-
Από αυτό το θέμα έχουν περάσει τα περισσότερα μέλη ever. 314 ψήφους!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε λίγες μέρες 19...
Πώς μεγάλωσα έτσι ρε πούστ# μου...
Ειστε προκλητικος κυριε
Πλακα κανω
Όσο μεγαλώνεις και αυξάνουν οι απαιτήσεις/ευθύνες, τόσο νοσταλγείς τα προηγούμενα χρόνια. Είτε είσαι 19 είτε 109...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σε λίγες μέρες 19...
Ειστε προκλητικος κυριε
Πλακα κανω
Όσο μεγαλώνεις και αυξάνουν οι απαιτήσεις/ευθύνες, τόσο νοσταλγείς τα προηγούμενα χρόνια. Είτε είσαι 19 είτε 109...
ε. εσυ δεν έχεις και πολλά να νοσταλγείς
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Σε λίγες μέρες 19...
Ειστε προκλητικος κυριε
Πλακα κανω
ε. εσυ δεν έχεις και πολλά να νοσταλγείς
Kι όμως...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σημερα κλεινω τα 34. (Παρακαλω για τα δωρα στειλτε pm. Καθε προσφορα δεκτη ).
Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά!
Πολύχρωμος!
Ευχαριστω, ευχαριστω....
(χμ, δεν πηρα ακομα τα pm σας ) -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σημερα κλεινω τα 34. (Παρακαλω για τα δωρα στειλτε pm. Καθε προσφορα δεκτη ).Xρονια πολλα!!
-
33 παρά 17 ημέρες...
και βέβαια kantoniou, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!
-
Kantoniou χρόνια πολλά, να σε χαιρόμεθα!
-
Χρόνους πολλούς εύχομαι και γω
-
Χρόνια πολλά και από εμένα...!
-
Χρόνια πολλά και καλά, περιμένουμε φυσικά το κέρασμα!
-
Σας ευχαριστω ολους! Το πληκτρολογιο αρχιζει να τα πειαζι απο τα δραυκα σγσυηκνηις. Επρεπε να παρω ενα αδιαβροχο...
Εχουμε τον πονο μας, με εναν ακομα χρονο στην καμπουρα, θελετε και κερασμα! Κοιτα ρε θρασος που εχουν ορισμενοι... -
-
Ξέχασες να βάλεις στην πόρτα και το τριάρι. Μήπως κρύβεις χρόνια;
-
20 στα 21 και εγώ.
είπα να γίνω ενεργός χρήστης και έχω ξεσκιστεί να διαβάζω θέματα...
χρόνια πολλά kantoniou και από μένα αν και λίγο αργοπορημένα -
Ο ......εγκέφαλός μου αγνοούσε επιδεικτικά αυτο το πόστ, κοινώς το περνούσε στο ντούκου. Λοιπόν είμαι 48 ,αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ, νοιώθω καλύτερα απ΄ότι στα 18 και στα 20. Μήπως πρέπει να με δεί κανένας γιατρός?
-
Και πως διάολο ψηφίζουνε? ( Ή γυαλιά χρειαζομαι ή αρχικά συμπτώματα ΑΛΤΖ).......
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ο ......εγκέφαλός μου αγνοούσε επιδεικτικά αυτο το πόστ, κοινώς το περνούσε στο ντούκου. Λοιπόν είμαι 48 ,αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ, νοιώθω καλύτερα απ΄ότι στα 18 και στα 20. Μήπως πρέπει να με δεί κανένας γιατρός?Σεβάσμιε κύριε μη κάνεις το λάθος να πάς σε γιατρό, διότι μετά θα συνεχίσεις φυσικά να είσαι 48 αλλά θα νοιώθεις μεταξύ 68 70.
Για να ψηφίσεις κοίτα στην αρχή της σελίδας υπάρχει μια σειρά ηλικιών διάλεξε την αντίστοιχη (στη συγκεκριμένη περίπτωση τη δεύτερη από το τέλος) και κάνε 'κλίκ' στο κυκλάκι που υπάρχει μπροστά. Αυτό ήτανε. Άντε με εσένα θα γίνεται 8 .
-
33... αλλά και εμένα δεν με αφήνει να ψηφίσω... δείχνει μόνο τα αποτελέσματα.... Δάκτυλος των νεαρότερων???
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
33... αλλά και εμένα δεν με αφήνει να ψηφίσω... δείχνει μόνο τα αποτελέσματα.... Δάκτυλος των νεαρότερων???Νομίζω ότι τα αποτελέσματα τα δείχνει μόνο εάν έχει ψηφίσει κάποιος.
Τώρα εάν λόγω παλαιότητας του θέματος η ψηφοφορία έχει τεθεί εκτός μόνο κάποιος 'mod' μπορεί να μας πεί.
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.