-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λευκό αυτοκίνητο μπορεί να μην έχω,αλλά κάτι τέτοια μερικοί-μερικοί τα πουλάνε 500 γιούρος...
Δεν το 'πιασα, repeat it..
Τώρα νομίζω ότι το πιασα.. Για τηλέφωνα μιλάς? Αν μιλάμε για μεγάλα... μάτια, τότε είσαι ευπρόσδεκτος..
Το πιασες,το πιασες!
Αν σε παίρνει η σχολή σου-που μάλλον σε παίρνει-θα είναι ενδιαφέρον να ακολουθήσεις πρόγραμμα ανάλογα με του technik,για κάποιον καιρό.
Προσοχή μόνο,μη σου μείνουν υπερβολικά πολλά μαθήματα και τρέχεις και δεν φτάνεις...Εγώ λόγω σχολής,αλλά και...'σπιτογατίασης' δεν το έκανα ποτέ,αλλά φαίνεται καλή εμπειρία!
-
Θέλω να πάω Γιάννενααααααααα!
Ήδη είχαμε την πρώτη γυναικεία κρούση για να την φιλοξενήσω.. Τελικά, τα γιάννενα με πάνε πολύ!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ξέρει κανείς πότε περίπου ξεκινούν τα ΙΕΚ;Νομίζω Οκτώβρη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέλω να πάω Γιάννενααααααααα!Ήδη είχαμε την πρώτη γυναικεία κρούση για να την φιλοξενήσω.. Τελικά, τα γιάννενα με πάνε πολύ!!
Εχεις προοπτικες βλεπω για γυναικοκατακτητης!!! ]
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ήδη είχαμε την πρώτη γυναικεία κρούση για να την φιλοξενήσω.. Τελικά, τα γιάννενα με πάνε πολύ!!
loool! Πάντως αν ανεβάσω γκόμενα πάνω τόσο νωρίς μάλλον γυναικοδιώχτης θα καταντήσω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
loool! Πάντως αν ανεβάσω γκόμενα πάνω τόσο νωρίς μάλλον γυναικοδιώχτης θα καταντήσω..
Μη σπιτώσεις την πρώτη που θα βρεις εκεί πέρα πάντως..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μη σπιτώσεις την πρώτη που θα βρεις εκεί πέρα πάντως..
Αθηναία είναι, το πολύ πολύ να ανέβει για καμιά βδομάδα. Δεν σπιτώνω καμία, μαλάκας είμαι? Στα χνάρια του Random
-
Kid, κατούρα και λίγο.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Kid, κατούρα και λίγο.Yes sir.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Kid, κατούρα και λίγο.Kid καλό είναι να ενθουσιάζεσαι αλλά περίμενε να τα δείς όλα αυτά και από κοντα!! Πιστεύω θα μπείς κι εσύ στο κλαμπ των φοιτητών και θα σ αρέσει πολύ!!Γι αυτό wait until you **live** it!!!
-
Έχω ενθουσιαστεί με όλα αυτά που έχω ακούσει αλλά και από τα λίγα που έχω δει.. Σίγουρα μόλις πάω πάνω θα τα δω καλύτερα αλλά ο ενθουσιασμός ελπίζω και θέλω να παραμείνει.
-
A ρε πατρίδα!!!!Τί φοιτητές που βγάζεις!!!(δοξασμένα σερβιανά ιωαννίνων!!! )Σκέψου και το άλλο:το χειμώνα με το κρύο(ελπίζω μέχρι τότε να έχεις καπακώσει και κανα καλό πιπινάκι!!!)θα είσαι δίπλα στη λίμνη και θα χαζεύεις τα βουνά με τις ώρες..Κι αν υπάρχει και κανά σπίτι με τζάκι και καλή παρέα(κατα προτίμηση γυναικεία)......... ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!Σ'εφτιαξα;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
A ρε πατρίδα!!!!Τί φοιτητές που βγάζεις!!!(δοξασμένα σερβιανά ιωαννίνων!!! )Σκέψου και το άλλο:το χειμώνα με το κρύο(ελπίζω μέχρι τότε να έχεις καπακώσει και κανα καλό πιπινάκι!!!)θα είσαι δίπλα στη λίμνη και θα χαζεύεις τα βουνά με τις ώρες..Κι αν υπάρχει και κανά σπίτι με τζάκι και καλή παρέα(κατα προτίμηση γυναικεία)......... ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!Σ'εφτιαξα;;;;;;;;;NAI!!! Τζάκι όμως δεν έχει το σπίτι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
A ρε πατρίδα!!!!Τί φοιτητές που βγάζεις!!!(δοξασμένα σερβιανά ιωαννίνων!!! )Σκέψου και το άλλο:το χειμώνα με το κρύο(ελπίζω μέχρι τότε να έχεις καπακώσει και κανα καλό πιπινάκι!!!)θα είσαι δίπλα στη λίμνη και θα χαζεύεις τα βουνά με τις ώρες..Κι αν υπάρχει και κανά σπίτι με τζάκι και καλή παρέα(κατα προτίμηση γυναικεία)......... ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!Σ'εφτιαξα;;;;;;;;;
NAI!!! Τζάκι όμως δεν έχει το σπίτι..
Απέναντι από τη λίμνη, στο βουνό, έχει κάποια καφέ με θέα-πιάτο Γιάννενα & λίμνη
Επίσης είναι ωραίο μέρος για ζουζουνιές..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid is back! Ότι και να λέμε, τόσες όμορφες γυναίκες μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί. Άνοιξε το μάτι μου.. (όχι ότι δεν ήταν ανοιχτό, αλλά λέμε τώρα)Το σπίτι μια χαρά, το πανεπιστήμιο τεράστιο, η πόλη ήταν πολύ όμορφη, και τώρα αναμένω να αρχίσει η φοιτητική ζωή και επισήμως.
ειδες που παραπονιόσουν;;;; Ολα καλά καλή αρχή,.... Ανέβα καμιά 10αριά μέρες νωρίτερα, να γνωρίσεις την πόλη και τα κατατόπια.
-
να κανω μια ερωτηση, υπαρχει ενα τμημα στο ΤΕΙ Πατρών που λεγετε 'Τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων'. οι αποφτοιτοι του τμηματος αυτου τι επαγγελματικα δικαιωματα εχουν? με τι ασχολουντε? που αποροφουντε? ειναι καλο?
εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να εχουν κατοχειρωσει συγκεκριμενα επαγγελματικα δικαιωματα. εχει διαφορα το τμημα απο το κλασικο τμημα διοικησης επιχειρησεων των ΤΕΙ?
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005