-
Φορώ ένα απλό Sector ADV 2500 εδώ και 6 χρόνια (40.000 δρχ-τότε). Συνεχίζει να αντέχει σε αντίθεση με τα δερμάτινα λουράκια το οποία άλλαζα σαν τα πουκάμισα ως ότου έβαλα καδένα. Βάρυνε όμως πολύ έτσι...
Για τα ρώσικα Aviator των 4Τ , τί γνώμη έχετε; Αξίζουν; -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Eλατε αδερφια να βγουμε στους δρομους με Rolex στα χερια και γουνες στους ωμους.ΧΑΧΑΧΑΧΑ έγραψε!
@tsoukas ρε άνθρωπε του Θεού εσύ θα μας τρελάνεις!
Σκέφτηκες ότι μπορεί να έχει ρολόι τσέπης; Ή να έχει 15 ρολόγια πάνω του σε palmtop, κινητό, και σπίτι του να έχει 500 ρολόγια, ένα σε κάθε τοίχο που να βαράνε κιόλας κάθε τέταρτο; Ντααααν νταααααν..
ή να ακούει το ρολόι της εκκλησίας ή να ρωτάει τους περαστικούς;
Και καλά το ασυνέπεια, που ούτε αυτό ισχύει, το ανευθυνότητα που κολλάει; -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Φορώ ένα απλό Sector ADV 2500 εδώ και 6 χρόνια (40.000 δρχ-τότε). Συνεχίζει να αντέχει σε αντίθεση με τα δερμάτινα λουράκια το οποία άλλαζα σαν τα πουκάμισα ως ότου έβαλα καδένα. Βάρυνε όμως πολύ έτσι...
Για τα ρώσικα Aviator των 4Τ , τί γνώμη έχετε; Αξίζουν;Για πέστε την γνώμη σας οι ρολογάδες
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για τα ρώσικα Aviator των 4Τ , τί γνώμη έχετε; Αξίζουν;Για πέστε την γνώμη σας οι ρολογάδες
ρολογας δεν ειμαι, αλλα,
τα ρολογια αυτα ειναι φθηνα, εχουν ενα ιδιετερο design που αρεσει σε καποιους, το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερω τι γινεται με το σερβις τους και ποσο καλη ποιοτητα εχουν γενικοτερα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...Δώρο αποφοίτησης είναι.Ποιο είπες θα είναι το επόμενο πτυχίο σου;
Στα δικά μας τώρα ... Πρώτο ρολόι στο Γυμνάσιο, ένα ηλεκτρονικό της σειράς. Μάρκα δε θυμάμαι. Χαλάει οπότε έρχεται το επόμενο στο Λύκειο ένα ηλεκτρονικό επίσης της σειράς (μάλλον Casio) με ημερομηνία - ξυπνητήρι. Χαλάει και αυτό αρκετά γρήγορα, οπότε ακολουθεί ένα με αναλογικούς δείκτες, με αρκετά μειωμένες αντοχές τώρα τελευταία, οπότε δεν το φοράω. Μάρκα; ORION! Όταν αναζήτησα πρόσφατα service; Ούτε που τη γνώριζε ή τη θυμόταν κανείς!
Πριν λίγο καιρό έψαχνα για αντικαταστάτη, αλλά κατέληξα πως το ρολόι, μου χρειάζεται όταν έχω χρόνο, που πρέπει να τον μετρήσω. Όπως όμως έγραψα και στη συζήτηση 'Τι σας λείπει περισσότερο;' αγαπητοί φίλοι, δεν έχω ελεύθερο χρόνο. Όταν με το καλό τον βρω, θα σας ενημερώσω για το νέο μου ρολόι ...
-
Εγω το πούλησα το ρολόι και πήρα κομπολόι......
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εγω το πούλησα το ρολόι και πήρα κομπολόι......Είναι ακριβείας;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλο τό τί φαντάζεσαι ότι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ μπορεί καί να συμβαίνει όμως,καί άλλο τό να κακοχαρακτηρίζεις έχοντας ώς λογική τό φανταστικό σου συμπέρασμα,δέν νομίζεις;
Πρωτα απ'ολα,δεν ειμαι του Θεου!
Δευτερον,ειναι μια ενδειξη.Δεν ειναι αποτελεσμα της φαντασιας μου.Ενα αρνητικο χαρακτηριστικο για εμενα.Ενα κριτηριο,αν θες,μεταξυ αλλων.
ΥΓ.Φιλε skye,εσυ εφοσον φορας,δεν κινδυνευεις.
ΥΓ2.Φιλε Hunter,θα σου παρω ενα στην γιορτη σου,για να ανεβεις στα ματια μου... -
Νά΄σαι καλά.
-
Black is the night at the mountains...
Μα είναι δυνατόν να κρίνουμε ανθρώπους με τέτοια κριτήρια;
-
ενταξει ρε παιδια,μην τον αποπαιρνετε τον ανθρωπο...ολοι κουτσα στραβα,εχουμε τις περιεργειες μας...στο κατω κατω δε πιστευω τωρα να δινει και ιδιαιτερη σημασια σε αυτη την ελλειψη!ελπιζω...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Eλατε αδερφια να βγουμε στους δρομους με Rolex στα χερια και γουνες στους ωμους.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ έγραψε!
Σκέφτηκες ότι μπορεί να έχει ρολόι τσέπης; Ή να έχει 15 ρολόγια πάνω του σε palmtop, κινητό, και σπίτι του να έχει 500 ρολόγια, ένα σε κάθε τοίχο που να βαράνε κιόλας κάθε τέταρτο; Ντααααν νταααααν..
ή να ακούει το ρολόι της εκκλησίας ή να ρωτάει τους περαστικούς;
Και καλά το ασυνέπεια, που ούτε αυτό ισχύει, **το ανευθυνότητα που κολλάει; **:roll:Επειδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται, θα ρωτάς άλλους; Ανευθυνότητα βέβαια, γιατί αν κανείς δεν παίρνει ρολόι, τι θα γίνοιυν οι ρολογάδες; Κλέφτες; Άρα, η κοινωνία υποφέρει από εγκληματίες κι εσύ επιδεινώνεις τι φαινόμενο; Αν δεν είναι ανευθυνότητα αυτό, τότε τι είναι;
Sorry φίλε tskoukas, αλλά ειλικρινά τα επιχειρήματά σου δεν με έπεισαν. Απλά είπα να το ρίξω λίγο στο χαβαλέ, ελπίζω χωρίς παρεξήγηση από κανέναν σας.
Καλό βραδάκι! (Μα καλά, τι ώρα είναι;;; Είναι ώρα για ύπνο ή ακόμα; )
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πάντως για μένα αυτό - το Jaeger-LeCoultre Gyrotourbillon II - είναι ίσως το ωραιότερο ρολόι που έχω δει
http://www.tp178.com/tjn/jlc/gyro/watch.jpg
Για τιμή μη ρωτάτε...
Ενδιαφέρον κομμάτι, αλλά με πάρα, πάρα, πάρα πολύ μεγάλη διάμετρο κάσας. Δεν υπάρχει φτηνό tourbillion από οποιαδήποτε ωρολογοποιεία. Θα ήθελα κάποτε να μπορούσα να δικαιολογήσω το κόστος για ένα τέτοιο ρολόι, ειδικά αυτό της Patek Philippe που έχει 10 μέρες reserve και της οποίας το tourbillion είναι ορατό μόνο από το πίσω μέρος, ίσως το πιο understated ρολόι στον πλανήτη. Ή ακόμα και το Skeleton tourbillion της VC, απίστευτα όμορφο και σε πλατίνα ακόμα καλύτερο. Οι τιμές για τέτοια περιορισμένης παραγωγής κομμάτια κυμαίνονται από 200,000 μέχρι 450,000 Ευρώ. Άρα, για την συντριπτική πλειοψηφεία του κόσμου είναι όνειρα καλοκαιρινής νύχτας.
Για την ώρα βουλεύομαι με ένα yacht master intermediate (μικρός καρπός, γαρ) και ένα Tag Heuer που χρησιμοποιώ όταν κάνω ποδήλατο και όταν πετάω, γιατί οι τούμπες και οι άγαρμπες προσγειώσεις ελλοχεύουν.
-
Νομιζα οτι μιλαμε για ρολογια ανθρωπων και οχι για ρολογια που φοριουνται απο θυριδες.
Ακομα ενα χρησιμο προι'ι'ον λοιπον, που η ανθρωπινη ματαιοδοξια και η αναγκη επιδειξης το μετετρεψαν σε πολυτιμο(?) αντικειμενο.
Γιατι δε μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να ειναι η αγορα με 400.000 ευρω(ή 136.000.000 δρχ) ενος αντικειμενου που απλα δειχνει την ωρα.ποση τεχνολογια ποση εργασια και ποσο πολυτιμο υλικο μπορει να υπαρχει πισω απο ενα τετοιο ρολο'ι' - μνημειο ματαιοδοξιας και επιδειξης??Ευχαριστω δε θα παρω.
Βολευομαι και με το Swatch Irony Aluminium που φοραω εδω και τρια χρονια και το οποιο κανει την ιδια δουλεια και μαλιστα χωρις να κινδυνευω να μου κοψουν το χερι για να το κλεψουν ουτε να οδηγηθω στην αυτοκτονια αν παθει κατι. -
Είναι η ίδια ματαιοδοξία που 'φτιάχνει' αυτοκίνητα ενός εκατομυρίου ευρώ , φωτιστικά τριακοσίων χιλ. , παπούτσια πέντε χιλ. και πάει λέγοντας . Όχι πως -για μένα τουλάχιστον - έχεις άδικο αλλά κάπως πρέπει να ξεχωρίζουν οι πλούσιοι από τους 'άλλους' εμάς , τώρα που οι περισσότεροι έχουμε αυτοκίνητο , πάμε διακοπές κλπ.
-
'Time is an illusion invented by the Swiss'.
Δεν θυμάμαι πού το έχω ακούσει.
-
Εγω παντως φοραω εδω και τρια χρονια ενα ρολοϊ μαρκα 'κουκουρούκου', δεν μου εχει χαλασει ποτέ, δουλευει μια χαρα. Ουτε καν μπαταρια δεν εχω αλλαξει, αν και μαλλον πλησιαζει η ωρα της
-
Φοράω ένα ρολόι σε στυλ χρονογράφου, μάρκα 'smart' δώρο της αρραβωνιαστικιάς. Αυτό είναι και το ρολόι που θα ήθελα να φοράω, για να απαντήσω στο ερώτημα του τόπικ.
Not where you stand, nor where you are
it matters only where you look.
(T.Tolkki - Stratovarius)Jacob
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Νομιζα οτι μιλαμε για ρολογια ανθρωπων και οχι για ρολογια που φοριουνται απο θυριδες.
Ακομα ενα χρησιμο προι'ι'ον λοιπον, που η ανθρωπινη ματαιοδοξια και η αναγκη επιδειξης το μετετρεψαν σε πολυτιμο(?) αντικειμενο.
Γιατι δε μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να ειναι η αγορα με 400.000 ευρω(ή 136.000.000 δρχ) ενος αντικειμενου που απλα δειχνει την ωρα.ποση τεχνολογια ποση εργασια και ποσο πολυτιμο υλικο μπορει να υπαρχει πισω απο ενα τετοιο ρολο'ι' - μνημειο ματαιοδοξιας και επιδειξης??Ευχαριστω δε θα παρω.
Βολευομαι και με το Swatch Irony Aluminium που φοραω εδω και τρια χρονια και το οποιο κανει την ιδια δουλεια και μαλιστα χωρις να κινδυνευω να μου κοψουν το χερι για να το κλεψουν ουτε να οδηγηθω στην αυτοκτονια αν παθει κατι.Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ματαιοδοξίας, με την έννοια που το παρουσιάζεις. Σε πολλούς τομείς της αγοράς (αν όχι σε όλους) υπάρχουν τα 'απλησίαστα' κομμάτια, τα οποία τις περισσότερες φορές απευθύνονται σε συλλέκτες και μάλιστα εκατομμυριούχους.
Και μην ξεγιελέστε επειδή αναφερόμαστε σε ρολόγια. Στην υψηλή ωρολογοποιεία (πάντα για μηχανικά ρολόγια μιλάμε) υπάρχει αρκετά υψηλή τεχνολογία.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
........................................... Οι τιμές για τέτοια περιορισμένης παραγωγής κομμάτια κυμαίνονται από 200,000 μέχρι 450,000 Ευρώ. .
.................Για την ώρα βουλεύομαι με ένα yacht master intermediate (μικρός καρπός, γαρ) και ένα Tag Heuer που χρησιμοποιώ όταν κάνω ποδήλατο και όταν πετάω, γιατί οι τούμπες και οι άγαρμπες προσγειώσεις ελλοχεύουν.
Mε τόσα φράγκα.....??? Κι εγω βολεύομαι μ' ενα yacht..... Kι εχω ολα τα νησιά της χώρας μας στο 'τσεπάκι' μου....
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.