-
Μολις επληξαν το pc σου 132 Trojan
-
-
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-2
Ισοφάριση με αυτογκόλ του Ουντέζε στο '89Τι'χες Γιάννη τι'χα πάντα...
Αν χάνουμε έτσι βαθμούς στα 'μεσαίας δυσκολίας' ματς δεν θα ξεφύγουμε ούτε και φέτος από την 4η-5η θέση
Δε βαριέσαι...
ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα μίξερ...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν χάνουμε έτσι βαθμούς στα 'μεσαίας δυσκολίας' ματς δεν θα ξεφύγουμε ούτε και φέτος από την 4η-5η θέση.Τουλάχιστον, εσείς βάλετε γκολ(2 ή 3 καλύτερα ), ενω η ΑΕΚ......
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι η πρώην Χαλκηδόνα. -
Μια πεντάρα από 'μας και πάμε για τας Ευρώπας.
Ο Ντάνι είναι χειρότερος κι από τον Οφορίκουε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:lol:Παναγία μου, είπαμε υπάρχει μίσος μεταξύ των αιωνίων αλλά όχι και τέτοια κατάρα βρε παιδια!! Εξάλλου πρέπει να πάμε όλοι καλά φέτος γιατί πλησιάζουν οι σκωτσέζοι!!!
-
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-2
Αν χάνουμε έτσι βαθμούς στα 'μεσαίας δυσκολίας' ματς δεν θα ξεφύγουμε ούτε και φέτος από την 4η-5η θέση
Δε βαριέσαι...
ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα μίξερ...
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος με εμας θα θυμηθειτε να αλλαξετε προπονητη και να σκιστειτε! (Αλλη νικη εκανε περσι ο Φριτεζερ; )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια πεντάρα από 'μας και πάμε για τας Ευρώπας.Ο Ντάνι είναι χειρότερος κι από τον Οφορίκουε.
Παναγία μου!!! είπα όταν έχασε αυτό το άχαστο..................!Τα μάτια μου έγιναν έτσι: ! Τί παλτό είν'τούτο μωωρέέ!!!!
-
οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις παοκαρα!!
σπουδαια εμφανιση και σημερα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος με εμας θα θυμηθειτε να αλλαξετε προπονητη και να σκιστειτε! (Αλλη νικη εκανε περσι ο Φριτεζερ; )
Που τον θυμήθηκες τον... Φριζενμπίχλερ;
Ωρα είναι πάντως να μας πουν κι οι γριες οτι ζούμε κι αναπνέουμε για το μεταξύ μας παιχνίδι... Βρε για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;
-
SUPER DEPOR!
-
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-2
Αν χάνουμε έτσι βαθμούς στα 'μεσαίας δυσκολίας' ματς **δεν θα ξεφύγουμε ούτε και φέτος από την 4η-5η θέση
**
Δε βαριέσαι...ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα μίξερ...
Τι λες ρε συ;
Φέτος πάμε για πρωτάθλημα!
Το ακούω αυτό από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου...Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο πάντως.Ο Καραγεωργίου δήλωσε ότι η ομάδα δεν θα ήταν έτοιμη για τον αγώνα με την Ξάνθη (εξ ου και το αποτέλεσμα) και είχε τις αμφιβολίες του αν προλάβαινε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Το κατεστημένο της Αθήνας φταίει!Έπρεπε το πρωτάθλημα να ξεκινάει το Νοέμβρη,να προλάβουμε και μεις να ετοιμαστούμε σαν άνθρωποι...
-
εντυπωσιακός ο ελλιπης Ολυμπιακος, και με επιθετικους κριαρια.
Να αρχίσω να ανησυχω???????? -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Να αρχίσω να ανησυχω????????Τώρα??? Έπρεπε να είχες αρχίσει ΗΔΗ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να αρχίσω να ανησυχω????????
Τώρα??? Έπρεπε να είχες αρχίσει ΗΔΗ!
Προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει κάτι το τρομερό. Το ότι έριξε πέντε σε μία ομάδα που πάει για φούντο (τουλάχιστον αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα) δεν μου λέει κάτι. Αντίστοιχα το ίδιο θα πω και για τον παναθηναϊκό αν ρίξει αντίστοιχα 4-5 γκολ στον Ιωνικό..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει κάτι το τρομερό. Το ότι έριξε πέντε σε μία ομάδα που πάει για φούντο (τουλάχιστον αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα) δεν μου λέει κάτι. Αντίστοιχα το ίδιο θα πω και για τον παναθηναϊκό αν ρίξει αντίστοιχα 4-5 γκολ στον Ιωνικό..
...έριξε και 2 σε μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα της χωρίς τους οπαδούς του!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...έριξε και 2 σε μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα της χωρίς τους οπαδούς του!
Αν το παιχνίδι ερχόταν 2-0 αντί για 0-2, θα έλεγες ότι αδικηθήκατε από το αποτέλεσμα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν το παιχνίδι ερχόταν 2-0 αντί για 0-2, θα έλεγες ότι αδικηθήκατε από το αποτέλεσμα?
Σου απάντησα στο ερώτημα σου ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει κάτι τρομερό...δηλ εσύ τι θέλεις να πάρει CL & πρωτάθλημα σε 2 αγωνιστικές..;;;;;
-
Καλά, Cl δεν θα πάρετε, το έχουμε καβατζώσει εμείς..
Δεν είπα ότι δεν έχετε καλή ομάδα, απλά λέω ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είπα ότι δεν έχετε καλή ομάδα, απλά λέω ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα..Δεν βγάζω εγώ αλλά εσύ....και μάλιστα λανθασμένα!
Προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει κάτι το τρομερό. Το ότι έριξε πέντε σε μία ομάδα που πάει για φούντο (τουλάχιστον αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα) δεν μου λέει κάτι.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]