις εντύπωση; Για να προκαλέσεις; Προσωπικά δεν κατάλαβα καν αν συμφωνείς μαζί μου ή διαφωνείς...Ούτε να προκαλέσω, ούτε να κάνω εντύπωση, ούτε συμφωνώ.
Πώς λέμε 'θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι...', ε αυτό. Ήθελα να υπογραμμίσω αυτά που έγραφες. Μου άρεσαν, δεν συμφωνώ βέβαια με αυτά, αλλά απλά δεν ήθελα να χαθούν στο χαμό των μυνημάτων που θα ακολουθήσουν. Δεν υπάρχει λόγος εκνευρισμού. Ίσως ήμουν κι εγώ λίγο άγαρμπος. -
Μήπως ο Kimi έκανε έναν τραγικά γρήγορο γύρο στο 1.53 ενώ ο JPM έκανε γύρο γεμάτος με καύσιμα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως ο Kimi έκανε έναν τραγικά γρήγορο γύρο στο 1.53 ενώ ο JPM έκανε γύρο γεμάτος με καύσιμα?1.53 από τον κιμι. ΟΚ.
1.57 από τον επίσης άδειο Μόντυ πριν το πιτ?????? -
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Μήπως ο Kimi έκανε έναν τραγικά γρήγορο γύρο στο 1.53 ενώ ο JPM έκανε γύρο γεμάτος με καύσιμα?
1.53 από τον κιμι. ΟΚ.
1.57 από τον επίσης άδειο Μόντυ πριν το πιτ??????Ο κίμι πάει για πρωτάθλημα (έστω και στα χαρτιά), έχει λόγο να πάει τέζα το μονοθέσιο, ο JPM δεν έχει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως ο Kimi έκανε έναν τραγικά γρήγορο γύρο στο 1.53 ενώ ο JPM έκανε γύρο γεμάτος με καύσιμα?Εγώ δεν αναφέρομαι από το πιτ-στοπ του Montoya και μετά. Μιλάω για την στιγμή που έφυγε ο Ralf από τη μέση μέχρι και το πιτ-στοπ του Montoya!
-
Οι θέσεις που θα έπαιρναν οι 2 οδηγοί της Μακλάρεν φάνηκαν από το φορτίο καυσίμου που επέλεξε ο Ρον να του βάλει. Καλά έκανε. Οπότε δεν έχει νόημα να αποδείξουμε τίποτα άλλο
-
Ο χρήστης JPMontoya έγραψε:
Εγώ δεν αναφέρομαι από το πιτ-στοπ του Montoya και μετά. Μιλάω για την στιγμή που έφυγε ο Ralf από τη μέση μέχρι και το πιτ-στοπ του Montoya!
Αυτή η απάντηση δεν πήγαινε σε σένα.
Για αυτό που λες απλά όπως είπα και πιο πριν, ο Kimi κατέβασε τον χρόνο του, δεν τον αύξησε ο JPM.
-
Ο χρήστης montoya2 έγραψε:
Εντάξει ισώς να είναι έτσι τα πράγματα απλώς ένα σενάριο έδωσα!!Ναι αλλά άμα δίνει ο καθένας τα σενάρια του, δεν βγάζουμε άκρη! Και γω λέω ότι όλα εγιναν για να πάρει ο Μοντειρο βαθμο, βγηκε ο Χουάν για να ερθει ο άλλος 8ος...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1.53 από τον κιμι. ΟΚ.
1.57 από τον επίσης άδειο Μόντυ πριν το πιτ?????? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1.53 από τον κιμι. ΟΚ.
1.57 από τον επίσης άδειο Μόντυ πριν το πιτ??????Ο κίμι πάει για πρωτάθλημα (έστω και στα χαρτιά), έχει λόγο να πάει τέζα το μονοθέσιο, ο JPM δεν έχει..
Μα δεν διαφωνουμε! Συμφωνουμε πως ο μοντυ πηγαινε βολτα!
-
Α, ενα μπραβο και στη Michelin που πολλοι ελεγαν οτι ειναι μονο για στεγνο αλλα σημερα εδωσε ρεστα σε ενα ευρυ φασμα συνθηκων.
-

Λέτε να του κάνει πρόσκληση σε φαγητό?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Κι όλο κλαίνε τα McLaren-άκια στου Βελγίου τα χαντάκια!Αυτό που με εντυπωσιάζει από όλη την ομάδα της Renault και την πλειοψηφία των υποστηρικτών της, είναι που εδώ και 7-8 αγώνες χαίρονται και πανυγηρίζουν γιατί τρώνε λίγες φάπες από την McLaren και όχι πολλές. Με το πρωτάθλημα κατασκευαστών να παίζεται αντι να κοιτούν τα χάλια τους που η McLaren τους έχει πάρει και τα σώβρακα, συνεχίζουν να βολτάρουν στην πίστα (λέγε με Alonso) και να επιστρατεύουν θυμιατά μπας και εγκαταλήψει καμία McLaren. Πραγματικό racing spirit και πνεύμα πρωταθλητών. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και παρά την εγκληματική εύνοια της θεας τύχης υπέρ τους να καταφέρουν να χάσουν το κατασκευαστών. Εύγε κύριοι!
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον ripper, το ότι πήρανε των οδηγών πχ, τι σημαινει?? Ότι πρέπει να παίζουν συνέχεια άμυνα?? Είναι σαν να παραδέχονται, καναμε μια μεγαλη διαφορα στην αρχη που η ΜακΛαρεν δεν τράβαγε και τωρα απλά κρατιόμαστε από τις ατυχίες τους?? Θα ηθελα να δω τον Αλόνσο λίγο πιο μαχητικό. Η μηπως δεν μπορει πιο πολυ τωρα πια??
Επίσημο thread: GP Βελγίου - Spa-Francorchamps 2005