-
Ποιο θα αγοραζατε αν θελατε να το κρατησετε τουλαχιστον 5 χρονια και να ειναι οσο αυτο ειναι εφικτο πληρεστερο σε ολους τους τομεις και κυριως σε αξιοπιστια ,αντοχη,ενεργητικη παθητικη ασφαλεια!!!
-
Ποιο θα αγοραζατε αν θελατε να το κρατησετε τουλαχιστον 5 χρονια και να ειναι οσο αυτο ειναι εφικτο πληρεστερο σε ολους τους τομεις και κυριως σε αξιοπιστια ,αντοχη,ενεργητικη παθητικη ασφαλεια!!!
-
-
Ειναι 4 διαφορετικα μεταξυ τους αμαξια με το καθενα να εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.
Δοκιμασε πιο σου ταιριαζει καλυτερα.Οποιο και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος πιστευω
Δυσκολο παντως να επιλεξεις καποιο απο αυτα αφου ολα μου αρεσουν
-
Δεν έχουν και πολύ σχέση μεταξύ τους. Εγώ θα έπαιρνα την BMW (την Ε46 έτσι; Οχι του Bangle!!!)
-
Εφόσον το θέτεις έτσι γενικά σου δίνω την δική μου απάντηση. Impreza είσαι Preza
Είσαι και japanpower νομίζω θα συμφωνήσεις -
BMW φυσικα...
-
Αν ήταν μάχη προσθιοκίνητων, χαλαρά Type R, αλλά με τη μπέμπα στην ψηφοφορία, δεν έχω άλλη επιλογή από το να την ψηφίσω
-
μπεμπα...........
-
Η Μάχη είναι μεταξύ Impreza και ΒΜW... τα αλλά απλά δεν παίζουν!
Aλλά στο τέλος... το ξερω οτι θα πάω για την BMW...
-
BMW
-
Τype-R
-
CTR
-
Νομίζω ότι είμαι ακόμα σε ηλικία να προτιμήσω το ταπεράκι.. Αν ήταν 330 πάντως θα έπαιρνα την μπέμπα. Τα άλλα δύο απορρίφθηκαν άνευ δεύτερης σκέψεως..
-
Ταπερ
-
πιο πληρες θεωρω το s3!!!
πιο κ@υλα το ταπερ!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πιο πληρες θεωρω το s3!!!Έχμ, δεν πρέπει να στρίβει κιόλας?
-
στριβει κανενα απο τα 4?
-
το βλεπω overall, δε βλεπω ουτε πουλ μουρ ουτε φτερουγες ουτε τιποτα...νομιζω οτι το s3 ικανοποιει και ως καθημερινο αμαξι...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
πιο πληρες θεωρω το s3!!!
Έχμ, δεν πρέπει να στρίβει κιόλας?
Mια χαρά στρίβει το S3
Είναι και το πιο 'πλήρες', αλλά η ψήφος μου πάει αλλού
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ