-
ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ....
Εσεις πως τα καταπολεματε???
Εννοω αν περα απο τα φιδακια κλπ εχετε βρει κανενα αλλο τροπο...
Η ερωτηση μου ειναι που ειναι χρησιμα αυτα τα εντομα στην αλυσιδα της εντομολογικης ζωης...δηλαδη αν δεν υπηρχαν τι θα γινονταν???
Παντως ενας φιλος μου ΤΡΕΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΨΥΧΑΚΙΑΣ λεει οτι τα κουνουπια ειναι εφευρεση του Vladi δηλαδη του Βλαδιμηρου Δρακουλα τα οποια του μεταφερουν αιμα...δηλαδη αντι για ξηρους καρπους ο δρακουλας τρωει κουνουπια...
Επισης οι μυγες λεει υπαρχουν για να τρωνε τα περιττωματα και να ενοχλουν τους ανθρωπους οταν ειναι ευτυχισμενοι....δηλαδη να τους τσαντιζουν για να εχει νοημα η ζωη....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ??????
Βεβαια παιρνει και 3 Μετζουριτ τη μερα για να ναι ηρεμος..
-
Η ερωτηση μου ειναι που ειναι χρησιμα αυτα τα εντομα στην αλυσιδα της εντομολογικης ζωης...δηλαδη αν δεν υπηρχαν τι θα γινονταν???
Παντως ενας φιλος μου ΤΡΕΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΨΥΧΑΚΙΑΣ λεει οτι τα κουνουπια ειναι εφευρεση του Vladi δηλαδη του Βλαδιμηρου Δρακουλα τα οποια του μεταφερουν αιμα...δηλαδη αντι για ξηρους καρπους ο δρακουλας τρωει κουνουπια...
Επισης οι μυγες λεει υπαρχουν για να τρωνε τα περιττωματα και να ενοχλουν τους ανθρωπους οταν ειναι ευτυχισμενοι....δηλαδη να τους τσαντιζουν για να εχει νοημα η ζωη....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
-
Και να μην ξεχνούμε δύο βασικά στοιχεία της κουνουπο-εξέλιξης:
Πρώτον: Όλα τα κουνούπια, που μπήγουν την βδελυρή προβοσκίδα τους στο δέρμα μας, είναι ΘΗΛΥΚΑ. Τα αρσενικά δεν ενοχλούν. Σε αυτή την περίπτωση τα θηλυκά μας αφαιμάσσουν και κατά κυριολεξία.
Δεύτερον: Τα κουνούπια έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα, που διαχέεται διαμέσου της αναπνευστικής μας οδού, στην ατμόσφαιρα.
Τα εντομοαπωθητικά στην ουσία, μπερδεύουν με διαφορετική μυρώδια τα κουνούπια, που χάνουν το στόχο τους. Δεν τα εξοντώνουν.Και μία ιστορική αναφορά...
Το κουνούπι θεωρείται μαζί με τον αρουραίο το πιο επικίνδυνο 'ζώο' του πλανήτη.
Είναι φορέας της ελονοσίας, που έχει αφανίσει ολόκληρους πληθυσμούς ανθρώπων.
Ο βρωμερός αρουραίος δε, ήταν υπεύθυνος για την εξαφάνιση του 1/3 του πληθυσμού της Ευρώπης κατά τον 14ο αιώνα, μεταδίδοντας τη βουβωνική πανώλη. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Δεύτερον: Τα κουνούπια έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα
Αυτό ισχύει? Δε μπορώ να φανταστώ το λόγο που τα προσελκύει το CO2
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό ισχύει? Δε μπορώ να φανταστώ το λόγο που τα προσελκύει το CO2
Θέμα ανατομίας είναι. απλά πράγματα.
-
Aν εξαφανιστούν τα κουνούπια δεν θα υπάρξει κανένα μα κανένα πρόβλημα στην τροφική αλυσίδα... Είναι άχρηστα! Συμφωνα με έρευνες αν κάθε ένας από εμάς σκοτώσει 1000000 κουνούπια τότε πάπαλα οι κούνουπς μια γαι πάντα!
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΜΥΓΕΣ....