-
-
Ρε χαζουλη 4 πιστονη ειναι αφου τα πιστονια μετρωνται ανα δυαδες..Διπλο απο τη μια μερια της δισκοπλακας και διπλο απο την αλλη...Ειναι οπως τα φρενα του Ιμπρεζα wrx..
Τα απλα φρενα ειναι 2πιστονα......γκεγκε???
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Τα απλα φρενα ειναι 2πιστονα......γκεγκε???Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Τα απλά φρένα είναι μονοπίστονα. Εκτός αν θες να με πείσεις ότι το ταπεινό μου Φιατάκι έχει διπίστονα φρένα. Μακάρι δηλαδή να είχε αλλά γιοκ.
Κοίτα κάτω κάτω εδώ: http://www.conceptcarz.com/vehicle/defa ... optionID=6
...
'Power-assisted vented disc with floating two-piston calipers and pad wear sensor'
... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τα απλα φρενα ειναι 2πιστονα......γκεγκε???
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Τα απλά φρένα είναι μονοπίστονα. Εκτός αν θες να με πείσεις ότι το ταπεινό μου Φιατάκι έχει διπίστονα φρένα. Μακάρι δηλαδή να είχε αλλά γιοκ.
Κοίτα κάτω κάτω εδώ: http://www.conceptcarz.com/vehicle/defa ... optionID=6
...
'Power-assisted vented disc with floating two-piston calipers and pad wear sensor'
...Aserf τα πιστονια ειναι τεσσερα δυο απο τη μια πλευρα και δυο απο την αλλη..
Αν οπως λεει το αρθρο υπαρχει η εκδοχη να μιλαμε για 2 πιστονες τοτε και το ιμπρεζα wrx εχει 2 πιστονες μπροστα..
Τοτε το φιατακι σου εχει μονοπιστονες μπροστα...
Οπως το δει κανεις.. -
Σας τσουζει παλιομαμακες και βγαζετε ολη την κακκια σας.... Κ!'£δαχτυλο θα σας βαζω οταν σας περναω απο πανω...χαχαχαΠρόσεξε μόνο μη σε πετύχει στο δρόμο ο DUDE και περάσει αυτός από πάνω σου!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10193&postdays=0&postorder=asc&start=0 -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Σας τσουζει παλιομαμακες και βγαζετε ολη την κακκια σας.... Κ!'£δαχτυλο θα σας βαζω οταν σας περναω απο πανω...χαχαχα
Πρόσεξε μόνο μη σε πετύχει στο δρόμο ο DUDE και περάσει αυτός από πάνω σου!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10193&postdays=0&postorder=asc&start=0Mε 330 ατια και 50αρια κιλακια ροπης μονο τα ιερα τερατα ιμπρεζα και εβο με περνανε αντε και το καγιενακι τουρμπο χιχιχιχιχι..
Και προπαντων σας ρωτησα μια γνωμη αλλα εξακολουθειτε να βγαζετε κακκιες και ο θειος θα σας ραπισει...
-
Βρε Ραντομούλακι... τράβα και βάλε αυτό το ριμαδιασμένο πράμα στο μοτέρ σου, να σκοτωθείς να πάψει ο κόσμος να ασχολείται μαζί σου... την μάνα και το πατέρα σου λυπάμαι μόνο... εσένα καθόλου.
Α! και κοίτα, όταν είναι να φύγεις από αυτόν τον μάταιο και άπονο κόσμο, κοίτα να πας από κανένα γκρεμό μεριά, να είσαι μόνος μέσα στο αμάξι.. Δεν φταίνε οι άλλοι σε τίποτα.
οκ;
Μπράβο καλό παιδάκι. -
Βαλτο βαλτο! ενας φιλος το εχει βαλει και εχει 331 αλογα και 50,0001 ροπη!
Αλλα τωρα εχει αποφασισει να βαλει και αυτοκολητο στην ταπα της βενζινης και μπλε πιτσιλιστηρια και θα παει τουλαχιστον 400αλογα και 60 κιλα ροπη!!!! -
karabouzouklis λες εαν βαλω και εγω το αυτοκολητο στο Λαντα να ανεβω στα 500 αλογα?
να θυμιθω να βαλω και αυτα τα μπλε φωτακια κατω απο το αυτοκινητο..... -
Εχετε σκασει απο ζηλια...
Αλλα δεν πειραζει..γελαει καλα οποιος γελαει τελευταιος και αυτος ειμαι εγω..Μεχρι τοτε παιζετε με τα πατινια σας..
Οσον αφορα τα αυτοκολλητα...ειστε γελοιοι...αφου δεν πιστευετε και επισημα δυναμομετρημενα στοιχεια ειστε βλαμμενοι.....
Πολυ χαιρομαι που σας ΤΑΠΩΣΑ.............................και που να βγει το κουπε των 3.5 λιτρων το 2007 πισωκινητο..Τοτε να δω που θα βλεπετε Χιουνται και θα τρελαινεσθε........χαχαχχχχχχαχαχ
-
Εχετε σκασει απο ζηλια...Αλλα δεν πειραζει..γελαει καλα οποιος γελαει τελευταιος και αυτος ειμαι εγω..Μεχρι τοτε παιζετε με τα πατινια σας..
Οσον αφορα τα αυτοκολλητα...ειστε γελοιοι...αφου δεν πιστευετε και επισημα δυναμομετρημενα στοιχεια ειστε βλαμμενοι.....
Πολυ χαιρομαι που σας ΤΑΠΩΣΑ.............................και που να βγει το κουπε των 3.5 λιτρων το 2007 πισωκινητο..Τοτε να δω που θα βλεπετε Χιουνται και θα τρελαινεσθε........χαχαχχχχχχαχαχ
Άντε φτύσε τα μπούτια σου μουρλέ!
-
Random1 εμενα παντος με το λαντα που μαλλον θα εχω με ταπωνεις χωρις να κανεις τις βελτιωσεις.
-
Aserf τα πιστονια ειναι τεσσερα δυο απο τη μια πλευρα και δυο απο την αλλη..
Αν οπως λεει το αρθρο υπαρχει η εκδοχη να μιλαμε για 2 πιστονες τοτε και το ιμπρεζα wrx εχει 2 πιστονες μπροστα..
Οπως το δει κανεις..Όντως το wrx έχει διπίστονα φρένα μπροστά. Αντίθετα το wrx sti έχει τετραπίστονα. Εδώ η BMW Μ3 έχει μονοπίστονα φρένα, στο hyundai Santa Fe θα βάζαν τετραπίστονα;
Κοίτα και εδώ αν δε με πιστεύεις:
Για το Sti
http://www.theautochannel.com/news/2003 ... 62799.html (στην παράγραφο ROADABILITY)
Για το WRX
http://www.theautochannel.com/news/2004 ... 77082.html (στην παράγραφο SAFETY)Y.Γ. Μπορώ και γω να βρω ένα punto, να το κάνω 300 άλογα και στην ευθεία να αναρωτιέται το hyund-άκι τι το πέρασε. Το θέμα δεν είναι πόσα άλογα έχει ένα αυτοκίνητο και πόση ροπή. Το θέμα είναι να υπάρχει και μια ομοιογένεια μεταξύ κινητήρα, κρατήματος, πλαισίου, κτλ. Ακόμα και αν περνάει το hyund-άκι τα EVO και τις SUBARU στην ευθεία, κάτσε να βρεθεί καμιά στροφή και θα σου πω εγώ. Θα αναρωτιέσαι πού να βρεις τρύπα να κρυφτείς. Απλά και κατανοητά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Aserf τα πιστονια ειναι τεσσερα δυο απο τη μια πλευρα και δυο απο την αλλη..
Οπως το δει κανεις..Όντως το wrx έχει διπίστονα φρένα μπροστά. Αντίθετα το wrx sti έχει τετραπίστονα. Εδώ η BMW Μ3 έχει μονοπίστονα φρένα, στο hyundai Santa Fe θα βάζαν τετραπίστονα;
Κοίτα και εδώ αν δε με πιστεύεις:
Για το Sti
http://www.theautochannel.com/news/2003 ... 62799.html (στην παράγραφο ROADABILITY)
Για το WRX
http://www.theautochannel.com/news/2004 ... 77082.html (στην παράγραφο SAFETY)Y.Γ. Μπορώ και γω να βρω ένα punto, να το κάνω 300 άλογα και στην ευθεία να αναρωτιέται το hyund-άκι τι το πέρασε. Το θέμα δεν είναι πόσα άλογα έχει ένα αυτοκίνητο και πόση ροπή. Το θέμα είναι να υπάρχει και μια ομοιογένεια μεταξύ κινητήρα, κρατήματος, πλαισίου, κτλ. Ακόμα και αν περνάει το hyund-άκι τα EVO και τις SUBARU στην ευθεία, κάτσε να βρεθεί καμιά στροφή και θα σου πω εγώ. Θα αναρωτιέσαι π
ού να βρεις τρύπα να κρυφτείς. Απλά και κατανοητά.Καλά εσύ απαντάς σοβαρά
-
εξακολουθειτε να βγαζετε κακκιες και ο θειος θα σας ραπισει...
Άρα είσαι ο γνωστός ανηψίος που κλέβει κωδικούς και τα συναφή. Χμ μήπως αμά το μάθει ο θείος ραπίσει εσένα?
-
Έλεος πια με τα SUV και τα τζιπάκια.......
Ένα grand cheroke (πως γράφεται αυτή η σαχλαμάρα) 3.7 νομίζω δεν μπορούσε να ανοίξει στο πούντο μου πάνω από 5 μέτρα (μούρη-μούρη) απόσταση!Κόντρα της πλάκας που έγινε 3 συνεχόμενες φορές (3 φανάρια) μπροστά στο ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη. Ο υπερόπτης 30φεύγα είχε σκυλιάσει, ιδίως την δεύτερη φορά που πηγαίναμε δίπλα δίπλα. Το πουντάκι είναι 1.4 95 άλογα, όχι το σπόρτινγ, το απλό. Αλλά ξέχασα αυτός βλέπει τον κόσμο αφ'υψηλού, είναι άρχοντας, μάγκας, βασιλιάς, πασάς και ουχί μ@λ@κ@ς που έδωσε ένα σκασμό λεφτά, καίει τη βενζίνη με τα βυτιοφόρα, δεν στρίβει, δεν επιταχύνει, παρκάρει μόνο σε άδειες αλάνες και ξέρει ότι αν κάποτε θελήσει να μπει σε χωματόδρομο...θα τα καταφέρει! Δεν παίζει ρόλο που δεν έχει μπει ποτέ στη ζωή του...όοοοοοοχι, αν θελήσει να μπεί είναι ΟΚ!
Ξεκολάτε πια με τα φορτηγά σας.
Και συγκεκριμένα προς τον τσάκαλο με προσεχώς 'πειραγμένο' Santa Fe...φιλαράκι ένα punto hgt,fiesta st ή κάτι παρεμφερές, θα σου ρίχνει στ'αυτιά πρωί μεσημέρι βράδυ....Σε ευθείες και σε στροφές.Από στάση και εν κινήσει. Το αυτοκίνητο θα έχει το ένα δέκατο του δικού σου κόστους χρήσης αλλά ξέχασα.......εσύ βλέπεις τον κόσμο από ψηλά.....ΕΛΕΟΣ -
-
-
Ρε χαζουλη 4 πιστονη ειναι αφου τα πιστονια μετρωνται ανα δυαδες..Διπλο απο τη μια μερια της δισκοπλακας και διπλο απο την αλλη...Ειναι οπως τα φρενα του Ιμπρεζα wrx..Τα απλα φρενα ειναι 2πιστονα......γκεγκε???
Εντάξει ρε φίλε τότε και εγώ με το κορσάκι Α που έχω εν έτει 1990 που παρήχθη είχε διπίστονες δαγκανές σύμφωνα με την λογική σου. Τι μας λές τώρα.....
-
dog μιας και σε βλεπω σχετικα ζεστο, τι θα ηθελες να βελτιωσεις στο santa fe και μεχρι τι κοστος?
Tι Cayenne,Touareg,X5 και τα ρεστα...