-
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
Μ' αρέσουν πολύ τα nicknames με ιστορία...Δυστυχώς το δικό μου δεν είναι ιδιαίτερα ιστορικό.Το συγκεκριμένο(είχα και άλλα δυο παλιότερα)το οποίο χρησιμοποιώ σε 2-3 fora ειναι απο το ονομά μου (Δημήτρης) αρα jim.Το s μου χει μείνει απο το Λαζόπουλο στους Μήτσους(ιελαααα..ξάδιρφι η Τζίμ**ς **είμι αα..)και επειδή βρίσκομαι στη Λάρισα τα τελευταία 6 χρόνια(Σπουδές-δουλειά) τη βρίσκω με την προφορά.Το 192 είναι απο την ιπποδύναμη του Corolla μου.
Aυτά.Το αυτοκίνητο απο τον Αδάμου το πήρες??
-
Όταν μόλις είχα αγοράσει το πρώτο μου 2400 μόντεμ (Δεκέμβριος 1993) και προσπαθούσα να αποφασίσω για το handle μου, είχα εργαστήρια στο ΕΜΠ και πίσω από έναν παλμογράφο είχε ένα κουμπί που είχε την λεζάντα DC Calibrator... Από τότε έμεινε, αν και μου αρέσει η σημασία του τελικά...
Ο μετρητής, ο εξισορροπητής... Ελεύθερα, ο πετάω έξω την άχρηστη πληροφορία και κρατάω τα χρήσιμα...
Περισσότεροι βαυκαλισμοί σε επόμενο μήνυμα...
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Το είχα πρωτοχρησιμοποιήσει στην BBS της Techlink αν θυμάμαι καλά. Αλήθεια την πρόλαβε κανείς αυτή;Τώρα κάνεις κάτι ερωτήσεις μωρέ Γιάννη...
H Τechlink ήταν η τελευταία από τις BBS που έμπαινα... Την Athens Remote Systems - 'Forum BBS' τη θυμάται άραγε κανείς; (Εκτός των 2 γνωστών!!)
-
Random ειναι ο τυχαιος σε ολα...Ετσι με φωναζαν οι φιλοι μου απο μικρο..Ο λογος ειναι γιατι εβρισκα παντα γκομενες απο αλλα μερη της Αττικης και κολλαγα σε νεες παρεες σαν τυχαιος...Αντι να γνωρισω απο την περιοχη μου ξενιτευομουνα 15 χρονω πιτσιρικι για να βρω νεες γυναικες...
Αν και πιστευα οτι στις καλες περιοχες βρισκεις προσεγμενα μωρακια...Παντως και ο Κορυδαλλος δεν παει πισω καθολου....
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Εχεις δικιο. Λοιπον, στη γλωσσα των δικτυων υπολογιστων 'There's no place like 127.0.0.1'='There's no place like home'
To 127.0.0.1 (γνωστο κ ως loopback address, http://www.webopedia.com/TERM/L/loopback_address.html ) με λιγα λογια σημαινει ουσιαστικα 'ο ιδιος ο υπολογιστης'. Ελπιζω να σας καλυψα..χαχαχαχα, παλιά, στην εποχή των 1.200, 2.400 kbps (Lynx, Gopher κλπ) συνηθίζαμε να λέμε '127.0.0.1: The fastest FTP server'.
Kubiak: From 'Parker Lewis can't lose' TV series. Although it should be Cubiak.
Ήρεμα παίδες, αρχίζει και φαίνεται η ηλικία μας
Θυμάται κανείς την εποχή προ-www.??
Αμεεεε... rn (read news) σε Unix, bulletin-boards στα... Home Computers (το PC ήταν μεταγενέστερος όρος)
Σε ότι αφορά το nick μου, είναι τα αρχικά της ιστοσελίδας που διατηρούσα: McLaren In Greek F1 (το λέει και η υπογραφή, αν και η σελίδα δεν υπάρχει πια).
ΥΓ. @Ping of Death: πολύ καλό το sig!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. @Ping of Death: πολύ καλό το sig!
Cheers mate!
-
καλα εγω εχω γελασει πολυ με τα username:lol:
λοιπον εγω αρχισα σαν mad αυτο το ειχα βαλει λογο οτι ειναι το αγαπημενο μου καναλι αφου εκανα ομως βλακειες μου εκαναν ban
μετα ξαναμπηκα αυτη τη φορα σαν magitis αυτο το ειχα βαλει ετσι για φυγουρα αλλα εκανα παλυ βλακιες και μου ξανα καναν ban
μετα εγινα mega αυτο το εβαλα οχι απο το καναλι αλλα επειδη ειμουν τεραστιος τοτε εδω ολοι με ξεραν σαν ο banarismenos της παρεας
ομως μου ξανακαναν ban ε μετα εβαλα mad magitis mega και επειδη εκανα βλακιες μου καναν banτελος το madakos βγηκε απο μια δημοσιευση του random οταν ειχα σταματησει της βλακιες και αυτοσ μου ειπε
ο random σε ψαχνει madako εμενα μου αρεσε το madako και ετσι εβαλα αυτο
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
λοιπον εγω αρχισα σαν mad αυτο το ειχα βαλει λογο οτι ειναι το αγαπημενο μου καναλι αφου εκανα ομως βλακειες μου εκαναν ban
μετα ξαναμπηκα αυτη τη φορα σαν magitis αυτο το ειχα βαλει ετσι για φυγουρα αλλα εκανα παλυ βλακιες και μου ξανα καναν ban
μετα εγινα mega αυτο το εβαλα οχι απο το καναλι αλλα επειδη ειμουν τεραστιος τοτε εδω ολοι με ξεραν σαν ο banarismenos της παρεας
ομως μου ξανακαναν ban ε μετα εβαλα mad magitis mega και επειδη εκανα βλακιες μου καναν banτελος το madakos βγηκε απο μια δημοσιευση του random οταν ειχα σταματησει της βλακιες και αυτοσ μου ειπε
Αυτό πάει να πει κρίση ειλικρίνειας...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό πάει να πει κρίση ειλικρίνειας...
οχ οχ οχ τα ειπα ολα εεεεεε???
-
Αντε να εξηγησω και εγω.
Το ονομα μου που το χρησιμοποιω παντου και παντα σε e-mail και σε ολα τα φορουμ.Προερχεται απο το ονομα της κορης μου. Το ονομα της Λιζεττα(το ιδιο με την γιαγια της και μητερα μου). Και μια της εχω μαθει ολα τα Ελληνικα υποκοριστηκα. Σαν Λιζεττιτσα Λιζεττακι Οποτε εμεινε σαν τιτσατακι.
Αλλα παντα υπογραφω με το ονομα μου. Και παντα γελαω οταν με αποκαλουν 'ο τιτσατακι' Δεν υπαρχει 'ο τιτσατακι' μονο 'η τιτσατακι' που φυσικα ειναι η κορη μου.
Νικος
-
Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω τις απόψεις μου σε μια δημόσια συζήτηση χωρίς να χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αντε να εξηγησω και εγω.
Το ονομα μου που το χρησιμοποιω παντου και παντα σε e-mail και σε ολα τα φορουμ.Προερχεται απο το ονομα της κορης μου. Το ονομα της Λιζεττα(το ιδιο με την γιαγια της και μητερα μου). Και μια της εχω μαθει ολα τα Ελληνικα υποκοριστηκα. Σαν Λιζεττιτσα Λιζεττακι Οποτε εμεινε σαν τιτσατακι.
Αλλα παντα υπογραφω με το ονομα μου. Και παντα γελαω οταν με αποκαλουν 'ο τιτσατακι' Δεν υπαρχει 'ο τιτσατακι' μονο 'η τιτσατακι' που φυσικα ειναι η κορη μου.
Νικος
Σωστος!!
Θυμάμαι κάποια σε κάποια φάση παλιότερα που σε είχε ρωτήσει κάποιος για το nick σου και του είχες απαντήσει κάτι του στυλ 'που να καθομαι να σου λέω τώρα...'
Απο τότε είχα μείνει με την περιέργεια!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αντε να εξηγησω και εγω.
Νικος
Σωστος!!
Θυμάμαι κάποια σε κάποια φάση παλιότερα που σε είχε ρωτήσει κάποιος για το nick σου και του είχες απαντήσει κάτι του στυλ 'που να καθομαι να σου λέω τώρα...'
Απο τότε είχα μείνει με την περιέργεια!
Μονο εσενα; Εγω να δεις!!! Επιτελους το μυστηριο λυθηκε.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αντε να εξηγησω και εγω.
Νικος
Νίκο γράψτο και στο scoobynet αυτό γιατί πολλοί , μεταξύ των οποίων και εγώ , νομίζουν ότι είναι επίθετοκαι μάλιστα Κρητικής καταγωγής
-
Και για όποιον είχε απορία .... να τι είχα γράψει παλιότερα ...
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
username ........... ΒΑΣΙΛΗΣ -
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Αντε να εξηγησω και εγω.
Νικος
Νίκο γράψτο και στο scoobynet αυτό γιατί πολλοί , μεταξύ των οποίων και εγώ , νομίζουν ότι είναι επίθετοκαι μάλιστα Κρητικής καταγωγής
Εγώ πάντως για κάποιο περίεργο λόγο το είχα συνδέσει με τη λέξη 'tits'.
Ξέρω, έχω πρόστυχο μυαλό!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ πάντως για κάποιο περίεργο λόγο το είχα συνδέσει με τη λέξη 'tits'.Ξέρω, έχω πρόστυχο μυαλό!
tits-atak-i (μεταφρ: tits attack iiiiiiiiiiiiiii)
-
Quendil
Είναι τιμητικός τίτλος που δίνεται από την φυλή των ξωτικών και σημαίνει 'ο φίλος των ξωτικών' στην γλώσσα τους (quenya).
Βγήκε με παρόμοιο τρόπο με του Aerandir. Good choice buddy
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
tits-atak-i (μεταφρ: tits attack iiiiiiiiiiiiiii)
Αντε να εξηγησω και εγω.
Νικος
Ουρτ ρε βρωμιαρηδες.
Ουτε μου περασε απο το μυαλο. Και ξερω πολυ καλα τι σημαινει tits.
Και εχει πλακα γιατι και η γυναικα μου το εχει δει πολλες φορες και δεν το εχει σκεφτει (και υποτιθεται αυτη ειναι βερα Αμερικανα )
Νικος
ΥΓ: ακομα δεν μπορω να σταματησω να γελαω.
-
Αντε να γραψω και εγω για πρωτη φορα την προελευση του (13 ετων) νικ μου
Προκειται περι λεξεως αχταρμα. Εβαλα στο μιξερ τις λεξεις greek, geo(logist), gria (που ειναι οι αλλες 3 λεξεις που με χαρακτηριζουν εκτος απο το ονομα μου) και βγηκε αυτο!
Ποτε μου δεν αποφασισα αν ειναι τελικα οντως μαλακια ή κακοηχο αλλα ειναι παντα ελευθερο -
titsataki hi....
Σε εχω πετυχει και σε αλλα φορουμ με σκουμπυς και τα τοιαυτα
BTW ενδιαφερομαι σοβαρα και ελικρινα για την κορη σου που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πανεμορφη...αν τα βρουμε και στην ηλικια τοτε ενδιαφερομαι σοβαρα..εχω δυο πτυχια ΑΕΙ,ξερω δυο γλωσσες Αγγλ. και Ισπανικα, και εχω και μεγαλη προικα....
USERNAME.......Τι σημαινει;;