-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
911 Turbo όταν βγει με το καλό, αν και το βρετανικό EVO την παρέταξε απέναντι στη Ferrari 612. Αλλά και η SL55 AMG τα ίδια αλόγατα βγάζει. Άντε 7 λιγότερα
SL 55: Άντε και 400+ Kg περισσότερα...
Ferrari 612: Θα τα βρει σκούρα φαντάζομαι....
911 turbo: Δε θεωρείται καθαρά κατηγορία GT... -
Ο χρήστης diperr έγραψε:
911 Turbo όταν βγει με το καλό, αν και το βρετανικό EVO την παρέταξε απέναντι στη Ferrari 612. Αλλά και η SL55 AMG τα ίδια αλόγατα βγάζει. Άντε 7 λιγότερα
SL 55: Άντε και 400+ Kg περισσότερα...
Ferrari 612: Θα τα βρει σκούρα φαντάζομαι....
911 turbo: Δε θεωρείται GT κατηγορία...SL; Ε όχι και 400 κιλά περισσότερα, για έλεγξε πάλι τα αρχεία σου. Ύστερα, είναι και η ροπή...
612: Βασικά η Ferrari την ξέσκισε τη BMW, απλά κοστίζει πολύ περισσότερο. Το περιοδικό κατέληγε ότι μπορεί να αποκτήσεις ένα σημαντικό μερίδιο των ικανοτήτων της 612 με λιγότερα από τα μισά χρήματα.
911 Turbo: αναφέρομαι στην καινούρια. Η παλιά τα έκανε όλα και συνέφερε. Η καινούρια λογικά θα είναι ακόμα καλύτερη
Πραγματικό GT τότε δεν είναι ούτε η Μ6. Εσένα DB9 σου χρειάζεται -
Η 612 συγκρινεται μονο με την Μ6.
Η Μ6 ειναι καλυτερη με διαφορα -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ωραίο θέμα.
Και για να σας της σπάσω, θα προτιμούσα ένα μεταχειρισμένο Χόντα NSXΓια να συνεχίσω το 'σπάσιμο' το NSX πάει για την 'απλή' M3 (αλήθεια πόσο χαζός μοιάζει ο όρος 'απλό' - ή 'νορμάλ' αν θέλετε- όταν μιλάμε για αυτοκίνητα τύπου M3, EVO Κ.Λ.Π.) .
Για την CSL πάει το NSX type 'R' . -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωραίο θέμα.
Και για να σας της σπάσω, θα προτιμούσα ένα μεταχειρισμένο Χόντα NSXΓια να συνεχίσω το 'σπάσιμο' το NSX πάει για την 'απλή' M3 (αλήθεια πόσο χαζός μοιάζει ο όρος 'απλό' - ή 'νορμάλ' αν θέλετε- όταν μιλάμε για αυτοκίνητα τύπου M3, EVO Κ.Λ.Π.) .
Για την CSL πάει το NSX type 'R' .Πάντως η CSL είναι 20 sec πιο γρήγορη στο Ring από το NSX..
-
Ρε παιδια γνωριζει κανεις καποιο site που να εχει τους χρονους που εχουν κανει κατα καιρους τα αυτοκινητα στο ring???
-
http://www.track-challenge.com έχει μερικά αυτοκίνητα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως η CSL είναι 20 sec πιο γρήγορη στο Ring από το NSX..
Ειναι γιατι το NSX τρεχει εκτος εδρας...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως η CSL είναι 20 sec πιο γρήγορη στο Ring από το NSX..Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις...
Το NSX-R έχει κάνει 7:56 στο Best Motoring. Σας είπα να ψάξετε να δείτε το video αλλά δε με ακούτε
Ξαναλέω πως για μένα αυτός ο γύρος είναι από τους συγκλονιστικότερους που έχω δει στο ring και νομίζω πως από ring videos έχω ΠΟΛΥ μεγάλο collection...
Ίσως με την πρώτη φορά που θα το δείτε να μη σας γεμίσει το μάτι, αλλά...trust me, πάει ΠΟΛΥ γρήγορα. Ο gan-san είναι τρελλός!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ο gan-san είναι τρελλός!!Oλοι οι gan-san ειναι τρελοι, καμικαζι μιλαμε!!!!
-
Βρήκα και το video στο racing flix
Νομίζω πως πρέπει να είστε registered για να το κατεβάσετε, αλλά είναι δωρεάν η εγγραφή, spam free και γενικώς, αν δεν είστε γραμμένοι εκεί...πολύ κακώς! Καιρός να γραφτείτε
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Η Μ6 ειναι καλυτερη με διαφοραμην σε πιάσουν στο στόμα τους οι alfisti
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατι ψεματα λεω?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βγήκε Alfa 612???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν έχει καθόλου άδικο αλλά όντως με τους ιταλόφιλους δεν βγάζεις άκρη.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως η CSL είναι 20 sec πιο γρήγορη στο Ring από το NSX..
Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις...
Το NSX-R έχει κάνει 7:56 στο Best Motoring. Σας είπα να ψάξετε να δείτε το video αλλά δε με ακούτε
Ξαναλέω πως για μένα αυτός ο γύρος είναι από τους συγκλονιστικότερους που έχω δει στο ring και νομίζω πως από ring videos έχω ΠΟΛΥ μεγάλο collection...
Ίσως με την πρώτη φορά που θα το δείτε να μη σας γεμίσει το μάτι, αλλά...trust me, πάει ΠΟΛΥ γρήγορα. Ο gan-san είναι τρελλός!!
Το έχω και εγώ αυτό το video! Το έχω δει άπειρες φορές και ακόμα δεν το έχω χορτάσει! Το καλό είναι ότι έχει και ξεχωριστή κάμερα στα πεντάλ οπότε απλά παθαίνεις βλέποντας να κάνει ένα σορό κόλπα σε κάθε κατέβασμα ταχύτητας!
Θέμη έχεις ένα video με Hans-Joachim Stuck me M3 GTR που οδηγάει και στο καινούργιο και στο πάλιο Nurburgring?? Αν όχι κατέβασε το είναι και αυτό πραγματικά απίστευτο, σε κάθε στροφή νομίζω πως το αμάξι απλά δεν θα στρίψει και σε κάθε ευθεία ότι δεν θα προλάβει να φρενάρει. Απλά απίστευτος! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βγήκε Alfa 612???
612 μπορεί να μην έβγαλε,αλλά Alfa 147-159-Brera,Maserati,Ferrari (και Fiat Albea) όλα σάλα-τραπεζαρία,το ένα και το αυτό είναι...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Ενα αυτοκινητο που σιγουρα δεν θα ξεχαστει και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα την αγοραζουν με τον ενα η τον αλλο τροπο και μετα τον ερχομο του αντικαταστατη της.
Έχει πήξει η επικράτεια. Φαίνεται ότι έχουν έρθει πάρα πολλές μεταχειρισμένες από τη Γερμανία και πολύ καλά έχουν κάνει . Βέβαια μου τη βιδώνει λίγο όταν βλέπω να τις κυκλοφορούν 18-19χρονοι στη Γλυφάδα αλλά τι να κάνεις, κακό πράγμα η ζήλεια
Γιατι να ζηλεψεις?
Αυτα τα αγορακια δεν θα την οδηγησουν ποτε οπως της αξιζει. Δεν ειναι σε θεση να χαρουν το αυτοκινητο και να παρουν αυτα που μπορει να τους προσφερει. Απλα το πηραν για να κανουν εντυπωση στα φιλαρακια τους και στις γκομενιτσες.Και εσυ που το ξερεις ρε μεγαλε????
-
gmantz,δεν εχω καμμια ορεξη για αντιπαραθεσεις.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Θέμη έχεις ένα video με Hans-Joachim Stuck me M3 GTR που οδηγάει και στο καινούργιο και στο πάλιο Nurburgring?? Αν όχι κατέβασε το είναι και αυτό πραγματικά απίστευτο!Αυτό Μιχάλη είναι το δεύτερο αγαπημένο μου ring video
Φυσικά ο Stuck πάει 10 φορές πιο τέζα, αλλά το αυτοκίνητο είναι αγωνιστικό. Με το NSX-R αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που 'υποτίθεται' είναι για χρήση δρόμου ('για ποιο δρόμο ακριβώς, δεν ξέρω' - JC).
Ο Stuck είναι 57-58 χρονών νομίζω. Του χρόνου θα τρέξει τον τελευταίο του 24ωρο αγώνα του Nurburgring και θα αποσυρθεί.
Επιπλέον, εθεάθει πρόσφατα μέσα στο ring taxi. Η Μ5 είχε σταματήσει σε κάποια άκρη της πίστας και ο συνοδηγός ξερνούσε...Νομίζω αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του ring taxi
M3 vs M3 CSL vs M3 CS