-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πέρασε;;;;
Δεν καταλάβατε καλα... απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ τώρα δεν ειναι εδω ο πρόεδρος... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΕιναι ο Αντιπρόεδρος χαχαχαχαχαχα
...με 2 ψήφους σε κηρύσσω έκπτωτο... ...τα λέω καλά Θάνο και Νικόλα;
Ρε μην με προκαλείτε θα βάλω το Citroen Forum σε γύψο!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πέρασε;;;;
Δεν καταλάβατε καλα... απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ τώρα δεν ειναι εδω ο πρόεδρος... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΕιναι ο Αντιπρόεδρος χαχαχαχαχαχα
...με 2 ψήφους σε κηρύσσω έκπτωτο... ...τα λέω καλά Θάνο και Νικόλα;
Ρε μην με προκαλείτε θα βάλω το Citroen Forum σε γύψο!!!
Psssssttt κύριε αντιπρόεδρε πες αλεύρι...;
-
Φυσικά και τα λες καλά Σάββα!
-
λοιπόν ήρθε η ώρα να φύγω απο το γραφείο!
Να σας χαιρετήσω όλους μιας κ ξεκινά η άδεια μου, οπότε θα τα ξαναπούμε internetικώς (ελπίζω κ από κοντά ) μετά τις 17/8 που επιστρέφω!Πολλά φιλιά σε όλους!
Καλά να περάσετε!
Να προσέχετε τις 'Γαλλιδούλες' σας / μας
Καλές διακοπές σε όσους φύγουν κ να γυρίσουν πίσω ξεκούραστοι κ... μαυρισμένοι χεχε!Φιλικά
Νικόλας -
Καλησπερα, μετά από αρκετο καιρό που έχω εξαφανιστεί λόγω δουλειών και τρεξίματος, βρήκα την ευκαιρία να γράψω ένα δυο πραγματάκια.
Τελευταία είχα ένα προβληματάκι με το C4 coupe καθώς ένας μεταλλικός τριγμός σε κάθε πάτημα του γκαζιόυ ή στην αλλαγή ταχύτητας. Τελικά με γρασσάρισμα του ζουάν (!) λύθηκε το θέμα από την αντιπροσωπεία.
Έχω ήδη κάνει 6500 κμ , κυρίως σε μεγάλα ταξίδια , και συνολικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητο είναι καλοτάξιδο και άνετο και γενικά έχει ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά.Οσο για την άποψη της κοπελίτσας (έκτρωμα ) δεκτό , καθώς αύτος ο σχεδιασμός έχει το μειονέκτημα ότι: είτε ξετρελένει κάποιους , είτε δεν αρέσει καθόλου. Δεν υπάρχει μέση οδός. Έχουμε ένα αυτοκίνητο που είτε παθιάζει , είτε αφήνει παγερά αδιάφορους . Άλλωστε έτσι δεν ήταν πάντα το design στα πραγματικά citroen ?
Υ.Γ. άλλο ένα μικρό χαζό του c4 είναι ο υδραυλικός καθρέφτης του παρμπριζ. Αμα παρκάρεις σε ήλιο ο καθρέπτης πέφτει και δε μένει στη θέση του μέχρι να κρυώσει πάλι το λάδι του .
-
Κοίτα να δεις που ο Κούκος πήρε C4 πριν από μένα...
Γεια σας παίδες! Από εδώ και στο εξής ελπίζω να είμαι κοντά σας συχνότερα (κάνουμε αλλαγή βάρδιας με τους υπόλοιπους που φεύγουν για διακοπές).
Αν όλα πάνε as planned, κατά πάσα πιθανότητα προς το τέλος του χρόνου (ή μπορεί και νωρίτερα) η ασφαλίτικη Xsara μου θα περιέλθει σε κατοχή άλλου...
See ya.
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
...Τελευταία είχα ένα προβληματάκι με το C4 coupe καθώς ένας μεταλλικός τριγμός σε κάθε πάτημα του γκαζιού ή στην αλλαγή ταχύτητας. Τελικά με γρασσάρισμα του ζουάν (!) λύθηκε το θέμα από την αντιπροσωπεία...χεχεχέ!
λέω κι εγώ.... τι διάολο... ίδιο αυτοκίνητο έχουμε... δεν μπορεί...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Τελευταία είχα ένα προβληματάκι με το C4 coupe καθώς ένας μεταλλικός τριγμός σε κάθε πάτημα του γκαζιού ή στην αλλαγή ταχύτητας. Τελικά με γρασσάρισμα του ζουάν (!) λύθηκε το θέμα από την αντιπροσωπεία...
χεχεχέ!
λέω κι εγώ.... τι διάολο... ίδιο αυτοκίνητο έχουμε... δεν μπορεί...
Χάρηκες ε???
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χάρηκες ε???Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, Χρήστο...
Η χαρά του κακού!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Χάρηκες ε???
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, Χρήστο...
Η χαρά του κακού!
......να ψοφησει η κατσικα του γειτονα
-
-
Γεια παιδια. Δεν παρακολουθω το citroen forum επειδη δεν εχω citroen αλλα ενδιαφερεται ξαδερφος μου για το c4 1.6 Pack και θελω να ακουσω πιθανα προβληματα που ειχατε οσοι ειστε ιδιοκτητες. Επισης απ'οτι ειδα η pack απο την exclusive εχει 2000 διαφορα και εχει παραπανω μονο 17αρες ζαντες αλουμινιου xenon και esp(τα βασικα λεω). Φανταζομαι η pcak ειναι η πιο vamue for money λυση. 3 ερωτησεις:
1)Απο πλευρικη στηριξη τα καθισματα confort πως πανε;
2)16αρες ζαντες αλουμινιου δεν εχει αυτο το αυτοκινητο σαν επιλογη;
3)Ξερετε αν μπορω να βαλω τις ζαντες απο το exclusive και τους αισθητηρες παρκαρισματος στο pack σαν εξτρα;
Το site λεει τιμη 18.290 ειναι ενημερωμενη; Πολυ χαμηλη μου φαινεται!ThanksEDIT:Σε ποια χωρα κατασκευαζονται τα c4 που ερχονται εδω; Υπαρχει κανενα forum για citroen;
Μηπως οι 17αρες ειναι too much για τετοιο αυτοκινητο; Τι διαστασεις ελαστικων εχει με 16αρες και με 17αρες; -
Επισης:
Τι ειναι το speed limiter στο cruize control;
Τι παιζει με τον κεντρικο καθρεπτη;
Ο κλιματισμος εχει πισω αεραγωγους για τους πισω επιβατες;
Τα παραθυρα μονο κλεινουν η ανοιγουν κιολας απο το κουμπι;
Τι κανουν τα φωτα follow me home;Ελα παιδια καλημερα αντε ξυπνατε!
-
Πως γινεται αυτο που δειχνει στη διαφημιση που φευγει απο τη λωριδα του ο οδηγος χωρις φλας και τον προειδοποιει; Πως καταλαβαινει οτι απλως δεν στριβει; Τι εγγυηση εχει στα μηχανικα, 2 χρονια;
Αντε citroenακηδες μεσημεριασε ξεκολληστε απο το citroen σας και απαντηστε μου!!!!!
-
Θα σου απαντησω σε αυτο που ξερω σιγουρα:
Τι κανουν τα φωτα follow me home;
Οταν σβυνεις την μηχανη το βραδυ πατας το κουμπι των φωτων και αυτα αναβουν για ενα χρονικο διαστημα,μεχρι να μπεις στο σπιτι σου.Συνηθως μπορεις να αυξησεις τον χρονο μεχρι καποια λεπτα.Ακριβως πως δουλευουν στην C4 δεν ξερω,αυτη ειναι η γενικοτερη ιδεα λειτουργιας.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Πως γινεται αυτο που δειχνει στη διαφημιση που φευγει απο τη λωριδα του ο οδηγος χωρις φλας και τον προειδοποιει; Πως καταλαβαινει οτι απλως δεν στριβει; Τι εγγυηση εχει στα μηχανικα, 2 χρονια;Αντε citroenακηδες μεσημεριασε ξεκολληστε απο το citroen σας και απαντηστε μου!!!!!
Σε πολλές χώρες θεωρούν δεδομένο ότι είτε θέλεις να στρίψεις , είτε θέλεις να αλλάξεις λωριδα κυκλοφορίας , θα ανάψεις φλας. Στο συγκεκριμένο σύστημα υπάρχουν αισθητήρες δεξιά και αριστερά του αμαξώματος που 'διαβάζουν' τις διαχωριστικές γραμμές. Εάν ταξιδεύεις με μια ταχύτητα και πάνω (δεν θυμάμαι πόσα χλμ) και πατήσεις διαχωριστική γραμμή τότε δονείται το κάθισμα του οδηγού από την πλευρά που βγαίνεις από τον δρόμο. Το σύστημα , από ότι έχω διαβάσει , για να λειτουργήσει καλώς προΥποθέτει ότι οι γραμμές του δρόμου είναι σε καλή κατάσταση . Επίσης νομίζω ότι μπερδεύεται όταν ο δρόμος είναι βρεγμένος. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να σου απαντήσει κάποιος ποπυ έχει αυτό το σύστημα (C4 ή C5). Το ίδιο ισχύει για την εγγύηση (νομίζω ότι τώρα είναι στα 2 χρόνια ενώ όταν πήρα εγώ την XSARA ήταν 1 χρόνος).
-
Καλημέρα σας.
Άν και δέν είμαι κάτοχος Citroen, γράφω αυτό το post εκ μέρους ενός φίλου μου, κατόχου Citroen Picasso 1.6 αγορασμένο περί τα τέλη του 2003.
Λοιπόν, αυτή τη στιγμή ψάχνει να το πουλήσει όσο όσο κυριολεκτικά, το αμάξι από τον 1ο μήνα έχει βγάλει ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα!!
-
Χαλασμένο καντράν πολλαπλών ενδείξεων: Πήγε στο συνεργείο **7 ** φορές και ακόμα είναι χαλασμένο!!
-
Επισκευή σασμάν (13.000χλμ)
-
Αλλαγή εμπρός δίσκους & τακάκια (10.000χλμ) γιατί στράβωσαν!
-
Αλλαγή αμορτισέρ (12.000 χλμ) γιατί 'ξέρασαν λάδι!
-
Αλλαγή τροχαλίας ρύθμισης ιμάντα χρονισμού!
-
Λανθασμένες ενδείξεις δείκτη βενζίνης. Επίσκεψη στο επίσημο συνεργείο Citroen 10 φορές και ακόμα δείχνει λάθος!!
Το αμάξι έχει και πάρα πολλά άλλα προβλήματα που μου τα είπε αλλα δεν τα θυμάμαι. Ετοιμάζει επιστολή διαμαρτυρίας πρός την Citroen Ελλάς, και Citroen Γαλλίας.
Είναι πρώην κάτοχος Fiat 128 και Seat Ibiza ('87) και πραγματικά βρε παιδιά δεν είχαν παρουσιάσει καί τα 2 προαναφερόμενα αυτοκίνητα ούτε το 1/5 των προβλημάτων που του έβγαλε το Picasso!! Έχει βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που αγόρασε Citroen, είναι έτοιμος να βάλει φωτιά και να το κάψει!!!
Αλήθεια βρε παιδιά, έχει κανένας άλλος Picasso που να του έχει βγάλει τόσα προβλήματα?? Το αμάξι είναι πραγματικά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ!!
ΥΓ: Εκ μέρους του Δημήτρη....
-
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Τι ειναι το speed limiter στο cruize control;Ρυθμίζεις το speed limiter σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα και όταν το αυτοκίνητο υπερβεί αυτήν, τότε ενεργοποιείται μια ηχητική προειδοποίηση που συνήθως συνοδεύεται και από ανάλογη ένδειξη στο ταμπλό.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα σας.Άν και δέν είμαι κάτοχος Citroen, γράφω αυτό το post εκ μέρους ενός φίλου μου, κατόχου Citroen Picasso 1.6 αγορασμένο περί τα τέλη του 2003.
Λοιπόν, αυτή τη στιγμή ψάχνει να το πουλήσει όσο όσο κυριολεκτικά, το αμάξι από τον 1ο μήνα έχει βγάλει ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα!!
-
Χαλασμένο καντράν πολλαπλών ενδείξεων: Πήγε στο συνεργείο **7 ** φορές και ακόμα είναι χαλασμένο!!
-
Επισκευή σασμάν (13.000χλμ)
-
Αλλαγή εμπρός δίσκους & τακάκια (10.000χλμ) γιατί στράβωσαν!
-
Αλλαγή αμορτισέρ (12.000 χλμ) γιατί 'ξέρασαν λάδι!
-
Αλλαγή τροχαλίας ρύθμισης ιμάντα χρονισμού!
-
Λανθασμένες ενδείξεις δείκτη βενζίνης. Επίσκεψη στο επίσημο συνεργείο Citroen 10 φορές και ακόμα δείχνει λάθος!!
Το αμάξι έχει και πάρα πολλά άλλα προβλήματα που μου τα είπε αλλα δεν τα θυμάμαι. Ετοιμάζει επιστολή διαμαρτυρίας πρός την Citroen Ελλάς, και Citroen Γαλλίας.
Είναι πρώην κάτοχος Fiat 128 και Seat Ibiza ('87) και πραγματικά βρε παιδιά δεν είχαν παρουσιάσει καί τα 2 προαναφερόμενα αυτοκίνητα ούτε το 1/5 των προβλημάτων που του έβγαλε το Picasso!! Έχει βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που αγόρασε Citroen, είναι έτοιμος να βάλει φωτιά και να το κάψει!!!
Αλήθεια βρε παιδιά, έχει κανένας άλλος Picasso που να του έχει βγάλει τόσα προβλήματα?? Το αμάξι είναι πραγματικά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ!!
ΥΓ: Εκ μέρους του Δημήτρη....
Αυτό δυστυχώς το έχω ακούσει και απο άλλους.......τι γίνεται παίδες....αν υπάρχει κάποιος να μας πεί το γιατί .......................γιατί μ'ενδιαφέρει...............................ΕΧΩ PICASSO ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 1,6
Λες να έμπλεξα..... -
-
Οι αναπαντητες ερωτησεις μου μαζεμενες:
1)Απο πλευρικη στηριξη τα καθισματα confort πως πανε;
2)16αρες ζαντες αλουμινιου δεν εχει αυτο το αυτοκινητο σαν επιλογη;
3)Ξερετε αν μπορω να βαλω τις ζαντες απο το exclusive και τους αισθητηρες παρκαρισματος στο pack σαν εξτρα;
4)Σε ποια χωρα κατασκευαζονται τα c4 που ερχονται εδω;
5)Υπαρχει κανενα forum για citroen;
6)Μηπως οι 17αρες ειναι too much για τετοιο αυτοκινητο; Τι διαστασεις ελαστικων εχει με 16αρες και με 17αρες;
7)Τι παιζει με τον κεντρικο καθρεπτη;
Ο κλιματισμος εχει πισω αεραγωγους για τους πισω επιβατες;
9)Τα παραθυρα μονο κλεινουν η ανοιγουν κιολας απο το κουμπι;
10)Απο αξιοπιστια, κοστος συντηρησης και σερβις πως παμε; Μολις ειδα το παραπανω post για το picasso και επαθα!
11)Το site λεει τιμη 18.290 ειναι ενημερωμενη; Πολυ χαμηλη μου φαινεται!EDIT:12)Απο ζημιες και προβληματα πως παμε;
13)Τι ειναι το Black Panel;
CITROËN FORUM