-
οταν βγει κ αυτο Golf V Gt τότε θα τα λέμε οχι πλαγίως αλλα direct. ολα τα σουπερ-πυραυλάκια που περιγράφετε εδώ μεσα θα χαθούνε. αρκει να έχει καλη τιμη το Gt.τίποτα αλλο δεν λεω.
οπτεριε???ανέμενε τελος 2005 -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
...αρκει να έχει καλη τιμη το Gt...Ναι, καλά... Κοιμήηησου, κοιμήηηησου, μην διακόπτεις το όνειρό σου...
BTW, θα ήθελα να μάθω με ποια κριτήρια ψήφισαν όσοι ψήφισαν το MG...
-
λετε να εξαφανιστει η υπολοιπη αυτοκινητοβιομηχανια?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...αρκει να έχει καλη τιμη το Gt...
BTW, θα ήθελα να μάθω με ποια κριτήρια ψήφισαν όσοι ψήφισαν το MG...
Λοιπόν άκου (διάβασε) μία θεωρία που μπορεί να γίνει πράξη...
Αν αυτοί οι 5 ψηφοφόροι όντως το έχουν αγοράσει ή θα το αγοράσουν να ξέρεις ότι λειτουργούν με το σκεπτικό 'όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο' .
Ασφαλώς θα ρωτήσεις 'γιατί; '.
Η απάντηση βρίσκεται στο ότι όσοι περισσότεροι το αγοράσουν τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να τρακάρουν άρα ---> ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΚΛΟΠΕΣ - ΤΡΟΠΕΤΑ!Γιατί να ανησυχούν για το αν θα κλείσει το εργοστάσιο της Rover;
-
5 ψηφοφοροι mg? εμενα 2 μου εμφανιζονται και 5 στο πολο?!??Ποιος εχει λαθος?
Παρεπιμπτωντος για το νεο γκολφ gt καλα τα νουμερα του κινητηρα,αλλα λογω βαρους δεν εχει αναλογες επιδοσεις(διαβασα αρχικη εργοστασιακη ανακοινωση 0-100 7.9)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
5 ψηφοφοροι mg? εμενα 2 μου εμφανιζονται και 5 στο πολο?!??Ποιος εχει λαθος?Παρεπιμπτωντος για το νεο γκολφ gt καλα τα νουμερα του κινητηρα,αλλα λογω βαρους δεν εχει αναλογες επιδοσεις(διαβασα αρχικη εργοστασιακη ανακοινωση 0-100 7.9)
Γιατί επιδόσεις εσυ θεωρείς μονο το 0-100??:-?
μετα τα 100 τι???
-
μετα τα 100 τι???
Το χαος...
-
......Θα τρελλαθουμε......
Ε,μετα το 100 φιλε μου θεε..... υπαρχει το χαρακτηριστικο 100-200 που βεβαιως βεβαιως γνωριζουμε ολοι απεξω και ανακατωτα για ολα τα αυτοκινητα,ετσι δεν ειναι?......
-
απο την στιγμη προσφυσης και μετα, το skoda ειναι μπροστα..
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
μετα τα 100 τι???
Το χαος...
Ποιο χάος ρε παιδιά???
Τo BLOW OUT!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
......Θα τρελλαθουμε......Ε,μετα το 100 φιλε μου θεε..... υπαρχει το χαρακτηριστικο 100-200 που βεβαιως βεβαιως γνωριζουμε ολοι απεξω και ανακατωτα για ολα τα αυτοκινητα,ετσι δεν ειναι?......
Το ξέρω οτι ειναι το 100-200 ...ειρωνικά το είπα. Αναφερόμουν για το 100-200 του Golf Gt.
-
Το 100-200 του γκολφ gt ειναι 23' και ο χρονος στο nurburgring ειναι 9:57 (προσωπικο μου ρεκορ)Οπως γνωριζεις απο τους χρονους ειναι λιγο χειροτερο απο Πουντο gt 1 που ειχε 35 αλογα λιγοτερα καθως και ιδιο σε χρονους με το 106 ραλλυ με 68 αλογα διαφορα,αλλα και μεγαλη διαφορα σε βαρος.
-
Κάνε υπομονή,γιατί τα ωραία έπονται!
-
Τελικά το CLIO είναι τόσο σούπερ????!!!??
Είστε για γέλια πάντως
-
-
Mαύρη είν' η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι...
-
οταν βγει κ αυτο Golf V Gt τότε θα τα λέμε οχι πλαγίως αλλα direct. ολα τα σουπερ-πυραυλάκια που περιγράφετε εδώ μεσα θα χαθούνε. αρκει να έχει καλη τιμη το Gt.τίποτα αλλο δεν λεω.
οπτεριε???ανέμενε τελος 2005Άκουσα κάτι για 24 με 25 χιλιάρικα (το τονίζω είναι φήμες)..........Πάντως είτε το αυτοκίνητο αποδειχθεί σωστό και αξιόπιστο είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι η χρήση super και turbo charger σε έναν 1400-άρη τάραξε τα νερά........απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε το αυτοκίνητο στην πράξη......
-
οπτεριε???ανέμενε τελος 2005Δεν νομίζω να αγχωθεί το Clio sport (παλιό η καινούργιο) με την έλευση του Golf GT.
Το autocar σε πρώτη επαφή ενθουσιάστηκε από τον κινητήρα aλλα Το Golf GT δεν έχει φτιαχτεί για να χτυπήσει τέτοια αυτοκίνηταBy the way, όλοι εσείς που πήρατε το 1.6 με τον περίφημο FSI, θα τα πάτε για ανταλλαγή με το GT?
Η απλός θα βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο? -
Δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω αφού είναι απο τα γρήγορα** 1.6**..
Αν ήταν να πάρω πυραυλάκι θα χτυπούσα το CUPRA της SEAT που ειναι απο τα καλύτερα μοτερ στην ψηφοφορία.
-
Δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω αφού είναι απο τα γρήγορα** 1.6**..Από τα πιο γρήγορα 1,6 στα 1300 κιλά εννοείς!
ΠΥΡΑΥΛΟΙ μεχρι 22000Ε