Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    RAV4
    1. Home
    2. Εκτός Δρόμου
    3. RAV4
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Εκτός Δρόμου
    16
    26
    37
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • V
      vasdaris last edited by

Ο χρήστης nikoska έγραψε:
      Εδω και 2 ωρες περιπου ψαχνω και διαβαζω οτιδηποτε αφορα το rav. Αυτη τη στιγμη το μυαλο μου ειναι τοσο μπερδεμενο που κοντευω να το μετανιωσω.
      Θα ηθελα λοιπον λιγη βοηθεια απο RAVάδες που είτε στο παρελθόν είτε παράλληλα έχουν χρησιμοποιήσει κι αλλα αυτοκινητα.
      -Δεν περιμένω απο το rav να ειναι πιο γρηγορο στα ρεπριζ απο ενα 1800αρι, αλλα τελικα τι γινεται με τα ρεπριζ του; Μοιαζουν με αυτα ενος 1400;
      -Ποσος ειναι αυτος ο θορυβος μεσα στη καμπινα σε σχεση με ενα μεσαιο αυτοκινητο 1400;
      -Μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει πουθενα κατι για το νεο rav. Υπαρχει λοιπον περιπτωση να αλλαξει το μοντελο μεσα στα επομενα 3 χρονια;

Εαν το έχεις οδηγήσει και σου άρεσε τότε δεν θα πρέπει να φοβηθείς τίποτα! Είναι λίγο τσιμπιμένο στην τιμή βέβαια αλλά είναι πολύ αξιόπιστο κτλ.
      Βέβαια γενικότερα η toyota αλλάζει μοντέλα συχνά οπότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
      Καλή τύχη! Ενημερωσέ μας για τα σχετικα. Εαν θέλεις την δική μου άποψη μη διαστάσεις να επικοινωνήσεις με pm.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • T
        tiger last edited by

Οδηγούσα το παλαιό RAV των γονίων μου και τώρα το καινούριο,στα συν της αγοράς του ήταν οτι η αντιπροσωπεία ειναι κοντά στο σπιτι,και δουλεύει εκεί μηχανικός πρωην συμμαθητής μου, βραβευμένος ως ο καλύτερος της ελληνικής toyota
        Αυτα δεν τα γραφω για να περναει η ωρα,θεωρω τεραστια υποθεση το after sales,αντε και πηρες πχ Subaru ή Mitsubishi,που θα το πηγαίνεις και που θα το πας αν δεν μεινεις ευχαριστημένος;Θα διασχίζεις την Αττική και θα χανεις μερες ολοκληρες για να αλλάξεις λάδια;Νο thanks,δεν θα παρω.

Στις ερωτήσεις σου τώρα:

Αν και οδηγώ το αυτόματο διλιτρο,δεν εχω παράπονο απο τις ρεπρίζ,και δεν νομίζω ότι θα έχει κανεις που ξερει οτι πηρε SUV και όχι GT.

Θορυβος στην καμπίνα υπάρχει, μεγαλύτερος από ενός 1400αριου,αλλα αν δεν εισαι psycho με τέτοια θέματα, θα το συνηθίσεις.Αν γουστάρεις κιόλας να το ακους να ουρλιάζει στα pedal to the metal ακόμα καλύτερα.

Το μοντέλο δεν πρόκειται να αλλαξει γρήγορα,αυτο μη σε ανησυχεί.
        [/img]

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • M
          meco last edited by

Ο χρήστης nikoska έγραψε:

Γιατί δεν άνοιγες από την αρχή ένα θέμα με τίτλο RAV4 και εκεί μέσα να ρωτήσεις ότι θέλεις?? Πιο βολικό θα ήταν για όλους μας.
          Από ότι καταλαβαίνω πάντως καλορίζικο το RAV. Είναι θέμα χρόνου πια...

Ετσι καλυπτεσαι;

Ευχαριστώ, αλλα δεν το εχω παρει ακομη
          Αν και δεν ξερω αν κανω καλα που περιμενω...Μεχρι 30/11 δινουν δωρο το δερμα (θα παρω το executive) ή αν δε θες το δερμα τοτε εκπτωση 1300 ευρω.
          Εγω περιμενω (ελπιζω οχι αδικα) να μπει ο Δεκεμβριος. Τελευταιος μηνας ειναι, Χριστουγεννα και ετσι ελπιζω σε μια καλυτερη προσφορα (μεγαλυτερη εκπτωση ισως...)

Ναι....
          Όσο για το RAV δεν μπορεί να ξέρει κανένας τα χούγια της αντιπροσωπίας. Όλα παίζουν. Είναι πιθανόν πάντως λόγω χριστουγεννιάτικων προσφορών να κάνουν κάτι. το άλλο που θέλω να σου πω είναι να κοιτάξεις και το Χ-trail. Συνολικά είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το RAV. Εκεί που δεν 'παίζεται' το RAV είναι στην άσφαλτο.
          Επίσης στον φlλο που ρώτησε για τις ρεπρίζ του RAV θα πω μόνο ότι είναι αρκετά πιο γρήγορο από ένα μικρομεσαίο 1600άρι. Τέλος για τον θόρυβο του κινητήρα είναι αισθητός πάνω από τις 4000σαλ. Από εκεί και κάτω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

• K
            kyr1 last edited by

Οδηγούσα το παλαιό RAV των γονίων μου και τώρα το καινούριο,στα συν της αγοράς του ήταν οτι η αντιπροσωπεία ειναι κοντά στο σπιτι,και δουλεύει εκεί μηχανικός πρωην συμμαθητής μου, βραβευμένος ως ο καλύτερος της ελληνικής toyota
            Αυτα δεν τα γραφω για να περναει η ωρα,θεωρω τεραστια υποθεση το after sales,αντε και πηρες πχ Subaru ή Mitsubishi,που θα το πηγαίνεις και που θα το πας αν δεν μεινεις ευχαριστημένος;Θα διασχίζεις την Αττική και θα χανεις μερες ολοκληρες για να αλλάξεις λάδια;Νο thanks,δεν θα παρω.

Στις ερωτήσεις σου τώρα:

Αν και οδηγώ το αυτόματο διλιτρο,δεν εχω παράπονο απο τις ρεπρίζ,και δεν νομίζω ότι θα έχει κανεις που ξερει οτι πηρε SUV και όχι GT.

Θορυβος στην καμπίνα υπάρχει, μεγαλύτερος από ενός 1400αριου,αλλα αν δεν εισαι psycho με τέτοια θέματα, θα το συνηθίσεις.Αν γουστάρεις κιόλας να το ακους να ουρλιάζει στα pedal to the metal ακόμα καλύτερα.

Το μοντέλο δεν πρόκειται να αλλαξει γρήγορα,αυτο μη σε ανησυχεί.
            [/img]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 2ΛΙΤΡΟ RAV4 5ΘΥΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ?
            1.ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ?
            2. ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ D,2,L ?
            3. ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ?
            ΕΧΩ 1 HONDA CIVIC 1,4 5Θ ΑUTO, ΠΑΛΙ ΜΕ 4 ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ.
            ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • R
              random last edited by

170 ευρω το εξαμηνο δινω στην Εγνατια για το Σαντα Φε που ειναι και 2700 cc...

Για το Ραβ4 που ειναι 2λιτρο υπολογιζε περιπου 130 με 140 το εξαμηνο

• B
                bebes last edited by

Ο χρήστης Random1 έγραψε:
                170 ευρω το εξαμηνο δινω στην Εγνατια για το Σαντα Φε που ειναι και 2700 cc...

Για το Ραβ4 που ειναι 2λιτρο υπολογιζε περιπου 130 με 140 το εξαμηνο

Καλά τα λές στο περίπου, αλλά μάλλον χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια κλοπής...

• P
                  panos7 last edited by

O πατερας μου πηρε Ραβ πριν 2 εβδομαδες και το οδηγησα και εγω. Ειναι εκπληκτικο στο δρομο. Απο επιδοσεις δεν μπορω να πω γιατι ειναι ακομα στο στρωσιμο. Αν θελει καποιος αλλες λεπτομερειες κλπ μπορω να βοηθησω.

• First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                    • ΕΛΛΑΔΑ
                    • ΚΟΣΜΟΣ
                    • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ